QUOTE(greeninlosangeles @ 2008 11 12, 19:23)
Winona, kai isisvaizduoji savo partneri, venk galvoti apie konkretu zmogu.
Praktiskai, Tu sutiksi savaji vaikina, kai
*isisvaizduosi ji taip gerai, kad net nebejausi, kad Tau kazko truksta
arba
*nustosi apie tai is viso galvoti, ir jausies gerai del kitu dalyku
Yra vienas dalykelis, kuri labai noreciau Tau pasakyti...
Ar Tu turi Loise Hay knyga?
Praktiskai, Tu sutiksi savaji vaikina, kai
*isisvaizduosi ji taip gerai, kad net nebejausi, kad Tau kazko truksta
arba
*nustosi apie tai is viso galvoti, ir jausies gerai del kitu dalyku
Yra vienas dalykelis, kuri labai noreciau Tau pasakyti...
Ar Tu turi Loise Hay knyga?
žinau,ir visaip kaip stengiuos tik nestatyt vieno žmogaus į vaizduotę nes būti su žmogum tik dėl tam tikrų mano veiksmų nenoriu
dėl šito irgi pritariu visom keturiom,kaip ne kartą sakiau-meilė ateina netikėtai
mhmm,man dar gražu toli iki tobulybės-turiu išsiugdyt pasitikėjimą savimi,didesnę meilę sau.Dėl vieno aš kažkodėl garantuota,kad jei atsirastų tas Misteris gerasis,aš nepulčiau prie jo,nebūčiau tas akmuo po kaklu,kaip sakei.Bijau kitko-kad neleisiu savęs mylėt.Tokia jau esu-perdėm atsargi dėl jausmų.Man kažkas baisaus,kai kiti lipa viens ant kito,nepalieka erdvės.Mano baimės: pasitikėti kitu(na gal ne baimė čia,tiesiog apskritai niekuo nepasitikiu ir aš taip pripratus),tapti pažeidžiama atskeidus savo jausmus,bijau,kad nemokėsiu mylėt,nuvilsiu kitą žmogų ir,kad lemiamą momentą jį atstumsiu.Žinau baimes,žinau ką keist.Sunku perlipt per save,kai esi tokia visą gyvenimą,bet matau pažangą ir vien dėl to nesustoju.Čia daug kas neišvardinta,bet tik dėl to,kad to jau nėra
Aš rašau apie savo draugą,bandau pajaust tą jausmą,mest lauk visą negatyvą ir ramiai(kol kas)jo laukiu
labai ačiū už patarimą-patarimai man labaaai patinka
o knygelės neturiu nors ji čia gerokai išgirta