Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukus Pozityvisčių Kampelis

QUOTE(marmaliade @ 2008 10 23, 11:25)
Kaip radeti pozityviai mastyti kai tave is vidaus pleso neigiami jausmai, taip, kad net bloga nuo ju?

Pozityvizmas neateina per sekunde ar minute - tai kiek ilgesnis procesas. smile.gif Pamenu, kazkada irgi taip buvo bloga nuo neigiamu jausmu, kad vietos rast negalejau.. Tada pradziu pradzia atsikratant neigiamu jausmu buvo tokia, kad moviausi brolio bokso pirstines ir boksavau kriause biggrin.gif , kartu isivaizduodama kaip is manes "iseina", "isteka" negeri jausmai. Atsimenu, fiziskai nusikaliau iki nukritimo. lotuliukas.gif Kai buvau nuvargusi, isivaizdavau save kaip inda, kad visa neigiamybe ispyliau, o dabar i mane teka sviesa, geris, meile. Ne taip lengva buvo.. ax.gif vis sukildavo nuoskaudos, pyktis.. Tada mintyse tas neigiamybes isivaizduodavau, kad supakuoju, dedu i deze, kuria uzkasu, o toje vietoje akimirksniu uzauga graziausios geles.. Kontroliuojant mintis su kiekviena diena vis mazejo mazejo neigiamu jausmu.. Tiesiog reikia apsispresti, NETINGETI paciai su savimi dirbti ir viskas pavyks. 4u.gif
Atsakyti
Labas, mergaitės! mirksiukas.gif

Jungiuosi ir aš prie jūsų.
Vakar aptikau senesnę temą ir tuo pačiu nuorodą į filmuką „Secret“. Viskas lyg ir girdėta vienu ar kitu pavidalu, bet šįkart tai daug labiau užkabino ir sužadino norą rimčiau įsigilinti. Juolab,kad visokių nelaimių pastarajį pusmetį tikrai sugebėjau nemažai prisikviesti blush2.gif (tiesa, tai daugiau mažos nelaimėlės, bet džiaugtis gyvenimu oi kaip trukdo).

Pradžiai išsikėliau sau nedidelį tikslelį ir žiūrėsiu, kaip seksis.

p.s. pasičiupau po pietų saldainį ir bevalgydama pagalvojau – juk ir saldumynai turbūt storina todėl, kad mes iš jų to laukiam... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brainwave @ 2008 10 23, 12:32)
Pozityvizmas neateina per sekunde ar minute - tai kiek ilgesnis procesas. smile.gif  Pamenu, kazkada irgi taip buvo bloga nuo neigiamu jausmu, kad vietos rast negalejau.. Tada pradziu pradzia atsikratant neigiamu jausmu buvo tokia, kad moviausi brolio bokso pirstines ir boksavau kriause biggrin.gif , kartu isivaizduodama kaip is manes "iseina", "isteka" negeri jausmai. Atsimenu, fiziskai nusikaliau iki nukritimo. lotuliukas.gif  Kai buvau nuvargusi, isivaizdavau save kaip inda, kad visa neigiamybe ispyliau, o dabar i mane teka sviesa, geris, meile. Ne taip lengva buvo.. ax.gif vis sukildavo nuoskaudos, pyktis.. Tada mintyse tas neigiamybes isivaizduodavau, kad supakuoju, dedu i deze, kuria uzkasu, o toje vietoje akimirksniu uzauga graziausios geles.. Kontroliuojant mintis su kiekviena diena vis mazejo mazejo neigiamu jausmu.. Tiesiog reikia apsispresti, NETINGETI paciai su savimi dirbti ir viskas pavyks. 4u.gif

