na, nebent nufotkint man juos reik - nete niekur nerandu
Papildyta:
Pingvinuk, pažiūrėk lukla. lt kuprinių, šiandien netyčia užmačiau, gal kas tiks.
Papildyta:
radau
Muminuk, gražūs batai, o kas svarbiausia - ne vienam kartui bus tinkami
Ačiū už nuorodą, gražios kuprinės, tik man sunku pirkti gyvai nepamačius
Ačiū už nuorodą, gražios kuprinės, tik man sunku pirkti gyvai nepamačius
Man dabar iskilo toks klausimas - ar pirmokui rugsejo 1 aja reikalinga peteliske ar kaklaraistis?
QUOTE(loja5 @ 2012 08 16, 09:37)
Man dabar iskilo toks klausimas - ar pirmokui rugsejo 1 aja reikalinga peteliske ar kaklaraistis?
kaip jums patogiau ir gražiau
O man klausimas toks- Rugsejo 1-oji bus 1 d. ar 3 d.???
QUOTE(Onora @ 2012 08 16, 10:09)
O man klausimas toks- Rugsejo 1-oji bus 1 d. ar 3 d.???
kiekviena mokykla turi teisę rinktis: vienose bus vienaip, kitose kitaip.
paskambinau ta proga, tai tik po savaites bus aisku kas per absurdas, noriu zinot, ar laisvas savaitgalis, ar ne...
QUOTE(muminukas @ 2012 08 16, 11:08)
kaip jums patogiau ir gražiau
Bet nesinori ir labai issiskirti pasiklausiau dukros tai sake ju klaseje kai kurie dedavosi peteliske, kai kurie kaklaraisti, manau nupirksiu visgi
QUOTE(loja5 @ 2012 08 16, 10:25)
Bet nesinori ir labai issiskirti pasiklausiau dukros tai sake ju klaseje kai kurie dedavosi peteliske, kai kurie kaklaraisti, manau nupirksiu visgi
ir viena, ir kita puošnu. realiai niekas per daug nematys- bus mažių visuma, ir tiek.
QUOTE(Onora @ 2012 08 16, 10:23)
paskambinau ta proga, tai tik po savaites bus aisku kas per absurdas, noriu zinot, ar laisvas savaitgalis, ar ne...
mes irgi dar nežinom jokios info, dar nenuspręsta bet dėl viso pikto pirmadienį pasiėmiau laisvą man labiau patiktų šventė pirmadienį
man sakė, kad spręs pirmadienį ir nete patalpins info. mums be kalbų geriau šeštadienis
as maniau, kad visiems geriau pirmadienis, nes man tai nesamone sestadieni- visas savaitgalis genda