Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukus Pozityvisčių Kampelis

QUOTE(Kaktusė @ 2008 11 11, 15:49)
Vidinės ramybės - labiausiai.

O taikokios problemos trikdo tavo ramybe?
Atsakyti
QUOTE(Takelis @ 2008 11 12, 09:27)
Kaktuse, pradėk nuo to, kad nustotum burnoti ant savęs. Nereikia savęs dėti į šuns dienas, nuo to nuotaika tikrai nepagerės  schmoll.gif .
Nustok skubėti , kaip rašai, dirbti visus darbus, kurie gena viens kitą  doh.gif . Susirask stabilumą savyje. Niekur tu nenuskubėsi ir tikrai viską suspėsi, nustok lėkti. Apsiraminusi lengviau vertinsi save. Kažkur skaičiau : "tik ramiame vandenyje atsispindi dangus".
Na, apsiramink  ir pasakyk sau, kad esi fainuolė  biggrin.gif  4u.gif

Teip. aš fainuolė. wub.gif
Šiandien jau geriau. Tikrai. Netgi nesiparinu, kad darbų dar be proto daug, o leidžiu sau kelias minutes atsipūsti ir dėl to nesijausti kalta. wub.gif

QUOTE(*Rykliukė* @ 2008 11 12, 09:54)
<...> Svarbu tik nepanirti per daug giliai i apmastymus ir nagrinejimus, nes paskui pradedi gyvent abejonemis, o ne veiksmais. Apgalvok ir tu visus pliusus minusus, ka gali pakeisti savyje, ko negali perzengti ir nuspresk, kad daryti, kad jaustumeisi saugi ir laiminga 4u.gif oro_buckis.gif

Su paryškinta fraze labai sutinku - tai ir stengiuosi daryti - negyventi abejonių pasaulyje. Nuo šiandienos man tai sekasi geriau smile.gif wub.gif

Ačiū visoms už patarimus/pagalbą/komentarus. Jūs VISADA esat šalia, kai man to labiausiai reikia. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 11 12, 16:57)
Teip. aš fainuolė.  wub.gif
Šiandien jau geriau. Tikrai. Netgi nesiparinu, kad darbų dar be proto daug, o leidžiu sau kelias minutes atsipūsti ir dėl to nesijausti kalta.  wub.gif

Jooo, kaktuse, paziurejau as i tavo zinuciu siame forume skaiciu, sulyginau su savo galimybemis ir taip primeciau, kad TIEK zinuciu galeciau tik per metus "prikepti". Paziurejau i tavo aprasa blink.gif , o pas tave per pusmeti tiek "prikepta". lotuliukas.gif
Jooo, DAUG darbo turi... net atsipusti ner kada... mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rykliukė* @ 2008 11 12, 11:54)
Visko necitavau, bet aciu oro_buckis.gif Tikrai daug blaskausi. Ir santykiuose su MB ir savo gyvenime. Norisi kazkai jau ir stabilumo, bet vis gaunu spyri i uzpakali ir negaliu stoveti vietoje... Dziaugiuosi ir del taves, kad ismokai nesiblaskyti
Kaktusiuk- tai kad nagrineji, ar tikrai viskas gerai gyvenime vyksta ir kitus klausimus turbut naturali zmogaus busena, noras jaustis saugiai ir tikrai, kad viskas gyvenime gerai. 4u.gif oro_buckis.gif

Sveikos mielosios, seniai pas jus nesilankiau....
Rykliuk, panasi ir mano busena...
As negaliu atsikratyti minciu apie blogi....kazkoks apsedimas. Vaziuoju mieste ir matau tik suvargusius, pilkus zmones....o nenoreciau, kad taip butu. Pastebiu visus bomzus, asocialias motinas, valkataujancius vaikus....
Pasivazinejimai miesto transportu mane tiesiog pribaigia. Prisipildau neigiamom mintim iki krastu, vien stebedama gyvenima stotelese ir gatvese.
Skaitydama laikrascius matau tik kriminalus ir nelaimes. ....Anksciau taip nebudavo verysad.gif Nesuprantu kas keiciasi - pasaulis aplink ar as pati doh.gif
Atrodo, kad geris tiesiog isgaravo aplink mane. Vienintele mano dukryte yra sviesos spindulelis wub.gif
Kam as tai rasau. Tureciau parasyti kazka grazaus, ar padekoti....Bet pagalvojau, gal kuriai is jusu taip yra....Kaip su tuo kovoti ?
Atsakyti
QUOTE(Adaya @ 2008 11 12, 18:23)
Sveikos mielosios, seniai pas jus nesilankiau....
Rykliuk, panasi ir mano busena...
As negaliu atsikratyti minciu apie blogi....kazkoks apsedimas. Vaziuoju mieste ir matau tik suvargusius, pilkus zmones....o nenoreciau, kad taip butu. Pastebiu visus bomzus, asocialias motinas, valkataujancius vaikus....
Pasivazinejimai miesto transportu mane tiesiog pribaigia. Prisipildau neigiamom mintim iki krastu, vien stebedama gyvenima stotelese ir gatvese.
Skaitydama laikrascius matau tik kriminalus ir nelaimes. ....Anksciau taip nebudavo  verysad.gif  Nesuprantu kas keiciasi - pasaulis aplink ar as pati  doh.gif
Atrodo, kad geris tiesiog isgaravo aplink mane. Vienintele mano dukryte yra sviesos spindulelis  wub.gif
Kam as tai rasau. Tureciau parasyti kazka grazaus, ar padekoti....Bet pagalvojau, gal kuriai is jusu taip yra....Kaip su tuo kovoti ?

