Įkraunama...
Įkraunama...

Ruošiamės mokyklai

Mes tai niekaip namie nesiruosiam,nes darzely labai geras parengimas,ji jau raso spausdintines raides,skaiciuoja. Is uzsiemimu lankom dainavimo uzsiemimus papildomus darzely.
O i mokykla eisim dar tik kitais metais,siais manau dar neleisiu.
Atsakyti
Iva, vienas is darzelio privalumu, kad vaikas ismoksta bendrauti
user posted image
Atsakyti
man patinka ,kad cia anglijoj vaikus labai palaipsniui pripratina prie mokyklos.Nuo 4m.ar anksciau pradeda eiti i darzeli kuris priklauso mokylkai,ten buna po 2.5val per diena,po to manoji nuo sausio pereis i paruosiamaja klase,kurioje  kelias savaites dar trupiau pabuna ,nei kiti vikai,o galiausiai nuo kito rugsejo ,kai sueis penki eis i pirma klase normaliai.Vaikai isbuna visa diena,bet apkrauti nebuna,ten jie ir mokosi ir smagiai praleidzia laika su draugais smile.gif
Atsakyti
Zivile cia darzeliuose irgi paruosiamosios pamokeles vyksta, ir grupes yra priesmokyklines, va tik man atrodo kiek skaiciau kad anglijoj, amerikoj labai paplitusi "step by step" programa, kai vaikai patys nusprendzia kiek laiko skirti tam ar vienam dalykui, nera tos tokios valdiskos atmosferos,, griezto pamokos laiko pav. visi sedi ant kilimo ir mokosi, ateina sveciai, pasakoja apie ivairius dalykus, kiekviena sav vis kazkas naujo, pav sia sav. mokosi apie katytes, per matematika skaiciuoja kates, po to rasyt tai bando, piest, o dar kas apie jai ateina papasakot. Cia vilniuje yra atrodo tik viena mokykla tokia, kaune irgi, o kaip pas jus ten?
Atsakyti
i mokyklele ruosiames po truputeli- jau kita rudeni zygiuosime.  siais metais einame i muzikos mokyklele- tiksliau i chorinio dainavimo mokyklele.. ten vyksta  susipazinimai su natomis  mokosi groti ir zinoma  dainuoti. o namie turime keleta geru  spec. knygeliu kurias kartais 'kankiname' ( piesiame karpome rasome ir panasiai)
Nuo rudens ir darzelyje paruosiamoji grupe, nors aukletoja sako akd esam mokyklai aju dabar pilnai pasiruose: raso   graziai ir jau rankele nebedreba, jau skaito ( spausdintinemis raidemis, skaiciuoja ( iki 10 pilnai sudetis ir atimtis).  Bet manau cia ne mano nuopelnas o jo judrumo ir norejimo viska zinoti:)
Atsakyti
Saunuolis taviskis Dovi, dabar tegu itvirtina igudzius, o kaip jam sekasi skaityti?
Atsakyti
springlet gerai visai -  dar aisku nera labai tvirti igudziai bet  4-5 raidziu zodzius greitai suskaito o  ilgesnius aki netingi irgi sudelioja- nespaudziu jo ir nelabai uzsiimu dar- ateis laikas  tada reiks paspausti:)
Atsakyti
jo saunulis taviskis Dovi, kiek moka ;D svarbiausiai kad noriai mokosi  ;D
Atsakyti
Kai jau skaitymo igudziai pakankamai geri, galima butu surasti jam patinkancia knyga ar komiksu zurnala... [img]http://www.mainzelahr.de/smile/unsortierbar/icon_ja.gif[/img]
Atsakyti
na knygeles pacxaim skaityti jam kol kas  neidomu bet uz tai mielai skaitai pavadinimus parduotuviu.. megsta ICQ susirasineti-  leidziame kelias minutes tai paraso kelis zodelius, paskaito ir jau toks laimingas:)) oioioi

IVA ir tavoji panelyte manau  gudvi ir protinga auga:)))
Atsakyti
As tai galiu pasakyti, kad man labai pasiseke su darzeliu. Musu darzelis kieme, aukletojos - PUIKIOS. Iki siol (jau 4 metai, kaip leidziu ja i darzeli) neturiu jokiu nusiskundimu. Mano mergyte jau skaito trumpus sakinukus, raso spausdintinem raidem. Auklrtojos labai uzsiima, nebara, jei kas nesigauna, visiskai nespaudzia - leidzia vaikui paciam viska bandyti. Mes siais metais paliekam darzeli ir galiu pasakyti, kad man labai gaila... kad jai jau laikas i mokykla...
Man dar taip noretusi, kad ji pabutu globojama tam darzely.
Man visiskai nereikejo jos mokyti namie - ji viska ismoko darzely.
Atsakyti
Linute, o i koki darzeli leidi?
Atsakyti