Sveikos sekmadienį
QUOTE(Kaktusė @ 2008 10 26, 10:38)
Savo gyvenimą žadu keist ne tik iš vidaus, bet iš dalies ir iš išorės: stengtis, kad aplinka būtų tvarkinga, maloni akiai, užsidegti žvakę, prisiminti smilkalus, gaivinti organizmą žalia arbata, klausytis ramios atpalaiduojančios muzikos.. (gal kuri gali patarti, kur tokios muzikos rasti? ar bent kokį pavadinimą, kad galėčiau atsisiųsti
). Tokie dalykai man irgi labai padeda, atsipalaiduoti, pasvajoti..
[/b]
va va,gerai sumąstei,aš buvau kada pradėjus mažint mėsos valgymą,stengiaus gert žaliąją arbatą(apie mėnesio trukmės vakarinius atsilenkimus gal vertėtų nutylėt
),žvakes ir ramią muziką apskritai dievinu
galiu pasiūlyt kate melua dainikes,apskritai per youtube relaxiškas dainikes paklausyt,jos ten su gamtos garsais,dar šeduikytė man labai labai,šiand kaip tik per radiją išgirdau trbt naują jos dainą,dar man patinka nauja adomaičio daina the window of my soul,liuks daina-it never happened before,,na žodž čia vardinčiau ir nebaigčiau trbt
QUOTE(Deimanta @ 2008 10 26, 13:06)
Pas mane dar blogiau , snd atsikeliau ne ta koja, tai atsiemiau ant vaiku, dukra taip stenges man padet namu ruošoj, o aš tik kabinėjaus prie jos, man kažkaip ne taip dulkes nuvalė, nežinojo kurį bliudelį paiimti.
O beje vakar užsivedžiau sąsiuvinuka, prirašiau visą lapą, na tikrai kažkaip palengvejo. Tik tuos norus labai sunku sukonkretizuot, atrodo tiesiog noriu, kad viskas būtų gerai
oooo
ir dar po to sako,kodėl vaikai neklauso,nepasitiki yra tokie ar anokie.jau atrodo supranti,kad esi blogos nuotaikos,tai ne,dar pabloginsi padėti
neįsižeisk,aš dažniausiai per jautriai sureaguoju kai kalbama apie vaikų auklėjimo ypatumus
žinau,kad pasitaisysi ir daugiau taip nebus
o man nuotaikos irgi net labai geros....ta knyga tikrai liuks,kur kaira patarė,tik iš pradžių buvo sunkoka sugaudyt prasmes,bet dabar-tikras turtas
Įprotis pirkti knygų daugiau, negu gebame perskaityti, yra sielos veržimasis į begalybę, ir ši aistra vienintelis dalykas, kuriuo esame pranašesni už gyvūnus.