Įkraunama...
Įkraunama...

Ruošiamės mokyklai

Man vakare paskambino ir pakviete i susirinkima, 19d. 18val wink.gif
Atsakyti
O daugiau nieko nesakė, tik kad susirinkimas? Nes mano vyrui į darbą paskambino, tai nelabai ten ką tesuprato. Pasakė, kad susirinkimas ir tiek.
Atsakyti
QUOTE (Joanna @ 2004 05 13, 07:27)
O daugiau nieko nesakė, tik kad susirinkimas? Nes mano vyrui į darbą paskambino, tai nelabai ten ką tesuprato. Pasakė, kad susirinkimas ir tiek.

daugiau nieko,tik pakviete atvaziuoti wink.gif
Atsakyti
As galiu rekomenduoti "Vyturio" pradine mokykla, nes pati ja lankiau ir man labai patiko. Ir ne tik man, bet ir kitiems vaikams. Ji yra justiniskese.
Atsakyti
Mamulia, Joanna,
tai ryt susitinkam smile.gif
Atsakyti
Būtinai clap.gif 18 val.
Atsakyti
QUOTE (monie @ 2004 05 13, 13:48)
As galiu rekomenduoti "Vyturio" pradine mokykla, nes pati ja lankiau ir man labai patiko. Ir ne tik man, bet ir kitiems vaikams. Ji yra justiniskese.

Man "Vyturio" pradine irgi patinka, tik, kad toloka wink.gif
Atsakyti
O Kaune į Vilijampolės vidurinę niekas neisit? unsure.gif Nes mano pana nieko nepažysta.....
Atsakyti
QUOTE (Springlet @ 2004 05 18, 12:45)
Mamulia, Joanna,
tai ryt susitinkam smile.gif

springlet tai pazystu,o Joana kaip tave atpazinsim? na paziurek i mano avatara,nuotraukele ir prieik,ok? wink.gif
Atsakyti
labukas, aš esu šviesiais ilgais plaukais, būsiu su ilgu smėlio spalvos megztiniu, jei mane pamatysite, prašom pamojuoti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Joanna @ 2004 05 19, 11:59)
labukas, aš esu šviesiais ilgais plaukais, būsiu su ilgu smėlio spalvos megztiniu, jei mane pamatysite, prašom pamojuoti biggrin.gif biggrin.gif

maciau,norejau stvert uz skverno,nu bet kad greit pralekei pro mus su springlet i gala sad.gif o paskui kai i klases ejom tai ir issiskyre keliai sad.gif

nu zodziu,kaip susirinkimas? man viskas ciki butu,bet nepatiko tas reketas sad.gif sad.gif klases remontui teks paklot apie 250lt mad.gif nekalbu jau apie priemones ir visa kita blink.gif vaika isleist i pirma klase reik turet uz ka dry.gif
Atsakyti
Labukas, aš vakar įėjau į salę, ten tiek daug žmonių, tai kai tik pamačiau pažįstamą, tai ir sprukau. Gaila, bet per tiek žmonių Jūsų ir nepamačiau sad.gif , bet tikiuosi, jei mane pažinote, tai vistiek jau susimatysim, nes mes priimti clap.gif clap.gif
Na mūsų mokytoja pasirodė įdomi g.gif Nežinau, ai, bet ką ten gali konkrečiai žinoti. Pagyvensim ir pamatysim.
Sąrašiuką gavome ir mes, o dėl reketavimo konkrečiai dar nieko nepasakė, tik žodžiais užsiminė, gal kas gali gaut tą ar aną.
Na žiūrėsime ir tikėsimės, kad nenuskurdins mūsų blink.gif Ane?
Atsakyti