Adya, is posto sprendziu, kad labai daug i save sugeri neigiamu emociju. Taip, pasaulyje daug negatyviu dalyku ir daug skurdo ir pilkumos. Taciau, reiketu koncentruotis nes ties tuo kas blogai, bet ties tuo kas gerai 4u.gif Pvz., gatvese yra daug bomzu- neigiama puse, o bomzams yra isteigtos savanoriu virtuveles, kur nemokamaui gali gauti pietus ir isteigtuose prieglaudos namuose jie gali pernakvoti. "Yra nemazai asocialiu motinu" gali keisti tuo, kad "ju vaikucius pastebi kitos mamos ir instancijos, kurios stengiasi tiems vaikuciams padeti ir nurodyti gera kelia". "Aplinkui daug nusikaltimu" gali pakeisti fraze- "ju vis daugiau policija isaiskina ir nusikalteliai gauna ko nusipelno". Dziaukis savo mergyte ir koncentruokis i ja ir tai kas gera. Kiekviena geresne mintis, pritrauks daug kitu geresniu. Sunku nepersisunkti bloga energija ir mintimis, bet cia yra musu didziulis darbas, jo isileisti kaip galima maziau. Stiprybes tau ir pozityviu minciu. 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sauniai pasakyta Rykliuke! Pritariu!
As anksciau irgi taip kreipdavau demesi i tai kas blogai ir zinai supratau, kad neverta, nes tokiu padejuojanciu, uzjaucianciu kaip as daugelis ir savo neigiamomis mintimis tik padidiname tokiu ivykiu masta. Pradejau rupintis nuo saves (gal ir egoistiskai nuskambes), nes tikrai nemylejau ir negerbiau saves; pradejau l. vertinti ir gerbti savo artimuosius, ju darbus ir mano pasaulis tapo daug laimingesnis!
Atsakyti
QUOTE(l.jelena @ 2008 11 12, 17:05)
Jooo, kaktuse, paziurejau as i tavo zinuciu siame forume skaiciu, sulyginau su savo galimybemis ir taip primeciau, kad TIEK zinuciu galeciau tik per metus "prikepti". Paziurejau i tavo aprasa  blink.gif , o pas tave per pusmeti tiek "prikepta".  lotuliukas.gif
Jooo, DAUG darbo turi... net atsipusti ner kada...  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

tu kaip koks šaltas dušas kartais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(l.jelena @ 2008 11 12, 16:05)
Jooo, kaktuse, paziurejau as i tavo zinuciu siame forume skaiciu, sulyginau su savo galimybemis ir taip primeciau, kad TIEK zinuciu galeciau tik per metus "prikepti". Paziurejau i tavo aprasa  blink.gif , o pas tave per pusmeti tiek "prikepta".  lotuliukas.gif
Jooo, DAUG darbo turi... net atsipusti ner kada...  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif aš šiaip turiu omeny kad pastaruoju metu darbai užpuolė tongue.gif jei jau eisim į tokius kraštutinumus ir ''prisikabinimų'' prie žinučių skaičiaus lotuliukas.gif
Atsakyti
tu kaip koks šaltas dušas kartais

