Įkraunama...
Įkraunama...

Ruošiamės mokyklai

QUOTE(lelijabalta1 @ 2010 07 29, 12:38)
Mano dukrytė gimusi gruodžio 7 d., taigi į mokyklą pradėjo eiti 6 metų, tačiau aš labai džiaugiuosi, ji puikiai pabaigė 1-ąją klasę ir visai niekuo nesiskyrė nuo kitų vaikučių.
Suprantu, kad ne visi vaikai vienodi, bet, MANO NUOMONE, YRA PEDAGOGINĖS-PSICHOLOGINĖS TARNYBOS, kur nusprendžia, ar vaikas brandus mokyklai ar ne. Tikrai su tuo nesusidūriau ir nežinau, ar ši problema nėra išsprendžiama.

o ką pedagoginė psichologinė? aš jau šiemet susirūpinau, manoji gimusi rugsėjį ir tikrai nesubrendusi mokyklai bus greičiausiai. bet. pasiūlė pirmąją klasę lankyti darželyje, jeigu sugebėsim surasti rimtą ligą, o atidėti vaikui mokyklą - labai sunku. toks įspūdis, kad svarbiau išlaikyti srautą, bet leisti vaikui subręsti mokyklai - tikrai nebesvarbu. lankysim spec. pedagogą šiais metais. bijau atriboti vaiką nuo bendraamžių - kirs per savivertę , o ji, neitin gabiai mokinukei ir taip bus žeidžiama sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karusia: 02 lapkričio 2010 - 14:42
Laba diena mamytes,ateinu su klausimeliu,gal kuri kur uzmatet va tokiu penalu kur galima nusipirkt,kazin ar akropolin ju galima rast g.gif ,pati is vaikystes atsimenu siuos penalus,o kai paziuriu i savo makinio penala doh.gif nesenai pirktas o jau baisus,butu gerai toki radus. 4u.gif
http://www.dekostudija.lt/advanced_search_...mp;x=8&y=11
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marka100: 12 gruodžio 2010 - 14:13

turiu klausimeli 4u.gif
gal Jusu vaikuciai turi "auganti "stala ir ergonomine kede? ar patogus sie daktai?

Atsakyti
QUOTE(*rutuliukas* @ 2011 01 26, 16:57)
turiu klausimeli  4u.gif
gal  Jusu vaikuciai turi "auganti "stala ir ergonomine kede? ar patogus sie daktai?

Tūrėtų būt patogūs, ne kainos jų kosminės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacankė @ 2011 01 26, 16:10)
Tūrėtų būt patogūs, ne kainos jų kosminės doh.gif

drinks_cheers.gif kainos ne mazos
Atsakyti
QUOTE(*rutuliukas* @ 2011 01 26, 16:57)
turiu klausimeli  4u.gif
gal  Jusu vaikuciai turi "auganti "stala ir ergonomine kede? ar patogus sie daktai?

Zinokit-tikrai patogus 4u.gif Ypac,kai maniske mazute,tokia smulki,tai mes nupirkome labai gera kedute.Sedynes gylis kur reguliuojasi,kad tiesiai sedetu.Kedes kaina tai doh.gif ,ir pasirinkimo visiskai nera schmoll.gif .Bet uztat staliuka reguliuojama pigesni varianta nusipirkom.
Tikrai rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smala @ 2011 06 10, 10:37)
Zinokit-tikrai patogus  4u.gif Ypac,kai maniske mazute,tokia smulki,tai mes nupirkome labai gera kedute.Sedynes gylis kur reguliuojasi,kad tiesiai sedetu.Kedes kaina tai  doh.gif ,ir pasirinkimo visiskai nera  schmoll.gif .Bet uztat staliuka reguliuojama pigesni varianta nusipirkom.
Tikrai rekomenduoju  4u.gif

thumbup.gif
uzsakem ir mes kettler " auganti" stala wub.gif su nekantrumu laukiu kada gausim
del ergonominiu kedziu drinks_cheers.gif pasisinkimas nedidelis
Atsakyti
kiek realiai Jusu manymu vaikas turi moketi pries eidamas i pirma klase? Mums va reikia susitvarkyti su laikrodziu iki rugsejo...
Ar Jusu vaikai skaito knygas pries eidami i mokykla?
Atsakyti
O kaip jus mokinates valandas?
Atsakyti
QUOTE(Jauna_mamaite @ 2011 11 08, 16:08)
O kaip jus mokinates valandas?

turim toki nemaza laikrodi ant sienos virtuvej pakabinta, tai ten rodau...bet jauciu reiktu kokio nors geresnio vizualo...
Atsakyti
QUOTE(ingusemac @ 2011 11 08, 11:22)
kiek realiai Jusu manymu vaikas turi moketi pries eidamas i pirma klase? Mums va reikia susitvarkyti su laikrodziu iki rugsejo...
Ar Jusu vaikai skaito knygas pries eidami i mokykla?

Dukra jau darželyje skaitė, o va su laikrodžiu tik dabar pradeda susidraugauti 4u.gif ( 8 metų ir 6 mėn.).

Sūnus rugsėjį eis į pirmą klasę, bet dar neskaito 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(String @ 2010 07 29, 09:09)
Deja, ne  schmoll.gif  Tokios pasirinkimo laisvės neturime. Ne pagal gyvenamą vietą bet ką priima tik tos mokyklos, kurios deja ne pačios geriausios, nesurenka reikiamo moksleivių skaičiaus, o į geresnes mokyklas norint patekti, reikia ir pakovoti  mirksiukas.gif  Šiaip pagal įstatymą privaloma eiti į tą mokyklą, kuri priklauso pagal gyvenamą vietą, tėvų darbo vietą, ar vaiko spec. poreikius. Yra ir mokyklų, kur priima pagal kitus kriterijus, pvz., priklausymą tam tikrai bendruomenei (pvz., Klaipėdos Zudermano mokykla). Taip kad neklaidinkite tėvelių  4u.gif

Tai tikra tiesa. Deklaruotos gyvenamos vietos pažymos tikrai ne itin reikalauja TIK tos mokyklos,i kurias patekti mokytis nera labai sunku.
I geresnes patenkant tikrai reikia pakovoti
Papildyta:
QUOTE(String @ 2010 07 29, 14:09)
Prieštarauju ar ne?  ax.gif  Pvz., mano dukra eis į mokyklą, kuri laikoma gera. Mums į ją priklauso pagal gyvenamą vietą, todėl kyšiuko nešt nereikia. Na, bent jau aš net neketinau. O dabar tu man paaiškink, kaip direktorius gali siūsti vaiką, kuriam priklauso pagal gyvenamą vietą, velniop į kitą mokyklą, o priimti bele ką, kam nepriklauso? ne per kyšius/pažintis ir t.t.? Aš kyšių niekam nenešioju, už rankos irgi nieko nepagavau, bet mano nuomone, ieško visur durnių, kad sau padaryt gyvenimą geresniu. Gal aš grubiai, bet visi žinom, kaip yra  rolleyes.gif

Nebutinai zmones nesa kysius. Kartais daro paprasciau- susiranda kas laikinai priregistruotu vaika su vienu is tevu tame rajone,kuris priklauso mokyklai. Ir tada - viskas OK. Pirmumo teisė biggrin.gif .
Atsakyti