Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukus Pozityvisčių Kampelis

QUOTE(Tikra @ 2008 10 25, 14:04)
Žinau, kad dažniausiai patariama atsistojus prieš veidrodį kartoti "aš myliu tave", "aš esu graži" ir pan., bet kaip perlipti per save, kai matai tik atstumiančių bruožų veidą???? Nuo ko patartumėt pradėti? Ir apskritai - ar šioje situacijoje įmanomi pokyčiai???? verysad.gif Galbūt žinote literatūros, kuri galėtų pagelbėti? Būčiau labai dekinga 4u.gif

jei labai plėšo neigiami jausmai,tai nemeluok taip žiauriai sau.Svarbu vidinis pritarimas,kylantis jausmas,aišku iš pradžių žinai,kad ne visai tiesą sakai(na tuo metu atrodo,kad meluoji)bet daugiau pasitikėjimo tuo ką darai ir drąsos.pirmyn,šią situaciją tikrai galima pakeist,mes,čia esančios,manau neturim tiek "narcizkumo" kad laikytumėm save pačiom gražiausiom,būna visko,ypač per pms 4u.gif bet elementaraus pasitikėjimo reikia įgaut mirksiukas.gif literatūra mūsų pačiausia j.murpfy "jūsų pasąmonės galia" smile.gif

QUOTE(Agnutė @ 2008 10 25, 14:55)
Šiaip tai tokios pamokos irgi yra mūsų patirtis, nereikia nusimint  4u.gif

Kad žinok niekas nieko kol kas nesusirado...    ax.gif  Bet būtinai susiras wink.gif  O aš tai užsuku, užsuku, manęs turbūt visur pilna  rolleyes.gif

oi ne,pamokos yra gerai,ypač kai išmokstu jas wub.gif tai gerai,kad pilna,dažniau rašyk čia bigsmile.gif kaip sekas,kokios nuotaikos,kas šovė galvon thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, mergaites 4u.gif

Idedu Deepak Chopra "Susipazinimas su meditacija" :

1. Dalis
2.Dalis
3.Dalis
4.Dalis
5.Dalis
6.Dalis
Atsakyti
Sveikos mielosios 4u.gif

Prapuoliau aš visai, apsiverčiau darbais ir mokslais, bet pozityvaus mąstymo tikrai nepamiršau, jis laaabai padeda paskutiniu metu. Smagu matyt tiek naujokių, tikrai šaunu čia pas jus kaip visada, visokių gėrybių ir malinybių galima rast thumbup.gif

O aš norėjau pasidalint savo džiaugsmu didžiuliu dėl kurio norisi šokinėt iki dangaus, žodžiu visada turėjau didžiulį kompleksą kalbėt prieš auditoriją, tai nebuvo šiaip jaudulys, tai buvo baisi baimė vos ne iki ašarų, jau nekalbu apie kalbos dovanos praradimą blush2.gif tei va kai pradėjau domėtis tuo pozityviu mąstymu supratau visas priežastis dėl ko taip yra, o yra dėl to, kad nieko kito ir negalvodavau prieš tuos pasirodymus tik kaip aš bijau ir kaip man nesiseka. Tai paskutiniu metu maitinau save visokiais teiginiais: "kokia aš nuostabi oratorė", "kaip man puikiai sekasi kalbėt prieš auditoriją" ir "kokia aš laiminga, kad nugalėjau tą baimę" (nors to dar realiai ir nebuvo), tai va šie mano teigianiai jau virto realybe, vis dar negaliu patikėt, tiek pasitikėjimo įgavau ir tokia esu laiminga bigsmile.gif , kad vaje vaje biggrin.gif , nes ši problema eilę metų mane kankino, o be to dar kartą tvirtai įsitikinau, kad tik nuo manęs viskas priklauso ir kad galiu absoliučiai viską su savim padaryt...

saldžių sapnų ir gražių minčių jums šį vakarą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyssnia: 25 spalio 2008 - 21:05
QUOTE(vyssnia @ 2008 10 25, 22:02)
Sveikos mielosios  4u.gif

