Įkraunama...
Įkraunama...

Ruošiamės mokyklai

Gal man nedavė garantijos, kad aš nepriklausau Žirmūnams?
Atsakyti
Joanna, gal tu ir teisi, o kada nesei pareiskima?
Atsakyti
Mes nunešę pareiškimus gal kokį sausį. Bet papraščiausiai priklausome Antakalniui, bet man labai baisi ta mokykla wink.gif , tai labai norėčiau į Mašioto. Na tikiuosi kap nors papulsim wink.gif
Atsakyti
Joanna, o pas kokia mokytoja galvojot uzsirasyti?
Atsakyti
Žinai, kada buvo atvirų durų dienos aš galvojau, kad ten visi pabendrausim, o užėjus man pasakė, kad aš tiesiog turėčiau pasėdėt pamokose ir paklausyt kaip jas veda. Na aš neturėjau laiko. Pasiklausinėjus pasakė, kad ten visos neblogos mokytojos. Aš girdėjau, kad faina yra Saulėnienė, bet nieko garantuot negaliu, nes pati nemačiau. Žinai, mano toks vaikas, kad tirai norėčiau fainos mokytojos, nes daržely jam viena auklėtoja netinka, tai tas žliumbia iki šiol. O tu jau žinai pas kokią?
Atsakyti
Kai pareiskima rasiau, tai pastabose irasiau mokytoja Milda Kedenyte, tikiuosi, kad ji ir bus, nors kiek girdejau visos trys neblogos, tik skirtingos smile.gif
Atsakyti
Na matai, aš tai pavardžių nežinojau. O tu gyveni Žirmūnuose?
Atsakyti
man atrodo joana tu pasiskambink ir paklausk kaip ir kas,paciai bus ramiau wink.gif beje mes ten irgi nepriklausom,bet laaabai norejom,tai prieme smile.gif
Atsakyti
Na aš tikiuosi, kad sugebėsiu pakliūt wink.gif
Atsakyti
Taip Zirmunuose smile.gif
Teisingai reikia pasiskambinti, kad butu ramu.

Mamulia, man sake, kad mokyklele pirma birzelio savaite smile.gif
o susirinkimo datos dar irgi nezinojo.
Atsakyti
Na matot, aš tai domiuosi ir skambinu, tik man pasako, kad dar klasės nesudarytos. Negalvokit, kad aš ramiai sau sėdiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Joanna @ 2004 04 28, 14:52)
Na matot, aš tai domiuosi ir skambinu, tik man pasako, kad dar klasės nesudarytos. Negalvokit, kad aš ramiai sau sėdiu wink.gif

Tikiuosi susitiksim per tevu susirinkima visos trys wink.gif
Atsakyti