Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukus Pozityvisčių Kampelis

Sveikos 4u.gif

Džiaugiuosi, kad apie pozityvų mąstymą sužinojau iš Jūsų wub.gif Skaitau jau kelintą temą...Jūsų mintys ir pozityvi energija labai padeda wink.gif

Mačiau, šnekėjot apie baimes - šiandien kaip tik radau įdomios info apie baimių nugalėjimą. Ten aiškina, kad nereikia jų nuvyti ar ignoruoti, nes jos nusėda į pasąmonę ir iš ten veikia žmogų - tampame suirzę, sunerimę. Nenugalėtos nepagrįstos baimės vis išlenda ir sugadina mums visus reikalus smile.gif
reikėtų įsigilinti į savo baimes - surasti jų priežastis. Susidūrę su savo baimėmis, mes nustosime bijoti. Kai bijome tamsos, uždegę šviesą pamatome, kad nėra ko bijoti... wink.gif Didžiausias darbas yra suvokti savo baimes... kai norime nugalėti kažkokią konkrečią baimę tai gali reikšti, kad už jos slepiasi dar viena, kurią reikia nugalęti pirmiausiai wink.gif

Atsakyti
Užuot siekę dalykų, kurie suteikia jums laimę, verčiau pagalvokite, kas yra laimė.

Dauguma mūsų įsivaizduoja, kad bus laimingi, kai pasieks tam tikrus tikslus. Tačiau laimė nepriklauso nuo išorės veiksnių - ji slypi mumyse. Sutelkdami dėmesį į save ir mus supantį pasaulį, kiekvieną akimirką kuriame savo laimę. Jeigu tikitės, kad tikroji laimė aplankys tik tada, kai pasieksite savo tikslus, galite nusivilti, nes laimė gali nusisukti nuo jūsų. Tačiau jeigu suprasite, kad jūs galite kurti savo laimę patys, greičiausiai ji visada bus su jumis.
Atsakyti
Labas vakaras pozityvistės wub.gif
matau čia daug džiaugsmo,kažkaip jau daugiau jo,nei anksčiau,turbūt kažkoks visuotinai geras jausmas visas apėmė bigsmile.gif rolleyes.gif džiugu thumbup.gif
apimta skaitomos "įsimylėk save" ir kelių forumiečių užsidegimo nusprendžiau tiksliai surašyti ko noriu.Knygoj duotas pasiūlymas surašyti 100dalykų,kuriuos noriu turėti,100dalykų ką noriu padaryti ir 100dalykų kuo noriu būti.Ir čia visam gyvenimui.Bet prisėdau rašyt ir pagalvojau pirma brūkštelt apie savo būsimą draugą.Jau kaip pradėjau blush2.gif į kiekvieną eilutę visą psl suraičiau rolleyes.gif ir dabar net pačioj galvoj tiksliau viskas susidėliojo.Tuos šimtukus parašysiu vėliau.Bet taip gera,kai toks užsidegimas yra bigsmile.gif
išvis rašyt pastabas,geras ar blogas,yra labai gerai.Tai praktikuoju gal nuo kovo ar balandžio.Ir kai prisimenu kokia pasimetus buvau,kupina visokio šlamšto...jį saikingai išrašiau į lapus ir pasidarė daug geriau..o dabar pastebiu,kad mano mintis vis šviesesnės thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Man irgi labai padėjo rašymas, susigaudžiau ko noriu, ko siekti, ko atsisakyti, dabar raštelis su aprašyta savijauta primena kaip beviltiškai jaučiausi, bet visą laiką žinojau, kad labai noriu gerai jaustis - taip ir jaučiuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 10 23, 18:36)
Labas vakaras pozityvistės wub.gif
matau čia daug džiaugsmo,kažkaip jau daugiau jo,nei anksčiau,turbūt kažkoks visuotinai geras jausmas visas apėmė bigsmile.gif  rolleyes.gif džiugu thumbup.gif
apimta skaitomos "įsimylėk save" ir kelių forumiečių užsidegimo nusprendžiau tiksliai surašyti ko noriu.Knygoj duotas pasiūlymas surašyti 100dalykų,kuriuos noriu turėti,100dalykų ką noriu padaryti ir 100dalykų kuo noriu būti.Ir čia visam gyvenimui.Bet prisėdau rašyt ir pagalvojau pirma brūkštelt apie savo būsimą draugą.Jau kaip pradėjau blush2.gif į kiekvieną eilutę visą psl suraičiau rolleyes.gif ir dabar net pačioj galvoj tiksliau viskas susidėliojo.Tuos šimtukus parašysiu vėliau.Bet taip gera,kai toks užsidegimas yra bigsmile.gif
išvis rašyt pastabas,geras ar blogas,yra labai gerai.Tai praktikuoju gal nuo kovo ar balandžio.Ir kai prisimenu kokia pasimetus buvau,kupina visokio šlamšto...jį saikingai išrašiau į lapus ir pasidarė daug geriau..o dabar pastebiu,kad mano mintis vis šviesesnės thumbup.gif  wub.gif

