Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukus Pozityvisčių Kampelis

Winona tikrai neisižeidžiau, visiškai sutinku su tavim, tai visiškai nepateisinama vaikų atžvilgiu. na taip nebūna labai dažnai, bet retkarčiais..... blush2.gif . Gerai kad mergaitė mano taip protingai reguoja ir.......... na žodžiu daugiau taip nedarysiu ir laaaaaaaabai gėda del to
Agnute labai malonu tave čia matyti 4u.gif . Nekeisk savo nicko wink.gif
Papildyta:
QUOTE(liūtuke @ 2008 10 26, 20:47)
Sveika prisijungusi, kad jau atradai pozityviai mąstančius žmones - tikėk, kad subrendai rimtiems pokyčiams.Šaunu, kad paskaitinėji SM- čia tikras  geros energijos  užtaisas biggrin.gif  Smagu, kad bandai semtis patirties iš kitų merginų, aš dar patarčiau paskaityti literatūros apie pasąmonės galią, pati pavarčiusi nuspręsi- kas tau prie širdies. Psichologinė literatūra skaitosi šiek tiek sunkiau, negu grožinė smile.gif , nes tą pačią knygą rekomenduojama skaityti ne 1 kartą. 1kartą perskaityti, 2 kartą įsigilinti, o po to jeigu nori ta teorija vadovautis dar laiks nuo laiko paskaitai. Bet nauda iš to - NEREALI! Džiaukimės gyvenimu!  ,,Laikas - brangi dovana, duota mums, kad būtume protingesni, geresni, brandesni ir tobulesni. " ( T. Manas )
Rykliuke, nebeužsuki pas mus?

Turėjau pora knygučių nusipirkus. Kol skaitydaau, didžiulis įkvėpimas ateidavo keistis, kuris išgaruodavo su paskutiniu knygos puslapiu. Net nepagalvojau, skaityti iš naujo. Reiks susirast ir perliet dar ir dar
4u.gif Visoms už pagalbą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimanta: 26 spalio 2008 - 21:50
ka tik baigiau skaityti alchemika.knyga taip itrauke, kad perskaiciau ja vienu prisedimu.... dabar reikia"suvirskinti"ka perskaiciau. bet svarbiausia is to dalyko, kad pagaliau supratau ka reiske uzrasas ant drauges pakabuko, kuri ji nesiojosi ant kaklo.ta uzrasa maciau gal pries 8 metus ir kai paklausiau ka tai reiskia, ji tik atsake, kad tai si vienos knygos ir kad apie tai reikia ramiai atsisesti ir pakalbeti(o tuo metu mes laukem autobuso stotelej), nes tai nera siaip sau uzrasas.taciau as pamirsau ta pakabuka iki siandien. o uzrasas ant pakabuko buvo ASMENINE LEGENDA

labanakt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TikGerai @ 2008 10 26, 21:49)
Kam nuotaika nekokia, idedu nuoroda i komedija. Prisikikenau nerealiai  biggrin.gif
Tik reiketu Firefox narsykle tureti.
Sveikas, Bilai

visai neblogas filmukas, ka tik paziurejau biggrin.gif
Atsakyti
Labuka rytuka 4u.gif

Mane vis stebina nauju žmogiukų gausa šioj temelėj, nu thumbup.gif tiesiog, kaip veikia ta gera energija sklindanti iš šio jaukaus kampelio.
Aš ir eisiu kopt namų, nes iš po savaitgalio tai bardakėlis kaip reikiant blush2.gif

evax pastebėjau, kad musu vaikai gime tais pačiais metais ir tais pačiais menesiais ir dar porelės pas abi, geras sutapimas, kaip tavieji sutaria? ar užtenka kantrybės pozityviai auklėt savo mažius? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vyssnia @ 2008 10 27, 09:02)
Labuka rytuka  4u.gif

