Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukus Pozityvisčių Kampelis

QUOTE(Sa r @ 2008 10 26, 12:16)
Atrodo atsikeliu, gera nuotaika, viskas puiku, bet...vat koki ozi rodo, na ir supykstu, susinervuoju ir pozityvumo kaip nebuta cry.gif Taip pat dar sunku save kontroliuoti, kada arteja menstruacijos blush2.gif  O kaip jums? 4u.gif

Reikia skaityti.. apie vaikų auklėjimą ir psichologiją. Ožiukai juk nebūna be reikalo, vadinasi turi vaikui padėti išspręsti problemas, o ne taip sakant `pulti`, kad jis jų turi..
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 10 26, 10:38)
Savo gyvenimą žadu keist ne tik iš vidaus, bet iš dalies ir iš išorės: stengtis, kad aplinka būtų tvarkinga, maloni akiai, užsidegti žvakę, prisiminti smilkalus, gaivinti organizmą žalia arbata, klausytis ramios atpalaiduojančios muzikos..

Tik dabar susimąsčiau, kad betvarkė mano gyvenamoje aplinkoje turbūt atspindi mano vidinę disharmoniją g.gif Ir turbūt kaip tik reiktų pradėti nuo buities apsitvarkymo, kad akių nebadytų sujaukti kampai, o tada jau imtis savęs g.gif Taip ir padarysiu bigsmile.gif

QUOTE(Elldija @ 2008 10 26, 12:13)
ir dar, labai labai patiko liepsnelės žodžiai. Aš juos užsirašiau ir dažnai kartoju.

Kai pradėjau lankytis šioje temoje, citatos pradėjo kauptis dideliu greičiu - dienos eigoje nuolat jas paskaitinėju thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tikra: 26 spalio 2008 - 15:40
QUOTE(Tikra @ 2008 10 26, 15:33)
betvarkė mano gyvenamoje aplinkoje turbūt atspindi mano vidinę disharmoniją g.gif

Tai labai susiję dalykai. mirksiukas.gif Sutvarkę aplinką jaučiamės geriau, nes laisviau cirkuliuoja energija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 26 spalio 2008 - 16:45
Aš ir pastebėjau kai susitvarkau kokią spintelę kuo daugiau šiukšlių išmetu tuo geresnė savijauta būna, ir pati švaresnė jaučiuos
Atsakyti
QUOTE(Deimanta @ 2008 10 26, 17:47)
Aš ir pastebėjau kai susitvarkau kokią spintelę kuo daugiau šiukšlių išmetu tuo geresnė savijauta būna, ir pati švaresnė jaučiuos

Išvis kai namie generalinę daiktų tvarką pasidarai, atrodo net palengvėja ir oro padaugėja smile.gif Deimanta sveika ir čia smile.gif Rodos daug bendrų temų rasim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimanta @ 2008 10 25, 07:19)
Sveikos  4u.gif

labai noreciau prie jusu prisijungti, nes gyvenime pastebejau ismokau but labai nelaiminga. tai vat dabar dar neturiu ka parasyti, tik labai mokysiuos is jusu visur izvelgti geri. Kai jau prdes sektis parasysiu.

labai patiko ideja susirasyti 100 svajoniu. O rasytis visas problemas atrido labai daug laiko uzimtu. O gal kaip tik pradejus rasyt pamatyciau kad nera ka rasyt

Sveika prisijungusi, kad jau atradai pozityviai mąstančius žmones - tikėk, kad subrendai rimtiems pokyčiams.Šaunu, kad paskaitinėji SM- čia tikras geros energijos užtaisas biggrin.gif Smagu, kad bandai semtis patirties iš kitų merginų, aš dar patarčiau paskaityti literatūros apie pasąmonės galią, pati pavarčiusi nuspręsi- kas tau prie širdies. Psichologinė literatūra skaitosi šiek tiek sunkiau, negu grožinė smile.gif , nes tą pačią knygą rekomenduojama skaityti ne 1 kartą. 1kartą perskaityti, 2 kartą įsigilinti, o po to jeigu nori ta teorija vadovautis dar laiks nuo laiko paskaitai. Bet nauda iš to - NEREALI! Džiaukimės gyvenimu! ,,Laikas - brangi dovana, duota mums, kad būtume protingesni, geresni, brandesni ir tobulesni. " ( T. Manas )
Rykliuke, nebeužsuki pas mus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 26 spalio 2008 - 18:50

