Aš šiandien noriu parašyt už ką dėkoju, nors mano parašas apie tai byloja, jaučiu, kaip gera turėtų būt dažnai tai kartojant ir konkretizuojant :
Kad Dievas man davė išvaizdą ir protą, kuriais negaliu skųstis;
Už savo nuostabią mamą, kuri viską dėl manęs atiduotų;
Už savo puikų tėtį, su kuriuo praleidau daug nuostabių dienų;
Už kitus artimuosius;
Kad yra žmonių, kurie mane prisimena;
Kad turiu stogą virš galvos ir nealkstu;
Kad galiu matyti įspūdingo grožio metų laikus;
Už nuovoką, kad galiu daug pasiekti;
Už mano ateitį, kurią tikiu, kad susikursiu gražią.
Gotish, esi ta, už kurią dabar panorau padėkoti Dievui
Paskaitau jūsų pozityvumu trykštančius postus.. Taip gera.. Tačiau pati negaliu tokių rašyti.. Todėl ir nenoriu ''teršti temos''.. Kaip sakoma, ''būna dienų kaip tyčia'', kaip tu bepozityviai stengtumeisi žiūrėt į gyvenimą..
QUOTE(Takelis @ 2008 11 10, 19:14)
Gotish, esi ta, už kurią dabar panorau padėkoti Dievui
Kad tu žinotum, Takeli, kaip tai man nuskambėjo .
Net seniau, kai dar nežinojau, kas yra pozityvinimasis, tikėjau, kad žodžiai gali turėti didelę galią . Todėl dabar banaliai, bet iš visos visos širdies tau linkiu didelės didelės sėkmės.
et,gotish apskritai kažkokia neaiški mielybė
šekit po mūsų tradicinį balioną
kaktuse,vis dar nekokios nuotaikos?
šekit po mūsų tradicinį balioną
kaktuse,vis dar nekokios nuotaikos?
Mergaitės, ačiū už jūsų puikumą
Visos, čia rašančios, esat šviesios būtybės, nuo kurių buvimo pasaulis tampa šviesesnis, harmoningesnis, jaukesnis. Jūsų mintys randa atgarsį skaitančių širdyse. Nuo jūsų minčių sklinda ta geroji energija, skatinanti pasakyti kaimynui, kad jo gražus naujasis paltas arba bumbančiam vyrui su malonumu išvirti skanią vakarienę
Myliu jus, mielosios mergaitės
Visos, čia rašančios, esat šviesios būtybės, nuo kurių buvimo pasaulis tampa šviesesnis, harmoningesnis, jaukesnis. Jūsų mintys randa atgarsį skaitančių širdyse. Nuo jūsų minčių sklinda ta geroji energija, skatinanti pasakyti kaimynui, kad jo gražus naujasis paltas arba bumbančiam vyrui su malonumu išvirti skanią vakarienę
Myliu jus, mielosios mergaitės
QUOTE(winona @ 2008 11 10, 20:02)
et,gotish apskritai kažkokia neaiški mielybė
QUOTE(Crystalic @ 2008 11 10, 20:29)
Vos kąsnis neiškrito, kai perskaičiau .
Ačiū, mergaitės, širdingai. O aš kaip tik galvoju, kaip džiaugčiausi, turėdama galimybę jus pažint . Jau ko ko, bet vidinės ramybės tikrai neturiu tiek, kiek jūs.
QUOTE(Gotish @ 2008 11 10, 20:57)
Vos kąsnis neiškrito, kai perskaičiau .
Ačiū, mergaitės, širdingai. O aš kaip tik galvoju, kaip džiaugčiausi, turėdama galimybę jus pažint . Jau ko ko, bet vidinės ramybės tikrai neturiu tiek, kiek jūs.
na na,net pusės tiek neturiu ir nesu tokia stipri kaip tu,būčiau nupušus vietoj tavęs
nusprendžiau šiandien eit ir sugalvot kažką gražaus parašyt į savo sąsiuvinuką.Tarkim klausiu savęs:ei,nu kodėl man nieko gero neatsitinka,na tokio nekasdieniško??
radau atsakymą aš pagalvojau ko norėčiau.va va,nežinau ko noriu galvoju,ai parašysiu kokią mini svajonėlę.O jos nėra nu aš kažkokia neaiški,,,ir dar kažko noriu
Sveikutes, sivakar prisesiu ir as dekoti, labai smalsu ka gero atrasiu.Taip pat bus labai faina dekoti uz savo ateiti, nes tikiu, kad ji labai laiminga bus.Mes esame nuostabios,kad sugebame ivertinti tai ka turime bei turesime. Juk tai nepakartojama dovana. Myliu jus visas, kad esat
Taip malonu i sia temele uzeiti. Tikriausiai sveisiausia tema visame forume. Na, bet nera reikalo lyginti, nes viskas yra naudinga kazkam.