Prapuoliau aš visai, apsiverčiau darbais ir mokslais, bet pozityvaus mąstymo tikrai nepamiršau, jis laaabai padeda paskutiniu metu. Smagu matyt tiek naujokių, tikrai šaunu čia pas jus kaip visada, visokių gėrybių ir malinybių galima rast  thumbup.gif

O aš norėjau pasidalint savo džiaugsmu didžiuliu dėl kurio norisi šokinėt iki dangaus, žodžiu visada turėjau didžiulį kompleksą kalbėt prieš auditoriją, tai nebuvo šiaip jaudulys, tai buvo baisi baimė vos ne iki ašarų, jau nekalbu apie kalbos dovanos praradimą  blush2.gif  tei va kai pradėjau domėtis tuo pozityviu mąstymu supratau visas priežastis dėl ko taip yra, o yra dėl to, kad nieko kito ir negalvodavau prieš tuos pasirodymus tik kaip aš bijau ir kaip man nesiseka. Tai paskutiniu metu maitinau save visokiais teiginiais: "kokia aš nuostabi oratorė", "kaip man puikiai sekasi kalbėt prieš auditoriją" ir "kokia aš laiminga, kad nugalėjau tą baimę" (nors to dar realiai ir nebuvo), tai va šie mano teigianiai jau virto realybe, vis dar negaliu patikėt, tiek pasitikėjimo įgavau ir tokia esu laiminga  bigsmile.gif , kad vaje vaje biggrin.gif , nes ši problema eilę metų mane kankino, o be to dar kartą tvirtai įsitikinau, kad tik nuo manęs viskas priklauso ir kad galiu absoliučiai viską su savim padaryt... 

saldžių sapnų ir gražių minčių jums šį vakarą  4u.gif
Šaunuolė mergyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikra @ 2008 10 25, 16:04)
Kaip išsiugdyti tikėjimą savimi, kai suvoki, kad niekada nebūsi kaip tos, iš žurnalų viršelių, kaip tos, dėl kurių vyrai eina iš proto, kai nesugebi užsidirbti pragyvenimui ir esi priklausomas? Žinau, kad dažniausiai patariama atsistojus prieš veidrodį kartoti "aš myliu tave", "aš esu graži" ir pan., bet kaip perlipti per save, kai matai tik atstumiančių bruožų veidą???? Nuo ko patartumėt pradėti? Ir apskritai - ar šioje situacijoje įmanomi pokyčiai???? verysad.gif Galbūt žinote literatūros, kuri galėtų pagelbėti? Būčiau labai dekinga 4u.gif

