Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukus Pozityvisčių Kampelis

QUOTE(nanete @ 2008 11 05, 21:23)
Labas vakarėlis,
pradėjau šian skaityti S.Hankin knygą "Pasitikėk savimi!", kurioje autorė teigia, kad perdėtas jautrumas kritikai, kaltės jausmas, griežta savikritika yra emocinis nebrandumas. Jis atsiranda, kai dar vaikystėje neišmokstame valdyti emocijų. Bet emocinį brandumą galima išsiugdyti, pradedant nuo pasitikėjimo savimi.

Daugiau parašyti nelabai galiu, nes tik tiek perskaičiau  ax.gif

įsitrauksiu į sarašą šią knygą smile.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti

Labas vakarėlis,
pradėjau šian skaityti S.Hankin knygą "Pasitikėk savimi!", kurioje autorė teigia, kad perdėtas jautrumas kritikai, kaltės jausmas, griežta savikritika yra emocinis nebrandumas. Jis atsiranda, kai dar vaikystėje neišmokstame valdyti emocijų. Bet emocinį brandumą galima išsiugdyti, pradedant nuo pasitikėjimo savimi.

aha, aš irgi norėjau parekomenduoti šią knygą. ax.gif skaičiau prieš kelias savaites ir man ji tikrai patiko.
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 11 05, 21:05)
sveika,aš kai skaičiau "jūsų pasąmonės galia" man irgi sukilo priešiškumas,iš pradžių tai skambėjo man kaip agitacija krikščionybės biggrin.gif bet nee,galiausiai beskaitydama tokias knygas aš dar aiškiau suvokiau,kad gera krikščionė nesu ir nenoriu būt-noriu būti geru žmogum 4u.gif todėl sąvoka Dievas man labai plati wub.gif tai viskas,kas geriausia,viso gėrio šaltinis,ramybė,harmonija,meilė ir t.t. wub.gif  wub.gif aš kuriu savo gyvenimo filosofiją,atsirenku kuo noriu tikėt kuo ne ir dabar Dievas man nesusijęs su krikščionybe ir tuo,kuris teisia rolleyes.gif sėkmės smile.gif

Ir aš taip lyg ir manau, tačiau nieko su savimi negaliu padaryti doh.gif Matyt man reikia dar pačiai išsiaiškinti santykius su Dievu biggrin.gif Po dukrytės gimimo nebežinau kas ir kaip Tačiau noriu būt saugi, sveika ir laiminga. Ir žinau kad daug kas nuo manęs pačios priklauso ax.gif
Geros nakties visoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,

norėjau paklausti ar tik man vienai ar dabar jau nebegalima atsisiūsti The Opus? 4u.gif

Beje gal kas kokia nuorodėlę turi kur galėčiau pasižiūrėti/parsisiūsti "Velikaja Tajna Vodi" ? blush2.gif

Įvairios mintys iš knygos „Paslaptis“ (The Secret):
1. Pritraukimo dėsnis sako, jog kaip panašūs traukia panašius, taip ir kylant minčiai atsiranda daugiau panašių į ją minčių. Jei jus supa pozityvūs žmonės, pradedate jausti jus palaikančią pozityvią energiją.
2. Dabartinės mintys projektuoja jūsų gyvenimą ateity. Tai apie ką dažniausiai galvojate ar į ką daugiausiai sutelkiate dėmesį, pasirodo kaip jūsų tikras gyvenimas, tarsi išpranašautumėte sau ateitį.
3. Mintys yra magnetinės ir turi tam tikrą dažnį. Kai jūs galvojate, mintys siunčiamos į visatą. Vėliau grįžta pritraukdamos panašaus dažnio dalykus atgal.
4. Neįmanoma vienu metu blogai jaustis ir turėti gerų minčių.
5. Kai jaučiatės blogai, jūsų savijautai būdingas dažnis pritraukia daugiau blogų dalykų. Priešingai, kai jaučiatės gerai, pritraukiate daugiau gerų dalykų.
6. „Paslaptingi pagalbininkai“, tokie kaip malonūs prisiminimai, gamta ar jūsų mėgstama muzika, gali pakeisti jūsų jausmus ir esamą dažnį akimirksniu.
7. Meilės jausmui būdingas didžiausias dažnis, kokį galite skleisti. Kuo didesnę meilę jūs jaučiat ir skleidžiat, tuo daugiau įgyjate galios. The Beatles muzikantai yra pasakę „Meilė, kurią jūs gaunate, prilygsta tai, kurią jūs sukuriate“. Saulei nereikia žmonių pagalbos, jog ji kaistų. Taip ir žmogui nereikia kito žmogaus, kad jo meilė stiprėtų
8. Dėkingumas yra galingas įrankis galintis pakeisti energiją ir gyvenimą į gerą. Kuo daugiau žmogus jaučiasi dėkingas, tuo daugiau atsiranda dalykų už kuriuos jis gali padėkoti.
9. Pradėkite savo dieną įsivaizduodami kaip norėtumėt, jog ji praeitų. Taip darydami jus sukursite iš anksto apgalvotą gyvenimą.