Nebloga ideja, bet as daznai "parklumpu" doh.gif
Atsakyti
Na mergaites labukas, sveikinu visas su miela dienele wub.gif Kaip faina matyti,kad musu ratas taip pleciasi mirksiukas.gif
Man vakar vakare buvo vel nekas, bandziau susirasyti baimes ir jas pakeisti teiginiais. O Dieve, tikrai nekas buvo, ilgai teko dirbti su savimi, kol jas ismeciau is galvos, nes mane taip uzvalde, taip negera buvo...Nes kada pradejau galvoti apie baime, tuomet pradejau analizuoti, kaip viena ar kita nora igyvendinti, kokia tikimybe, kad jis tikrai issipildys, o tai varo i nevilti doh.gif Nes tikrai kiek zinau , gallvoti apie tai nereikia, visu tuo pasirupins Visata Dievas. Man tereikia tik noreti ir tiketi. Tikrai daugiau tokiu metodu nekovosiu su baime schmoll.gif Geriausia su jom net nekovoti, paprasciausia nieko nedaryti. Man labiausiai padeda, kada ju neisileidziu i save arba keiciu jas kitomis mintimis. Faina, kad atradau savo buda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sa r: 23 spalio 2008 - 12:19
Labas smile.gif
Paskaitineju jusu temeles, labai dziugu del jusu visu, kad taip sugebat su savimi tvarkytis rolleyes.gif as irgi turiu labai dideliu tikslu padaryti sau gyvenima grazesni ir geresni, bet man tam nepadeda visokios mintys. "Alchemikas", tiesa, padejo. Bet daugiau neradau ne vienos knygos, kuri uzkabintu. Manau, man paciai labiausiai reikia darbo su savim.
Is tikro nieko blogo nera mano gyvenime, tik pati neseniai pastebejau kaip pasikeiciau per paskutinius pora metu. Is savimi pasitikincios ir uztikrintos tapau kazkokia pilka visko bijanti, ypac rodytis kitu akyse biggrin.gif is tikro net neuzciuopiu viso to priezasties. Bet, aisku, numanau nuo ko tai prasidejo. Ir nesumastau ka daryti, kad baigtusi.
O su tuo gyvenimu dziaugsmu, kad eiciau gatve issisiepusi vien todel kad ruduo, tai buna. Uzeina smile.gif bet kaip uzeina, taip ir praeina unsure.gif kazin ar imanoma islaikyti ta dziaugsma visada? smile.gif
Prirasiau kiek cia ax.gif
Geros dienos visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sūrelis @ 2008 10 22, 23:55)
Nusikopijavau is kitp forumo, mat patiko, labai aiskiai isdestyta:

1- viskas yra energija. Tu esi energijos magnetas- taigi ielektrink energija i save ir ielektrink energija is saves i tai, ko nori.
2-tu esi dvasinis zmogus.Tu esi energija, o energija negali buti sukurta ar sunaikinta- tai tiktai pakeicia forma. Taigi tavo esencija visada buvo ir bus.
3-Visata kilo is Minties. Mes esame kurejai ne tiktai savu likimu, bet ir Visatos.
4-neismatuojamos ideju gelmes mums yra pasiekiamos.Visos zinios, atradimai ir isradimai yra Visatos Minty kaip galimybes, laukiancios zmoniu minciu jas is tenai pasiimti. Tu turi viska savo samoneje.
5- mes visi susije, esam VIENAS .
6- te isnyksta praeities sunkumai , kulturiniai kodai ir socialiniai issitikinimai .Tu ir tiktai tu gali susikurti toki gyvenima, kokio tu nori.
7-trumpiausiais kelias i tavo svajone yra pamatyti ir nuspresti, ko gi tu is tiesu nori.
8-tavo jega- tavo mintys, taigi buk budrus. Kitaip sakant- " Prisimink, kad prisimintum ". Amen 

EPILOGAS- GYVENIMAS 
1-tavo gyvenimas- mokykline lenta- ir tu ir tiktai tu esi atsakingas, ka tenai parasei.
2-vienas darbas, kuri is tiesu turi padaryti- jauskis gerai.
3-kuo daugiau naudosi savo sugebejimus, tuo daugiau galios tu isskirsi is saves.
4- pripazink savo didybe dabar.
5-mes esam didingos eros vidury.Kai musu mintys laisvai plauks, mes pamatysim ir pajausim tikraja zmonijos didybe visur ir visada.
6-Daryk, ka myli. Jei nezinai, kas tave dziugina, paklausk :" Kas gi man suteikia dziaugsmo "? Tavo istikimybe dziaugsmui avalancho stiprumo uzgrius tave , atnesdama milijonus geru dalyku, nes tu spinduliuoji dziaugsma 
7-dabar, kai suzinojai PASLAPTI, ka tu darysi- jau tavo reikalas.Ka tu bepasirinktum- bus teisinga. Galejimas yra tavo rankose 1 
PABAIGA arba kaip sako mazi vaikai- THE END

drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
bis.gif bis.gif bis.gif
Nuostabiai gražiai ir aiškiai išdėstyta. Merginos, nepraeikime pro šalį, gerai įsiskaitykime. Daug atsakymų čia slepiasi smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(Vijurka @ 2008 10 23, 11:59)
"Jeigu jauti, kad tavo gyvenime trūksta meilės, kodėl jos nepasisėji? Jei tau rodoma nepakankamai švelnumo, kodėl pats nesi švelnus?
Jei nenuoširdžiai rodysi švelnumą ar tikėsiesi atpildo, su tavimi tikrai nebus elgiamasi švelniai. Lūkesčius kuria protas, o ne širdis. Širdingai mylėk ir elkis švelniai, nesitikėk atpildo ir gausi puikų derlių! Jei nori pakeisti pasekmes ar rezultatus bet kurioje savo gyvenimo srityje, tau tik reikia pakeisti priežastis. Pažiūrėk į tai, ką nupjovei, ir atsisuk atgal, kad pasitikrintum, ką pasėjai. Tikrai rasi priežastį"./"Klausykis savo kūno-geriausio draugo"./

Šitą knygą ir aš turiu po ranka. friends.gif
Atsakyti
QUOTE(daiwulencija @ 2008 10 23, 10:59)
**SM** , kaip tau sekasi?  4u.gif seniai rodos berašei  ax.gif

laba laba wub.gif kažkaip smagu jus paskaitinėti, matyti kaip stengiatės...kažkada ir pas mane buvo šie pirmieji žingsniai....nors yra dienų kai viską ką jau išmokau užmirštu ir leidžiu sau pabūti silpnai.... pas mane viskas gerai, tik niekaip nesusitvarkau iki šiol su naujo darbo paieškomis blush2.gif kažkur kažką darau ne taip, tačiau neatseku kur....žinau, kad noriu dirbti širdžiai mielą darbą, gerai apmokamą, su labai fainu draugišku kolektyvu, protingu ir geru šefu, geru darbo laiku ir pan. tačiau....kažkur stringa šitas reikalas....
Dar mokausi mylėti save....mokausi mylėti save nuo nuliuko...skaičiau, kad gyvenime problemos kyla dėl nemeilės sau...gal ir darbas neatsiranda dėl tų pačių priežasčių...nes išsiuntus cv kažkur giliai suabejoju savimi doh.gif tai va mokausi mylėti save tokią kokia esu wub.gif atidėjau visas afirmacijas ir kartoju tik vieną: apie meilę sau wub.gif
Dar labai daug skaitau biggrin.gif Na vnž viskas smagu, gražu....Aplink vis daug nuostabių žmonių sutinku wub.gif va ir jūs čia visos taip smagiai keičiatės thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **SM**: 23 spalio 2008 - 13:43
Ačiū už naujus namučius.Ir aš pas Jus noriu gyventi.Čia šilta jauku ir gera. thumbup.gif Kitus pažinęs esi įžvalgus, save pažinęs esi išmintingas. Kitus nugalėjęs turi pranašumo, save nugalėjęs turi stiprybės.
Papildyta:
QUOTE(Sa r @ 2008 10 23, 13:17)
Na mergaites labukas, sveikinu visas su miela dienele wub.gif Kaip faina matyti,kad musu ratas taip pleciasi mirksiukas.gif
Man vakar vakare buvo vel nekas, bandziau susirasyti baimes ir jas pakeisti teiginiais. O Dieve, tikrai nekas buvo, ilgai teko dirbti su savimi, kol jas ismeciau is galvos, nes mane taip uzvalde, taip negera buvo...Nes kada pradejau galvoti apie baime, tuomet pradejau analizuoti, kaip viena ar kita nora igyvendinti, kokia tikimybe, kad jis tikrai issipildys, o tai varo i nevilti doh.gif  Nes tikrai kiek zinau , gallvoti apie tai nereikia, visu tuo pasirupins Visata Dievas. Man tereikia tik noreti ir tiketi. Tikrai daugiau tokiu metodu nekovosiu su baime schmoll.gif  Geriausia su jom net nekovoti, paprasciausia nieko nedaryti. Man labiausiai padeda, kada ju neisileidziu i save arba keiciu jas kitomis mintimis. Faina, kad atradau savo buda