Kaktuse, jei labai ieskosi tikrai gali surasti uz ka padekoti. Kai mano sunus parejo is mokyklos prasiskeles lupa, pirmas mano iprotis buvo koncentruotis ant to ir koks jis vargselis. Bet tada sustojau, ir pradejau dekoti, kad visos kitos jo kuno dalys visiskai sveikos, ir kad jis del to per daug pats nesinervina- linksmas kaip visada.
Aisku, tavo problemos gali buti didesnes. Loise Hay problemos ir ankstyvas gyvenimas buvo labai nekoks- ji buvo isprievartauta pirma karta penkeriu metu, tada patevis muse ja kasdien, po to eme ja irgi prievartauti ir ji pabego is namu 15 kos metu, pasidare nescia- atidave vaika isivaikinumui, tda istekejo uz aukoholiko, sirgo veziu ir t.t. Visa tai surasiau, kad suprastum, jog tavo bedos nera tokios iskirtines. Ir Louise Hay turejo nuostabu gyvenima, kai ji pasirinko fokusuotis i gerasias jo puses. Dabar ji populiari autore daugelyje saliu ir jai jau virs 80 metu.
Nera lengva is pradziu tai daryti, bet, jei sugebi islaikyti gera jausma ir mintis 17 sekundziu - kitos sviesios mintys ateis lengviau ir lengviau, nes traukos desnis veikia ir mintims. Jei i galva ateina negatyvi mintis, bet tu ja lengvai paleidi i dausas, ji tavo gyvenimo neveikia visai, tik tos mintys kurias kultivuoji daugiau nei 17 sekundziu, veikia.
Tikrai turi uz ka padekoti - mums visiems saule sviecia, vaikai sypsosi ir strikineja, kates murkia, sunys rankas laizo, visi galim klausytis dainu ir t.t. Galbut gali dekoti uz silta vandeni vonioje, uz vandeni arbatai. Uz grazia gamta, uz grazu miesta. Uz save, kad esi nuostabi dovana sau ir pasauliui. Tik atsimink, turi rasti, kas Tau tikrai patinka, o ne uz tai, uz ka privalai buti dekinga. Pamegink ir kai pradesi- bus lengviau ir lengviau. Mylek save!
Kaktuse, jei labai ieskosi tikrai gali surasti uz ka padekoti. Kai mano sunus parejo is mokyklos prasiskeles lupa, pirmas mano iprotis buvo koncentruotis ant to ir koks jis vargselis. Bet tada sustojau, ir pradejau dekoti, kad visos kitos jo kuno dalys visiskai sveikos, ir kad jis del to per daug pats nesinervina- linksmas kaip visada.
Aisku, tavo problemos gali buti didesnes. Loise Hay problemos ir ankstyvas gyvenimas buvo labai nekoks- ji buvo isprievartauta pirma karta penkeriu metu, tada patevis muse ja kasdien, po to eme ja irgi prievartauti ir ji pabego is namu 15 kos metu, pasidare nescia- atidave vaika isivaikinumui, tda istekejo uz aukoholiko, sirgo veziu ir t.t. Visa tai surasiau, kad suprastum, jog tavo bedos nera tokios iskirtines. Ir Louise Hay turejo nuostabu gyvenima, kai ji pasirinko fokusuotis i gerasias jo puses. Dabar ji populiari autore daugelyje saliu ir jai jau virs 80 metu.
Nera lengva is pradziu tai daryti, bet, jei sugebi islaikyti gera jausma ir mintis 17 sekundziu - kitos sviesios mintys ateis lengviau ir lengviau, nes traukos desnis veikia ir mintims. Jei i galva ateina negatyvi mintis, bet tu ja lengvai paleidi i dausas, ji tavo gyvenimo neveikia visai, tik tos mintys kurias kultivuoji daugiau nei 17 sekundziu, veikia.
Tikrai turi uz ka padekoti - mums visiems saule sviecia, vaikai sypsosi ir strikineja, kates murkia, sunys rankas laizo, visi galim klausytis dainu ir t.t. Galbut gali dekoti uz silta vandeni vonioje, uz vandeni arbatai. Uz grazia gamta, uz grazu miesta. Uz save, kad esi nuostabi dovana sau ir pasauliui. Tik atsimink, turi rasti, kas Tau tikrai patinka, o ne uz tai, uz ka privalai buti dekinga. Pamegink ir kai pradesi- bus lengviau ir lengviau. Mylek save!
Kai yra uzveriamos durys , visada atsiras neuzdarytas langas .
Jei tavo kely tave pastume i praraja vienas , visada atsiras kitas kuris pades is jos islipti .
Kaip man padejo sitas sian skyrelis
Jei tavo kely tave pastume i praraja vienas , visada atsiras kitas kuris pades is jos islipti .
Kaip man padejo sitas sian skyrelis