Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukus Pozityvisčių Kampelis

QUOTE(Sufi @ 2008 11 08, 15:56)
Kuris  tau  paskambina, net  jei  padedi  ragelį.

Vienintelis nepozityvus dalykas. mirksiukas.gif Tegul taikstosi su viskuo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sufi @ 2008 11 08, 16:56)
Aš šiandien atsikėliau kažkokia liūdna ir prislėgta, tad išjungiau kompiuterį ir aptvarkiau butą, paskui atsisėdau ir užsirašiau, ką norėčiau padaryti ateityje, paskaičiau Naująjį Testamentą ir vėl lyg niekur nieko jaučiuosi puikiai wub.gif

Manau, kad dauguma šį tekstą jau esat skaičiusios, bet vis vien priminsiu:

Mylėk  vyrą, kuris tave vadina gražia, o  ne  seksualia.
Kuris  tau  paskambina, net  jei  padedi  ragelį.
Kuris  neužmiega, norėdamas  pažiūrėti į tave  miegančią.
Kuris nori  tau  visą pasaulį  parodyti, jei  tu  tam  ir  visai  nepasiruošusi.
Kuris  bučiuoja  tau  į skruostą,
Kuriam  nesvarbu, ar  tu per  metus  storesnė  ar plonesnė  tapai.
Kuris  sako: „ Ką  nori  šiandien  valgyti  - aš  išvirsiu“.
Kuris  prie  draugų  paima  tave  už  rankos.
Ir  kuris  tave  draugams pristato  žodžiais:  „Tai  ji“.
Lauk  tokio, kuris  nuolat sako, ką  tu  jam  reiški  ir kaip  jam  pasisekė,  kad  jis turi  tave.
Mylėk  jį, kaip jis myli tave...

Labai prasmingi zodziai mirksiukas.gif

mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Vijurka @ 2008 11 08, 20:08)
Vienintelis nepozityvus dalykas. mirksiukas.gif Tegul taikstosi su viskuo? smile.gif

Pagal mane taip biggrin.gif Būna kartais moteriškų kaprizų, ypaž per PMS lotuliukas.gif Turi būti supratingas.
Atsakyti
Ar dar kas nors prisijungs mus - surasyti vakare visus gerus dalykus, uz ka esame siandien dekingos, kas mums apitko ir t.t.?
Pas mane dabar tik tik 12ka dienos, tai parasysiu veliau.
Atsakyti
Sveikos Saunuoles!
Noriu prisijunkti prie Jusu, nes Jus tai geru emociju uztaisas! Labai svarbu tureti palaikymo komanda, Jus viena kitai suteikiat (nors ir virtualiai) palaikyma, demesi, svelnuma, jausma, kad esi reikalinga.

Anksciau sekmadieniais per Lietaus radija klausydavausi Wolmer laidos. Siule atlikti kvepavimo pratima. Jis vyksta taip:

1) atsigulame lavono poza (cia viena is jogos pozu - gulite ant nugaros, kojos laisvai prazergtos, rankos salia, taciau neliecia kuno)
2)pasirenkate viena sakini (pvz. begaline meile), jis neturetu buti per ilgas - trumpai ir aiskiai;
3)ikvepdamos sakote pasirinkta teigini (pvz. ikvepiu begaline meile);
4)iskvepdamos sakote pasirinkta teigini (pvz. iskvepiu begaline meile):
5)taip pakvepuojate 10 min pries miega ar tik atsibudusi.

Man labai patinka sis pratimas, nes kvepavimas padeda labiau atsipalaiduoti, susikoncentruoti, issivalo protas, viskas atrodo aiskiau ir toks begalinis pasitenkinimas ir pasitikejimas savimi uzplusta.

Atsakyti
QUOTE(Persikele @ 2008 11 09, 00:27)
Sveikos Saunuoles!
Noriu prisijunkti prie Jusu, nes Jus tai geru emociju uztaisas! Labai svarbu tureti palaikymo komanda, Jus  viena kitai suteikiat (nors ir virtualiai) palaikyma, demesi, svelnuma, jausma, kad esi reikalinga.

Anksciau sekmadieniais per Lietaus radija klausydavausi Wolmer laidos. Siule atlikti kvepavimo pratima. Jis vyksta taip:

1) atsigulame lavono poza (cia viena is jogos pozu - gulite ant nugaros, kojos laisvai prazergtos, rankos salia, taciau neliecia kuno)
2)pasirenkate viena sakini (pvz. begaline meile), jis neturetu buti per ilgas - trumpai ir aiskiai;
3)ikvepdamos sakote pasirinkta teigini (pvz. ikvepiu begaline meile);
4)iskvepdamos sakote pasirinkta teigini (pvz. iskvepiu begaline meile):
5)taip pakvepuojate 10 min pries miega ar tik atsibudusi.

Man labai patinka sis pratimas, nes kvepavimas padeda labiau atsipalaiduoti, susikoncentruoti, issivalo protas, viskas atrodo aiskiau ir toks begalinis pasitenkinimas ir pasitikejimas savimi uzplusta.

