Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukus Pozityvisčių Kampelis

laukiau tavo posto  man patinka tavo raštai,kažkaip "skaniai" sueina  šaunuolė  o atrodė,kad kur kas ilgiau propaguoji pozityvų mąstymą

aha, aš irgi norėjau tą patį parašyti 4u.gif

pati pastarosiomis dienomis kovoju su bloga nuotaika, nors kai labiau pasigilinau, tai paaiškėjo, kad tai elementarus... pavydas blush2.gif

bet nieko, mano "pozityvinimosi" stažas dar pakankamai mažas, tad turiu teisę klysti ax.gif

gerai, kad galiu ateiti čia ir pasisemti teigiamos energijos, nes su draugais šiuo metu sunkiai bendraujasi...
Atsakyti
Aciu labai, mergaites, uz komplimentus - as savo rytiniuose ketinimuose numaciau gerus dalykus siandiena!
Su pavydu, kaip ir su bet kuria kita emocija - Tu koncentruojiesi, kad Tu neturi to, ka kitas zmogus turi. Bet gali apversti ta dalyka ir galvoti "aciu Dievui, kad galiu matyti ta zmogu turint ar darant ar esant tuo, ko as noriu, nes man dabar lengviau isisvazduoti tuos dalykus."
Pav. jei nori tureti romantiska drauga, ir matai besibuciuojancia porele, vietoj to, kad galvotum apie savo neturejima, matyk save toje situacijoje - gali net uzmerkti akis, jei tada lengviau. Kai kurie zmones net padengia stala dviems, kai valgo ir isivaizduoja savo antraja puse valgant su jais. Vienas vyriskis net isdekoravo viena savo kambari su grazia lova ir patalyne su gelem, belaukdamas savosios - ir sulauke. Daryk bet ka, nesvarbu kaip kvailai tai atrodo, kas padeda pasijausiti lyg jau butum ten, turetum ta.
Pav. as ziuri i si namuka kasdien ir isivaizduoju save sedincia ant sofos, besimaudancia vonioje, lauke mano sunu zaidzianti- ir internetas man padeda - net grazi muzika skamba. Cia nuoroda, jei idomu.
http://viacabrillo.com/
Man tie zaidimai taip patinka ir as taip gerai jauciuosi, kad daryciau juos, net jei jie ir nekeistu mano realybes. Juk tikras musu noras yra jaustis gerai, o ne patys daiktai ir patirtys.

Saldziu sapnu, Winona!
Atsakyti
Sveikos, senokai jau čia berašiau... Bet nuolat skaičiau ir sėmiausi iš jūsų gyvenimo džiaugsmo smile.gif Jei dar pamenat, su kokia bėda aš čia debiutavau, tai galiu pasakyti, kad viskas yra labai ženkliai pasistūmėję į priekį. Kažkada man Takelio parašytus žodžius nuolat prisimenu ir lengviau atsikvepiu thumbup.gif Ačiū jums visoms.

greeninlosangeles, ar jau turi lietuviškų knygų sąrašėlį, kurio čia prašei? Bendromis jėgomis galėtumėm tokį sudaryti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tikra: 18 lapkričio 2008 - 22:21
Užsiiminėju pozityviu mąstymu apie metus. Daug perskaičiau, daug taikau praktikoje ir tikrai padeda,gyvenimas keičiasi thumbup.gif. Nors kartais užeina tokios tingulio ir blogų emocijų dienos, kada jaučiuosi labiau pažeidžiama ir įsileidžiu pernelyg daug negatyvių minčių, ( dažniausiai pms dienomis) blush2.gif . Šiandien - kaip tik viena iš tų dienų, bet užėjus į šį skyrelį ir paskaičius jūsų mintis, negatyvas greitai dingsta smile.gif. Čia taip dvelkia ramybe wub.gif.

Užėjus blogoms mintims mėgstu užeiti ČIA wub.gif .
Atsakyti
greeninlosangeles, ar jau turi lietuviškų knygų sąrašėlį, kurio čia prašei? Bendromis jėgomis galėtumėm tokį sudaryti smile.gif
[/quote]

Ne, dar neturiu - prasom prasom surasyti! tongue.gif
Papildyta:
Jei kas noretu angliskai forume dalyvauti - sis yra labai geras ir akstyvus - vien apie tai ir zmones is viso pasaulio dalyvauja.
http://theabeforum.com/forum2/
Atsakyti
QUOTE(greeninlosangeles @ 2008 11 18, 22:34)
Ne, dar neturiu - prasom prasom surasyti!  tongue.gif

Tai pradėsiu nuo savo lentynoje esančių blush2.gif

Knygos, kurias skaito pozityvistės:
- J.Murphy "Jūsų pasąmonės galia"
- T.Faračis. "Įsimylėk save"
- R.Sharma "Vienuolis, kuris pardavė Ferrari"
- M.Clarkson. "Kaip įveikti baimes"

