Įkraunama...
Įkraunama...

Ruošiamės mokyklai

Kai konkrečiai ką sužinosit, praneškim viena kitai smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Joanna @ 2004 04 29, 07:29)
Kai konkrečiai ką sužinosit, praneškim viena kitai smile.gif

gerai smile.gif
Atsakyti
jau išgirdau, kad tėvų susirinkimas bus gegužės gale
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif ka tik skambinau i mokykla,sake,ad tevu susirinkimas apie 17d. Tada paklausiau ar tai,kad paeme musu pareiskima garantuoja mums tai,kad priims i sia mokykla,tai sake,kad visko gali buti,tipo susirinkime pasakys ka prieme ir ko ne blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Na aš tą patį ir sakiau, kad negarantuoja, na nebent tikrai jiems priklausai, tai tada turėtų be žodžių priimti. Žiūrėsim ir tikėsim smile.gif
Atsakyti
na bet tai ka reiskia "priklausai".kiek zinau turim teise laisvai rinktis tiek gydymo,tiek mokymosi istaiga...
Atsakyti
Pagal viską tai turime tokią teisę, bet iš tikrųjų kai aš buvau pas direktorę, tai ji pasakė,. kad mokykla jau užpildyta iš artimųjų darželių ir basta, tolimesniems vietos kaip ir nėra. O naujų klasių ji steigti nenori, nes atseit tėveliai žada padėti, remontuoti, o po to pažadų netesi
Atsakyti
QUOTE (mamulia @ 2004 05 05, 10:14)
blink.gif blink.gif blink.gif ka tik skambinau i mokykla,sake,ad tevu susirinkimas apie 17d. Tada paklausiau ar tai,kad paeme musu pareiskima garantuoja mums tai,kad priims i sia mokykla,tai sake,kad visko gali buti,tipo susirinkime pasakys ka prieme ir ko ne blink.gif blink.gif blink.gif

blink.gif na tai laukiam susirinkimo.
Atsakyti
Susirinkimas 19 dieną 18 val. wink.gif
Atsakyti
Joanna, cia bendras visiems? Gal jau ir koki lapeli pakabino? Sekmadieni dar nebuvo.
Atsakyti
Aš šiandien paskambinau norėdama, kad vaiką mano užrašytų pas mokytoją, bet pasakė, kad jau viskas. Pasakė, kad susirinkimas tą dieną.
Ai, kaip bus taip. Taip kad ji tikriausiai suprato, kad ruošiamės į pirmą klasę. Tai tikriausiai ir mums (pirmokėliams) tas susirinkimas
Atsakyti
nedaug laukt beliko smile.gif
Atsakyti