Tai jusu klase gal labai didele? O ka zaidimu kampe irenginesit?
QUOTE (Springlet @ 2004 05 21, 15:41) |
Tai jusu klase gal labai didele? O ka zaidimu kampe irenginesit? |
bus vieta vaikams pailseti pertrauku metu,pazaisti,pavalgyti.
Musiskes didesni pageidavimai apsvietimas, sienos, lubos, durys , palanges , batu dezes, suolus gal padazyti... Manau visko dar neisvardinau.
Pradejau pirkti mokinio kraitele, po truputi, veliau kainos siek tiek kyla... Tai nemenka sumele susidarys.
Kur ir kokias kuprines zadat pirkt?
Pradejau pirkti mokinio kraitele, po truputi, veliau kainos siek tiek kyla... Tai nemenka sumele susidarys.
Kur ir kokias kuprines zadat pirkt?
QUOTE (Springlet @ 2004 05 25, 07:37) |
Kur ir kokias kuprines zadat pirkt? |
Drauge sake pirko kazkokia "kruta" kuri po poros savaiciu suplyso,iskrito knygos su visu dugnu tai paskui sake Maximoj nupirko kazkokia,visus mokslo metus atitampe
Na kuprine mano isivaizdavimu turetu buti lengva ir tvirta, o dar ir be abejo grazi
Labai svarbu, kad kuprines nugara butu kieta. Viduje turetu but du skyriai ir kokia isorine kisene(penalui, liniuotems, piestukams ir t.t). Neapsimoka pirkti kuprines su daug"pribombasu", nes vaikai juose pasimeta, nieko neranda ir t.t. Ziurekit, kad kuprines petnesos butu placios ir paminkstintos.(tuomet nespaus vaikuciui peciu). dar patarimas nusipirkti koki medziagini spec. maiseli kuno kulturos aprangai ir sportbaciams. Nes paprastuose maisuose jie igauna kvapa, iskritineja.
sekmes.
sekmes.
Man irgi idomu kur pirkot?
del kuprines, tai man irgi kirba klausimas....
mes su sunum nuejom pasiziureti kokia pasiula, tiksliau kas grazaus yra.....
tai va, paziurejo paziurejo mano sunelis ir sako..... man grazios tik raudonos, ir is vis kas sugalvojo tiek visokiu graziu kupriniu mergaitems pridaryti, o berniukams tik kazkokie krepsiai....
taigi su berniokiska kuprine maniskis atsisako i mokykla eiti, o tokiu tarpiniu tai nelabai ir yra.....
mes su sunum nuejom pasiziureti kokia pasiula, tiksliau kas grazaus yra.....
tai va, paziurejo paziurejo mano sunelis ir sako..... man grazios tik raudonos, ir is vis kas sugalvojo tiek visokiu graziu kupriniu mergaitems pridaryti, o berniukams tik kazkokie krepsiai....
taigi su berniokiska kuprine maniskis atsisako i mokykla eiti, o tokiu tarpiniu tai nelabai ir yra.....