Įkraunama...
Įkraunama...

Ruošiamės mokyklai

QUOTE(zara** @ 2012 03 22, 15:39)
nu truputi apsiraminau blush2.gif niu vis bandysiu as dar ja pamokinti,tik jeigu noras bus smile.gif

zaidimo formoj,knygelem,atkreipkit demesi i kokias spalvingas dideles iskabas,klausit kokios raides,bet nesodinkit grieztai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(salunja @ 2012 03 22, 14:44)
zaidimo formoj,knygelem,atkreipkit demesi i kokias spalvingas dideles iskabas,klausit kokios raides,bet nesodinkit grieztai  4u.gif

siandien labai susigundziau nupirkti sia knygele http://www.tytoalba....n...iew&id=1306 gal pakelsiu nora pasimokyti raidziu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zara** @ 2012 03 22, 16:12)
siandien labai susigundziau nupirkti sia knygele http://www.tytoalba....n...iew&id=1306  gal pakelsiu nora pasimokyti raidziu ax.gif

teisingai,kazka panasaus i raidyna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(salunja @ 2012 03 22, 15:17)
teisingai,kazka panasaus i raidyna biggrin.gif

jo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zara** @ 2012 03 22, 15:12)
siandien labai susigundziau nupirkti sia knygele http://www.tytoalba....n...iew&id=1306  gal pakelsiu nora pasimokyti raidziu ax.gif

O mums visos tos raidynų knygos nepasiteisino. Nesusidomėjo ji jom.
Bet va kažkaip vieną dieną tėtis ją pamokė jungti raides ir kažkaip ji greit perprato. Tai kai suprato jungimosi tikslas, karts nuo karto kai skaitydavau pasaką leisdavau jai perskaityt vieną, kitą lengvesnį žodį. Tai ji labai džiaugės, kad pavyksta.
Manau ateis laikas susidomės ir taviškė. Beje, maniškė, kai pradėjo paruošiamą lankyt, tai skaityt mokėjo tik ji ir dar vienas berniukas, o dabar jau daugiau nei pusė grupės skaito. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2012 03 22, 16:37)
O mums visos tos raidynų knygos nepasiteisino. Nesusidomėjo ji jom.

manoji ta knyga ''Labas raide1'' tai labai susidomejusi,kiekviena diena vis pati praso,kad einam pasimokinti.Bet beda tame,kad jai svarbiausia ne tiek kad isiminti,pasimokinti,letai viena puslapiuka kad visgi kazkas liktu galvoje,bet ne ji skuba,jai svarbiau viska greiciau pasidaryt doh.gif aisku as ja pristabda,bet labai blaskosi,buna matosi negalvoja,o spelioja doh.gif o zinau kad jai ilgiau pagalvojus neskubejus,tai ji teisingai pasakytu,bet vis tas skubotumas...... doh.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
manoji rudeni keliaus i paruosiamaja,aisku,skaito,raso ,jau sakyciau,tikrai neblogai...bet as cia ne del to. blush2.gif
Neisivaizduoju,nezinau ,kur kada ir kaip...nuo ko pradeti,kada koki prasyma kur nesti ar panasiai...kada dometis mokykla.Kur apie tai galima butu paskaityti?
Galite temoje parasyti,ne asmeniskai. smile.gif Aciu 4u.gif

Cia Kaune. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamiux: 02 gegužės 2012 - 22:13
QUOTE(zara** @ 2012 03 22, 14:39)
nu truputi apsiraminau blush2.gif niu vis bandysiu as dar ja pamokinti,tik jeigu noras bus smile.gif

Būtų gerai, kad mokėtų bent šiek tiek ir raides ir skaičius. Pirmoje klasėje būna labai įvairaus pasiruošimo vaikų, tai kurie lėtesni ar mažiau žino namie turi daugiau dirbti. Turi viską padaryti, ko nespėjo per pamokas. Skaityti išmoksta jau iki Kalėdų. O vistik svarbiausia, kad vaikas sugebėtų susikaupti ir nesiblaškyti per pamoką. Mano vaikas irgi pradės eiti į mokyklą, bet jau nesugeba susikaupti... Tikiuosi, kad iki ketvirtos klasės išmoks.
Atsakyti
QUOTE(mamiux @ 2012 05 02, 22:37)
Sveikos mergaites,
manoji rudeni keliaus i paruosiamaja,aisku,skaito,raso ,jau sakyciau,tikrai neblogai...bet as cia ne del to. blush2.gif
Neisivaizduoju,nezinau ,kur kada ir kaip...nuo ko pradeti,kada koki prasyma kur nesti ar panasiai...kada dometis mokykla.Kur apie tai galima butu paskaityti?
Galite temoje parasyti,ne asmeniskai. smile.gif Aciu 4u.gif

Cia Kaune. 4u.gif

O jūs norit į paruošiamą leisti mokykloje ar darželyje? Ar domitės kokią mokyklą rinktis kitiems metams?

Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2012 05 03, 13:04)
O jūs norit į paruošiamą leisti mokykloje ar darželyje? Ar domitės kokią mokyklą rinktis kitiems metams?

i paruosiamaja tai eis i ta pati darzeli,mane domina mokykla,kada dokumentus reikia nesti,kad nepaveluoti,ar priims mus jei i kita mikrorajona ir t.t.Nerandu svietimo joios info apie tai g.gif o pati esu zalia ir nzn kur kreiptis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamiux @ 2012 05 03, 20:59)
i paruosiamaja tai eis i ta pati darzeli,mane domina mokykla,kada dokumentus reikia nesti,kad nepaveluoti,ar priims  mus jei i kita mikrorajona ir t.t.Nerandu  svietimo joios info apie tai g.gif o pati esu zalia ir nzn kur kreiptis ax.gif

Aš nuėjau užrašyti į pasirinktą mokyklą sausio pabaigoje, tai buvau viena iš pirmųjų, beje pildžiau dokumentus balandžio 1-osios data, nes sakė tik nuo balandžio pirmosios prašymus priima. Čia Klaipėdoje mirksiukas.gif
Atsakyti
mamiux, cia jau kaip kur su tais prasymais mokyklai, pas mus tai nuo vasario 1 buvo galima uzrasyti, vienur anksciau, kitur veliau pasitaiko. Tiesiog dometis reiktu konkrecioje mokykloje.
Atsakyti