Kodėl tu nori būti kaip tos, iš viršelių blink.gif ? Kodėl nori būti viena iš ... daugelio?
Būk savimi. Netikiu, kad neturi kokios savo savybės, bruožo, kuris tau pačiai patinka. Gal tu turi puikius plaukus? O gal tavo akys nuostabios? Gal moki labai gražiai dėstyti savo mintis, gal turi kokį žavų rankos mostą? O gal smagiai juokiesi? Tikrai atrasi kažką, kas tau patinka tavyje ir pasidžiauk tuo. Ši tavo savybė gali padaryti tave patrauklią ne tik tau mirksiukas.gif
Pradėk nuo to ir irkis tolyn, atrasdama savyje vis daugiau savybių, poelgių, kurie patiks.
Nustok save kritikuoti, šypsokis tiems savo bruožams, kurie tau užkliuna. Visi esame visokie, leisk sau nebūti "super" , tai žmogiška.
Matysi, kaip vis dažniau norisi sau šypsotis ir veidrodyje jau nebus "atstumiančių bruožų veido", bus tavo veidas, kuris tampa tau mielas, nes jis tavo. O tu esi ypatinga jau vien tuo, kad esi. Ir nepanaši į kitas (taip ir turi būti mirksiukas.gif )
Skaityk literatūrą, apie kurią merginos čia rašė. Ji duoda tą gerąją energiją, padedančią įgauti sparnus, maitina dvasią, kad pamiltume Save ir Gyvenimą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vyssnia @ 2008 10 25, 23:02)
O aš norėjau pasidalint savo džiaugsmu didžiuliu dėl kurio norisi šokinėt iki dangaus, žodžiu visada turėjau didžiulį kompleksą kalbėt prieš auditoriją, tai nebuvo šiaip jaudulys, tai buvo baisi baimė vos ne iki ašarų, jau nekalbu apie kalbos dovanos praradimą  blush2.gif  tei va kai pradėjau domėtis tuo pozityviu mąstymu supratau visas priežastis dėl ko taip yra, o yra dėl to, kad nieko kito ir negalvodavau prieš tuos pasirodymus tik kaip aš bijau ir kaip man nesiseka. Tai paskutiniu metu maitinau save visokiais teiginiais: "kokia aš nuostabi oratorė", "kaip man puikiai sekasi kalbėt prieš auditoriją" ir "kokia aš laiminga, kad nugalėjau tą baimę" (nors to dar realiai ir nebuvo), tai va šie mano teigianiai jau virto realybe, vis dar negaliu patikėt, tiek pasitikėjimo įgavau ir tokia esu laiminga  bigsmile.gif , kad vaje vaje biggrin.gif , nes ši problema eilę metų mane kankino, o be to dar kartą tvirtai įsitikinau, kad tik nuo manęs viskas priklauso ir kad galiu absoliučiai viską su savim padaryt... 

saldžių sapnų ir gražių minčių jums šį vakarą  4u.gif

vyssnia, kaip smagu skaityti thumbup.gif thumbup.gif
Reziume: gyvenimas gražus biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikra @ 2008 10 25, 14:04)
Kaip išsiugdyti tikėjimą savimi, kai suvoki, kad niekada nebūsi kaip tos, iš žurnalų viršelių, kaip tos, dėl kurių vyrai eina iš proto, kai nesugebi užsidirbti pragyvenimui ir esi priklausomas?

Visų pirmą prisimink, kas tą pasitikėjimą savimi tavyje pamynė. Tu pati, ar kažkas iš aplinkos. Jei tai aplinka, atleisk jai. Prisimink žmogų (-es), kurie kažkaip tau pakenkė ir palinkėk jiems sėkmės, pasakyk sau mintyse "atleidau ir nepykstu". smile.gif
Tikra, tikrai įmanoma save mylėti ir būt optimiste visose gyvenimo situacijose. mirksiukas.gif Tu tik norėk! Knygų daug ir įvairių, bet surast tau tinkančią gali tik tu pati. Nueik į knygyną, ar biblioteką. Ir imk knygą apie darbą su savimi, apie NLP, apie saviįtaigą... Tikrai kažkuri prilips. mirksiukas.gif
Gali pradėt ir paprasčiausiomis įtaigiomis mintimis sau, tik jas kartok (nebūtinai ir prieš veidrodį). mirksiukas.gif
user posted image

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Noriu pasidalinti vienu eilėraštuku, kuris bent jau mane pozityviai nuteikia ir jau geras pusmetis kabo gerai matomoj vietoj prie kompo ax.gif

turi ko niekas neturės -
SAVE
kiekvieną mirksnį
šičia

o kitkas atsitiks netyčia -
kaip Nietzsche

Dievui iš kairės

(Aidas Marčėnas. Įspaudas)

p.s. o iš knygų galiu parekomenduoti S. Hankin. Pasitikėk savimi! Neseniai perskaičiau ir radau daug gerų minčių.
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 10 25, 20:14)
jei labai plėšo neigiami jausmai,tai nemeluok taip žiauriai sau.Svarbu vidinis pritarimas,kylantis jausmas,aišku iš pradžių žinai,kad ne visai tiesą sakai(na tuo metu atrodo,kad meluoji)bet daugiau pasitikėjimo tuo ką darai ir drąsos.

