QUOTE(greeninlosangeles @ 2008 11 18, 22:11)
Aciu labai, mergaites, uz komplimentus - as savo rytiniuose ketinimuose numaciau gerus dalykus siandiena!
Su pavydu, kaip ir su bet kuria kita emocija - Tu koncentruojiesi, kad Tu neturi to, ka kitas zmogus turi. Bet gali apversti ta dalyka ir galvoti "aciu Dievui, kad galiu matyti ta zmogu turint ar darant ar esant tuo, ko as noriu, nes man dabar lengviau isisvazduoti tuos dalykus."
Pav. jei nori tureti romantiska drauga, ir matai besibuciuojancia porele, vietoj to, kad galvotum apie savo neturejima, matyk save toje situacijoje - gali net uzmerkti akis, jei tada lengviau. Kai kurie zmones net padengia stala dviems, kai valgo ir isivaizduoja savo antraja puse valgant su jais. Vienas vyriskis net isdekoravo viena savo kambari su grazia lova ir patalyne su gelem, belaukdamas savosios - ir sulauke. Daryk bet ka, nesvarbu kaip kvailai tai atrodo, kas padeda pasijausiti lyg jau butum ten, turetum ta.
Pav. as ziuri i si namuka kasdien ir isivaizduoju save sedincia ant sofos, besimaudancia vonioje, lauke mano sunu zaidzianti- ir internetas man padeda - net grazi muzika skamba. Cia nuoroda, jei idomu.
Juk tikras musu noras yra jaustis gerai, o ne patys daiktai ir patirtys Man tie zaidimai taip patinka ir as taip gerai jauciuosi, kad daryciau juos, net jei jie ir nekeistu mano realybes. Juk tikras musu noras yra jaustis gerai, o ne patys daiktai ir patirtys.
Kaip čia gerai pasakyta dėkui labai,aš dar net nepažvelgiau į tai kitu kampu čia labai gerai,kad greit galiu išbandyti praktikoj geras mąstymas o dėl to namuko,neblogą išsirinkai
jį šiaip internete radai,ar mačius esi realybėj ir gal net parduodamas isai?
Įprotis pirkti knygų daugiau, negu gebame perskaityti, yra sielos veržimasis į begalybę, ir ši aistra vienintelis dalykas, kuriuo esame pranašesni už gyvūnus.