Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukus Pozityvisčių Kampelis

Man irgi labai patinka D.Chopra knygos, pilnos gilios išminties.
"Septyni dvasiniai sėkmės dėsniai"
"Galia, laisvė, malonė"
"Joga sveikatai"
"Kelias iš čia į čia"
Jis pats yra psichosomatinės medicinos atstovas. Pagal tautybę indas, baigęs aukštuosius medicinos mokslus ir šiuo metu gyvenantis JAV. Turi savo dvasinės raidos centrą, kuriame pastoviai vyksta užsiėmimai, juose dalyvauja žmonės iš viso pasaulio. Jis taip pat veda seminarus tiek dvasinio mokymo klausimais, tiek ajurvedos klausimais.
Atsakyti
Man dar visai patinka Zarskaus knygos jei kas skaitete ax.gif Ne viskas gal priimtina, bet gera dusioje palieka perskaicius rolleyes.gif
Atsakyti
Dabar as iveikineju "Jusu pasamones galia", o neseniai perskaiciau Bacho "Iliuzijos" (cia mano nuomone viduriukas tarp grozines ir patarimu knygos).

Cia keleta citatu is "Iliuziju" :

Bet kuris zmogus tavo gyvenime atsiranda, visi tavo gyvenimo ivykiai ivyksta todel, kad tu juos prisisaukei. Pats turi ir nutarti, ka su jais darysi.

Kokios zmogaus mintys, tokia ir patirtis; Kaip zmogus galvoja apie save, toks ir yra; Ko bijai, tas tau ir nutiks; Mastyk - ir praturtesi:stai tau kurybines vaizduotes smagumas ir nauda; Geriausias budas susirasti draugu-buti tuo, kuo esi.

Kad kas nors ateitu i tavo gyvenima, turi isivaizduoti, jog jis jau yra jame. <...> Jei nori buti kartu su tuo, ko saukies, turi isivaizduoti tame paveiksle ir save.

Grazaus ir silto vakaro 4u.gif
Atsakyti
neseniai perskaiciau Bacho "Iliuzijos" (cia mano nuomone viduriukas tarp grozines ir patarimu knygos).

ooo, Bachas! kadaise labai "skaniai" jį "sukramčiau" ax.gif Manau, atėjo laikas pakartojimui smile.gif

o šiaip pastebėjau, kad visokios rimtos afirmacijos nelimpa man. Tai pasinaudojau pigiais reklaminiais triukais ir dar ryte duše pradėjau pagal gerai žinoma melodiją niūniuoti: "Šiandien, šiandien, nuostabi diena/ Mano norai virsta tikrove/ Funiculi funicula funiculi funiculaaaa / Šiandien nuostabi, oi nuostabi šiandien diena 4u.gif blush2.gif biggrin.gif

na, daugmaž taip
[url]
http://www.youtube.c...h?v=Kg-VPRGSVzc
[/url]

ir ką gi - diena tokia ir buvo. Visus reikalus sutvarkiau neįtikėtinai greitai, knygyne vos užėjus tiesiai prieš akis atsidūrė ta knyga, kurios vakar neradau nei pirkti, nei pasiskolinti (bibliotekoje), draugės, kurias bandžiau kviestis kartu papietauti, nors ir negalėjo, bet kalbėjo taip maloniai, lyg būtų siaubingai išsiilgusios wub.gif Nesunervino nei nepatenkinta pardavėja, nei į susitikimą darbo reikalais gerokai vėlavusi kolegė... Vienintelis keistas dalykas, kad kai ėjau i filmą ir jau beveik bėgau į salę, pažiūrėjusi į bilietą (ji pirkau prieš kelias dienas) supratau, kad filmas... prasidėjo valanda anksčiau. Na, ką gi. Kadangi tai festivalinis filmas, tai negalėjau sau pasakyti, kad nueisiu kitą dieną. Bet - savo pačios nuostabai - suregavau visai ramiai. T.y. pagalvojau, kad arba man tas filmas tiesiog netinka šiandien ir būtų visai neįsipaišęs į nuostabios dienos programą, arba tiesiog vietoj filmo turėjo atsitikti kas nors kita, daug svarbesnio. Su ta mintim ir patraukiau pėstute namų link, bet nieko nenutiko, nieko nesutikau, tai matyt tiesiog filmą buvau ne tą pasirinkusi ir Visata manęs prie jo "neprileido" ax.gif

kažkaip po liūdnokos vakardienos norėjosi pasidalinti gera nuotaika 4u.gif gero vakarėlio!

