QUOTE(ceburaska28 @ 2010 07 29, 11:48)
O pas mus pernai tokia situacija su mokykla buvo. Nuejom i mokykla kuri stovi tiesiog kieme ir pagal gyvenama vieta ji mums priklause ir ten pasake kad vietu nera bandykit eiti i kita.
Na ka vaika tai reikejo kazkur uzrasyti i pirma klase, ejom i kita kuri yra daug toliau uzrase,
ten gyvenamos vietos deklaracijos neprase nes ta mokykla jau buvo ne pagal gyvenama vieta.
Ir dar kai buvo tevu susirinkimas toj mokykloj i kuria neprieme masinu buvo pilnutelis kiemas. Tai atsiprasau jei vaikai visi mokosi is aplinkiniu namu tai negi visi tevai 3 metrus vaziavo su masina i mokykla.
Tai va, pas mus situacija buvo ta pati (vaikas mokėsi "gilijos" prad, mokykloje), tai ten tiek zuja mašinų,
jokių mamyčių savo pasisakymu aš neklaidinu, o tiesiog pasakiau savo situaciją ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(kristinaz @ 2010 07 29, 10:47)
Sveikos mamos
Norime pagalbos, turime vaikucius gimusius po rugsėjo men. Anksciau buvo kad mamos pacios sprezdavo kada vaika leisti i mokykla. Dabar jau to nebegalime daryti, paga istatymus vaikas privalo eiti i mokykla kai jam kalendoriniais metais sukanka 7 metai. Labai skiriasi vaikais gime sausio menesi ir povz gruodzio menesi. Todel rasome peticija. Prasome pasirasyti, labai svarbus kiekvienas parasas. Aciu
http://www.peticijos.lt/visos/3561
Mano dukrytė gimusi gruodžio 7 d., taigi į mokyklą pradėjo eiti 6 metų, tačiau aš labai džiaugiuosi, ji puikiai pabaigė 1-ąją klasę ir visai niekuo nesiskyrė nuo kitų vaikučių.
Suprantu, kad ne visi vaikai vienodi, bet, MANO NUOMONE, YRA PEDAGOGINĖS-PSICHOLOGINĖS TARNYBOS, kur nusprendžia, ar vaikas brandus mokyklai ar ne. Tikrai su tuo nesusidūriau ir nežinau, ar ši problema nėra išsprendžiama.