Kaip vis tik čia smagu
kiekvieną atskirai galėčiau išgirti, bet pasakysiu, kad JŪS visos šaunuolės
kai kurie postai tai taip širdį kartais suvirpina, kad atrodo tuoj iš laimės apsiverksiu -atrodo toks nuostabus pasaulis
pabandysiu surašyti už ką būtent šiandien esu dėkinga
- už tai kad sėkmingai įvykdžiau susiplanuotą darbą;
- už tai kad su mažyliu smagiai praleidom laiką mokyklėlėje;
- už tai kad mano mažylis toks drąsus, padykęs, linksmas, aktyvus ir visai nepanašus į mane kai aš buvau vaikas
- už tai kad galėjau sau nusiprkti geros kosmetikos;
- už tai kad įgyju vis daugiau kantrybės, išminties ir kūrybingumo kad būčiau gera mama;
- už tai kad perskaičiau knygą kuri man šiek tiek užvožė per galvą šlapiu skuduru ir atmerkė akis- pamačiau kai kurias savo klaidas vaiko auklėjime..
- už tai kad mano mažylis mane "auklėja", ty griauna mano kai kurias priklausomybes (nuo darbo
-
man be galo sunku atsiplėšti kai būnu įpusėjus spręsti ar vykdyti kokią užduotį, o kai per anksti pvz pabunda ar nori kad su juo žaisčiau tada kada aš būnu užsiėmus, mane atitraukia nuo to... be galo tuomet sunku save tvardyti nesusierzinus, švelniai tariant spaudimas sukyla nemoku atidėti pradėto darbo bet mokausi, ir jau viskas geryn džiaugiosi kad suprantu šitą savo ydą, kuri man labai trukdo ...- už tai kad turiu be galo daug idėjų kalėdinėms dovanoms;
- už tai kad vyras parvežė mano batus iš taisyklos
- už tai kad gyventi man įdomu
- už tai kad gyvenimas yra gražus
Man gera gyventi. Esu rami ir saugi. Leidžiu pasauliui būti tokiam, koks jis yra.