Saunus pasiulymas, pameginsiu 4u.gif
Atsakyti
sveikos sekmadienį wub.gif
kadangi aš vakar uždalyvavau ir vakare nebuvau prisijungus,surašysiu šiandien gerus dalykus:)
1)apkabino mama
2)pažiūrėjau gerą filmą
3)dar labiau nusiteikiau,kad tikrai mano draugas kažkur netoli bimbinėja
3)vakar jaučiausi puikiai
4)dėkoju už vakar gerai praleistą laiką su draugais
5)dėkoju,kad mano draugė rado gan teigiamą draugą
6)už švelnius draugų,šeimos žodžius
6)už tai,kad visą dieną šalia manęs kažkas buvo
7)kad sesė pagamino skanius pietus
8)dėkoju sau,kad vakar buvau netinginė ir apsitvarkiau
9)ir žinoma,kad diena buvo nuostabi wub.gif

ačiū sufi už gražius žodžius ir persikėlės pratimuką smile.gif geros dienos mergaitės thumbup.gif
Atsakyti
Aciu uz pasidalinima- tiek geru dalyku!
Gerai, dabar mano eile:

* Esu dekinga, kad mano penkiametis ziurejo video ryte, ir as galejau paskaityti
*uz grazu silta ora
*uz tai, kad jauciausi gerai net, kai mano sunus pradejo rekti parduotuveje
*ir net labiau uz tai, kad kai sena moteris nemaloniai i mane paziurejo tada, as jai nusisypsojau ir tikrai jauciausi gerai - ka kiti galvoja apie mane jau nebe mano reikalas!
*uz patogia kelione masina i mano darzo sklypeli - ir skanius pirmuosius zirnelius. reikia man paseti daugiau, nes visi labai juos megstam.
*uz darzo kaimyne, kuri man dave savo darzo gerybiu ir patarimu
*uz LAW of Attraction(traukops desnio?)susitikima - mes ten daug diskutavom apie meditacija ir apie tai, ka galvoti ir daryti, kai draugai negatyviai sneka.
*uz smagu pasisedejima su drauge knygyno kavineje su keletu geru knygu. Mes ten sutikome europieciu seima su maziuku grazuoliuku triju menesiu sunumi- nors jis ir miegojo daugiausia, bet teko pamatyti jo grazias akutes.
*uz tai, kad vakare autobusas pries pet nosi mums nuvaziavo ir mes nusprendeme eiti pesciomis su drauge - pasportavom ir daugiau smagiai paplepejom
*uz tai, kad Danielius(mano sunus) ir jo tetis graziai laika kartu praleido, kol as buvau isejus
*uz skanias salotas vakare ir uz tai, kad Danielius priverte mane jas padaryti
*uz silta patogia lova ir saugius namus
*uz tai, kad Danielius toks mielas ir energingas
*uz musu katyte, kuri visada ateina prie manes, kai atsisedu ar atsigulu, ir murkia
*uz laisve, kad galiu galvoti apie ka nusprendziu galvoti
*uz si ir kitus forumus ir Interneta!
*uz si idomu zaidima Zemeje- gyvenima

Papildyta:
Apie kvepavima as net skaiciau, kad fiziskai neimanoma giliai kvepuoti ir nerimauti tuo paciu metu. Tas pratimas nuostabus. Beveik kaip meditacija su zodziais. Kai as medituoju, tai tiesiog stebiu savo kvepavima, ir jei kokia mintis ateina, jai nesipriesinu, tiesiog lengvai ja paleidziu. Bet kokia mintis, kuri neveda prie kitu minciu tinka. Taigi tas pratimas irgi yra meditacija.
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Atradusi jus, pozytivistes, jau perskaičiau keletą ankstesnių temelių. Labai smagu ir šaunu čia pas jus smile.gif Juolab, kad šiais dalykais jau seniai domiuosi ir daugelis čia išsakytų minčių man yra artimos.
O ypač patiko jūsų idėja su užduotėlėmis, arba kaip kažkas pavadino, žaidimais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarine skrybelaite @ 2008 11 09, 19:05)
Labas vakaras 4u.gif
Atradusi jus, pozytivistes, jau perskaičiau keletą ankstesnių temelių. Labai smagu ir šaunu čia pas jus smile.gif Juolab, kad šiais dalykais jau seniai domiuosi ir daugelis čia išsakytų minčių man yra artimos.
O ypač patiko jūsų idėja su užduotėlėmis, arba kaip kažkas pavadino, žaidimais thumbup.gif

Sveika prisijungus mirksiukas.gif 4u.gif

O dėl dėkojimo, gal jau koks mėnesis bandau išsiugdyti tokį naują įprotį- padėkoti už 10 dalykų nutikusių tą dieną wub.gif nors kartais nulūžtu nespėjus visų 10 sugalvoti biggrin.gif
dabar surašyčiau ir į forumą, bet su viena ranka sudėtinga rašyti, nes kita laikau savo pipirą, kuris ant stalo užsikerioblinęs ir man čia tvarką daro doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daiwulencija: 09 lapkričio 2008 - 18:39
Jei kas galėtų mane išklausyti ir duoti kokį patarimą.. (tema susijusi su manim ir MB).. tai parašykit man į až.. (temoj negaliu rašyt nes MB žino mano vardą čia.. ačiū..
Atsakyti
QUOTE(greeninlosangeles @ 2008 11 09, 17:40)
[color=purple]Aciu uz pasidalinima- tiek geru dalyku!
Gerai, dabar mano eile:

vauu,kiek gerio prirasei!!! biggrin.gif tu kur kas dėkingesnė thumbup.gif gera skaityt tokias mintis wub.gif
Atsakyti