Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukus Pozityvisčių Kampelis

QUOTE(Kaktusė @ 2008 11 11, 13:57)
Tačiau trūksta man dabar labai daug.

O ar būtų galima parašyti, ko?
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 11 11, 14:03)
o po tokių liūdesių visada būna didelis pakylėjimas-tik pasimk duotą pamoką.Išmok,padėkok.Vien dėl ko gera pajust ne tik laimę,kad kažką gauni thumbup.gif  bigsmile.gif sau,ir tik sau wub.gif tikiuos mano laiškelis i až nepastrigo?

Gavau mieloji, bet, kiaulė, turbūt padėkoti pamiršau! Aš jį perskaičiau ir iš karto neatrašiau tau, nes supratau, kad pirma reikia viską apmąstyti. Sutikau su daugeliu tavo teiginių, jie man labai padėjo. Ačiū. Dabar jau toje situacijoje šiek tiek geriau, supratau, kad viskas santykiuose yra gerai, ir susivokiau ką reikia keisti. Dar kartą labai ačiū wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Sufi @ 2008 11 11, 14:31)
O ar būtų galima parašyti, ko?

Vidinės ramybės - labiausiai.
Atsakyti
Gal ir žiaurokai pasakysiu, bet, Kaktuse, nustok gailėtis savęs ir verkšlenti. Nes bent jau aš dažnai tavo post'uose randu savigailą ir norą būti auka. Pats laikas pradėt mokytis valdyti savo emocijas ir išmokti pasitikėti savimi. Juk nori gyvent pozityviai? Persiskaityk Hankin "Pasitikėk savimi", gal pravers. Sėkmės ir ištvermės.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nanete: 11 lapkričio 2008 - 16:48
QUOTE(nanete @ 2008 11 11, 16:46)
Gal ir žiaurokai pasakysiu, bet, Kaktuse, nustok gailėtis savęs ir verkšlenti. Nes bent jau aš dažnai tavo post'uose randu savigailą ir norą būti auka. Pats laikas pradėt mokytis valdyti savo emocijas ir išmokti pasitikėti savimi. Juk nori gyvent pozityviai? Persiskaityk Hankin "Pasitikėk savimi", gal pravers. Sėkmės ir ištvermės.

O aš ir nesiginsiu, kad verkšlenu ir savęs gailiuosi.. Turbūt teisingai sakai..
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 11 11, 14:17)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif jo,winona supranta,tu dažnai sakai "gal aš trenkta..."
beje,šiandien kažkokai nito tavo sielos iliustracija g.gif

QUOTE(Kaktusė @ 2008 11 11, 14:49)

Dar dažnai rašau niekada nė už ką, tą ir pati pastebėjau biggrin.gif.

Labai atitinka ta iliustracija mano būseną šiandien. Nėra taip blogai, bet jaučiu stiproką nerimą šiandien. Nieko nepadarysi, man taip būna kartais nei iš šio nei iš to, kartais su man žinoma priežastim ir reikia tai pergyvent rolleyes.gif. Žinau, kad žmonių su tokiom panašiom nuojautom daug.
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 11 11, 15:02)
Kartais keikiu save už tai, kad esu tiek knygų perskaičius, o nieko nedarau, kad nors kas aplink mane pasikeistų. Visad atidedu: vėliau, dabar yra kitokių darbų. Lyg kiti darbai būtų svarbesni?

Suprantu, kad gal nereiktų egoistiškai kalbėti tik apie save, tačiau aš noriu mokytis iš jūsų, noriu mokytis iš winonos, takelio, ir visų jūsų kitų, nes žinau, kad esat neiliniai žmonės.. Po velnių, noriu tiesiog suimti save į rankas.

Mieloji, visos mes eilinės ir kartu kiekviena savaip žavi, vienintelė ir nepakartojama. Tai tinka ir Tau. Gyvenimas toks yra: juoda, balta juosta, juoda, balta...gal dabar pas Tave juodoji, bet tai tik KOL KAS po jos būtinai ateis baltoji, vėl žengsi per gyvenimą aukštai iškėlusi galvą. Išsispręs užgriuvusios problemos, ateis laikas, kai tam neteiksi jokios reikšmės. Žaviuosi Tavo mąstymu, viskas thumbup.gif gal tiesiog reikia nusiraminti ir išlaukti. Linkiu stiprybės! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 11 lapkričio 2008 - 17:57
QUOTE(liūtuke @ 2008 11 11, 17:46)
Mieloji, visos mes eilinės ir kartu kiekviena savaip žavi,  vienintelė ir nepakartojama. Tai tinka ir Tau. Gyvenimas toks yra: juoda, balta juosta, juoda, balta...gal dabar pas Tave juodoji, bet tai tik  KOL KAS  po jos būtinai ateis baltoji, vėl žengsi per gyvenimą aukštai iškėlusi galvą. Išsispręs užgriuvusios problemos, ateis laikas, kai tam neteiksi jokios reikšmės. Žaviuosi Tavo mąstymu, viskas thumbup.gif  gal tiesiog reikia nusiraminti ir išlaukti. Linkiu stiprybės! drinks_cheers.gif

