Įkraunama...
Įkraunama...

Ruošiamės mokyklai

QUOTE(mamiux @ 2012 05 03, 20:59)
i paruosiamaja tai eis i ta pati darzeli,mane domina mokykla,kada dokumentus reikia nesti,kad nepaveluoti,ar priims  mus jei i kita mikrorajona ir t.t.Nerandu  svietimo joios info apie tai g.gif o pati esu zalia ir nzn kur kreiptis ax.gif

Mes užsirašėm į mokyklą sausio mėn, dokumentus nunešėm balandžio 2d., (kai oficialiai paskelbė pirmą priėmimo dieną). Mūsų mokykla yra ne tam pačiam mikrorajone, nei gyvenam. O domėtis mokyklom pradėjom kažkur nuo rugsėjo. sunkiausia buvo apsispręst į kurią mokyklą leist. 4u.gif
Čia Kaune.
Atsakyti
Aciu merginos smile.gif O as galvojau ,kad kai atviru duru dienos,tai tik tada reikia ziureti ir uzsirasyti g.gif Na,kaip Kaune,tada gal anksciau reiketu pasidometi po truputeli.Sunkiau cia mums,nes nuomojames,nezinia kur apsistosim dar gyvenime doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamiux @ 2012 05 06, 14:29)
Aciu merginos  smile.gif O as galvojau ,kad kai atviru duru dienos,tai tik tada reikia  ziureti  ir uzsirasyti g.gif Na,kaip Kaune,tada gal anksciau reiketu pasidometi po truputeli.Sunkiau cia mums,nes nuomojames,nezinia kur apsistosim dar gyvenime doh.gif

tai jau ir daugiau mažiau įvyko AD dienos - gegužę jau prašymus reikia nešti.
o prie kurio nors iš t vėų darbo nebūtų variantas?
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2012 05 06, 16:59)
tai jau ir daugiau mažiau įvyko AD dienos - gegužę jau prašymus reikia nešti.
o prie kurio nors iš t vėų darbo nebūtų variantas?

mums tik kitiems metams ,2013 rudeniui wink.gif dar gali daug kas keistis del gyv. vietos iki kitu metu smile.gif Tikiuosi i malonesne puse smile.gif

Aciu mergaites uz rupesti wink.gif Su Mamyčių diena ... mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal tokią kuprinę turite? Kaip ji?

http://www.parduotuv...hneiders-4.html
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2012 05 21, 20:24)
Gal tokią kuprinę turite? Kaip ji?

http://www.parduotuv...hneiders-4.html

Grazi kuprine, taciau del ko as tokios nesirinkciau pirmokui:
neaiskus svoris
didele talpi- pirmokui dideles talpios dar nereikia, pagal ismatavimus tikrai didele.
minksta- sudeti sasiuviniai knygos ar kitka, gali labiau lamdytis ir sukrist i viena puse.
Atsakyti
Rivera, aš ieškau trečiokei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2012 05 21, 22:13)
Rivera, aš ieškau trečiokei  4u.gif

aaa tongue.gif , tada normaliai 4u.gif
Atsakyti
man ji labai panasi i ta audimo kuprine, jei peciai platesni, tai turetu buti patogi, as ir pirmokei panasaus pobudzio noreciau, bet tarp petnesu didokas tarpas pagal jos sudejima. Apskritai nzn ar pavyks rasti kokia ne leliukiska kuprine, kad nuo peciu nesmuktu smile.gif
Atsakyti
Onora, smulkutė mano mergaitė. Internetu nedrąsu pirkti, reikia ją gyvai pamatyti 4u.gif
Atsakyti
Siūličiau Vilniaus Vyturio pradinę mokyklą ši mokykla tikras auksas biggrin.gif Ji yra SUPER thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nykatulias @ 2012 05 22, 15:20)
Siūličiau Vilniaus Vyturio pradinę mokyklą ši mokykla tikras auksas biggrin.gif  Ji yra SUPER  thumbup.gif

as girdejau ir prastesniu atsiliepimu cool.gif Be to, geros mokyklos mokiniu neiesko per forumus, o visi norintys ir taip nepapuola smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onora: 22 gegužės 2012 - 16:02