Įsivaizduoju, kad pati pradžia ir yra sunkiausia unsure.gif O Murphy knygą aš jau įsigyjau - atsiversiu šiandien pirmuosius puslapius 4u.gif

QUOTE(vyssnia @ 2008 10 25, 21:02)
visada turėjau didžiulį kompleksą kalbėt prieš auditoriją, tai nebuvo šiaip jaudulys, tai buvo baisi baimė vos ne iki ašarų, jau nekalbu apie kalbos dovanos praradimą  blush2.gif  tei va kai pradėjau domėtis tuo pozityviu mąstymu supratau visas priežastis dėl ko taip yra, o yra dėl to, kad nieko kito ir negalvodavau prieš tuos pasirodymus tik kaip aš bijau ir kaip man nesiseka.

Mano atveju, kalbėjimo prieš auditoriją baimę didele dalimi sudaro tai, kiek esi gerai pasiruošęs tai kalbai. Bent jau man reikia būti absoliučiai užtikrintai tuo, ką kalbu, tada jaučiuosi gana ramiai. Bet kiekvienas atvejis turbūt kitoks g.gif Kiti nuolat bijo to, kaip jie atrodys, ar to, kaip į kalbą reaguos publika g.gif

QUOTE(Takelis @ 2008 10 25, 21:26)
Kodėl tu nori būti kaip tos, iš viršelių  blink.gif ? Kodėl nori būti viena iš ... daugelio?
Būk savimi.

Takeli, ačiū. Išsisaugojau tavo postą ir manau, kad skaitysiu jį kaip poterius kas vakarą 4u.gif Privertei susimąstyti.

QUOTE(Vijurka @ 2008 10 25, 21:31)
Visų pirmą prisimink, kas tą pasitikėjimą savimi tavyje pamynė. Tu pati, ar kažkas iš aplinkos. Jei tai aplinka, atleisk jai. Prisimink žmogų (-es), kurie kažkaip tau pakenkė ir palinkėk jiems sėkmės, pasakyk sau mintyse "atleidau ir nepykstu". smile.gif
Dar vienas uždavinys, nuo kurio tikriausiai ir reikia pradėti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tikra: 25 spalio 2008 - 22:17
QUOTE(Tikra @ 2008 10 25, 23:17)
Takeli, ačiū. Išsisaugojau tavo postą ir manau, kad skaitysiu jį kaip poterius kas vakarą 4u.gif Privertei susimąstyti.

Tokie jau tie Takelio postai - ir man kadaise teko išsisaugoti.. mirksiukas.gif

Beje, labas mergaitės 4u.gif pozityvumo pastarosiom dienom man nestinga.. mirksiukas.gif kadangi man dabar atostogos, tai pasižadėjau per šią savaitę susitvarkyt savo gyvenimą, žodžiu - savaitė minčių „filtracijos“, teigiamo nusiteikimo, geros nuotaikos. Tik nežinau, kaip reiks atsikelt, kai suklupsiu, šito dar neišmokau... g.gif 4u.gif

Savo gyvenimą žadu keist ne tik iš vidaus, bet iš dalies ir iš išorės: stengtis, kad aplinka būtų tvarkinga, maloni akiai, užsidegti žvakę, prisiminti smilkalus, gaivinti organizmą žalia arbata, klausytis ramios atpalaiduojančios muzikos.. (gal kuri gali patarti, kur tokios muzikos rasti? ar bent kokį pavadinimą, kad galėčiau atsisiųsti smile.gif ). Tokie dalykai man irgi labai padeda, atsipalaiduoti, pasvajoti.. ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktusė: 26 spalio 2008 - 10:45
QUOTE(Kaktusė @ 2008 10 26, 12:38)

Savo gyvenimą žadu keist ne tik iš vidaus, bet iš dalies ir iš išorės: stengtis, kad aplinka būtų tvarkinga, maloni akiai, užsidegti žvakę, prisiminti smilkalus, gaivinti organizmą žalia arbata, klausytis ramios atpalaiduojančios muzikos.. (gal kuri gali patarti, kur tokios muzikos rasti? ar bent kokį pavadinimą, kad galėčiau atsisiųsti smile.gif ). Tokie dalykai man irgi labai padeda, atsipalaiduoti, pasvajoti..  ax.gif [/b]

