QUOTE(Takelis @ 2008 11 05, 15:11)
Na matai, pati supranti, kad nesusišnekėta. Tiesiog ji tavęs nesuprato : gal neaiškiai išdėstei mintį, o gal ji ir negalėjo suprasti, nes turi
savo pasaulio suvokimo filtrą, savaip mato problemos esmę ir tas "savaip" jai neleidžia įsiklausyti į tave
Ir, pagalvojus, už ką pykti...kad žmogus viską mato savaip? Mes visi viską matom savaip : vieni piktai, kiti džiaugsmingai, treti filosofiškai, ketvirti naiviai, dar kiti laaaaabai gudriai
. Neverta pykti ant žmonių už tai
Visi mes esame visokie ir nuotaikų pas visus visokių būna. Pagalvok apie tai. Esu tikra, kad po kiek laiko tau tas pyktis atrodys nereikalingas
, tai ar verta tada iš viso pradėti pykti?
ačiū
Papildyta:
QUOTE(trude @ 2008 11 05, 18:46)
Sveikos
Ir aš jungiuosi prie jūsų šioje temoje
Šiuoe metu skaitau knygą Pozityvaus mastymo galia. Gal kas skaitėt?
Dar tik pradėjau, atrodo nebloga. Tačiau pastebėjau vieną dalyką savyje. Jaučiu kažkokį priešiškumą
Ir tas jausmas kiekvieną kartą sukyla, kai skaitau apie Dievą. O ši knyga ir paremta tikėjimu Dievu. Nors lyg ir neperšama įkyriai, tačiau kažkaip keistai mane veikia
Buvau tikinti, bet dabar matyt kažkokia krizė
gal tau maišo tas klaidingas vaikystėj įdiegtas požiūris į Dievą? esą Dievas tai senukas sėdintis ant debesies ir stebintis ar gražiai elgiamės (prisimenu iš vaikystės- "gražiai elkis nes Dievulis viską mato ir nubaus"), o jam iš dešinės (jei gerai pamenu) - Kristus
man toks močiutės įdiegtas pasakojimas iki šiol maišo vartoti sąvoką Dievas, nes taip ir iškyla prieš akis seneliukas su lazda, barzda ir šviesiais plaukais
vietoj "Dievas" man geriau vartoti visata, pasaulis, pasąmonė ar kt.
Papildyta:
QUOTE(liuteliute @ 2008 11 05, 11:34)
sveika,
as nezinau kas ne taip, bet niekaip negaliu atsisiusti sios dalies "maldos", man vis error.
gal ka ne taip darau...
VISOMS GEROS DIENELES
labas
na, lyg ir turėtų siųsti pabandžiau dabar tai lyg ir viskas veikia? o kitus failus gali parsiųsti? tik šis neišeina?
Man gera gyventi. Esu rami ir saugi. Leidžiu pasauliui būti tokiam, koks jis yra.