Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukus Pozityvisčių Kampelis

QUOTE(greeninlosangeles @ 2008 11 12, 19:23)
Winona, kai isisvaizduoji savo partneri, venk galvoti apie konkretu zmogu.   
Praktiskai, Tu sutiksi savaji vaikina, kai
  *isisvaizduosi ji taip gerai, kad net nebejausi, kad Tau kazko truksta
       arba
  *nustosi apie tai is viso galvoti, ir jausies gerai del kitu dalyku

Yra vienas dalykelis, kuri labai noreciau Tau pasakyti...
Ar Tu turi Loise Hay knyga?

drinks_cheers.gif žinau,ir visaip kaip stengiuos tik nestatyt vieno žmogaus į vaizduotę ax.gif nes būti su žmogum tik dėl tam tikrų mano veiksmų nenoriu schmoll.gif
drinks_cheers.gif dėl šito irgi pritariu visom keturiom,kaip ne kartą sakiau-meilė ateina netikėtai wub.gif
mhmm,man dar gražu toli iki tobulybės-turiu išsiugdyt pasitikėjimą savimi,didesnę meilę sau.Dėl vieno aš kažkodėl garantuota,kad jei atsirastų tas Misteris gerasis,aš nepulčiau prie jo,nebūčiau tas akmuo po kaklu,kaip sakei.Bijau kitko-kad neleisiu savęs mylėt.Tokia jau esu-perdėm atsargi dėl jausmų.Man kažkas baisaus,kai kiti lipa viens ant kito,nepalieka erdvės.Mano baimės: pasitikėti kitu(na gal ne baimė čia,tiesiog apskritai niekuo nepasitikiu ir aš taip pripratus),tapti pažeidžiama atskeidus savo jausmus,bijau,kad nemokėsiu mylėt,nuvilsiu kitą žmogų ir,kad lemiamą momentą jį atstumsiu.Žinau baimes,žinau ką keist.Sunku perlipt per save,kai esi tokia visą gyvenimą,bet matau pažangą ir vien dėl to nesustoju.Čia daug kas neišvardinta,bet tik dėl to,kad to jau nėra didis.gif
Aš rašau apie savo draugą,bandau pajaust tą jausmą,mest lauk visą negatyvą ir ramiai(kol kas)jo laukiu smile.gif

labai ačiū už patarimą-patarimai man labaaai patinka biggrin.gif

o knygelės neturiu g.gif nors ji čia gerokai išgirta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winona: 12 lapkričio 2008 - 19:52
Greeninlosangeles, smagu skaityti, pridurti nieko nelieka 4u.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif , reikia patylėti lotuliukas.gif
Atsakyti
blink.gif Winona, tas violetinis tekstas kaip apie mane. Tik tiek, kad aš tokios didelės svajonės neturiu ir nevystau.
Atsakyti
QUOTE(Gotish @ 2008 11 12, 20:37)
blink.gif Winona, tas violetinis tekstas kaip apie mane. Tik tiek, kad aš tokios didelės svajonės neturiu ir nevystau.

o galetum.del saves,ne del kazko kito.susivokti savyje,zinot,ko nori ir to siekt smile.gif tu tikrai galetum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 11 12, 20:59)
o galetum.del saves,ne del kazko kito.susivokti savyje,zinot,ko nori ir to siekt smile.gif tu tikrai galetum mirksiukas.gif

Aš turėjau omeny vaikiną blush2.gif. O norų, tai olialia kiek turiu biggrin.gif 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(Gotish @ 2008 11 12, 21:03)
Aš turėjau omeny vaikiną  blush2.gif. O norų, tai olialia kiek turiu  biggrin.gif  4u.gif.

