Įkraunama...
Įkraunama...

Ruošiamės mokyklai

Gal kas patars kur cia ieskotis uniformu panesiotu? Kur temele tokia? Man reikia mergaitei Genio mokyklos uniformos... 4u.gif
Atsakyti
Mokyklose paprastai birzelio pradzioje buna muges uniformu- pasidomekite savo mokykloje.
Atsakyti
gal kas patarsit ar patirtimi pasidalinsite, koks turi būti tarpas tarp petnešų, kad vaikas nepamestų kuprinės, labai siauri mano būsimos pirmokėlės pečiai, tai dauguma nusmunka iš karto, jau nebežinau ko ir dairytis sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zz_aiza: 15 gegužės 2013 - 15:21
tik matuotis 4u.gif nes priklauso ne tik nuo peciu, bet ir nuo ilgio virsutines kuno dalies, be to ir nuo kuprines, ar ji sunki, ar lengva, kaip isformuota nugara.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onora: 15 gegužės 2013 - 22:49
O mano siaurų pečių vyrukui va toks dirželis padeda ax.gif :
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2013 05 16, 09:47)
O mano siaurų pečių vyrukui va toks dirželis padeda ax.gif :
user posted image

o šis dirželis būna prie kuprinių, ar jo reikia atskirai kur ieškotis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2013 05 16, 09:52)
o šis dirželis būna prie kuprinių, ar jo reikia atskirai kur ieškotis?  g.gif

Kartu net ir prie brangiųjų kuprinių neteko matyti (o galėtų pasiūlyti - kai sūnui iškilo problema, tai atkreipiau dėmesį, kad nemažai pirmokėlių kuprines ant alkūnių nešioja doh.gif ). Užmačiau dirželius užsienietiškuose kuprinių puslapiuose kaip atskirai siūlomą priedą. O mes pritaikėme sporto parduotuvėje pirktą turistinėms kuprinėms siūlomą dirželį.
Atsakyti
http://www.kuprines....p-kuprinei.html
cia tokie dirzeliai
bet taip pat svarbu kad kuprine butu teisingai uzdeta, tada nesmunka dirzeliai. jeigu per ilgos petnesos paliktos - tada smuks nesvarbu kokiu atstumu prisiutos. Musu kuprineje labai lengvai reguliuojasi ilgis, uzsideda vaikas kuprine - patempia dirzelius ir pasirtumpina - uzsiverzia. o nuimti kuprine - pakeli plastmasiukus ir ilginasi dirzai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stitch: 22 gegužės 2013 - 10:10
QUOTE(ingaul @ 2013 04 14, 14:50)
Mergaites,kazkurio temoj buvau uzmacius vienos mamytes posta,kur surasytos ,kokiu firmu priemones pirkt,nu nerandu.... doh.gif

Čia yra ir dar ankstesnėje temoje mačiau, bet gal ne to ieškote smile.gif
http://www.supermama...?...24729&st=24
Atsakyti
Sveikos,

Jau ir mes pradedame galvotis apie Rugsėjį, noriu Jūsų pasiklausti ar perkate kėdę specialiai vaikui t.y. ergonominę/aqugančią ir kokį stala naudos vaikas paprastą ar augantį?
Atsakyti
QUOTE(ojojoi @ 2013 07 06, 18:56)
Sveikos,

Jau ir mes pradedame galvotis apie Rugsėjį, noriu Jūsų pasiklausti ar perkate kėdę specialiai vaikui t.y. ergonominę/aqugančią ir kokį stala naudos vaikas paprastą ar augantį?

mes savo mokinukei pirkom va tokį paprastą mokyklinį stalą su kėde.
user posted image

Tiek stalo tiek kėdės aukštis reguliuojasi 4u.gif
Atsakyti
Gal, kas žinote, kur Kaune galima pasiūti mergaitei uniformą? Skambinausi į vieną, įsikūrusią Donelaičio g., jau nespės pasiūti iki rugsėjo pirmos unsure.gif
Atsakyti