QUOTE(Izolda @ 2008 11 06, 13:52)
Gerai tu parašei, aš ir visoms tą patį patarčiau.. Na bet neguodžia dabar tie žodžiai manęs. Kartais pagalvoju, kas gi dabar trukdo žvelgt į ateitį su nekantrumu, su laukimu ir viltimi? Na bet nėra to.. Laukiu gimsiančio vaikelio, ir tik tai geriausias dalykas, o visa kita... Ir nežinau kaip man išlikt vis pozityviai, kai šaliai esantis žmogus yra karštakošis ir nervininikas. Jis nėra blogas, bet mes visiškai skirtingi, dažnai sugadina man nuotaiką, o pats pasisterikuoja ir pamiršta, man lieka viskas ilgam.. Vis galvoju kaip atsiribot nuo jo neigiamos energijos, kaip neimti į galvą? Gi pažįstu jį, žinau, kad paisterikuos ir praeis, bet neišeina.. Vis lyginu jį su kitu, kurį galėjau turėti šalia ir nesąmoningai noriu, kad ir jis toks būtų, o tai jau reiškia, kad noriu pakeisti kitą žmogų.. Na nežinau, man čia šiandien užplūdo kažkoks negatyvizmas..
nėra tobulų, jei tas kitas ir ne isterikas esu tikra, kad pagyvenus kartu atsirastų kažkokių nemielų savybių ir pas jį. aš kai ištekėjau irgi atradau pas savo brangiausiajį krūvą bjaurių bruožų ir savybių, pradžioj šokinėjau, bandžiau keist, perauklėt ir tai buvo klaidos didžiausios mano gyvenime, gavau spyriu gerų ir apsiraminau, kol galiausiai supratau, kad negalima pakeist žmogaus ir reikia priimt jį tokį koks yra, o jei nesugebu tada nusiteikt kariaut arba skirtis. dabar jau kuris laikas net nebepastebiu tų jo savybių.
nors šiaip tau dabar manau normali tokia būsena, man dažnai užeidavo kai buvau , kad verkt noris, o dėl ko tai nelabai ir žinau
žinau, kad lengva patarinėt, kai pati to neišgyvenu, bet patikėk manim yra buvę visko mano dar trumpam gyvenime ir vieną žinau, kad viskas priklauso tik nuo manęs
o tavęs laukia didžiulis džiaugsmas ir turi labai rimtą pagrindą būt laiminga, juk tai nuostabus dalykas tu turi mažą stebukliuką savyje ir jau visai greit jį laikysi ant rankų, jau vien ta mintis didžiulis džiaugsmas, o vyras.. na ir tegu jis sau isterikuoja jei jam patinka, kaip pati sakei paisterikuos ir praeis, o tu dėl jo tokio būdo nekalta, norės pasikeis nenorės... ką padarysi