Įkraunama...
Įkraunama...

Ruošiamės mokyklai

Tai jusu klase gal labai didele? O ka zaidimu kampe irenginesit?
Atsakyti
QUOTE (Springlet @ 2004 05 21, 15:41)
Tai jusu klase gal labai didele? O ka zaidimu kampe irenginesit?

bus vieta vaikams pailseti pertrauku metu,pazaisti,pavalgyti.
Atsakyti
Mūsų tai mokytoja paklausė gal kas turi nereikalingą kilimą, nes šį išsineš ketvirtokai, gal kas turi kokį nereikalinga fotelį...
Štai tokie prašymai pas mus rolleyes.gif
Atsakyti
Musiskes didesni pageidavimai rolleyes.gif apsvietimas, sienos, lubos, durys blink.gif , palanges blink.gif , batu dezes, suolus gal padazyti... Manau visko dar neisvardinau.

Pradejau pirkti mokinio kraitele, po truputi, veliau kainos siek tiek kyla... Tai nemenka sumele susidarys.
Kur ir kokias kuprines zadat pirkt?
Atsakyti
Ajna sau kiek visko reikia. Mūsų tai dar kolkas mokytojos ne per didelo reikalavimai, žiūrėsim kaip bus toliau. O sąrašiuką tai gavom (mokyklinį), tai reikia pradėti pirkti, bet aš da nieko neperku. Ir dėl kuprinių reikia domėtis, bet vis dar stabdau...
Atsakyti
QUOTE (Springlet @ 2004 05 25, 07:37)
Kur ir kokias kuprines zadat pirkt?

Drauge sake pirko kazkokia "kruta" kuri po poros savaiciu suplyso,iskrito knygos su visu dugnu laugh.gif tai paskui sake Maximoj nupirko kazkokia,visus mokslo metus atitampe rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulia: 25 gegužės 2004 - 19:55
Na kuprine mano isivaizdavimu turetu buti lengva ir tvirta, o dar ir be abejo grazi biggrin.gif
Atsakyti
Labai svarbu, kad kuprines nugara butu kieta. Viduje turetu but du skyriai ir kokia isorine kisene(penalui, liniuotems, piestukams ir t.t). Neapsimoka pirkti kuprines su daug"pribombasu", nes vaikai juose pasimeta, nieko neranda ir t.t. Ziurekit, kad kuprines petnesos butu placios ir paminkstintos.(tuomet nespaus vaikuciui peciu). dar patarimas nusipirkti koki medziagini spec. maiseli kuno kulturos aprangai ir sportbaciams. Nes paprastuose maisuose jie igauna kvapa, iskritineja.

sekmes.
Atsakyti
O gal kuri mamytė jau nusipirko neblogą kuprinę. Aš tai nežadu pirkti kažkokios jau labai blatnos, bet kokio geresnio patarimo norėčiau. Bent jau žinoti kur pirk?
Atsakyti
Man irgi idomu kur pirkot?
Atsakyti
del kuprines, tai man irgi kirba klausimas....

mes su sunum nuejom pasiziureti kokia pasiula, tiksliau kas grazaus yra.....
tai va, paziurejo paziurejo mano sunelis ir sako..... man grazios tik raudonos, ir is vis kas sugalvojo tiek visokiu graziu kupriniu mergaitems pridaryti, o berniukams tik kazkokie krepsiai.... doh.gif
taigi su berniokiska kuprine maniskis atsisako i mokykla eiti, o tokiu tarpiniu tai nelabai ir yra..... g.gif
Atsakyti
Gal kuri mama gali patarti kur pirko: ar turguj, ar parduotuvėj? Padėkite dar nepatyrusioms biggrin.gif
Atsakyti