QUOTE(lelijabalta1 @ 2010 07 29, 12:38)
Mano dukrytė gimusi gruodžio 7 d., taigi į mokyklą pradėjo eiti 6 metų, tačiau aš labai džiaugiuosi, ji puikiai pabaigė 1-ąją klasę ir visai niekuo nesiskyrė nuo kitų vaikučių.
Suprantu, kad ne visi vaikai vienodi, bet, MANO NUOMONE, YRA PEDAGOGINĖS-PSICHOLOGINĖS TARNYBOS, kur nusprendžia, ar vaikas brandus mokyklai ar ne. Tikrai su tuo nesusidūriau ir nežinau, ar ši problema nėra išsprendžiama.
Suprantu, kad ne visi vaikai vienodi, bet, MANO NUOMONE, YRA PEDAGOGINĖS-PSICHOLOGINĖS TARNYBOS, kur nusprendžia, ar vaikas brandus mokyklai ar ne. Tikrai su tuo nesusidūriau ir nežinau, ar ši problema nėra išsprendžiama.
o ką pedagoginė psichologinė? aš jau šiemet susirūpinau, manoji gimusi rugsėjį ir tikrai nesubrendusi mokyklai bus greičiausiai. bet. pasiūlė pirmąją klasę lankyti darželyje, jeigu sugebėsim surasti rimtą ligą, o atidėti vaikui mokyklą - labai sunku. toks įspūdis, kad svarbiau išlaikyti srautą, bet leisti vaikui subręsti mokyklai - tikrai nebesvarbu. lankysim spec. pedagogą šiais metais. bijau atriboti vaiką nuo bendraamžių - kirs per savivertę , o ji, neitin gabiai mokinukei ir taip bus žeidžiama