Mane vis stebina nauju žmogiukų gausa šioj temelėj, nu  thumbup.gif tiesiog, kaip veikia ta gera energija sklindanti iš šio jaukaus kampelio.
Aš ir eisiu kopt namų, nes iš po savaitgalio tai bardakėlis kaip reikiant  blush2.gif

evax pastebėjau, kad musu vaikai gime tais pačiais metais ir tais pačiais menesiais ir dar porelės pas abi, geras sutapimas, kaip tavieji sutaria? ar užtenka kantrybės pozityviai auklėt savo mažius?  smile.gif

o, tikrai vaikai panasiu laiku gime bigsmile.gif maniskiai sutaria labai gerai.maziukei nera geresnio zaidiu druago kaip brolis, tik kad jam kartais kantrubes pritruksta kai "uodegute"viska is ranku traukia doh.gif deja, pozityviai auklet mazius tik mokausi.su kantrybe pas mane sunkus reikalas blush2.gif tai viena is priezasciu, del ko susidomejau pozityvizmu. noretusi maziau pykciu is oro ir daugiau sutarimo, susikalbejimo, kantrybes.po truputi einam link to. kol buvo vienas vaikas kazkaip nesudetinga buvo, o dabr, nors praejo daugau kaip 9men. dar negaliu paskirstyti savo demesio kaip reikia, neiprantu prie bardako namie(dickis mano buvo stebuklingas vaikas, neversdavo namu aukstyn kojom, ko nepasakyciau dabar ka daro abu bendrom jegom doh.gif ). na, po turputi tvarkau aplinka, saitau "pasamones galia". kazko labai sunkiai man skaitosi sita knyga g.gif bet va, puslapis po puslapio, kiekviena ryta skaitau, kartais tuos pacius skyrius po kelis kartus, kol isikertu kas ten parasyta. vakarykste "alchemiko" knyga buvo toooks spyris i uzpakali, kad net pasokau lotuliukas.gif pati pagavau save, kad eidama miegoti buvau tokia rami, nors kunas atrode isielektrines nuo emociju, kurias knyga sukele. siryt atsikeliau geros nuotaikos, kol maziuke snaude truputi apsitvarkiau, kai atsikels jau imsiuos rimciau, nes baldus atitraukt reikia.
ech, kokia nuostabi diena bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(evax @ 2008 10 27, 09:18)
o, tikrai vaikai panasiu laiku gime  bigsmile.gif  maniskiai sutaria labai gerai.maziukei nera geresnio zaidiu druago kaip brolis, tik kad jam kartais kantrubes pritruksta kai "uodegute"viska is ranku traukia  doh.gif  deja, pozityviai auklet mazius tik mokausi.su kantrybe pas mane sunkus reikalas  blush2.gif  tai viena is priezasciu, del ko susidomejau pozityvizmu. noretusi maziau pykciu is oro ir daugiau sutarimo, susikalbejimo, kantrybes.po truputi einam link to. kol buvo vienas vaikas kazkaip nesudetinga buvo, o dabr, nors praejo daugau kaip 9men. dar negaliu paskirstyti savo demesio kaip reikia, neiprantu prie bardako namie(dickis mano buvo stebuklingas vaikas, neversdavo namu aukstyn kojom, ko nepasakyciau dabar ka daro abu bendrom jegom  doh.gif ). na, po turputi tvarkau aplinka, saitau "pasamones galia". kazko labai sunkiai man skaitosi sita knyga  g.gif  bet va, puslapis po puslapio, kiekviena ryta skaitau, kartais tuos pacius skyrius po kelis kartus, kol isikertu  kas ten parasyta. vakarykste "alchemiko" knyga buvo toooks spyris i uzpakali, kad  net pasokau  lotuliukas.gif  pati pagavau save, kad eidama miegoti buvau tokia rami, nors kunas atrode isielektrines nuo emociju, kurias knyga sukele.  siryt atsikeliau geros nuotaikos, kol maziuke snaude truputi apsitvarkiau, kai atsikels jau imsiuos rimciau, nes baldus atitraukt reikia.
ech, kokia nuostabi diena  bigsmile.gif

musu dukrytes netgi ta pacia diena gimusios bigsmile.gif , jo pas mane irgi tas pats, kai brolis salia tai nieko daugiau nereikia, pamiršta ir valgyt ir miegot, kad nori. o kantrybės broliui tai reikia, turi slept visas knygas ir smulkius zaisklus nes viskas i burna pas sese keliauja. bet siaip tai labai smagu matyt kaip jie bendrauja, sunus jau i tokio vyresnio brolio vaidmeni isijautes, saugo rūpinasi, faina labai stebėt. smagu, kad skaitai ir domiesi pozityvumu, tai tikrai duoda daugiau kantrybes auklejant vaikus, tos problemos ne tokios jau ir baisios pasidaro, kai ziuri i jas pozityviai, sėkmės tau mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif ,
na atrodo i mano kiema vel ateina sviesi diena ax.gif .

