Įkraunama...
Įkraunama...

Ruošiamės mokyklai

QUOTE(bakatita @ 2012 08 02, 20:54)
merginos, gal suprantat, ar si kuprine per prieki uzsisega, ar ne?
(petnesos ar susisega)

Nesusisega, bet ant tų kilpučių teoriškai (nes praktiškai man jos kažkaip per žemai atrodo, ant vaiko gal kitaip žiūrisi) galima pritvirtinti dirželius susegimui (būna pirkti atskirai, esu mačius ir LT turistinių prekių parduotuvėse). O dydis jos tai visai normalus g.gif - pirmokui tikrai nereikia didesnės.
Atsakyti
Jei 26 cm kuprinės aukštis, tai manyčiau, kad mažoka. O pirmokui gal ir nereikia didesnes, bet gal mama perka ne vieniems metams tą kuprinę?
Atsakyti
QUOTE(VIP @ 2012 08 05, 15:12)
Jei 26 cm kuprinės aukštis, tai manyčiau, kad mažoka. O pirmokui gal ir nereikia didesnes, bet gal mama perka ne vieniems metams tą kuprinę?

Ten dydis surašytas pagal visas matematikų taisykles biggrin.gif : 26cm plotis, o aukštis 35cm, t.y. visai pakankamas.
Atsakyti
Sveiki! smile.gif

Mamytei, kuri klause apie sventinius batus berniukui.. As pirkau NS King parduotuveje (Panoramoje, Vilniuje) , deja ne odinius, bet gana nebrangiai. smile.gif man jie visai grazus, nors didesniu dydziu buvo ir grazesni. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taly @ 2012 08 08, 14:27)
Sveiki! smile.gif

Mamytei, kuri klause apie sventinius batus berniukui.. As pirkau NS King parduotuveje (Panoramoje, Vilniuje) , deja ne odinius, bet gana nebrangiai. smile.gif man jie visai grazus, nors didesniu dydziu buvo ir grazesni.  4u.gif

aciuks.gif jau nupirkom timberlandus - kaip tik tokius kaip įsivaizdavau smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Atsiprašau jei ne į temą, ar antrokui tinka pirmoko sąsiuviniai ax.gif ar jie skiriasi ten kuom nors blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2012 08 08, 16:36)
Sveiki  4u.gif

Atsiprašau jei ne į temą, ar antrokui tinka pirmoko sąsiuviniai  ax.gif  ar jie skiriasi ten kuom nors  blush2.gif

Lietuvių kalbos tikrai skiriasi, o matematikos nežinau g.gif .

Papildyta:
QUOTE(evuxiene @ 2012 07 27, 10:45)
mamos kur rasti temas apie pardudamas uniformas, niekaip nerandu?

Štai ŠI tema.
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2012 08 08, 16:36)
Atsiprašau jei ne į temą, ar antrokui tinka pirmoko sąsiuviniai  ax.gif  ar jie skiriasi ten kuom nors  blush2.gif

Skiriasi: lietuvių kalbos yra specialūs (siauresnėmis linijomis, bet vis dar kas trečia ryški), o matematikos jau naudoja mažais langeliais. Tiesa, paprastai pirmus sąsiuvinius rugsėjį dar ima pirmaklasių, tai neišdalinkite visų.
Atsakyti
Antrokai iki naujų metų rašo į pirmokų sąsiuvinius, paskui palaipsniui pereina prie antrokų. ( pirmokų eilutės truputį platesnės už antrokų), o matematikos sąs. dideliais langeliais yra tik pirmokams. antroje klasėje vaikai gali truputį rašyti į didelius langelius, o paskui mokytojos nuožiūra pereiti prie mažų langelių
Atsakyti
gal kas žinote, ar programose yra privalomas saugaus eismo mokymas?
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2012 08 13, 14:28)
gal kas žinote, ar programose yra privalomas saugaus eismo mokymas?

Turi būti atskiras dalykas- civilinė sauga ir saugus eismas
Atsakyti
QUOTE(smala @ 2012 07 14, 10:58)
Jau seniai buvo jusu klausimas,bet vis tiek parasysiu.Turime tokia kuprine.del kokybes viskas tvarkoje,bet vat aukstis- tai zinokit ne zemesniems kaip 155!

Ačiū labai, tada atkrenta ir šitas variantas doh.gif Mano trečiokė tik 126 cm ūgio ax.gif
Kol kas paieškos bevaisės blush2.gif Tinkančios ir patinkančios kuprinės nerandu...

Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2012 08 08, 15:51)
aciuks.gif jau nupirkom timberlandus - kaip tik tokius kaip įsivaizdavau smile.gif

Įdomu, kaip atrodo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 13 rugpjūčio 2012 - 17:45