Atsakyti
QUOTE(Fraise @ 2008 11 05, 23:32)
Beje gal kas kokia nuorodėlę turi kur galėčiau pasižiūrėti/parsisiūsti "Velikaja Tajna Vodi" ? 

Čia yra http://www.torsunov.ru/video.htm smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif ,
nors kazkoks jis nelabas man. Kazkoks matyt virusas uzpuole, gerkle persti, galva maudzia... Ir mintys siandien niurios, nepadeda nei muzika, nei afirmacijos, nei meditacija...
Nesuprantu kas su manimi ne taip, kur mano poziuris neteisingas, kad vyksta tokie nesamoningi virsmai mano viduje... doh.gif
Atsakyti
Labas, su nuostabia sauleta diena thumbup.gif

arteja "Scanoramos" kino festivalis, ten atidarymo filmas "Negatyvaus mastymo menas" - pati nemaciau, bet is aprasymo speju, labai tinkamas paziureti pozityvistems - ir pradedancioms, ir jau n metu tai praktikuojancioms. 4u.gif

Geros dienos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
vis paskaitau aš čia jūs, bet kažkaip nieko nepriduriu.. Pabudau ką tik po keisto sapno ir kažkaip prisiminiau senus paauglystės laikus, tai tokie šilti jausmai užplūdo, tas naivumas, nerūpestingumas, suvokimas, kad augi ir kažkas nepaprasto laukia ateity..

Ir paskui toookia nostalgija apėmė, kad jau niekad negrįš tos nuostabios dienos.. Paskui liūdesys, kad tada su tokiu neramumu ir viltim laukiau ateities, o dabar pažiūriu, kad nesusikūriau jos tokios, apie kokią svajojau.. Ir jei galėčiau grįžt į tuos laikus, tai nemažai ką pakeisčiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2008 11 06, 13:23)
Sveikos  smile.gif
vis paskaitau aš čia jūs, bet kažkaip nieko nepriduriu.. Pabudau ką tik po keisto sapno ir kažkaip prisiminiau senus paauglystės laikus, tai tokie šilti jausmai užplūdo, tas naivumas, nerūpestingumas, suvokimas, kad augi ir kažkas nepaprasto laukia ateity..

Ir paskui toookia nostalgija apėmė, kad jau niekad negrįš tos nuostabios dienos.. Paskui liūdesys, kad tada su tokiu neramumu ir viltim laukiau ateities, o dabar pažiūriu, kad nesusikūriau jos tokios, apie kokią svajojau.. Ir jei galėčiau grįžt į tuos laikus, tai nemažai ką pakeisčiau  unsure.gif

jei verksi dėl to, kad nėra saulės tai per ašaras nepamatysi žvaigždžių, džiaukis tuo ką turi dabar ir nesuk galvos, kas būtų jeigu būtų, praeities nebepakeisi, bet ateitis tavo rankose, ją gali susikurt tokią kokią nori ir apie kokią svajojai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vyssnia @ 2008 11 06, 13:36)
jei verksi dėl to, kad nėra saulės tai per ašaras nepamatysi žvaigždžių, džiaukis tuo ką turi dabar ir nesuk galvos, kas būtų jeigu būtų, praeities nebepakeisi, bet ateitis tavo rankose, ją gali susikurt tokią kokią nori ir apie kokią svajojai  mirksiukas.gif

Gerai tu parašei, aš ir visoms tą patį patarčiau.. Na bet neguodžia dabar tie žodžiai manęs. Kartais pagalvoju, kas gi dabar trukdo žvelgt į ateitį su nekantrumu, su laukimu ir viltimi? Na bet nėra to.. Laukiu gimsiančio vaikelio, ir tik tai geriausias dalykas, o visa kita... Ir nežinau kaip man išlikt vis pozityviai, kai šaliai esantis žmogus yra karštakošis ir nervininikas. Jis nėra blogas, bet mes visiškai skirtingi, dažnai sugadina man nuotaiką, o pats pasisterikuoja ir pamiršta, man lieka viskas ilgam.. Vis galvoju kaip atsiribot nuo jo neigiamos energijos, kaip neimti į galvą? Gi pažįstu jį, žinau, kad paisterikuos ir praeis, bet neišeina.. Vis lyginu jį su kitu, kurį galėjau turėti šalia ir nesąmoningai noriu, kad ir jis toks būtų, o tai jau reiškia, kad noriu pakeisti kitą žmogų.. Na nežinau, man čia šiandien užplūdo kažkoks negatyvizmas..
Atsakyti
[Papildyta:
labas smile.gif na, lyg ir turėtų siųsti g.gif pabandžiau dabar tai lyg ir viskas veikia? o kitus failus gali parsiųsti? tik šis neišeina?
[/quote]

laba, biggrin.gif

na lyg kitus failus tai siunciuosiu pirma dali tai atsisiunciau ax.gif ir po kiek laiko leidzia siustis, o "maldos" niekaip, gal koki limita jau virsijau blush2.gif nezinau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2008 11 06, 09:52)

didelis aciu uz sia nuoroda, net nezinojau, kad galima filmu atsisiusti, jau siunciuosi ir ne viena
Atsakyti