thumbup.gif tai labai gerai,kad zinai savo norus!!liuks,vis ne kaip as,norejau norejau kazko,nieks neatsitiko-ir supratau,kad visgi net nezinau ko noriu biggrin.gif doh.gif
tuo ir grazus gyvenimas,kad gali is jo pasimt daugybe gerio...nereik susikoncentruot ties vienu,nes bent jau man butu garantuotas nupusimas doh.gif noreciau pries sutinkant drauga patirti daugybe sauniu nuotykiu,akimirku,kad buciau dar pilnesne meiles,gerio,atvirumo,dziaugsmo,kad tureciau ka duot.Asmeniskai man smagiau duot,nei imt.kartais net per daug varzaus priimt ka kitas nuostabaus duoda.bet niekada gana nebus teikt kitam dziaugsma wub.gif dabar net pagalvojau,ka galeciau nuveikt? biggrin.gif entuziazmas sukilo cool.gif darom ka nors gotish biggrin.gif
Atsakyti
Aš kartais nusišypsau kokiam vaikui autobuse, ar parduotuvėje močiutei, kuri neprimato, pasakau kainą. Taip gerai po to jaučiuosi smile.gif.
Dėl norų, tai žinai, pas mane jų nemažai materialių ir įgyvendinamų.
Rašėm apie dėkojimus, man tai net reikšmingiau. Na, apie patirtą mano neseną skausmą, Winona, pameni, kiek aš nušvietus buvau, tai va, kartą dėl to užpuolė mane depresija taip, kad net fiziškai sunku pasikelt iš lovos buvo, net į darbą nenuėjau, žinojau, kad tam nebėra išeities. Galvojau reikia melstis, bet net nežinojau ko prašyti. Nežinojau kas galėtų nutikt, kad visiems būtų geriau. Tada verkiau ir dėkojau panašiai kaip aprašiau. Bent man tikrai kažkiek palengvėjo tada rolleyes.gif. Ir puikiai susivokiau, kad yra išsprendžiamos problemos ir yra neišsprendžiamos. O išsprendžiamos dauguma smile.gif.
Manau, nemažai ir taip darai dėl savo svajonės smile.gif.
O galim kada sugalvot kolektyviai kažką nuveikt, kiek pamenu, tu kaunietė, ir aš čia, bent kol kas, bazuojuosi bigsmile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Adaya @ 2008 11 12, 18:23)
Sveikos mielosios, seniai pas jus nesilankiau....
Kam as tai rasau. Tureciau parasyti kazka grazaus, ar padekoti....Bet pagalvojau, gal kuriai is jusu taip yra....Kaip su tuo kovoti ?

Kaip kovoti? Džiaugtis tuo ką turi: esi mama (ne visos gali būti ), esi jauna, graži, protinga, darbšti, tvarkinga, pareiginga, miela, mylinti... pratęsk pati (gali mintyse) . Juk gerai, kad visa tai yra? Dirbi, eini, matai, girdi, svajoji thumbup.gif Išmok džiaugtis mažais dalykėliais. Neduok Dieve, jei viso to nebūtų, o kai yra rodos taip ir turi būti. Nepakeisi pasaulio, bet gali keistis pati ir gyvenimas bus nuostabus! Sėkmės!
Atsakyti
Labas Winona, tai as matyt savo situacija aprasiau - taip as nuo vyro atitolau, nes jam vis atrode, kad as ji nepakankamai myliu - ypac po to, kai sunus gime. Tai per mazai ji fotografuoju, tai per mazai demesi kreipiu. Ir zinai, jis tiksliai pritrauke ta, kam priesinosi - nustojau jam jausti romantiskus jausmus. As ji myliu kaip savo vaiko teva ir kaip drauga. Tavo situacija gal ne tokia, o gal ir panasi, nes Tu sakai bijotum suzeisti kita zmogu - tada butum toje pacioje puseje kaip as. Tu pati geriausiai save pazisti, ir jei klausysies savo intuicijos - zinosi atsakyma i kiekviena savo klausima.
Mes visi visada vieni kitus pritraukiame. Aciu, Winona, man atrodo tik ka suzinojau, kaip as ji pritraukiau i savo gyvenima.
Na, bet kas buvo neturi jokios reiksmes, jei nustosiu galvoti apie tai ir koncentruosiuosi i dalykus, kuriu noriu savo gyvenime daugiau.

Gerai, siandien as esu dekinga uz
*grazia rudens diena
*skanumynus is turgaus - salotas, svogunu laiskus, pomidorus, agurkus, vynuoges, brokolius, kukuruzus-jau dabar galiu matyti, koks smagus bus Danielius grizes is mokyklos - pulsime salotas daryti
*uz nauja papuosalu darymo buda su vielute- dabar galiu sunaudoti tuos maziukus gintaro gabaliukus.
*uz autobusa, kad atvaziavo labai greitai i abi puses
*uz tai, kad bibliotekininke leido man vel pasiimti ta video, kur Danielius labai megsta, nors galejo ir neleisti pagal taisykles. Ji pasake, kad ji irgi turi vaiku, ir zino, kiek mums reiskia tas pusvalandis, kol jie ziuri video.
*Uz knyga is bibliotekos su interjerais, kuriuos as megstu - pades man isisvaizduoti mano busima nama.
*uz tai, kad valgiau intuityviai - nesipriesinau nesveikiems dalykams ir valgiau ju truputi, ir valgiau daugiausiai sveikus dalykus del to, kad as myliu savo kuna. Mano kunas yra toks geras man - esu sveika, matau, girdziu, vaikstau, ir daug kitu linksmu dalyku darau.
*uz Danielius minkstus zandukus ir smalsia nosi
*uz tai, kad jis jau kalba sakiniais(jis pradejo kalbeti veliau nei dauguma vaiku, kaip ir as)
*uz silta dusa - ir gera garsa vonios kambaryje-smagu dainuoti. Na, galima sakyti, aciu uz koncerta vonioje, kuri pati sau daviau
*uz ikvepima vakar isvalyti namus - taip gera siandien svariuose namuose.
Atsakyti
Sveikos mielosios, seniai pas jus nesilankiau....
Rykliuk, panasi ir mano busena...
As negaliu atsikratyti minciu apie blogi....kazkoks apsedimas. Vaziuoju mieste ir matau tik suvargusius, pilkus zmones....o nenoreciau, kad taip butu. Pastebiu visus bomzus, asocialias motinas, valkataujancius vaikus....
Pasivazinejimai miesto transportu mane tiesiog pribaigia. Prisipildau neigiamom mintim iki krastu, vien stebedama gyvenima stotelese ir gatvese.

