Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukus Pozityvisčių Kampelis

kaip jauku ir miela cia visada uzsukti ir kiek daug naudingu patarimu, graziu minciu, aciu jums 4u.gif
Atsakyti
l.jelena Paskelbta Šiandien, 23:07
Na, jus pozitivystes, ziuriu sparciai dirbat. Ka tik atrodo antra tema buvo pradeta, o ziuriu jau trecia varot pavarot. Na, saunuoles...

Dekui wub.gif Bet juk ir Jus juk prie musu prisijungiate ir tai yra labai faina, kuo daugiau musu tuo smagiau bei musu pokalbiai ivairesni, todel tokie spartus thumbup.gif

.GABIJA. Paskelbta Šiandien, 23:19

Gera širdis ir šaltą dieną skleidžiasi žiedais.

As visuomet zaviuosi Jusu pozityvizmu 4u.gif wub.gif Taip pat ir jums geros dieneles rytoj 4u.gif
Atsakyti
Nusikopijavau is kitp forumo, mat patiko, labai aiskiai isdestyta:

1- viskas yra energija. Tu esi energijos magnetas- taigi ielektrink energija i save ir ielektrink energija is saves i tai, ko nori.
2-tu esi dvasinis zmogus.Tu esi energija, o energija negali buti sukurta ar sunaikinta- tai tiktai pakeicia forma. Taigi tavo esencija visada buvo ir bus.
3-Visata kilo is Minties. Mes esame kurejai ne tiktai savu likimu, bet ir Visatos.
4-neismatuojamos ideju gelmes mums yra pasiekiamos.Visos zinios, atradimai ir isradimai yra Visatos Minty kaip galimybes, laukiancios zmoniu minciu jas is tenai pasiimti. Tu turi viska savo samoneje.
5- mes visi susije, esam VIENAS .
6- te isnyksta praeities sunkumai , kulturiniai kodai ir socialiniai issitikinimai .Tu ir tiktai tu gali susikurti toki gyvenima, kokio tu nori.
7-trumpiausiais kelias i tavo svajone yra pamatyti ir nuspresti, ko gi tu is tiesu nori.
8-tavo jega- tavo mintys, taigi buk budrus. Kitaip sakant- " Prisimink, kad prisimintum ". Amen

EPILOGAS- GYVENIMAS
1-tavo gyvenimas- mokykline lenta- ir tu ir tiktai tu esi atsakingas, ka tenai parasei.
2-vienas darbas, kuri is tiesu turi padaryti- jauskis gerai.
3-kuo daugiau naudosi savo sugebejimus, tuo daugiau galios tu isskirsi is saves.
4- pripazink savo didybe dabar.
5-mes esam didingos eros vidury.Kai musu mintys laisvai plauks, mes pamatysim ir pajausim tikraja zmonijos didybe visur ir visada.
6-Daryk, ka myli. Jei nezinai, kas tave dziugina, paklausk :" Kas gi man suteikia dziaugsmo "? Tavo istikimybe dziaugsmui avalancho stiprumo uzgrius tave , atnesdama milijonus geru dalyku, nes tu spinduliuoji dziaugsma
7-dabar, kai suzinojai PASLAPTI, ka tu darysi- jau tavo reikalas.Ka tu bepasirinktum- bus teisinga. Galejimas yra tavo rankose 1
PABAIGA arba kaip sako mazi vaikai- THE END
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2008 10 22, 23:19)
Pesimistas verkia paskutinio nukritusio lapo , nes nežino kaip įkaitinti širdį ir užauginti gėles.

O optimistas dziaugiasi, kad atsirado vietos naujam lapui, naujai gyvybei, kas nauja...
Taip ir nauja diena, kuria reiketu dziaugtis, nesji atnesa visada kazka naujo, kas nepasikartos. Cia ir dabar...
Atsakyti
user posted image

Su nauja temute mergaičiai 4u.gif Ir kad pozityvizmo tik daugėtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 10 22, 16:33)
man šiandien vėl blogai. viskas krenta iš rankų, bjaurus oras kerta per nuotaiką. Dieve, man dar mokytis ir mokytis gyventi. [/i][/b]

o man jau kelios dienos svyra rankos... Ir mintimis vis drbu" viskas bus gerai, tai tik tokia diena, ji praeis ir prasides nauja, nuotaika priklauso nuo manes " ir t.t. ir pn. Tik kazkaip gaunasi atvirkscias rezultatas. Kuo daugiau tai kartoju, tuo labiau verkti norisi, kuo labiau tikiu, kad viskas bus gerai, tuo labiau norisi ilysti i lova ir nieko nedaryti, niekur neiti... unsure.gif Kazkoks nonsence'as... g.gif

QUOTE(madam_qq @ 2008 10 22, 20:48)
radau sia tema ir ziauriai apsidziaugiau. nes man TO  reikia. Pradedu nuo dabar, nes jau priejau liepto gala...

thumbup.gif

QUOTE(.GABIJA. @ 2008 10 22, 22:19)
Gera širdis ir šaltą dieną skleidžiasi žiedais.

user posted image

Ši diena baigėsi.Rytdienai sinoptikai pranašauja vėsą, bet jie nežino apie mūsų širdyse įsižiebiančią optimizmo , meilės sau ir pasauliui ugnį.