Atsakyti
QUOTE(Takelis @ 2008 11 19, 15:37)
Man irgi labai patinka D.Chopra knygos, pilnos gilios išminties.
"Septyni dvasiniai sėkmės dėsniai"
"Galia, laisvė, malonė"
"Joga sveikatai"
"Kelias iš čia į čia"
Jis pats yra psichosomatinės medicinos atstovas. Pagal tautybę indas, baigęs aukštuosius medicinos mokslus ir šiuo metu gyvenantis JAV. Turi savo dvasinės raidos centrą, kuriame pastoviai vyksta užsiėmimai, juose dalyvauja žmonės iš viso pasaulio. Jis taip pat veda seminarus tiek dvasinio mokymo klausimais, tiek ajurvedos klausimais.

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Dar "Mago kelias" ir "kelias i meile". vienas knygas labai paprastai raso, kitas sudetingai, bet visos jos susijusios su rytietiska filosofija smile.gif truputeli kitaip nei savipagalbos knygutes, jos duoda kitoki poziuri is esmes.
Atsakyti
QUOTE(Kita Mergaitė @ 2008 11 19, 23:41)
Dar "Mago kelias" ir "kelias i meile". vienas knygas labai paprastai raso, kitas sudetingai, bet visos jos susijusios su rytietiska filosofija smile.gif truputeli kitaip nei savipagalbos knygutes, jos duoda kitoki poziuri is esmes.

Autorius anksčiau minėtas?
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2008 11 20, 01:00)
Autorius anksčiau minėtas?

Taip, tas pats. Ačiū, Kita Mergaite, buvau apie jas pamiršus rolleyes.gif biggrin.gif
Tik man kaip tik viskas sueina į vieną ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Takelis @ 2008 11 20, 09:17)
Taip, tas pats. Ačiū, Kita Mergaite, buvau apie jas pamiršus  rolleyes.gif  biggrin.gif
Tik man kaip tik viskas sueina į vieną  ax.gif  smile.gif

Ačiux, Takeli, visada laukiu tavo pasisakymų 4u.gif Parsinešiau iš bibliotekos Omramo Mikaelio Aivanovo ,,Auksinės kasdienio gyvenimo taisyklės" Autorius bulgarų kilmės, prancūzų filosofas, pedagogas. Tiesa, čia dažnai minima: dangus Dievas, malda...Jeigu tai priimtina - knyga verta dėmesio. Laukia eilės P. Kummer ,,Nieko nėra neįmanoma". Ieškosiu sielai atgaivos, nes kažkodėl antra diena kai traukiu prie savęs visokius pikčiurnas smile.gif Tikriausiai reikia užsiimti savim ir išsivalyti visas sielos kerteles. Tvirtai tikiu, kad susitvarkysiu, bet dabar duobė, į kokią jau seniai buvau įkritusi... smile.gif
Atsakyti
Neblogas filmas ,,The Secret"- lietuvių kalba ČIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 20 lapkričio 2008 - 13:50
QUOTE(liūtuke @ 2008 11 20, 15:04)
Ačiux, Takeli, visada laukiu tavo pasisakymų  4u.gif  Parsinešiau iš bibliotekos Omramo Mikaelio Aivanovo ,,Auksinės kasdienio gyvenimo taisyklės" Autorius bulgarų kilmės, prancūzų filosofas, pedagogas. Tiesa, čia dažnai minima: dangus Dievas, malda...Jeigu tai priimtina -  knyga verta dėmesio. Laukia eilės P. Kummer ,,Nieko nėra neįmanoma". Ieškosiu sielai atgaivos, nes kažkodėl antra diena kai traukiu prie savęs visokius pikčiurnas smile.gif Tikriausiai reikia užsiimti savim ir išsivalyti visas sielos kerteles. Tvirtai tikiu, kad susitvarkysiu, bet dabar duobė, į kokią jau seniai buvau įkritusi...  smile.gif

4u.gif
Kummer'io knyga manau, kad tau tikrai patiks ax.gif , man ji pasirodė tikrai praktiška ir aiški, o Aivanhovo knygas galiu padovanoti, (dar turiu biografinę knygą apie jį, jei kam būtų įdomu), nes seniai turiu, ir su malonumu pasidalinsiu smile.gif
Atsakyti
Dabar skaitau Claude de Milleville" 10 laimės įsakymų".Patiko šios mintys...
"Mums duotos kortos, kai dažnai labai daug reiškia lemtis. Vis dėlto jomis žaisti tenka mums patiems ir nuo mūsų pačių labiausiai priklauso, ką jos parodys. Po truputį reikia mokytis išvengti kliūčių ir nepraleisti galimybių".
Atsakyti