Labanaktux!
Labas, užbėgu trumpam, kreipiuosi į tas, kurios domisi ar yra skaičiusios ką nors apie ligų priežastis, t.y dėl ko ligos atsiranda ir ką reikia daryti kad jos dingtų.
Pvz. mane kamuoja pastarosiom dienom didelis galvos skausmas, nežinau kaip jo atsikratyti, skaičiau Sinelnikovo knygą, tačiau atsakymo ten nelabai radau. Gal kuri nors dar esat ką skaičius ir galit pasakyt, ką darau negerai, ką man pasąmonė nori pasakyti galvos skausmu?
ačiū labai, kas pasidalins mintis
Pvz. mane kamuoja pastarosiom dienom didelis galvos skausmas, nežinau kaip jo atsikratyti, skaičiau Sinelnikovo knygą, tačiau atsakymo ten nelabai radau. Gal kuri nors dar esat ką skaičius ir galit pasakyt, ką darau negerai, ką man pasąmonė nori pasakyti galvos skausmu?
Labas rytas
Aš nežinau atsakymo, bet ar matei, kad yra tokia tema Dvasinės ligų atsiradimo priežastys? Gal ten ką pasakytų.
QUOTE(Kaktusė @ 2008 11 15, 12:25)
Labas, užbėgu trumpam, kreipiuosi į tas, kurios domisi ar yra skaičiusios ką nors apie ligų priežastis, t.y dėl ko ligos atsiranda ir ką reikia daryti kad jos dingtų.
Aš nežinau atsakymo, bet ar matei, kad yra tokia tema Dvasinės ligų atsiradimo priežastys? Gal ten ką pasakytų.
QUOTE(Sufi @ 2008 11 15, 12:32)
Labas rytas
Tikrai? nemačiau šios temos. Ačiū, einu ten
QUOTE(Kaktusė @ 2008 11 15, 13:25)
Labux, pacituosiu Louise L. Hay. ,, Galva - tai mes. Ją rodome pasauliui. Iš jos atpažįsta mus. Kai skauda galvą, vadinasi, su mumis kažkas negerai darosi. Galimos priežastys : Savęs neįvertinimas. Savikritika. Baimė. Naujo mąstymo modelis: Aš myliu save ir pritariu sau.Su meile vertinu save ir viską, ką darau. Aš esu saugi. "
Teisingas mąstymas , bet jeigu skausmas stiprus, neignoruok medikų. Sėkmės ir sveikatėlės!
Skaitau rastas ištraukas iš `Jūsų pasamonės galia`. Pacituosiu:
Viljamas Džeimsas, amerikiečių psichologijos tėvas, yra pasakęs, kad pasąmonėje slypinti jėga gali išjudinti pasaulį. Jūsų pasąmonė tai neribotas intelektas ir beribė išmintis. Ji semiasi energijos iš nežinomų šaltinių ir yra vadinama gyvenimo dėsniu. Nesvarbu, ką įteigsite savo pasąmonei, ji išjudins dangų ir žemę, kad įgyvendintų jūsų norus. Todėl turite siųsti tik geras idėjas ir konstruktyvias mintis.
Papildyta:
Ką šiuo metu galvojate apie save ir kaip jaučiatės? Jūsų mintis išduoda kiekviena jūsų egzistencijos detalė. Jūsų energija, kūnas, turtinė padėtis, draugai ir socialinis statusas tobulai atspindi tai, ką jūs apie save galvojate.
Reikia atkreipti dėmesį dabar į tai, ką turiu aplink save
Viljamas Džeimsas, amerikiečių psichologijos tėvas, yra pasakęs, kad pasąmonėje slypinti jėga gali išjudinti pasaulį. Jūsų pasąmonė tai neribotas intelektas ir beribė išmintis. Ji semiasi energijos iš nežinomų šaltinių ir yra vadinama gyvenimo dėsniu. Nesvarbu, ką įteigsite savo pasąmonei, ji išjudins dangų ir žemę, kad įgyvendintų jūsų norus. Todėl turite siųsti tik geras idėjas ir konstruktyvias mintis.