Ačiū.. dabar jau dėliojuosi mintis į vietas, tarsi į lentynėles: ''problema, kurią reikia išnagrinėti''; ''nieko vertos mintys'', ''neigiamos, kurias reikia pakeisti į teigiamas'', ir pan. Visai smagu ax.gif
Atsakyti
Kaip vis tik čia smagu wub.gif kiekvieną atskirai galėčiau išgirti, bet pasakysiu, kad JŪS visos šaunuolės 4u.gif 4u.gif 4u.gif kai kurie postai tai taip širdį kartais suvirpina, kad atrodo tuoj iš laimės apsiverksiu -atrodo toks nuostabus pasaulis biggrin.gif

pabandysiu surašyti už ką būtent šiandien esu dėkinga smile.gif

- už tai kad sėkmingai įvykdžiau susiplanuotą darbą;
- už tai kad su mažyliu smagiai praleidom laiką mokyklėlėje;
- už tai kad mano mažylis toks drąsus, padykęs, linksmas, aktyvus ir visai nepanašus į mane kai aš buvau vaikas smile.gif
- už tai kad galėjau sau nusiprkti geros kosmetikos;
- už tai kad įgyju vis daugiau kantrybės, išminties ir kūrybingumo kad būčiau gera mama;
- už tai kad perskaičiau knygą kuri man šiek tiek užvožė per galvą šlapiu skuduru ir atmerkė akis- pamačiau kai kurias savo klaidas vaiko auklėjime..
- už tai kad mano mažylis mane "auklėja", ty griauna mano kai kurias priklausomybes (nuo darbo biggrin.gif - man be galo sunku atsiplėšti kai būnu įpusėjus spręsti ar vykdyti kokią užduotį, o kai per anksti pvz pabunda ar nori kad su juo žaisčiau tada kada aš būnu užsiėmus, mane atitraukia nuo to... be galo tuomet sunku save tvardyti nesusierzinus, švelniai tariant spaudimas sukyla smile.gif nemoku atidėti pradėto darbo sad.gif bet mokausi, ir jau viskas geryn smile.gif džiaugiosi kad suprantu šitą savo ydą, kuri man labai trukdo smile.gif ...
- už tai kad turiu be galo daug idėjų kalėdinėms dovanoms;
- už tai kad vyras parvežė mano batus iš taisyklos biggrin.gif

- už tai kad gyventi man įdomu smile.gif
- už tai kad gyvenimas yra gražus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 11 11, 16:02)
Kartais keikiu save už tai, kad esu tiek knygų perskaičius, o nieko nedarau, kad nors kas aplink mane pasikeistų. Visad atidedu: vėliau, dabar yra kitokių darbų. Lyg kiti darbai būtų svarbesni?

Kaktuse, pradėk nuo to, kad nustotum burnoti ant savęs. Nereikia savęs dėti į šuns dienas, nuo to nuotaika tikrai nepagerės schmoll.gif .
Nustok skubėti , kaip rašai, dirbti visus darbus, kurie gena viens kitą doh.gif . Susirask stabilumą savyje. Niekur tu nenuskubėsi ir tikrai viską suspėsi, nustok lėkti. Apsiraminusi lengviau vertinsi save. Kažkur skaičiau : "tik ramiame vandenyje atsispindi dangus".
Na, apsiramink ir pasakyk sau, kad esi fainuolė biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2008 11 11, 12:44)
Vau!!!Kokie šaunūs pasikeitimai! thumbup.gif Labai smagu skaityti thumbup.gif Gyvenime sutinkame visokių žmonių, bet pakeitus mąstymą tie blogieji, tiesiog prie mūsų "nelimpa" jie atranda sau kitus, panašius į save. Man labai patiko arabų patarlė: "Verkiau, kad neturiu batų, kol pamačiau žmogų be kojų"

Visko necitavau, bet aciu oro_buckis.gif Tikrai daug blaskausi. Ir santykiuose su MB ir savo gyvenime. Norisi kazkai jau ir stabilumo, bet vis gaunu spyri i uzpakali ir negaliu stoveti vietoje... Dziaugiuosi ir del taves, kad ismokai nesiblaskyti
Kaktusiuk- tai kad nagrineji, ar tikrai viskas gerai gyvenime vyksta ir kitus klausimus turbut naturali zmogaus busena, noras jaustis saugiai ir tikrai, kad viskas gyvenime gerai. As daznai pagalvoju, ar esu su tuo zmogumi, su kuriuo noriu, ypac kai kazkas santykiuose negerai. Ir gerai, kad pagalvoju, nes kas karta ivertinu savo ir jo suderinamuma. Kol kas atsakymas- su tuo zmogumi. Tie apmastymai ypac kai jautiesi ne savo leksteje duoda peno mintims apie savo santykiu ir gyvenimo tobulinima. Svarbu tik nepanirti per daug giliai i apmastymus ir nagrinejimus, nes paskui pradedi gyvent abejonemis, o ne veiksmais. Apgalvok ir tu visus pliusus minusus, ka gali pakeisti savyje, ko negali perzengti ir nuspresk, kad daryti, kad jaustumeisi saugi ir laiminga 4u.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 11 11, 14:49)

Šitas susitvarkytų, jeigu visa kita pasistengtum sudėlioti į savo vietas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 11 11, 19:32)
Ačiū.. dabar jau dėliojuosi mintis į vietas, tarsi į lentynėles: ''problema, kurią reikia išnagrinėti''; ''nieko vertos mintys'', ''neigiamos, kurias reikia pakeisti į teigiamas'', ir pan. Visai smagu  ax.gif

Šaunuolė, viskam reikia laiko. Padėties be išeities nebūna, būna tik besiblaškantis žmogus. Linkiu labai mylėti save! user posted image
Atsakyti