Merginos, prašom pratęsti mirksiukas.gif Vėliau visą šį sąrašą bus galima įdėti į naujos temos pradžią smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tikra: 18 lapkričio 2008 - 22:49
QUOTE(Sufi @ 2008 11 18, 16:55)
O aš visoms siunčiu va tokią šypseną
user posted image

Ir linkiu būti laimingoms 4u.gif

Šitą akimirką paėmiau iš vieno mano mėgstamiausių klipų. O jis yra iš indų filmo, labai faini jie abu ir tokie laimingi atrodo, sunkiu gyvenimo laikotarpiu profilaktiškai pažiūrėdavau ir apšviesdavo mano sielą wub.gif

Fainas klipukas, kaip faina matyti, jog forumas vel atsigauna, kiek visos ivairiu minciu inesat. Aciu visoms labai 4u.gif wub.gif
Idesiu ir as pora dainu, kurios maloniai nuteikia. Aisku nebutinai visoms jos bus fainos biggrin.gif Noriu tik pasidalinti 4u.gif http://www.youtube.c...feature=related http://www.youtube.c...h?v=igMMnZ-KXAY
Darasysiu ir as dar pora knygu: Louise L. Hay - Moters galia, Aleksandras Svijašas - Išmintingas pasaulis

Sėkmės visoms, linkiu ir toliau tokiu šviesių minčių thumbup.gif
Atsakyti
Labux 4u.gif ir aš pridėsiu knygučių smile.gif
Jonas Narkūnas ,, Žmogaus gyvenimo nesėkmių bei susirgimų priežastys ir galimybės jų išvengti"
Peter Kummer ,, Nieko nėra neįmanomo"
Omramas Mikaelis Aivanovas ,, Auksinės kasdienio gyvenimo taisyklės"
Louise L. Hay ,, Mylėdamas save tu būsi laimingas"

Visoms geros dienelės! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indreja @ 2008 11 18, 23:19)
Užėjus blogoms mintims mėgstu užeiti ČIA  wub.gif .

Aciu uz nuorodele bigsmile.gif Super meditacija biggrin.gif
Atsakyti
man patinka Deepak Chopra knygos ir viskas apie DAO filosofiją. Padeda net labiau nei populiarioji psichologija.
Atsakyti
QUOTE(greeninlosangeles @ 2008 11 18, 22:11)
Aciu labai, mergaites, uz komplimentus - as savo rytiniuose ketinimuose numaciau gerus dalykus siandiena!
Su pavydu, kaip ir su bet kuria kita emocija - Tu koncentruojiesi, kad Tu neturi to, ka kitas zmogus turi. Bet gali apversti ta dalyka ir galvoti "aciu Dievui, kad galiu matyti ta zmogu turint ar darant ar esant tuo, ko as noriu, nes man dabar lengviau isisvazduoti tuos dalykus."
Pav. jei nori tureti romantiska drauga, ir matai besibuciuojancia porele, vietoj to, kad galvotum apie savo neturejima, matyk save toje situacijoje - gali net uzmerkti akis, jei tada lengviau. Kai kurie zmones net padengia stala dviems, kai valgo ir isivaizduoja savo antraja puse valgant su jais. Vienas vyriskis net isdekoravo viena savo kambari su grazia lova ir patalyne su gelem, belaukdamas savosios - ir sulauke. Daryk bet ka, nesvarbu kaip kvailai tai atrodo, kas padeda pasijausiti lyg jau butum ten, turetum ta.

Pav. as ziuri i si namuka kasdien ir isivaizduoju save sedincia ant sofos, besimaudancia vonioje,  lauke mano sunu zaidzianti- ir internetas man padeda - net grazi muzika skamba. Cia nuoroda, jei idomu.
    Juk tikras musu noras yra jaustis gerai, o ne patys daiktai ir patirtys Man tie zaidimai taip patinka ir as taip gerai jauciuosi, kad daryciau juos, net jei jie ir nekeistu mano realybes. Juk tikras musu noras yra jaustis gerai, o ne patys daiktai ir patirtys.

Kaip čia gerai pasakyta bigsmile.gif dėkui labai,aš dar net nepažvelgiau į tai kitu kampu g.gif čia labai gerai,kad greit galiu išbandyti praktikoj cool.gif geras mąstymas thumbup.gif
o dėl to namuko,neblogą išsirinkai biggrin.gif jį šiaip internete radai,ar mačius esi realybėj ir gal net parduodamas isai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winona: 19 lapkričio 2008 - 13:07
QUOTE(Kita Mergaitė @ 2008 11 19, 13:51)
man patinka Deepak Chopra knygos ir viskas apie DAO filosofiją. Padeda net labiau nei populiarioji psichologija.

Gal galėtum paminėti knygų pavadinimus? Kuo sužavėjo? Būčiau dėkinga jei pasidalintum įspūdžiais. Ačiux 4u.gif
Atsakyti