Aciu uz gerus zodzius. Pati viska suprantu - ir apie laikrascius ir apie pozityvias mintis....Vakar masciau apie tai ir prisiminiau vieno psichologo palyginima
Jei zmogus nusiteikes gerai, jam viskas kaip nuo zasies vanduo - ir tai kad masina aptasko ir tai sketis suluzta per lietu ir t.t. ir pan.. O nuliudusiam net vaiko paleista sniego gniuzte gali buti paskutinis lasas...
Tiesiog siaip mano gyvenime vyksta koks tai vertybiu perkainavimas (inventorizacija
) Del to liudna... Negaliu saves itikint kad esu grazi, kai mylimas vyras manes net nepastebi, negaliu itikint kad esu gera mama, nes vaikas nemiega naktinimis ir verkia per miegus, negaliu itikint kad man gerai sekasi, nes nesu laiminga ir .t.t ir pan....
Prisiverciu tai kartoti...prisiverciu dekoti, bet kaip sake berods Kaktuse - gyvenimas slysta kazkur visai salia.....
taip taip taip as pati uz ji atsakinga, pati viska sukuriu....zinau zinau
Papildyta:
QUOTE(Brainwave @ 2008 11 13, 11:46)
Kalbejot apie benamius, taip vadinamus bomzus - o is kur zinot, kad JIEMS blogai??
Tai cia JUMS atrodo, kad jiems blogai, o ar PACIOS JU paklauset, pakalbejot - ka jie masto apie savo gyvenimus?? Speju, kad ne. O vat jeigu turetumet proga pabendrauti su tais tikrai bomzais- siukslynu zmonemis, paklausyti JU poziurio, gyvenimiskos filosofijos - gaila pasidarytu ne ju, o saves.
Va cia ir nepataikei
Esu apie pusmeti dirbus nakvynes namuose - patikek zinau tikrai nemazai istoriju...ir TIKRAI PATI - IS PIRMU LUPU - zinau kaip jie gyvena. Nenoriu lysti i smulkmenas. Bet ne viskas taip paprasta kaip - turi kojas rankas ir neina dirbti....
Bet cia jau offtopikas