Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukus Pozityvisčių Kampelis

QUOTE(Sufi @ 2008 11 13, 00:14)
O aš kažkaip važinėdama autobusais ir matydama gatvės žmones jokio gailesčio nejusdavau. Juk viskas yra mūsų rankose.. taigi, jie galėtų išbristi iš visko jei tik pakeistų savo požiūrį. Visad aatsiras žmonių, galinčių padėti, jeigu tik norėsi sau padėti pats. Savo gyvenime bet kokioje situacijoje neturėjau net minties, kad esu viena savo bėdose, visada žinojau, kad jei tik leisiu, atsiras žmonių, norinčių ir galinčių padėti. Aš į benamius žiūrėdavau su meile, nusišypsodavau ir tiek. Viskas būtajame laike, nes ten, kur esu, autobusuose tokių dalykų nebepamatysi.

Pritariu drinks_cheers.gif
Mano teta vienam valkataujančiam vidutinio amžiaus vyrui, kuris prašė pašelpti, atsakė: Rankas turi, kojas turi - eik dirbt! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sufi @ 2008 11 13, 01:14)
Papildyta:
. Juk viskas yra mūsų rankose.. taigi, jie galėtų išbristi iš visko jei tik pakeistų savo požiūrį. Visad aatsiras žmonių, galinčių padėti, jeigu tik norėsi sau padėti pats. Savo gyvenime bet kokioje situacijoje neturėjau net minties, kad esu viena savo bėdose, visada žinojau, kad jei tik leisiu, atsiras žmonių, norinčių ir galinčių padėti. Aš į benamius žiūrėdavau su meile, nusišypsodavau ir tiek. Viskas būtajame laike, nes ten, kur esu, autobusuose tokių dalykų nebepamatysi.

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(greeninlosangeles @ 2008 11 13, 07:41)
   Su laikrasciais ir ziniomis tai paprasta - neskaityk ir neziurek. Taskas. Jie tikrai nerodo musu pasaulio ar salies bukles objektyviai. Jie surenka pacius blogiausius dalykus kokius tik gali rasti, tada pasako, ka tiems nelaimes bukleje zmonems sakyti ir dar patys "pagrazina". Jei jie parodytu pasaulio bukle objektyviai, tai negatyvus ivykiai butu tik vienas blyksnis visose ziniose.
   Padaryk eksperimenta - neziurek televizoriaus pora savaiciu, ir pamatysi, kaip legviau pasidarys surasti malonias mintis.

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Man rašyti nelieka ką... biggrin.gif Išklojot kaip ant delno 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Takelis: 13 lapkričio 2008 - 09:37
Kalbejot apie benamius, taip vadinamus bomzus - o is kur zinot, kad JIEMS blogai?? blink.gif Tai cia JUMS atrodo, kad jiems blogai, o ar PACIOS JU paklauset, pakalbejot - ka jie masto apie savo gyvenimus?? Speju, kad ne. O vat jeigu turetumet proga pabendrauti su tais tikrai bomzais- siukslynu zmonemis, paklausyti JU poziurio, gyvenimiskos filosofijos - gaila pasidarytu ne ju, o saves. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz gerus zodzius. Pati viska suprantu - ir apie laikrascius ir apie pozityvias mintis....Vakar masciau apie tai ir prisiminiau vieno psichologo palyginima

Jei zmogus nusiteikes gerai, jam viskas kaip nuo zasies vanduo - ir tai kad masina aptasko ir tai sketis suluzta per lietu ir t.t. ir pan.. O nuliudusiam net vaiko paleista sniego gniuzte gali buti paskutinis lasas...

Tiesiog siaip mano gyvenime vyksta koks tai vertybiu perkainavimas (inventorizacija biggrin.gif ) Del to liudna... Negaliu saves itikint kad esu grazi, kai mylimas vyras manes net nepastebi, negaliu itikint kad esu gera mama, nes vaikas nemiega naktinimis ir verkia per miegus, negaliu itikint kad man gerai sekasi, nes nesu laiminga ir .t.t ir pan....
Prisiverciu tai kartoti...prisiverciu dekoti, bet kaip sake berods Kaktuse - gyvenimas slysta kazkur visai salia.....
taip taip taip as pati uz ji atsakinga, pati viska sukuriu....zinau zinau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Brainwave @ 2008 11 13, 11:46)
Kalbejot apie benamius, taip vadinamus bomzus - o is kur zinot, kad JIEMS blogai?? blink.gif  Tai cia JUMS atrodo, kad jiems blogai, o ar PACIOS JU paklauset, pakalbejot -  ka jie masto apie savo gyvenimus?? Speju, kad ne. O vat jeigu turetumet proga pabendrauti su tais tikrai bomzais- siukslynu zmonemis, paklausyti JU poziurio, gyvenimiskos filosofijos - gaila pasidarytu ne ju, o saves.  mirksiukas.gif

Va cia ir nepataikei biggrin.gif Esu apie pusmeti dirbus nakvynes namuose - patikek zinau tikrai nemazai istoriju...ir TIKRAI PATI - IS PIRMU LUPU - zinau kaip jie gyvena. Nenoriu lysti i smulkmenas. Bet ne viskas taip paprasta kaip - turi kojas rankas ir neina dirbti....
Bet cia jau offtopikas schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytas, bigsmile.gif

puiki istorija, mane ji be galo ikvepia biggrin.gif

Istorija apie mažytes varlytes..