Labai smagu, kad negaili tam laiko, kad puikiai sekasi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ačiū, kad daliniesi džiaugsmu, juk pasidalintas džiaugsmas - dvigubai didesnis, o pasidalintas skausmas - perpus mažesnis. Aplankysiu Jus sekmadienį. Iki susirašymo! Visoms geros kloties!
user posted image
Atsakyti
Labas rytas,

daznai paskaitau jus tema,apie ka kalbat, ka aptariat, pasikraunu skaitydama jusu pasisakymus, labai dziaugiuosi kad jus esate 4u.gif

vat sedziu ir galvoju ka cia parasyti, minciu kruva ir visos susipyne.Kai jas sudeliot i lentyneas? tik ka i sona padejau siuo metu skaitoma "jusu pasamones galia".atejo laikas ir nusipirkau ja, nors jau puse metu paimdavau parduotuvej is lentynos ir padedavau atgal.gal dar ne laikas buvo?matyt pagaliau pribredau pokyciams ir gana dideliems. tiesa, kai pradejau dometis pozityvizmu(pirma karta paskaicius butent Jusu pasnekesius) labai daug kas gyvenime pasikeite ir dabar siekiu didesniu pokyciu, jau su konkreciais norais ir tikiu kad man pavyks tai igyvendinti. kol kas keiciuosi pati ir matau kap keiciasi pasaulis apie mane.

vis minite kad geriausia viskas vyksta kai uzrasoma ant popieriaus ir pan.kazkodel nepavyksta man to padaryt, sukonkretinti noru, vis issipleciu "i pievas" ir pati susipainioju ka norejau tuo pasakyt.truksta stabilumo dar. nieko, pazadu pasitaisyt.
Atsakyti
QUOTE(evax @ 2008 10 24, 08:37)
Labas rytas,

vis minite kad geriausia viskas vyksta kai uzrasoma ant popieriaus ir pan.kazkodel nepavyksta man to padaryt, sukonkretinti noru, vis issipleciu "i pievas" ir pati susipainioju ka norejau tuo pasakyt.truksta stabilumo dar. nieko, pazadu pasitaisyt.

O tu nebandei paimti du popieriaus lapus? Viename leidi sau issiplesti, paskui ta pletini analizuoji, nereikalingus issireiskimus pasalini ir, kas lieka naudingo, irasai i savo sarasa... O be to juk turi apie ka svajot, tai uzsirasyk ta svajone vidury lapo (arba uzsiklijuok vaizda su ta svajone) ir rasyk/klijuok kitus dalykus, kurie susije su ta svajone ir kasdien pazvelk su vis didesne sypsena i ta vaizda. Kartais nezinai, kaip tas mintis isreikst, zinai tik, ko nori, tai reiksk tas mintis vaizdais mirksiukas.gif

Sveikos!
Atsakyti
verysad.gif Snd einu susitikti su savo MB, bet nusimato, kad skirsimes, nes typo blogai jam nuo musu santykiu, kaip man islikt tokiai saltai ir nepergyvent, gal yra kokie veiksmingi savikontroles patarimai? Nes nenoriu bliaut eiliny syky verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(RVB @ 2008 10 24, 12:06)
O tu nebandei paimti du popieriaus lapus? Viename leidi sau issiplesti, paskui ta pletini analizuoji, nereikalingus issireiskimus pasalini ir, kas lieka naudingo, irasai i savo sarasa... O be to juk turi apie ka svajot, tai uzsirasyk ta svajone vidury lapo (arba uzsiklijuok vaizda su ta svajone) ir rasyk/klijuok kitus dalykus, kurie susije su ta svajone ir kasdien pazvelk su vis didesne sypsena i ta vaizda. Kartais nezinai, kaip tas mintis isreikst, zinai tik, ko nori, tai reiksk tas mintis vaizdais  mirksiukas.gif

Sveikos!

aciuuz patarimus 4u.gif reikes pabandyt kai tik padauza uzmigdysiu, nes kitaip be sansu susikaut, net savo minciu negirdziu per ja
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2008 10 24, 12:15)
verysad.gif Snd einu susitikti su savo MB, bet nusimato, kad skirsimes, nes typo blogai jam nuo musu santykiu, kaip man islikt tokiai saltai ir nepergyvent, gal yra kokie veiksmingi savikontroles patarimai? Nes nenoriu bliaut eiliny syky  verysad.gif

eik pasiruošusi viskam, tačiau giliai tikėk, kad kas be nutiktų, viskas tau bus tik į gerą mirksiukas.gif galbūt dabar to nesuprasi ar sunkiai tikėsi, tačiau tokia yra tiesa smile.gif
Atsakyti
Sveikos:) kaip šiandien nurimusios bigsmile.gif kur prapuolėt?garantuotai džiaugiatės gyvenimu wub.gif
atraportuoju,kad dar gyva,sveika ir laiminga thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winona: 24 spalio 2008 - 19:58
QUOTE(winona @ 2008 10 24, 21:58)
Sveikos:) kaip šiandien nurimusios bigsmile.gif kur prapuolėt?garantuotai džiaugiatės gyvenimu wub.gif
atraportuoju,kad dar gyva,sveika ir laiminga thumbup.gif

friends.gif thumbup.gif
Atsakyti