Papildyta:
Ką šiuo metu galvojate apie save ir kaip jaučiatės? Jūsų mintis išduoda kiekviena jūsų egzistencijos detalė. Jūsų energija, kūnas, turtinė padėtis, draugai ir socialinis statusas tobulai atspindi tai, ką jūs apie save galvojate.
Reikia atkreipti dėmesį dabar į tai, ką turiu aplink save
pasąmonė signalizuoja, kad kažkas vyksta ne taip kaip turėtų vykti. O galbūt galvos skausmas, bando tave pristabdyti, na jei pvz labai labai daug dirbi ir t.t. tai galvos skausmas tave privers truputuką sumažinti savo gyvenimo tempą...Dar galvytė gali skaudėti kai neatitinka tai ką tu mąstai ir tai ką tu jauti, o gal tiesiog persitempei...vis atkakliai sieki pozityvumo, daug skaitai, tačiau tau niekaip neišeina to pritaikyti praktiškai..gal persistengi????
Galbūt save per menkai vertini? Nes tai taip pat gali sukelti galvos skausmą...o gal kažko labai bijai??? Priežasčių gali būti labai daug, turi paanalizuoti save ir savo pastarųjų dienų elgesį, pati surasi atsakymą
Kartais labai naudinga vieną dieną pabūti su savimi, palikti visas knygas, forumus tolėliau ir tiesiog visą dieną klausyti savęs, savo minčių, stebėti savo kvėpavimą, tada nuovargis turėtų praeiti, ir tiesiog tada lengviau atrasti atsakymus į klausimus, kurie galbūt tau neleidžia pailsėti...
Labas
Sinelnikovas padės , jei simptomus iššaukė nervinio pobūdžio problemos, stresas.
Bet negalima visiškai užmiršti ir medicinos.Jei sloguojate, gali būti ir sinusito požymiai ar kitas susirgimas.R eikia eiti pas šeimos gydytoją, gal padarys kompiuterinę tomogrąmą.Ir jei skausmas jau užsitęsė , negaiškite.
Jei nepraėjo, pradėkite nuo pirmadienio.
Mintys, kurias mes patys sau išsirenkame, yra įrankiai, su kuriais mes tapome savo gyvenimo paveikslą...
Radau užsirašytus seniai žodžius: Aš atleidžiu visiems, kurie mane įskaudino. Aš linkiu, kad mano mokytojai, artimieji, aplinkiniai, mylimieji, draugai ir pažįstami būtų laimingi.Aš linkiu, kad visi žmonės gerbtų ir mylėtų vieni kitus. Aš linkiu visiems ramybės, laisvės ir laimės.. Iškart tokia ramybė užplūsta , užtenka tik perskaityt.
Sveikos
Labai retai čia beužsuku
Va noriu paklausti kaip jums sekasi apsisaugoti nuo žmonių negativizmo. Šėštadienį teko vienam baliui pabuvot, kur vienas žmogus liejo tiek pykčio, tiek agresijos, beveik visais klausymais, kur diskusija benukryptų, turi savo kategorišką nuomonę, ir ją kiša taip agresyviai Kadangi turiu lakią vaizduotę, tai iškart įsivaizdavau prisirpusį spuogą, kuris sproginėja Tačiau tai nepadėjo net dabar galvą skauda. Niekaip negaliu išmest iš galvos ir baisiausia man tai, kad išvengt bendravimo su tuo žmogum negaliu
giminiu nepasirinksi
Labai retai čia beužsuku
Va noriu paklausti kaip jums sekasi apsisaugoti nuo žmonių negativizmo. Šėštadienį teko vienam baliui pabuvot, kur vienas žmogus liejo tiek pykčio, tiek agresijos, beveik visais klausymais, kur diskusija benukryptų, turi savo kategorišką nuomonę, ir ją kiša taip agresyviai Kadangi turiu lakią vaizduotę, tai iškart įsivaizdavau prisirpusį spuogą, kuris sproginėja Tačiau tai nepadėjo net dabar galvą skauda. Niekaip negaliu išmest iš galvos ir baisiausia man tai, kad išvengt bendravimo su tuo žmogum negaliu
giminiu nepasirinksi