Kartą gyveno būrys mažų varlyčių, kurios suorganizavo varžybas. Jų tikslas buvo pasiekti aukšto bokšto viršūnę. Susirinko didelis būrys žiūrovų, kad pamatytų šias varžybas ir galėtų
pasijuokti iš jų dalyvių...Varžybos prasidėjo... Tiesą pasakius, Niekas iš žiūrovų netikėjo, kad varlytės pasieks bokšto viršūnę. Galima buvo išgirsti tokių replikų: "Oho, per daug sunku!!“,
„Jos NIEKADA nepasieks viršūnės", arba "Nėra jokių šansų, kad joms pavyktų. Bokštas per aukštas!". Mažytės varlytės pradėjo kritinėti. Viena po kitos, išskyrus tas, kurios lyg įgijusios antrą kvėpavimą šuoliavo vis aukščiau ir aukščiau... Minia vis tiek rėkė: "Per sunku!!! Nei viena neįstengs to padaryti!". Dar daugiau varlyčių pavargo ir pasidavė... ...Tik VIENA toliau šuoliavo vis aukštyn ir aukštyn...
Galų gale visos pasidavė, išskyrus tą vieną varlytę, kuri, įdėjusi dar šitiek pastangų, pasiekė viršūnę! Tuomet visos kitos varlytės norėjo sužinoti, kaip gi jai pavyko? Viena dalyvė paklausė, kaip gi tai varlytei, kuri pasiekė viršų, pasisekė atrasti jėgų? Ir pasirodė, kad nugalėtoja buvo KURČIA!!!!

Istorijos moralas:
1. Niekada nesiklausyk kitų žmonių bandymų tau perteikti savo pesimizmą
ir negatyvizmą, nes jie pavogia tavo nuostabiausius norus ir svajones, kurias tu puoselėji širdy!
2. Visada atsimink žodžių galią, nes visa, ką tu girdi ar skaitai, veikia tavo elgesį! Todėl, VISADA būk TEIGIAMAI NUSITEIKĘS!
3. Ir virš visko: Būk KURČIAS, kai žmonės sakys TAU, kad TU negali išpildyti SAVO svajonių! Visada galvok: Aš tai galiu!

VISIEMS PUIKIOS GEROS DIENELES wub.gif
Atsakyti
Man su jais pabendravus pasaulis apsiverte. Normaliam zmogui net sunku suvokti koks siaubas gali nutikti kitam..visai salia esanciam...ir GAILESTIS neapleido manes nei vienai dienai....Del to ir nustojau ten dirbti...
Atsakyti
greeninlosangeles kazkur lyg skaiciau, kad minejai "law of attraction" susitikimus. Labai idomu butu isgirsti daugiau apie juos ...jei zinoma galetum papasakot 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Adaya @ 2008 11 13, 10:52)

Papildyta:
Va cia ir nepataikei  biggrin.gif  Esu apie pusmeti dirbus nakvynes namuose - patikek zinau tikrai nemazai istoriju...ir TIKRAI PATI  - IS PIRMU LUPU  - zinau kaip jie gyvena. Nenoriu lysti i smulkmenas. Bet ne viskas taip paprasta kaip - turi kojas rankas ir neina dirbti....
Bet cia jau offtopikas  schmoll.gif

www.gap.lt/get.php?f.3538

Yra ir daugiau tyrimu apie bendamius, galit per googla susirasti.
Atsakyti
QUOTE(greeninlosangeles @ 2008 11 13, 05:41)
  Su laikrasciais ir ziniomis tai paprasta - neskaityk ir neziurek. Taskas. Jie tikrai nerodo musu pasaulio ar salies bukles objektyviai. Jie surenka pacius blogiausius dalykus kokius tik gali rasti, tada pasako, ka tiems nelaimes bukleje zmonems sakyti ir dar patys "pagrazina". Jei jie parodytu pasaulio bukle objektyviai, tai negatyvus ivykiai butu tik vienas blyksnis visose ziniose.

drinks_cheers.gif Aha, šiuolaikinė tv cirkus/šou iš žmonių nelaimių daro. Reikia save gerbt ir tokių nesąmonių nežiūrėt.
Atsakyti
Merginos, liuteliute postas labai gražiai paaiškina, kas ir prie ko. Kiekvienas žmogus dėliojasi savo prioritetus gyvenime. Ir kiekvienas gyvena taip, kaip nori gyventi. Žmogaus norų realizacija prasideda daug gilesnėse sferose, nei materijoj, todėl tiek daug kalbame apie mintis-jausmus-būsenas.
Jei žmogus gyvena taip, o ne kitaip, vadinasi jis būtent taip realizuoja savo norus.
Svarbu nesileisti trukdomam kitų įtakai, galinčiai išmušti iš savo kelio, galinčiai suvelti jausmus ir įnešti nepasitikėjimo.
Atsakyti
QUOTE(Adaya @ 2008 11 13, 09:55)
Del to ir nustojau ten dirbti...

Šaunu, nes ten bedirbdama negalėtum savęs nuteikti pozityviai niekaip.. Eitum žemyn kartu.. Arba ten reikia SUPER stiprios psichikos. Aš 3 mėn pabuvus VTAT buvau visiškai sugniuždyta ir nusivažiavau žemyn. Džiaugiausi pagaliau išėjus. Aš naudingesnė pasauliui, kai turiu vidinę ramybę savyje. O ten pabuvus neliko nei džiaugsmo, nei ramybės..

Istorija apie varlytes thumbup.gif Aš kaip tik į temą vakar savo dienoraštyje prieš miegą įrašiau: Neleisk sau tikėti tuo, ką sako kiti. Visada tikėk SAVIMI! Ką tau sako AŠ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sufi @ 2008 11 13, 12:36)
Neleisk sau tikėti tuo, ką sako kiti. Visada tikėk SAVIMI! Ką tau sako AŠ? smile.gif

Beveik sutinku su islyga, kad tai, ka sako kiti visgi isklausyti tai galima. mirksiukas.gif
Atsakyti