Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukus Pozityvisčių Kampelis

Sveikutes, ir as prisiduosiu 4u.gif
Nuotaika normali, diena grazi, tad viskas per viduriuka
Evax, parasyk, jei nesunku, kaip tau sekesi pokalbis su vyru. Tikiuosi tau viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
o mergaitės! 4u.gif

nuo tada, kai prieš kelias dienas aptikau šitą temelę, pažiūrėjau Secret filmuką ir šiaip pasiskaitinėjau jūsų minčių, mane toks optimizmas ir gyvenimo džiaugsmas užvaldė. Ėjau šiandien vakarop per senamiestį ir taip gera gera... Ech, galvoju, puiku juk čia gyventi, rodos, bėdų net nebūta, o visi norai, kuriuos sąžiningai išsirašiau, jau ir išsipildė (na, kol kas tik jausmas toks, bet juk jis is svarbiausia, ar ne).

ačiū, kad esat! wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

labai noreciau prie jusu prisijungti, nes gyvenime pastebejau ismokau but labai nelaiminga. tai vat dabar dar neturiu ka parasyti, tik labai mokysiuos is jusu visur izvelgti geri. Kai jau prdes sektis parasysiu.

labai patiko ideja susirasyti 100 svajoniu. O rasytis visas problemas atrido labai daug laiko uzimtu. O gal kaip tik pradejus rasyt pamatyciau kad nera ka rasyt
Atsakyti

Sveikos prisijungusios! smile.gif

QUOTE(Deimanta @ 2008 10 25, 06:19)
Sveikos  4u.gif

labai patiko ideja susirasyti 100 svajoniu. O rasytis visas problemas atrido labai daug laiko uzimtu. O gal kaip tik pradejus rasyt pamatyciau kad nera ka rasyt

žinai,specialiai rašyti problemų net nereik,tiesiog išliek viską kas ant širdutės guli.Pavyzdžiui mano tas sąsiuvinys nėra koks apgalvotų minčių rinkinys,man svarbu išsilieti,pasidžiaugti,rasti atsakymus į klausimus,nes rašant situacija kiek praskaidrėja.Ir kai nusprendžiu eit parašyt,dažnai nežinau,ką parašysiu,bet tik prisėdu ir mintys liejasi laisvai,arba nesilieja-tai ir parašau biggrin.gif

gero prasidėjusio savaitgalio visom mergučiom,dabar einu pažiūrėti filmo "prieš pakratant kojas" smile.gif
Atsakyti
Aš turiu sąsiuvinį atvejams, kai mane graužia neigiami jausmai. Tada atsisėdu ir viską surašau, pagalvoju, ką būtų galima padaryti, kad pakeisčiau situaciją, pasirašau patarimų, padrąsinančių žodžių sau ir pagerėja smile.gif
Atsakyti
Reiks ir man būtinai uzsivest sąsiuvinuką

winona labai šiltas žmogeliukas esi 4u.gif , net žinutes tavo labai malonu skaityt, turbūt labai daug draugų turi
Atsakyti
QUOTE(Deimanta @ 2008 10 25, 13:05)
Reiks ir man būtinai uzsivest sąsiuvinuką

winona labai šiltas žmogeliukas esi  4u.gif , net žinutes tavo labai malonu skaityt, turbūt labai daug draugų turi

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Ir turbūt pati jauti, kas ir kur Tavęs jau pasigedo... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnutė @ 2008 10 25, 12:50)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Ir turbūt pati jauti, kas ir kur Tavęs jau pasigedo... wink.gif

oi,mergičkos,nėr daug tų draugų...daug žmonių mes dovanojam tą gražų vardą draugas,bet gavus pamoką žinau,kad ką visada turėsiu ir kas manęs nepaliks-tai aš pati ax.gif
juk užsuki čia agnute, ir man labai smagu pamatyt tavo postus thumbup.gif o gal jau kuri rado antrą puselę? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos. Skaitau šią temą jau seniai, bet pagerėjimas ir optimizmas užplūsta tik tol, kol esu čia, po to ir vėl pasineriu į pesimistines mintis ir savęs nemylėjimą. Gal turit receptų, kaip išlipti iš savęs menkinimo liūno? Kaip išsiugdyti tikėjimą savimi, kai suvoki, kad niekada nebūsi kaip tos, iš žurnalų viršelių, kaip tos, dėl kurių vyrai eina iš proto, kai nesugebi užsidirbti pragyvenimui ir esi priklausomas? Žinau, kad dažniausiai patariama atsistojus prieš veidrodį kartoti "aš myliu tave", "aš esu graži" ir pan., bet kaip perlipti per save, kai matai tik atstumiančių bruožų veidą???? Nuo ko patartumėt pradėti? Ir apskritai - ar šioje situacijoje įmanomi pokyčiai???? verysad.gif Galbūt žinote literatūros, kuri galėtų pagelbėti? Būčiau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tikra: 25 spalio 2008 - 14:24
QUOTE(winona @ 2008 10 25, 14:12)
oi,mergičkos,nėr daug tų draugų...daug žmonių mes dovanojam tą gražų vardą draugas,bet gavus pamoką žinau,kad ką visada turėsiu ir kas manęs nepaliks-tai aš pati ax.gif
juk užsuki čia agnute, ir man labai smagu pamatyt tavo postus thumbup.gif o gal jau kuri rado antrą puselę? bigsmile.gif

Šiaip tai tokios pamokos irgi yra mūsų patirtis, nereikia nusimint 4u.gif

Kad žinok niekas nieko kol kas nesusirado... ax.gif Bet būtinai susiras wink.gif O aš tai užsuku, užsuku, manęs turbūt visur pilna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 10 24, 22:02)

Evax, parasyk, jei nesunku, kaip tau sekesi pokalbis su vyru. Tikiuosi tau viskas gerai 4u.gif

tai kad lyg ir ne as ejau su vyru kalbetis g.gif

siandien as baisiai pavargus, daug darbu padaryta ir tik dabar risedau prie kompo. truuti nuotaikos nera, kai paskambino kaimynas ir MB pakviete i piri.kadangi eina tik vyrai vel sedesiu su vaikais verysad.gif nu uzknisa juodai. bet va dziaugiuosi, kad nusipirkau sasiuvini kietu virseliu, kuri galesiu rankinej nesiotis rankinej, kad galeciau uzsirasineti mintis, visa kas man reikalinga. aisku, kai tokia siandien nuotaika reikejo stabdyt save, kad nepratrukciau ant vaiku, ne visada pavyko, bet gal bent vakaras praeis ramiai.
Atsakyti
[quote=evax,2008 10 25, 19:33]
tai kad lyg ir ne as ejau su vyru kalbetis g.gif

atsiprasau labai, susimaisiau kaip man, kad budinga blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti