Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukus Pozityvisčių Kampelis

QUOTE(liuteliute @ 2008 11 18, 13:19)
NA BET MANAU, KAD GYLIAI SIRDYJE VISVIEN TUO TIKEJAI, JUK NE SIAIP SAU TAI KARTOJAI ax.gif

Na taip, jei VISIŠKAI netikėčiau, tai net nebūčiau bandžius..

Eh, aš tokia laiminga wub.gif tvarkausi pastarosiom dienom su savim kaip niekad! Gilinuosi į save.. Ir tai smagu!
Atsakyti
Apie laimę:

Šiandien linkiu Tau paprastu stebuklu dienos:
- karšto kavos puodelio, kuri Tau kažkas padarys;
- nelaukto telefono skambučio nuo seno draugo;
- žalios šviesos kelyje i darbą arba i parduotuvę.
Linkiu Tau mažų džiaugsmų eilinės dienos rutinoje:
- pataikyti i trumpiausią eilę parduotuvėje;
- išgirsti gera daina per radiją;
- rasti raktus tiksliai ten, kur ieškosi.
Linkiu Tau ramios, linksmos ir laimingos dienos.
Sakoma, kad ypatingus žmones galima rasti per minute, per valanda - juos įvertinti, per diena - juos pamilti, tačiau per visa gyvenimą jų negali pamiršti.. Pasidalink šia žinute su žmonėmis, kuriuos gera prisiminti.
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O aš visoms siunčiu va tokią šypseną
user posted image

Ir linkiu būti laimingoms 4u.gif

Šitą akimirką paėmiau iš vieno mano mėgstamiausių klipų. O jis yra iš indų filmo, labai faini jie abu ir tokie laimingi atrodo, sunkiu gyvenimo laikotarpiu profilaktiškai pažiūrėdavau ir apšviesdavo mano sielą wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sufi: 18 lapkričio 2008 - 15:04
QUOTE(Kaktusė @ 2008 11 18, 13:59)
Eh, aš tokia laiminga  wub.gif  tvarkausi pastarosiom dienom su savim kaip niekad! Gilinuosi į save.. Ir tai smagu!

džiugu,kad vėl jauties laiminga thumbup.gif matai,visko būna,ne vien liudesys,dėl jo ir džiausmas didesnis.Beje kažkada man atrodo sakei,kad kai aplanko bloga nuotaika galvoji kad viskas yra apgaulė ir kad tik guodi save šitaip.o dabar kaip,ar neatrodo,kad tai kuo tikim tik iliuzija?

QUOTE(Crystalic @ 2008 11 18, 14:43)

Sakoma, kad ypatingus žmones galima rasti per minute, per valanda - juos įvertinti, per diena - juos pamilti, tačiau per visa gyvenimą jų negali pamiršti..

drinks_cheers.gif tai jau taip,kai krenta tie žmonės širdin ir atmintin... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 11 18, 17:37)

drinks_cheers.gif tai jau taip,kai krenta tie žmonės širdin ir atmintin... ax.gif

tai jau tikrai... ir jau nebebendrauji, ir vistiek knieti kaip jiems sekasi, ar kartu patirtų dalykų prisiminimai šildo sielą ax.gif
Atsakyti
[quote=liuteliute,2008 11 06, 14:04]
[Papildyta:
labas smile.gif na, lyg ir turėtų siųsti g.gif pabandžiau dabar tai lyg ir viskas veikia? o kitus failus gali parsiųsti? tik šis neišeina?
[/quote]
laba, biggrin.gif

na lyg kitus failus tai siunciuosiu pirma dali tai atsisiunciau ax.gif ir po kiek laiko leidzia siustis, o "maldos" niekaip, gal koki limita jau virsijau blush2.gif nezinau... g.gif
[/quote]

aš atsisiųsti galėjau, bet man nė per kur neatidaro verysad.gif man atrodo kažkokios programos čia reik... gal jūs žinot kokios? 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras, mergaitės 4u.gif
L.Hay knygas ir aš skaitau. O "Jūsų pasąmonės galia" visada padėta ant mano stalo.
Bet kodėl teiginius taip sunku taikyti gyvenime, kas taip suprantama skaitant knygas.
Atsakyti
QUOTE(*Ita* @ 2008 11 18, 20:32)
Labas vakaras, mergaitės 4u.gif
L.Hay knygas ir aš skaitau. O "Jūsų pasąmonės galia" visada padėta ant mano stalo.
Bet kodėl  teiginius taip sunku taikyti gyvenime, kas taip suprantama skaitant knygas.

gal tik pati pati pradžia?
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 11 18, 21:37)
gal tik pati pati pradžia?

Ne pradžia, antri metai bandau. Jaučiu, kad keičiuosi. Bet norėtųsi būti dar pozityvesnei.
Atsakyti
Tai ir busi! Mastymo iprocius trunka laiko pakeisti. Tiesiog turi nuolatos ta daryti ir tada bus greiciau. As ta darau dabar mazdaug 8 menesius, ir tikrai darosi lengviau. Bet as ta arau kiekviena diena, neziuriu televizijos, neskaitau laikrasciu, skaitau daug knygu- (man pasiseke, nes cia, Amerikoje, ju labai daug ivairiu yra) apie tai ir zaidziu zaidimus(nors viena kasdien).

Nors niekada nebus taip, kad neturesi savo gyvenime jokio kontrasto. matai, cia ir yra visas gyvenimo zaidimas - papulti i situacijas, kurios mums nepatinka, tada kuo greiciau nukreipti i mintis - ko mes norime vietoj to ir fokusuotis i tai. Bet yra didziulis skirtumas tarp zmogaus kuris leidzia jo mintis aplinkybems vairuoti ir kuris jas vairuoja pats - atrasis zmogus negatyvume bus tik keleta ar keliolika minuciu(kol apgalvos ko nenori) ir tada jausis geriau ir jo aplinkybes pasikeis greiciau ir geres.

Pav. jei mes, kai esame laikinai atsiskyre nuo ko nors mums brangaus, galvosime apie gerus jausmus, kuriuos patyreme su jais, jausimes geriau. Jei galvosime apie tai, kad jie ne su mumis - jausimes blogiau. As savo sunui, kai pradejo eiti i mokykla, pasakiau - nei mama, nei tetis, nei mokytoja, nei kas kitas nekuria tavo saugumo - tik tu pats ji kuri savo viduje. Nezinau, ar jis suprato, ar ne - bet jis paleido mano ranka ir pirma karta neverke mokykloje ta diena. Jei ie nesuprato - jaute mano vibracija tuo klausimu. Pirmiausia as turejau pakeiti savo vibracija apie ta klausima, nes as galvojau, kad as atsakinga uz mano sunaus laime. Supratau, kad jis atejo gyventi savo gyvenima cia, ir patirti ivairiu dalyku ir augti- ne tik fiziskai.
biggrin.gif
Papildyta:
Gal galite man surasyti lietuviskas knygas apie posityvu mastyma- paprasyciau, kad tevai Kaledoms man nupirktu ir atsiustu.Buciau labai dekinga.
Atsakyti
QUOTE(greeninlosangeles @ 2008 11 18, 21:33)

laukiau tavo posto bigsmile.gif rolleyes.gif man patinka tavo raštai,kažkaip "skaniai" sueina wub.gif šaunuolė thumbup.gif o atrodė,kad kur kas ilgiau propaguoji pozityvų mąstymą bigsmile.gif
na dabar galiu lengva širdele eit ruoštis trumpam pavakarojimui ir miegui,šiandien buvo nuostabi diena ir pabaiga dar šaunesnė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ita* @ 2008 11 18, 20:54)
Ne pradžia, antri metai bandau. Jaučiu, kad keičiuosi. Bet norėtųsi būti dar pozityvesnei.

Yra tik vienas budas (kaip ir bet ko kito noretum ismokti) - skirti tam laiko, pvz kiekviena diena po valanda. O ka veikti ta valanda priklauso nuo poreikio - ar skaitysi tokio pobudzio literatura ar darysi rekomenduojamus pratimus ir t.t. Svarbiausia itraukti i dienotvarke ir padaryti ka susiplanavai.

Atsakyti