Sveikutes, sveikinu visas pirmiausia su graziu sekmadieniu 4u.gif

As atsimenu, kai siunciausi muzika, bandziau ivairius zodzius rasyti. Rasiau relaxation music, meditacion music, yoga music ir dar kazka panasaus. As turiu Bear Share programa, tad per ten ir siunciausi. Na nezinau ar naudingas bus patarimas 4u.gif

Turiu dar i visas klausimeli blush2.gif Kaip jums sekasi islaikyti pozityvuma, kada atzala ar atzalos neklauso.Na man kartais sunkoka. Atrodo atsikeliu, gera nuotaika, viskas puiku, bet...vat koki ozi rodo, na ir supykstu, susinervuoju ir pozityvumo kaip nebuta cry.gif Taip pat dar sunku save kontroliuoti, kada arteja menstruacijos blush2.gif O kaip jums? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikra @ 2008 10 25, 15:04)
Žinau, kad dažniausiai patariama atsistojus prieš veidrodį kartoti "aš myliu tave", "aš esu graži" ir pan., bet kaip perlipti per save, kai matai tik atstumiančių bruožų veidą???? Nuo ko patartumėt pradėti? Ir apskritai - ar šioje situacijoje įmanomi pokyčiai???? verysad.gif Galbūt žinote literatūros, kuri galėtų pagelbėti? Būčiau labai dekinga 4u.gif

Matyt aš ir gi negalėčiau stovėdama prieš veidrodį pati sau įteigti, kad esu pati gražiausia ir mieliausia lotuliukas.gif man labiau padeda vaizduotė. Matyti save mintyse laiminga, pasitikinčia savimi, žygiuojančia į priekį. padeda, kai galvoju apie sėkme, jaučiu toks sekmės skonį. ir dar, labai labai patiko liepsnelės žodžiai. Aš juos užsirašiau ir dažnai kartoju. Tikrai, dabar daug dažniau būtent TAIP ir jaučiuosi thumbup.gif

QUOTE(liepsnele @ 2008 09 23, 01:43)
As esu pastebima, vertinama ir mylima. Aplink mane ir manyje ramybe ir darna. As sugebu priimti gyvenimo pilnatve. Su meile gyvenu turininga gyvenima. As laisvai priimu dieviskas mintis, sklidinas gyvenimo alsavimo ir supratingumo. Viskas man yra nauja proga.

Atsakyti

Turiu dar i visas klausimeli blush2.gif Kaip jums sekasi islaikyti pozityvuma, kada atzala ar atzalos neklauso.Na man kartais sunkoka. Atrodo atsikeliu, gera nuotaika, viskas puiku, bet...vat koki ozi rodo, na ir supykstu, susinervuoju ir pozityvumo kaip nebuta cry.gif Taip pat dar sunku save kontroliuoti, kada arteja menstruacijos blush2.gif O kaip jums? 4u.gif
[/quote]

Pas mane dar blogiau schmoll.gif , snd atsikeliau ne ta koja, tai atsiemiau ant vaiku, dukra taip stenges man padet namu ruošoj, o aš tik kabinėjaus prie jos, man kažkaip ne taip dulkes nuvalė, nežinojo kurį bliudelį paiimti. Oi kokia biauri buvau verysad.gif . O paskiau sulaukiau tokių smagių svečių, gražiai pabendravom ir pykčio kaip nebūta. Šiuo metu dukra kambarį mėto kamuolį, viskas aplink bumsi, o aš manęs beveik neerzina, džiaugiuos kad jai smagu, ir eilini kartą prisižadu neišsiliet ant vaikų

O beje vakar užsivedžiau sąsiuvinuka, prirašiau visą lapą, na tikrai kažkaip palengvejo. Tik tuos norus labai sunku sukonkretizuot, atrodo tiesiog noriu, kad viskas būtų gerai
Atsakyti