Įkraunama...
Įkraunama...

Ruošiamės mokyklai

na, nebent nufotkint man juos reik - nete niekur nerandu mastau.gif
Papildyta:
Pingvinuk, pažiūrėk lukla. lt kuprinių, šiandien netyčia užmačiau, gal kas tiks.
Papildyta:
yahoo.gif radau cool.gif
Atsakyti
Muminuk, gražūs batai, o kas svarbiausia - ne vienam kartui bus tinkami 4u.gif

Ačiū už nuorodą, gražios kuprinės, tik man sunku pirkti gyvai nepamačius ax.gif
Atsakyti
Man dabar iskilo toks klausimas - ar pirmokui rugsejo 1 aja reikalinga peteliske ar kaklaraistis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2012 08 16, 09:37)
Man dabar iskilo toks klausimas - ar pirmokui rugsejo 1 aja reikalinga peteliske ar kaklaraistis? g.gif

kaip jums patogiau ir gražiau smile.gif
Atsakyti
O man klausimas toks- Rugsejo 1-oji bus 1 d. ar 3 d.???
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2012 08 16, 10:09)
O man klausimas toks- Rugsejo 1-oji bus 1 d. ar 3 d.???

kiekviena mokykla turi teisę rinktis: vienose bus vienaip, kitose kitaip.
Atsakyti
paskambinau ta proga, tai tik po savaites bus aisku doh.gif kas per absurdas, noriu zinot, ar laisvas savaitgalis, ar ne...
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2012 08 16, 11:08)
kaip jums patogiau ir gražiau smile.gif

Bet nesinori ir labai issiskirti g.gif pasiklausiau dukros tai sake ju klaseje kai kurie dedavosi peteliske, kai kurie kaklaraisti, manau nupirksiu visgi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2012 08 16, 10:25)
Bet nesinori ir labai issiskirti g.gif pasiklausiau dukros tai sake ju klaseje kai kurie dedavosi peteliske, kai kurie kaklaraisti, manau nupirksiu visgi 4u.gif

ir viena, ir kita puošnu. realiai niekas per daug nematys- bus mažių visuma, ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2012 08 16, 10:23)
paskambinau ta proga, tai tik po savaites bus aisku doh.gif kas per absurdas, noriu zinot, ar laisvas savaitgalis, ar ne...

mes irgi dar nežinom doh.gif jokios info, dar nenuspręsta doh.gif bet dėl viso pikto pirmadienį pasiėmiau laisvą ax.gif man labiau patiktų šventė pirmadienį
Atsakyti
man sakė, kad spręs pirmadienį ir nete patalpins info. mums be kalbų geriau šeštadienis smile.gif
Atsakyti
as maniau, kad visiems geriau pirmadienis, nes man tai nesamone sestadieni- visas savaitgalis genda smile.gif
Atsakyti