Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukus Pozityvisčių Kampelis

Labai smagu su dėkojimu pradėti naują dieną.
Kol būnu vonioje, rytais besiruošdama (ten užtikrintai niekas netrukdo rolleyes.gif ), tyliai dėkoju už dalykus, reikšmingus man, mano artimiesiems bei visai Žemei.
Tada su puikiu nusiteikimu galima pradėti naują dieną, nes širdyje lieka tas dėkingumo pėdsakas, tada lengvai jau gali visos dienos bėgyje pastebėti tai, už ką jau norisi dėkoti smile.gif
Atsakyti
Šiandien dekoju
-už jaukią šeimynišką dieną bigsmile.gif
-už gražią laidą per radiją apie keliones, padėjusią man patikėt, kad mano svajonė keliauti visgi pildysis
-už tai, kad mano kūdikėlis gerai miegojo ir galėjau paruošti skanius pietus šeimai
-už tai kad susėdom kartu prie stalo, smagiai pasišnekėjome
-už šeimyninį pasitvarkymą
-už geras mintis apie ateitį
-už gerą vaikų nuotaiką ir karpinius, kuriuos vyriausioji dukrytė parsinešė iš mokyklos - karpėme visi ir buvo smagu įveikti užduotį kartu
-už kūdikėlio kvapą wub.gif
-už mano mažiosios "šnekas" valgant košę lotuliukas.gif
-už gražią dainą pagal nuorodą iš šios temutės, kuri patiko visiems, ir klausėm ją gal 100-ą kart thumbup.gif ir , apskritai, kad pagaliau nusprendžiau/subrendau/prisiruošiau čia parašyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavasarine skrybelaite: 09 lapkričio 2008 - 19:35
o, kaip cia gerai smile.gif

dekinga uz siandienos ivykius:
1. uz tai, kad mane atmete tam tikra zmoniu grupe (depresijos klubas), reiskia sveikstu smile.gif;
2. uz tai, kad suzinojau, kas yra tikrieji mano draugai;
3. uz promociutes supratima ir palaikyma;
4. uz nuosavos mociutes supratima ir palaikyma;
5. uz tai, kad sese yra pagaliau gydoma nuo baisiu ligu;
6. uz tris kvepiancias dideles zvakes;
7. uz demesi is nepazistamo zmogaus, kuriam galejau issikalbeti;
8. uz pusiau sutvarkytus namus (mano nuopaelnas);
9. uz nuostabaus krikscionisko dvasinio vadovo kontaktus;
10. uz busimas savaites atostogas smile.gif;
11. uz Dievo pagalba isgyvenant;
12. uz tai, kad nepagavo be bilieto vaziuojant autobusu smile.gif;
13. uz filmus, kurie parsisiunte smile.gif;
14. uz obuoliu sulciu dideli keki:);
15. uz pasilepinima vonioj;
16. uz busima pasilepinima su mezginiu ir filmu (tik neissirenku kuriuo) smile.gif

Valio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita Mergaitė @ 2008 11 09, 22:06)

1. uz tai, kad mane atmete tam tikra zmoniu grupe (depresijos klubas), reiskia sveikstu smile.gif;

Jeeeeeeee clap.gif ploja.gif
Atsakyti
Esu dekinga uz:

1) uz tai, kad pabudau;
2) drauga, kuris apgaubia mane meile;
3) sveikus artimuosius;
4) sauleta, grazia diena;
5) kalnus ir kad galiu kopti savo kojytem;
6) uz nuostabius pietus;
7) karsta vonia;
8) koju masaza;
9) dvasinius ir materialius turtus;
10) uz angelo sargo globa.

Labai smagus pratimas!

O ar dekojate uz tai ko dar neturite, bet tikite, jog tai bus?
Atsakyti
QUOTE(Persikele @ 2008 11 09, 00:27)
Sveikos Saunuoles!
Noriu prisijunkti prie Jusu, nes Jus tai geru emociju uztaisas! Labai svarbu tureti palaikymo komanda, Jus  viena kitai suteikiat (nors ir virtualiai) palaikyma, demesi, svelnuma, jausma, kad esi reikalinga.

Anksciau sekmadieniais per Lietaus radija klausydavausi Wolmer laidos. Siule atlikti kvepavimo pratima. Jis vyksta taip:

1) atsigulame lavono poza (cia viena is jogos pozu - gulite ant nugaros, kojos laisvai prazergtos, rankos salia, taciau neliecia kuno)
2)pasirenkate viena sakini (pvz. begaline meile), jis neturetu buti per ilgas - trumpai ir aiskiai;
3)ikvepdamos sakote pasirinkta teigini (pvz. ikvepiu begaline meile);
4)iskvepdamos sakote pasirinkta teigini (pvz. iskvepiu begaline meile):
5)taip pakvepuojate 10 min pries miega ar tik atsibudusi.

Man labai patinka sis pratimas, nes kvepavimas padeda labiau atsipalaiduoti, susikoncentruoti, issivalo protas, viskas atrodo aiskiau ir toks begalinis pasitenkinimas ir pasitikejimas savimi uzplusta.
Sveika prisijungusi 4u.gif Ačiū, kad pasidalinai, būtinai pabandysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kažin kodėl aš čia šiandien viena? user posted image
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2008 11 10, 12:37)
Kažin kodėl aš čia šiandien viena? user posted image

sveika, ir sveikos 4u.gif

nesi viena,...ir as cia thumbup.gif

geros dieneles visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, ir as cia bunu kas diena, pasiskaitineju, bet kazkaip toks laikotarpis keistas, tad nelabai ka turiu parasyti. Bet myliu visas ir linkiu sekmes visoms. Grazios sauletos dieneles jums 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 11 10, 14:10)
Sveikutes, ir as cia bunu kas diena, pasiskaitineju, bet kazkaip toks laikotarpis keistas, tad nelabai ka turiu parasyti. Bet myliu visas ir linkiu sekmes visoms. Grazios sauletos dieneles jums 4u.gif  wub.gif

bigsmile.gif va būtent.kažkaio žiūriu daug kas paskaito ir nelb ką turi rašyt,išsisėmiau pati.bet čia tik kol kas biggrin.gif man laabai patiko skaityt,už ką merginos dėkingos ir ką pastebi gražaus,vakar labai pakėlė nuotaiką thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 11 10, 16:18)
bigsmile.gif va būtent.kažkaio žiūriu daug kas paskaito ir nelb ką turi rašyt,išsisėmiau pati.bet čia tik kol kas biggrin.gif man laabai patiko skaityt,už ką merginos dėkingos ir ką pastebi gražaus,vakar labai pakėlė nuotaiką thumbup.gif

taip, man irgi labai patiko dekojimas uz tai ka turime grazaus gyvenime, o labiausiai uz tai, ka dar turesime wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sa r: 10 lapkričio 2008 - 14:29
Šiandien nuostabi diena, nes aš ją tokia padariau! user posted image
Atsakyti