Sveikos sekmadienį thumbup.gif

QUOTE(Kaktusė @ 2008 10 26, 10:38)
Savo gyvenimą žadu keist ne tik iš vidaus, bet iš dalies ir iš išorės: stengtis, kad aplinka būtų tvarkinga, maloni akiai, užsidegti žvakę, prisiminti smilkalus, gaivinti organizmą žalia arbata, klausytis ramios atpalaiduojančios muzikos.. (gal kuri gali patarti, kur tokios muzikos rasti? ar bent kokį pavadinimą, kad galėčiau atsisiųsti smile.gif ). Tokie dalykai man irgi labai padeda, atsipalaiduoti, pasvajoti..  ax.gif [/b]

drinks_cheers.gif va va,gerai sumąstei,aš buvau kada pradėjus mažint mėsos valgymą,stengiaus gert žaliąją arbatą(apie mėnesio trukmės vakarinius atsilenkimus gal vertėtų nutylėt lotuliukas.gif ),žvakes ir ramią muziką apskritai dievinu thumbup.gif galiu pasiūlyt kate melua dainikes,apskritai per youtube relaxiškas dainikes paklausyt,jos ten su gamtos garsais,dar šeduikytė man labai labai,šiand kaip tik per radiją išgirdau trbt naują jos dainą,dar man patinka nauja adomaičio daina the window of my soul,liuks daina-it never happened before,,na žodž čia vardinčiau ir nebaigčiau trbt biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Deimanta @ 2008 10 26, 13:06)
Pas mane dar blogiau  schmoll.gif , snd atsikeliau ne ta koja, tai atsiemiau ant vaiku, dukra taip stenges man padet namu ruošoj, o aš tik kabinėjaus prie jos, man kažkaip ne taip dulkes nuvalė, nežinojo kurį bliudelį paiimti.
O beje vakar užsivedžiau sąsiuvinuka, prirašiau visą lapą, na tikrai kažkaip palengvejo. Tik tuos norus labai sunku sukonkretizuot, atrodo tiesiog noriu, kad viskas būtų gerai

oooo bigsmile.gif ir dar po to sako,kodėl vaikai neklauso,nepasitiki yra tokie ar anokie.jau atrodo supranti,kad esi blogos nuotaikos,tai ne,dar pabloginsi padėti lotuliukas.gif neįsižeisk,aš dažniausiai per jautriai sureaguoju kai kalbama apie vaikų auklėjimo ypatumus 4u.gif žinau,kad pasitaisysi ir daugiau taip nebus thumbup.gif

o man nuotaikos irgi net labai geros....ta knyga tikrai liuks,kur kaira patarė,tik iš pradžių buvo sunkoka sugaudyt prasmes,bet dabar-tikras turtas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimanta @ 2008 10 26, 17:47)

Esi absoliučiai teisi, nes daug geriau cirkuluoja energija ir savijauta pagerėja. Labai padeda namuose uždegta žvakė, nes ugnis išvalo blogas energijas. Išleidusi svečius, dažnai užsidegusi žvakę apeinu namus, nesvarbu, kad lankosi labai mieli ir geri žmonės, vistiek dalį savo energijos jie palieka. Ugnis sunaikina visus svetimos energijos likučius. Geriau gyventi tik su savąja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikra @ 2008 10 25, 14:04)
Sveikos. Skaitau šią temą jau seniai, bet pagerėjimas ir optimizmas užplūsta tik tol, kol esu čia, po to ir vėl pasineriu į pesimistines mintis ir savęs nemylėjimą. Gal turit receptų, kaip išlipti iš savęs menkinimo liūno? Kaip išsiugdyti tikėjimą savimi, kai suvoki, kad niekada nebūsi kaip tos, iš žurnalų viršelių, kaip tos, dėl kurių vyrai eina iš proto, kai nesugebi užsidirbti pragyvenimui ir esi priklausomas? Žinau, kad dažniausiai patariama atsistojus prieš veidrodį kartoti "aš myliu tave", "aš esu graži" ir pan., bet kaip perlipti per save, kai matai tik atstumiančių bruožų veidą???? Nuo ko patartumėt pradėti? Ir apskritai - ar šioje situacijoje įmanomi pokyčiai???? verysad.gif Galbūt žinote literatūros, kuri galėtų pagelbėti? Būčiau labai dekinga 4u.gif

