Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukus Pozityvisčių Kampelis

QUOTE(Sufi @ 2008 11 13, 13:36)

Aš naudingesnė pasauliui, kai turiu vidinę ramybę savyje. O ten pabuvus neliko nei džiaugsmo, nei ramybės..

[

Sutinku 100 % ir galiu apie save pasakyti ta pati. Isejusi pasijutau daug geriau.. VTAT as turbut negaleciau dirbti visai....Mano akimis tu saunuole 4u.gif blush2.gif

Paziurejau L Hay per youtube - si moteriske visada mane ikvepia... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Adaya @ 2008 11 13, 10:52)
Va cia ir nepataikei  biggrin.gif  Esu apie pusmeti dirbus nakvynes namuose - patikek zinau tikrai nemazai istoriju...ir TIKRAI PATI  - IS PIRMU LUPU  - zinau kaip jie gyvena. Nenoriu lysti i smulkmenas. Bet ne viskas taip paprasta kaip - turi kojas rankas ir neina dirbti....
Bet cia jau offtopikas  schmoll.gif

Siap tai butu idomu suzinot apie benamius. Tik nezinau kur geriau tema sukurti, ar "Kertele sielai" ar kur kitur. Kur patartumete?
Atsakyti
QUOTE(l.jelena @ 2008 11 13, 12:30)
Siap tai butu idomu suzinot apie benamius. Tik nezinau kur geriau tema sukurti, ar "Kertele sielai" ar kur kitur. Kur patartumete?

Galima tęsti tokią temą Benamiai ir vargšai
Atsakyti
QUOTE(l.jelena @ 2008 11 13, 14:30)

Patarciau isidarbinti savanore istaigoje, teikiancioje socialine pagalba.
Atsakyti
QUOTE(Adaya @ 2008 11 13, 13:41)
Patarciau isidarbinti savanore istaigoje, teikiancioje socialine pagalba.

Bijau uzsikresti kokiom lygom (as cia apie benamius). schmoll.gif Tad neiciau dirbti net uz labai didele alga. schmoll.gif O siaip tai kol kas darba turiu ir keist nenoriu.
Atsakyti
As tai va rasausi ant lapo ka noriu nuveikti, bet vis atrandu pasiteisinimu to nedaryti ( atseit tingiu, ner laiko, ner sveikatos, ner pinigu...ir t.t.t.)

Taigi as noreciau:
1. Bent karta nueiti i jogos uzsiemimus
2. Bent karta isbandyti rytu kovos menu treniruotes ( blush2.gif )
2. Apsilankyti su geriausia drauge "Jurates akmeneliuose" ir susiverti po verini wub.gif
3. Nueiti i vandens atrakcionu parka rolleyes.gif ...

kol kas tik tiek prigalvojau...
Atsakyti
QUOTE(Adaya @ 2008 11 13, 13:55)
As tai va rasausi ant lapo ka noriu nuveikti, bet vis atrandu pasiteisinimu to nedaryti ( atseit tingiu, ner laiko, ner sveikatos, ner pinigu...ir t.t.t.)

Taigi as noreciau:
1. Bent karta nueiti i jogos uzsiemimus
2. Bent karta isbandyti rytu kovos menu treniruotes ( blush2.gif )
2. Apsilankyti su geriausia drauge "Jurates akmeneliuose" ir susiverti po verini  wub.gif
3. Nueiti i vandens atrakcionu parka  rolleyes.gif ...

kol kas tik tiek prigalvojau...

1. Mmm, nezinau.
2. Gal nori su mano mazia pabendrauti po to, kai ji paziuri viena faina multikona apie kovu meistrus. lotuliukas.gif
3. Yra firmos, kur parduoda akmenelius (o dar ir pirkti yra). Zmogus is tu akmeneliu suveria visokias grozybes ir taip net ir uzsidirbti gali... unsure.gif Man atrodo supermamu forume toks panasus forumas yra.
4. Nu ir nueik, o kokios problemos?
Atsakyti
QUOTE(Adaya @ 2008 11 13, 09:52)
Va cia ir nepataikei  biggrin.gif  Esu apie pusmeti dirbus nakvynes namuose - patikek zinau tikrai nemazai istoriju...ir TIKRAI PATI  - IS PIRMU LUPU  - zinau kaip jie gyvena. Nenoriu lysti i smulkmenas. Bet ne viskas taip paprasta kaip - turi kojas rankas ir neina dirbti....
Bet cia jau offtopikas  schmoll.gif

zinau, kad puikai pataikiau, nes tokiu zmoniu yra mano giminaiciu tarpe ir ne pusmeti as su jais bendrauju del to, kad darbas vercia. biggrin.gif Tai, ka tokiem darbuotojams pasakoja - viena, is patirties pasakysiu - manipuliacija, kad sukeltu ju gailesti, gautu demesi, o kas konkreciai vyksta desimtmeciais ir ka jie, turedami "padeta ant lekstutes" PATYS SAVO NORU pasirenka - visai kita.

QUOTE(Takelis @ 2008 11 13, 11:30)
Jei žmogus gyvena taip, o ne kitaip, vadinasi jis būtent taip realizuoja savo norus.
Svarbu nesileisti trukdomam kitų įtakai, galinčiai išmušti iš savo kelio, galinčiai suvelti jausmus ir įnešti nepasitikėjimo.

thumbup.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(l.jelena @ 2008 11 13, 12:47)
Bijau uzsikresti kokiom lygom (as cia apie benamius). schmoll.gif  Tad neiciau dirbti net uz labai didele alga.  schmoll.gif 

siulau paziureti filma "Motina Terese". 4u.gif

viskas, baigiu offtopinti... 4u.gif 000189.gif
Atsakyti
Sėdėjau, dėliojau puzzle ir pamąsčiau, kad anglų k. žodelis will reiškia `valią/norą/ketinimą` ir taip pat su juo sudaromas būsimasis laikas, taigi, reiškia ateitį. Keista g.gif Kalboje užkoduota išmintis? bigsmile.gif

Nori - bus, nenori - nebus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sufi: 13 lapkričio 2008 - 15:54
QUOTE(Sufi @ 2008 11 13, 15:47)
Kalboje užkoduota išmintis? bigsmile.gif

Nori - bus, nenori - nebus.

Dar ir kokia bigsmile.gif cia skaitanciom rusu kalba. Su jumoru, bet mintys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(l.jelena @ 2008 11 13, 14:47)
Bijau uzsikresti kokiom lygom (as cia apie benamius). schmoll.gif  Tad neiciau dirbti net uz labai didele alga.  schmoll.gif  O siaip tai kol kas darba turiu ir keist nenoriu.

blink.gif
Atsakyti
Ot netyčia nugirdau žinias ir taip pyktis užvirė user posted image
Mat seimūnai patvirtino kovojimo su krize planą - absoliučiai viskas brangs, lengvatos sumažinamos, iš pradinukų atimamas nemokamas maitinimas, bet už tai seimūnų atlyginimai išaugs kaip ant mielių blink.gif

Žinau, kad reikia nekreipt dėmesio ir pan., kad kiekvienas gyvena, kaip nori, bet toks pasipiktinimas apėmė. Ne dėl savęs, bet dėl tokių neteisingų sprendimų, ir dėl tų pradinukų unsure.gif
Atsakyti