QUOTE(*Rykliukė* @ 2008 11 12, 11:54)
Visko necitavau, bet aciu
Tikrai daug blaskausi. Ir santykiuose su MB ir savo gyvenime. Norisi kazkai jau ir stabilumo, bet vis gaunu spyri i uzpakali ir negaliu stoveti vietoje... Dziaugiuosi ir del taves, kad ismokai nesiblaskyti
Kaktusiuk- tai kad nagrineji, ar tikrai viskas gerai gyvenime vyksta ir kitus klausimus turbut naturali zmogaus busena, noras jaustis saugiai ir tikrai, kad viskas gyvenime gerai.
Sveikos mielosios, seniai pas jus nesilankiau....
Rykliuk, panasi ir mano busena...
As negaliu atsikratyti minciu apie blogi....kazkoks apsedimas. Vaziuoju mieste ir matau tik suvargusius, pilkus zmones....o nenoreciau, kad taip butu. Pastebiu visus bomzus, asocialias motinas, valkataujancius vaikus....
Pasivazinejimai miesto transportu mane tiesiog pribaigia. Prisipildau neigiamom mintim iki krastu, vien stebedama gyvenima stotelese ir gatvese.
Skaitydama laikrascius matau tik kriminalus ir nelaimes. ....Anksciau taip nebudavo
Nesuprantu kas keiciasi - pasaulis aplink ar as pati
Atrodo, kad geris tiesiog isgaravo aplink mane. Vienintele mano dukryte yra sviesos spindulelis
Kam as tai rasau. Tureciau parasyti kazka grazaus, ar padekoti....Bet pagalvojau, gal kuriai is jusu taip yra....Kaip su tuo kovoti ?