faina miedita! tikrai pasimatysim..
musu mergaite bus ta, kuri pati snekiausia plepute Kotryna
jai dabar 6,5 m. o sia m-kla pasirinkom nes arciausiai namu
musu mergaite bus ta, kuri pati snekiausia plepute Kotryna
jai dabar 6,5 m. o sia m-kla pasirinkom nes arciausiai namu
QUOTE (Joanna @ 2004 04 23, 09:03) |
Aš kai buvau, tai man direktorė pasakė, kad mažai mums šansų patekti, nes vien aplinkiniai vaikai jau ''okupavo'' mokyklą, bet vistiek tikiuosi ten patekti. Man labai patiko ta mokyklėlė. O Jūs jau garantuotai ten eisit? Ar dar taip pat nežinomybėj |
o tai jusu pareiskima prieme?
nezinau as kas yra garantija,kad eisim,nunesiau pareiskima ir tiek,o ka dar turi pranest ar prieme? nieko nesake apie tai springlet,o tau?
taigi jeigu pareiskima prieme reiksia kad i sarasus itrauke o Joanna, tikriausiai visos klases jau yra sukomplektuotos, juk nuo sausio pareiskimus priiminejo, o dabar jau balandis baiginejasi, nebent jeigu kas atsisakys tada
merginos o jusu vaikams bus tos paruosiamosisos pamokeles birzelio pradzioje? gal jau sarasiukus su pirkiniais iteike?
merginos o jusu vaikams bus tos paruosiamosisos pamokeles birzelio pradzioje? gal jau sarasiukus su pirkiniais iteike?
QUOTE (Iva @ 2004 04 25, 08:09) |
merginos o jusu vaikams bus tos paruosiamosisos pamokeles birzelio pradzioje? gal jau sarasiukus su pirkiniais iteike? |
as kaip kokia tundra nieko nezinau Springlet,gal tu ka zinai?
Reik skambint gal i mokyklele pasiklaust,nes viska prazioplinsiu
Mes vakar buvome Pirmokų šventėje - gavome sąrašą priemonių, pažiūrėjom koncertą, spektaklį, dar ten dovanėlių nuo ketvirtokų gavom, žaidimų buvo, nu tokia smagi šventė. Anksčiau niekas iš mūsų nepriėmė pareiškimo, sakė, ateisit ir parašysit. Tai vakar ir parašėm, Miglė pati pasirinko mokytoją - nors aš norėjau pas kitą, bet pasiklioviau vaiko nuojauta
Irgi pasakė, kad birželio 2 dieną laukia vaikų mokykloje. Man tai daug nepatogumų sukelia - aš pati tai dirbu, kas man ją nuves, parves ir kur jąpadėti vėliau? Su darželiu tartis, kad priimtų po mokyklos? Ir iš viso kam tos 3 dienos, ką jos reiškia? Paklausti nebuvo kaip, o dabar esu pilna abejonių
Irgi pasakė, kad birželio 2 dieną laukia vaikų mokykloje. Man tai daug nepatogumų sukelia - aš pati tai dirbu, kas man ją nuves, parves ir kur jąpadėti vėliau? Su darželiu tartis, kad priimtų po mokyklos? Ir iš viso kam tos 3 dienos, ką jos reiškia? Paklausti nebuvo kaip, o dabar esu pilna abejonių
Kiek zinau dabar daug kur reikia vesti vaikus birzeli 3dienas,bet nemanau,kad privaloma.tiesiog susipazinti su aplinka,vaikais.O i kokia Kaune jau priima pareiskimus?
nikkai jau beveik nepriima, tikriausiai, bent i geresnes mokyklas Vilniuje tikrai o kaune reikia pasirinktoj mokykloje klausti.
Mums bus tos pamokeles ir tevu susirinkimas geguzes menesi, sake pamokeles neprivalomos, tiesiog kad vaikui lengviau butu rugseji, susipazinti su mokytoja, su tvarka mokykloje, taip pat padaryti testus zniu ivertinimui nelabai zinau kaip cia reikes suderinti, bet darzelyje priima bet kada, tik perspeti reikia, tad tikriausiai reikes vesti i pamokeles, o po to i darzeli, arba gal namo, gal laisvas pasiimti reikes, ai ka nors suorganizuosim, pagaliau tik kelios dienos
Mums bus tos pamokeles ir tevu susirinkimas geguzes menesi, sake pamokeles neprivalomos, tiesiog kad vaikui lengviau butu rugseji, susipazinti su mokytoja, su tvarka mokykloje, taip pat padaryti testus zniu ivertinimui nelabai zinau kaip cia reikes suderinti, bet darzelyje priima bet kada, tik perspeti reikia, tad tikriausiai reikes vesti i pamokeles, o po to i darzeli, arba gal namo, gal laisvas pasiimti reikes, ai ka nors suorganizuosim, pagaliau tik kelios dienos
QUOTE (nikkai @ 2004 04 25, 11:21) |
Kiek zinau dabar daug kur reikia vesti vaikus birzeli 3dienas,bet nemanau,kad privaloma.tiesiog susipazinti su aplinka,vaikais.O i kokia Kaune jau priima pareiskimus? |
Tai jau ko gero Kaune jau visose priima, vistik iki gegužės galo jie jau turėtų klases susiformuoti. Mes eisim į Vilijampolės vidurinę mokyklą, nes arčiausiai namų...ir langai nauji sudėti
QUOTE (mamulia @ 2004 04 24, 11:48) |
nezinau as kas yra garantija,kad eisim,nunesiau pareiskima ir tiek,o ka dar turi pranest ar prieme? nieko nesake apie tai springlet,o tau? |
As irgi supratau, kad prieme, net neuzsimine apie tai, kad galetu buti kitaip tik man dar liko medicinine pazyma nunesti.
O pamokeles turi buti, sake pasiskambinti balandzio paskutine savaite
Na aš klausiu todėl, kad man nepasakė, jog priims 100 %. Dabar paskambinau ir pasakė, kad tik 05 mėn. pabaigoj bus tėvų susirinkimas. Dar nepaskirstytos jokios klasės. nelabai aš suprantu, ką tik birželį sužinosiu ar papulsiu į mokyklą, ar ne? O birželį bus savaitę pamokėlės jau su paskirta mokytoja. Na tiesiog net nežinau
QUOTE (Springlet @ 2004 04 25, 21:02) |
O pamokeles turi buti, sake pasiskambinti balandzio paskutine savaite |
skambinau,sake dar pasukti kita savaite,bus tevu susirinkimas o birzeli Zuikiu mokyklele tris dienas