O man patinka tokie "salti dusai" (aisku, kai jie yra pagristi ir pasakomi ne norint sumenkinti). Sukrato, apmastai, pakeiti kzka, ju deka augi toliau, nes tai puikus spyris i prieki (bent man)
Atsakyti
Kaktuse, neimk is sirdi nei savo nei kitu kabinejimusi. Ir jei nori gali net savigailos baliu issikelti sau. Kai nustosi savigailai priesintis, ji praras daug poveikio Tau. Tada galesi nuspresti, kad laikas save ir tuo paciu kitus myleti ir kurti savo gyvenima.
Matai, visa esme yra fokusuotis i tai ko tu nori savo gyvenime daugiau. Jei kazka kritikuoji savyje ar kituose- daugiau to pritrauksi. Turi surasti buda, kaip nustoti priesintis gerovei. As megstu upes pavyzdi - geroves upe yra labai stipri, ir kai tu pasiimi irklus ir irkluoji pries ja(fokusuodamasi i dalykus kuriu nenori - netgi kai reki "ne" jiems), jausies labai negerai ir bus labai sunku, ir upe tave vistiek nes, bet kadangi priesiniesi apsidauzysi i akmenis ir dugna. Kai paleidi irklus, geroves upe nesa tave i tuos dalykus kuriu nori.
Del skubejimo atlikti darbus, tai neskubek, mes visi esame amzini ir turime visa amzinybe. Ir jei skubi fiziskai, neskubek savo mintyse. Tai ka Tu darai neturi tiek daug reiksmes - tai ka galvoji - daug daugiau, nes tavo mintys formuoja veiksmus, o ne atvirksciai. Nustok priesintis veiksmams ir net negatyvioms mintims. Priesinimasis yra fokusavimasis.
Atsakyti
[quote=greeninlosangeles,2008 11 12, 18:59]
Ir jei nori gali net savigailos baliu issikelti sau.

Priminiai man viena puiku pratima (dar ir dabar karts nuo karto ji naudoju). Pastatai ratu kedes ant vienos is ju pati atsisedi, kitos tuscios ir pradedi pokalbiu sou. Pvz.: sededama ant pirmos kedes pradedi vaidinti auka verksleni kaip Tau blogai, kokia nelaiminga ir tuomet netiketai isgirsti viduje kovotojos dvasia - sedi ant sekancios kedes ir isijautusi sneki teigiamai, kuomet isgirsti proto balsa - sedi dar kitos kedes tuomet su protu pasisneki ir taip snekiesi kol visi balseliai buna isklausyti. Svarbu isijauti ir perteikti emocijas savo kalboje, kalbeti garsiai (nebijoti savo balso)
Tikrai palengveja, o jeigu dar po to ant lapo pasidarai santrauka ir nusprendi kazka pakeist, poveikis garantuotas.
Man labiau patinka sis pratimas negu rasymas lape, nes mintys skrieja greiciau nei speju rasyti ir dar pradzioj buvo l. keista su savim garsiai sneketi,girdeti savo ivairius balsus, mintis...
Atsakyti
Winona, kai isisvaizduoji savo partneri, venk galvoti apie konkretu zmogu. Galvok apie tai, kaip Tu noretum jaustis su juo, ka noretumete kartu veikti, kokius zodzius vienas kitam sakytumete.
Skaiciau apie viena moteriske, kuri nusipirko vestuvine suknele ir suplanavo savo vestuves 7 menesius pries tai, kol sutiko savo busima vyra - jai tie dalykai padejo isisvaizduoti tuos ivykius ir dar svarbiau = jausti tuos jausmus, kuriuos ji jaus, kai tie ivykiai materializuosis.
Praktiskai, Tu sutiksi savaji vaikina, kai
*isisvaizduosi ji taip gerai, kad net nebejausi, kad Tau kazko truksta
arba
*nustosi apie tai is viso galvoti, ir jausies gerai del kitu dalyku
Yra vienas dalykelis, kuri labai noreciau Tau pasakyti - ko tu is tikruju labai nori yra ne vaikino meile, o savo meile. Tau jo reikia taip stipriai, nes Tu tiki, kad kai jis tave myles tu busi verta meiles ir tada leisi sau save myleti. Bet ir tada- tai bus tavo meile sau ir tavo sviesios mintys, kurios tave tokia laiminga padarys, o ne kitas zmogus. Ir tai labai trapi meile, ir labai priklausoma. Ir jei tu labai stipriai is jo trauksi - tikriausiai ji ir prarastum, nes tokia meile jauciasi kaip akmuo po kaklu.
Tu ir tik Tu gali padaryti save laiminga. Tu neatsakinga uz niekieno laime tik savo, ir kiti zmones taip pat. Bet, kai tu save mylesi ir busi laiminga - tu busi nuostabiausia dovana ir kitiems. Tada ir tavo vaikinas atleks padus pasipustydamas!

Ar Tu turi Loise Hay knyga?

Papildyta:
Smagus zaidimas - pameginsiu!
Atsakyti