Šaunuolė! Radau kažką panašaus, kad neužsibūtų netikusi mintis ir neeikvočiau jai savo energijos sakau jai,,Škac!" ir pradedu galvoti ką nors kt. Jei pasitaiko atkakli - sugrįžta,vėl prasiveju. Kol ateina laikas ir išeina negryžtamai. Kažkur forume skaičiau, kad merginos užsuka pas pozityvistes pasikrauti geros energijos biggrin.gif Labai smagu, kad galim kitoms padėti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 23 spalio 2008 - 14:34
Šaunuolė! Radau kažką panašaus, kad neužsibūtų netikusi mintis ir neeikvočiau jai savo energijos sakau jai,,Škac!" ir pradedu galvoti ką nors kt. Jei pasitaiko atkakli - sugrįžta,vėl prasiveju.
[/quote]

Oi pralinksminai, taip nuotaikingai apibudinai visa tai biggrin.gif Ir taip paprasta pasirode, as ko gero kartais per daug sudetingai ziuriu i kai kuriuos dalykus...
Tiesa Liutuke, o kur tu radai apie tai parasyta? Apie baimiu vijima 4u.gif Noreciau paskaitineti kokiu nors minciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sa r: 23 spalio 2008 - 14:47
[quote=*Rykliukė*,2008 10 23, 09:21]o man jau kelios dienos svyra rankos... Ir mintimis vis drbu" viskas bus gerai, tai tik tokia diena, ji praeis ir prasides nauja, nuotaika priklauso nuo manes " ir t.t. ir pn. Tik kazkaip gaunasi atvirkscias rezultatas. Kuo daugiau tai kartoju, tuo labiau verkti norisi, kuo labiau tikiu, kad viskas bus gerai, tuo labiau norisi ilysti i lova ir nieko nedaryti, niekur neiti... unsure.gif Kazkoks nonsence'as... g.gif
thumbup.gif
Aciu, tau taip pat 4u.gif
[/quote]Rykliuke,
Gal ta bloga nuotaika turi kažkokią priežastį? Nieko baisaus, juk žmonės esam ir mums būdingi visokie jausmai, svarbu neleisti liūdesiui užvaldyti ilgam. Viskas, kas pasaulyje gera, kyla iš mūsų sielos, Viskas, kas pasaulyje bloga, kyla iš miglos, nusileidusios ant mūsų sielų. Keliaukime per miglą, kol prašviesės. Nenutraukime kelionės. Mes pasieksite tikslą. Gal yra trumpesnis kelias? Taip yra. Tai supratimas, kad miglą sukeliame patys.

Papildyta:
[quote=Sa r,2008 10 23, 15:45]
Šaunuolė! Radau kažką panašaus, kad neužsibūtų netikusi mintis ir neeikvočiau jai savo energijos sakau jai,,Škac!" ir pradedu galvoti ką nors kt. Jei pasitaiko atkakli - sugrįžta,vėl prasiveju.
[/quote]

Oi pralinksminai, taip nuotaikingai apibudinai visa tai biggrin.gif Ir taip paprasta pasirode, as ko gero kartais per daug sudetingai ziuriu i kai kuriuos dalykus...
Tiesa Liutuke, o kur tu radai apie tai parasyta? Apie baimiu vijima 4u.gif Noreciau paskaitineti kokiu nors minciu
[/quote]sa r,
Džiaugiuosi biggrin.gif anksčiau ir aš sudėtingiau žvelgiau, dabar viskas atrodo labai paprasta drinks_cheers.gif Luizos L.Hay knygoje,,Mylėdamas save tu būsi laimingas" kai ką pati sau susikūriau ir pritaukiau Pvz.,,Škac" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 23 spalio 2008 - 14:55
[quote=liūtuke]
Viskas, kas pasaulyje gera, kyla iš mūsų sielos, Viskas, kas pasaulyje bloga, kyla iš miglos, nusileidusios ant mūsų sielų. Keliaukime per miglą, kol prašviesės. Nenutraukime kelionės. Nes pasieksite tikslą. Gal yra trumpesnis kelias? Taip yra. Tai supratimas, kad miglą sukeliame patys.

Labai prasmingi žodžiai wub.gif wub.gif

Dekui Liutuke, reikes pasidometi sia knyga, kada baigsiu perskaityti jau turimas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sa r: 23 spalio 2008 - 15:00
Ačiū, Sa r 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 23 spalio 2008 - 14:58