QUOTE(Sa r @ 2008 10 26, 12:16)
Turiu dar i visas klausimeli blush2.gif Kaip jums sekasi islaikyti pozityvuma, kada atzala ar atzalos neklauso.Na man kartais sunkoka. Atrodo atsikeliu, gera nuotaika, viskas puiku, bet...vat koki ozi rodo, na ir supykstu, susinervuoju ir pozityvumo kaip nebuta cry.gif Taip pat dar sunku save kontroliuoti, kada arteja menstruacijos blush2.gif  O kaip jums? 4u.gif

Sunkiai, o ypac per mmm unsure.gif ir kai PMS'as trenkia per smegenis....

QUOTE(liūtuke @ 2008 10 26, 19:47)
Rykliuke, nebeužsuki pas mus?

Neuzsukau kelias dienas... Tiesiog paskaiciau savo posta praeitos savaites ir pamaniau, kad neskleisiu cia savo blogu nuotaiku, nes tikrai atrode, kad rankos svyra ir nieko nesinori. Ai, nesiplesiu biggrin.gif

QUOTE(Deimanta @ 2008 10 26, 22:58)
Winona tikrai neisižeidžiau, visiškai sutinku su tavim, tai visiškai nepateisinama vaikų atžvilgiu. na taip nebūna labai dažnai, bet retkarčiais..... blush2.gif . Gerai kad mergaitė mano taip protingai reguoja ir.......... na žodžiu daugiau taip nedarysiu ir laaaaaaaabai gėda del to

As tai kai jau matau, kad nesusitvarkau ir tuojau pratruksiu, sugniauziu kumscius ir giliai kvepuoju. Kvepuoju tol, kol nusiraminu ir susitvarkau su mintimis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rykliukė* @ 2008 10 27, 11:06)
Labas rytas bigsmile.gif ,
na atrodo i mano kiema vel ateina sviesi diena ax.gif .
Sunkiai, o ypac per mmm unsure.gif ir kai PMS'as trenkia per smegenis....
Neuzsukau kelias dienas... Tiesiog paskaiciau savo posta praeitos savaites ir pamaniau, kad neskleisiu cia savo blogu nuotaiku, nes tikrai atrode, kad rankos svyra ir nieko nesinori. Ai, nesiplesiu biggrin.gif
As tai kai jau matau, kad nesusitvarkau ir tuojau pratruksiu, sugniauziu kumscius ir giliai kvepuoju. Kvepuoju tol, kol nusiraminu ir susitvarkau su mintimis. 4u.gif

.....o man kazkaip geriau kaip as pratrukstu 4u.gif ...kazkaip tada viskas labai gerai pasidaro...kai issirekiu....kai laikau savyje...galiu plyst is pykscio ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumag @ 2008 10 27, 11:48)
.....o man kazkaip geriau kaip as pratrukstu 4u.gif ...kazkaip tada viskas labai gerai pasidaro...kai issirekiu....kai laikau savyje...galiu plyst is pykscio ax.gif  4u.gif

o man kartais palengvėja, kai išsiverkiu nuo dūšios liaudiškai tariant blush2.gif
Atsakyti
.......jo....isiverkimas ir man padeda....net sviesiau akyse pasidaro..... 4u.gif ...tik paskui labai galva skauda biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
labu labu smile.gif

QUOTE(Jumag @ 2008 10 27, 10:48)
.....o man kazkaip geriau kaip as pratrukstu 4u.gif ...kazkaip tada viskas labai gerai pasidaro...kai issirekiu....kai laikau savyje...galiu plyst is pykscio ax.gif  4u.gif

na na,tai tik ne ant vaikų,apskritai išsirėkt ant žmonių negerai,šiaip aš pati jaučiuos daug prasčiau,jei kažkam sugadinu nuotaiką,neteikiu tik džiaugsmo.Turiu kelias "dovanėles" šeimoje,kurie mėgsta išsikraut parėkdami ant kitų,tame tarpe ir ant manęs g.gif nepasakyčiau,kad labai šaunus bruožas,o jau kaip mintyse juos išvadinu 4u.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Agnutė @ 2008 10 27, 11:12)
o man kartais palengvėja, kai išsiverkiu nuo dūšios liaudiškai tariant blush2.gif

drinks_cheers.gif vakar profilaktiškai pažliumbiau,kartais mano pernelyg didelis jautrumas mane pakerta smile.gif
Atsakyti
Lois Hay pataria iskumsciuoti pagalve kaip bokso kriause ir ant jos islieti visa pykti 4u.gif
Atsakyti