Aha, gyveni tikriausiai kokiam stoties rajone, ar Visagine...

Skaitydama laikrascius matau tik kriminalus ir nelaimes. ....Anksciau taip nebudavo  verysad.gif  Nesuprantu kas keiciasi - pasaulis aplink ar as pati  doh.gif

Skaitai kazka tipo 15 minuciu...

Atrodo, kad geris tiesiog isgaravo aplink mane. Vienintele mano dukryte yra sviesos spindulelis  wub.gif

Gal dar ir kaimynai kokie nevykeliai...

Kam as tai rasau. Tureciau parasyti kazka grazaus, ar padekoti....Bet pagalvojau, gal kuriai is jusu taip yra....Kaip su tuo kovoti ?

I visuomenini transporta neskis knyga apie pozityvu mastyma, arba i mobilka irasyk multiku, elektroniniu romanu ar zaidimu. Nereiks pro langa spoksot. O jei pakelsi galva, tai nepamirsk nusisypsoti taip, kaip ka tik rastum 1000 Lt. mirksiukas.gif
Papildyta:
Man primena seimos malda prie pietu stalo kokiam 19 amziuje... Tik zodi "Gerai" reikia pakeisti i zodi "Dieve, tau". mirksiukas.gif

QUOTE(greeninlosangeles @ 2008 11 12, 22:55)
  Gerai, siandien as esu dekinga uz
*grazia rudens diena
*skanumynus is turgaus - salotas, svogunu laiskus, pomidorus, agurkus, vynuoges, brokolius, kukuruzus-jau dabar galiu matyti, koks smagus bus Danielius grizes is mokyklos - pulsime salotas daryti
...........

Atsakyti
QUOTE(Gotish @ 2008 11 12, 21:36)
Ir puikiai susivokiau, kad yra išsprendžiamos problemos ir yra neišsprendžiamos. O išsprendžiamos dauguma  smile.gif.

Savižudis, šokęs nuo tilto sakė kitaip: `kai kritau žemyn, supratau, kad visos mano problemos išsprendžiamos išskyrus tai, kad jau nušokau` biggrin.gif Viską galima sutvarkyti!

Ką tik pažiūrėjau filmą The Pursuit of Happiness. Pasakojimas apie tai, kaip siekiant tikslo, vis atsiranda pagalių ratuose. Bet juk visada viskas baigiasi gerai jei tik yra ryžtas thumbup.gif
Papildyta:
O aš kažkaip važinėdama autobusais ir matydama gatvės žmones jokio gailesčio nejusdavau. Juk viskas yra mūsų rankose.. taigi, jie galėtų išbristi iš visko jei tik pakeistų savo požiūrį. Visad aatsiras žmonių, galinčių padėti, jeigu tik norėsi sau padėti pats. Savo gyvenime bet kokioje situacijoje neturėjau net minties, kad esu viena savo bėdose, visada žinojau, kad jei tik leisiu, atsiras žmonių, norinčių ir galinčių padėti. Aš į benamius žiūrėdavau su meile, nusišypsodavau ir tiek. Viskas būtajame laike, nes ten, kur esu, autobusuose tokių dalykų nebepamatysi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sufi: 12 lapkričio 2008 - 23:17
Su laikrasciais ir ziniomis tai paprasta - neskaityk ir neziurek. Taskas. Jie tikrai nerodo musu pasaulio ar salies bukles objektyviai. Jie surenka pacius blogiausius dalykus kokius tik gali rasti, tada pasako, ka tiems nelaimes bukleje zmonems sakyti ir dar patys "pagrazina". Jei jie parodytu pasaulio bukle objektyviai, tai negatyvus ivykiai butu tik vienas blyksnis visose ziniose.
Padaryk eksperimenta - neziurek televizoriaus pora savaiciu, ir pamatysi, kaip legviau pasidarys surasti malonias mintis.
Atsakyti