zurnalu virseliai visi apdirbami Photo shopu, jei tave taip apdirbtu, gal but butum dar grazesne nei jos tongue.gif Pasisekimas tarp vyru siejamas ne tik su groziu , bet ir su protu. Sako buti laimingu uztenka tik proto mirksiukas.gif Taip, kad dar ne viskas prarasta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikra @ 2008 10 26, 16:33)
Tik dabar susimąsčiau, kad betvarkė mano gyvenamoje aplinkoje turbūt atspindi mano vidinę disharmoniją g.gif Ir turbūt kaip tik reiktų pradėti nuo buities apsitvarkymo, kad akių nebadytų sujaukti kampai, o tada jau imtis savęs g.gif Taip ir padarysiu bigsmile.gif
Kai pradėjau lankytis šioje temoje, citatos pradėjo kauptis dideliu greičiu - dienos eigoje nuolat jas paskaitinėju thumbup.gif

g.gif as pagalvojau apie tvarka ta pati.kai bardakas namie(o tas po savaitgalio buna visada), tai ir paciai nuotaika prasta, o kai susitvarkau tai paciai geriau zymiai thumbup.gif tai va, ryt laukia tvarkymas namu, nes savaitgali jau tingejau nuo dusios ax.gif siandien vos prisiverciau valgyt padaryt blush2.gif bet siandien nuo pacio ryto kazkokia pikta buvau, blogai jauciausi, vakar susaliau tai jau maniau susirgau, bet nusnudau valandele, ir kazkaip galvoju, nugi negaliu susirgt ir bacilu po namus tai dar kuri laika nesiojaus ta minti, kad as sveika, o paskui pamirsau net ir kazkaip pagalvojau dabar kad sloga kazkur dingo(o ryte jau vaistus lasinausi).tik dar skrandis streikuoja siek tiek, bet tikiuosi poilsis pades ir ryte atsibusiu kaip nauja, su naujom jegom imsiuos darbu.
Atsakyti
QUOTE(Tikra @ 2008 10 25, 15:04)
Sveikos. Skaitau šią temą jau seniai, bet pagerėjimas ir optimizmas užplūsta tik tol, kol esu čia, po to ir vėl pasineriu į pesimistines mintis ir savęs nemylėjimą. Gal turit receptų, kaip išlipti iš savęs menkinimo liūno? Kaip išsiugdyti tikėjimą savimi, kai suvoki, kad niekada nebūsi kaip tos, iš žurnalų viršelių, kaip tos, dėl kurių vyrai eina iš proto, kai nesugebi užsidirbti pragyvenimui ir esi priklausomas? Žinau, kad dažniausiai patariama atsistojus prieš veidrodį kartoti "aš myliu tave", "aš esu graži" ir pan., bet kaip perlipti per save, kai matai tik atstumiančių bruožų veidą???? Nuo ko patartumėt pradėti? Ir apskritai - ar šioje situacijoje įmanomi pokyčiai???? verysad.gif Galbūt žinote literatūros, kuri galėtų pagelbėti? Būčiau labai dekinga 4u.gif
BŪTINA gerbti save, nes tik save gerbiantis žmogus moka gerbti kitus. Ne tik gerbti, bet ir mylėti save, juk esi vienintelė, nepakartojama! Pažiūrėk, išvardinsiu tau šiek tiek savybių: protinga, darbšti, tvarkinga, sąžininga, kruopšti, atsakinga, pareiginga, švari, turinti gerą humoro jausmą, supratinga, jautri, švelni, draugiška, miela... matai, graži -neįrašiau sąmoningai (neabejoju, kad esi graži) . Pabandyk iš mano išvardintų ir neišvardintų sąvybių prisitaikyti kurios tinka tau. Tiks daugelis, vadinasi save turi už ką mylėti. Aukštyn nosytę, nekritikuok savęs, stenkis savyje ir aplink save matyti tai, kas gera ir gražu. Rašau tau didelį pliusą už tai, kad domiesi, eini teisingu keliu, viskas tau pasiseks turėk kantrybės ir nuolat tobulink save, juk tobulumui ribų nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 26 spalio 2008 - 19:40
Kam nuotaika nekokia, idedu nuoroda i komedija. Prisikikenau nerealiai biggrin.gif
Tik reiketu Firefox narsykle tureti.
Sveikas, Bilai
Atsakyti