Pesimistas verkia paskutinio nukritusio lapo , nes nežino kaip įkaitinti širdį ir užauginti gėles.

Geros rytdienos, o toms kurios skaitys ryte šiandienos. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu, tau taip pat 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios wub.gif

sveikinu visas su nauja nuostabia temuke 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(l.jelena @ 2008 10 22, 22:07)
Na, jus pozitivystes, ziuriu sparciai dirbat.  thumbup.gif  Ka tik atrodo antra tema buvo pradeta, o ziuriu jau trecia varot pavarot. Na, saunuoles...  bigsmile.gif

o temukė tikrai ten ne antra buvo biggrin.gif net nežinau kuria čia ta temukė- kažkeliolikta tai tikrai thumbup.gif
kaip šauniai sparčiai judam į priekį thumbup.gif net akys išvarvėjo kol baigiau skaityti praeitą temukę ir kol daskaičiau iki čia tongue.gif kaip gera kad pozityvizmas trykšte trykšta. laikykimės taip ir toliau drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

man tai patinka ruduo wub.gif

Šiuo metu jaučiu kažkokį stiprų virsmą savyje. Atrodo kad kažkas keičiasi, ir einu teisinga linkme. O nemalonumai, kurie ištinka, visai nėra "nemalonumai" kaip kad anksčiau galvojau smile.gif ax.gif

Susikūriau sau naują afirmaciją:

Man gera gyventi. Esu rami ir saugi. Leidžiu pasauliui būti tokiam, koks jis yra. Pasitikiu gyvenimo vyksmu. Mane lydi harmoningi ir prasmingi santykiai, abipusė meilė, sėkmė ir turtai.

Geros prasmingos nuostabios įdomios dienytės visoms 4u.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
Beje, Riuriu pasakojimas iš ties įspūdingas bigsmile.gif šaunuolė thumbup.gif taip ir toliau 4u.gif o mes manau visos būtume labai dėkingos, jei pasiliktum mūsų temukėj ir karts nuo karto pasidalintum patirtimi blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Atpėdinau ir aš. bigsmile.gif biggrin.gif

"Jeigu jauti, kad tavo gyvenime trūksta meilės, kodėl jos nepasisėji? Jei tau rodoma nepakankamai švelnumo, kodėl pats nesi švelnus?
Jei nenuoširdžiai rodysi švelnumą ar tikėsiesi atpildo, su tavimi tikrai nebus elgiamasi švelniai. Lūkesčius kuria protas, o ne širdis. Širdingai mylėk ir elkis švelniai, nesitikėk atpildo ir gausi puikų derlių! Jei nori pakeisti pasekmes ar rezultatus bet kurioje savo gyvenimo srityje, tau tik reikia pakeisti priežastis. Pažiūrėk į tai, ką nupjovei, ir atsisuk atgal, kad pasitikrintum, ką pasėjai. Tikrai rasi priežastį"./"Klausykis savo kūno-geriausio draugo"./

user posted image
Atsakyti
QUOTE(**SM** @ 2008 10 22, 18:12)
Gražios takelio mintys  ir graži tema wub.gif

**SM** , kaip tau sekasi? 4u.gif seniai rodos berašei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(l.jelena @ 2008 10 22, 22:07)
Na, jus pozitivystes, ziuriu sparciai dirbat.  thumbup.gif  Ka tik atrodo antra tema buvo pradeta, o ziuriu jau trecia varot pavarot. Na, saunuoles...  bigsmile.gif

Tema jau tikrai ne antra, o n-toji irnesakyk.gif jei jau kalbant nuo tada, kai buvo sukurta pirma pozityvumo tema, tai tas buvo 2007 metais.. Tik tada buvo kitas žmogučių ratas mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip radeti pozityviai mastyti kai tave is vidaus pleso neigiami jausmai, taip, kad net bloga nuo ju?
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2008 10 23, 12:25)
Kaip radeti pozityviai mastyti kai tave is vidaus pleso neigiami jausmai, taip, kad net bloga nuo ju?

Tie neigiami jausmai turi priežastį. Labai konkrečią. Rask ją (arba jas). Ir imk dirbti su ja (jom). smile.gif
Atsakyti