Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukus Pozityvisčių Kampelis

QUOTE(Sufi @ 2008 11 04, 10:29)
Kai atsidarai puslapį, spausk ant `Free User` mygtuko. Tada praeis kažkiek sekundžių ir pasirodys mygtukas `Download`.

Labas rytas smile.gif

gal žinot kur būtų galima įdėti dalijimuisi failą iki 600 MB? įdėčiau the Opus filmą. Pažadėjau Sa r nusiųsti per skype, bet jei ir daugiau norinčių atsirastų tai būtų paprasčiau... nes per skype toks didelis labai sunkiai eina...
Atsakyti
Sveiki,as kars nuo karto cia pasivaidenu.Bet gavau nauja knyga "Du teciai-turtingas ir varksas" gal kas skaite is cia esanciu.Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Sufi @ 2008 11 04, 10:29)
Kai atsidarai puslapį, spausk ant `Free User` mygtuko. Tada praeis kažkiek sekundžių ir pasirodys mygtukas `Download`.

Aciu aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(daiwulencija @ 2008 11 04, 10:48)
Labas rytas smile.gif

gal žinot kur būtų galima įdėti dalijimuisi failą iki 600 MB? įdėčiau the Opus filmą. Pažadėjau Sa r nusiųsti per skype, bet jei ir daugiau norinčių atsirastų tai būtų paprasčiau... nes per skype toks didelis labai sunkiai eina...

http://www.mediafire.com/index.php
spaudi upload files to media files, po to i want to upload with the account, parenki faila, apacioje neryskiai parasyta spaudi use basic uplouder, atvers, vel parinksi faila is kompiuterio ir upload, patalpins.

arba dar paprastesnis, tik talpinki
http://www.2shared.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidile: 04 lapkričio 2008 - 11:32
QUOTE(vaidile @ 2008 11 04, 13:21)
spaudi upload files to media files, po to i want to upload with the account, parenki faila, apacioje neryskiai parasyta spaudi  use basic uplouder, atvers, vel parinksi faila is kompiuterio ir upload, patalpins.

Dekui, jau seniai ieskojau kazko panasaus 4u.gif dabar ir as ikelsiu koki gera dalykeli blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(rubija @ 2008 11 04, 12:18)
Sveiki,as kars nuo karto cia pasivaidenu.Bet gavau nauja knyga "Du teciai-turtingas ir varksas" gal kas skaite is cia esanciu.Kokie atsiliepimai?

Skaiciau ax.gif Siaip visai nieko, bet man si knyga daugiau toks investavimo pradziamokslis ax.gif Na kaip daryti pinigus nuo 0, kaip reikia pakeisti savo mastyma, kad tamptum turtingas ir t.t.
Deja, daugelio patarimu dabar, krizes salygomis nepritaikysi... g.gif
Man tai kazkaip nepatiko tik vienas dalykas....tiksliau uzkliuvo - mazdaug - mokyklos baigt nereikia, universiteto nereikia, svarbu moketi skaiciuoti pinigelius ir tapsi milionierium....
Nezinau ar atsakiau blush2.gif
Atsakyti
[quote=l.jelena,2008 11 03, 22:05]
Nagi, papasakokit, del ko jus jauciat baime? Del kokiu dalyku?
Atsiprašau, nenoriu įžeisti, bet kur pozityvus mąstymas? Čia ne baimių tema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 04 lapkričio 2008 - 12:40
Įsivaizduokime brūzgynus, nepereinamą tankų mišką, kuriame pasimetame ir nebežinome, nei kur šiaurė, nei kur vakarai, nei kur namai. Nežinom kur eiti. Taip atsitinka ir gyvenime. Gyvenimas panašus į klaidų mišką. Išmintingas žmogus būtų tas, kuris eina išmintais takais, kuris nepradeda bėgti kur akys veda ar iš puikybės sakyti "Aš pats atrasiu ir eisiu ten, kur manau, kad yra teisinga eiti, išmintais takais vaikščioti aš nenoriu". Toks žmogus labai rizikuoja paklysti ar net pražūti. Pramintas takas bus žymiai saugesnis, nei mano paties ambicijų padiktuota kryptis. Tad išmintis yra vaikščioti pramintais takais.
Arba dar viena metafora. Įsivaizduokime, kad tie brūzgynai yra tokie tankūs, jog nesimato nei vieno takelio. Tuomet ieškoti išeities teks patiems. Tačiau einame atsargiai, lėtai, einame įsiklausydami į visus garsus bei balsus. Einame žingsnis po žingsnio ir štai prieiname prošvaistę. Pagaliau - šviesa, galime atsipūsti. Bet kol mes ėjome,- išmynėm brūzgynus ir palikome takelį, kuriuo jau galės eiti kitas.
Įšminčius išmina kelią, kuriuo nepasiklysdami gali vaikščioti ir kiti.

Iš Nerijaus Čepulio knygos "Pradžioje buvo žodis"
Atsakyti
QUOTE(vaidile @ 2008 11 04, 12:21)
spaudi upload files to media files, po to i want to upload with the account, parenki faila, apacioje neryskiai parasyta spaudi  use basic uplouder, atvers, vel parinksi faila is kompiuterio ir upload, patalpins.

ačiū 4u.gif kai pavyks užmigdyt pipirą, bandysiu įkelti filmuką smile.gif
Papildyta:

dar buvo klausimas čia dėl pozityvių knygų sąrašiuko- nemažai turiu prisirašius, galėsiu turėdama laiko apdoroti sąrašą ir įkelti.
Atsakyti
[quote=liūtuke,2008 11 04, 13:25]
[quote=l.jelena,2008 11 03, 22:05]
Nagi, papasakokit, del ko jus jauciat baime? Del kokiu dalyku?
Atsiprašau, nenoriu įžeisti, bet kur pozityvus mąstymas? Čia ne baimių tema.
[/quote]
hm... g.gif pvz, nebus pozityvaus mastymo jei bus baime? Tam, kad baime dingtu, reikia pradeti nuo kazkokiu galbut afirmaciju, ir jei reikia zmogui pagalbos susigaudyti ir susigalvoti afirmacija, galbut reikia padeti? ax.gif Pvz. gali galvoti, kad ateitis pasikeis kiek nori, bet jei turi pokyciu baime, tai nieko neduos...
Kodel galima kalbeti apie santykius, pozityvaus mastymo itaka juose, o apie baimes ne? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Visų pirma Ačiū už toltekų išmintis, labai gera atgaiva sielai 4u.gif

Dėl tų baimių tai manau daugelis jų turim, bent jau aš tai daug jų turėjau, manau tai labai susiję su pozityviu mąstymu, nes mano nuomone pozityvus mąstymas -pagrindinis ginklas kovoje su baimėmis, kaip ir su viskuo, kas trukdo mums jausti vidinę ramybę ir harmoniją.

Daiwulencija labai laukiu The Opus blush2.gif , kokia kalba turi?
Atsakyti
QUOTE(vyssnia @ 2008 11 04, 15:08)
Sveikos  4u.gif
Dėl tų baimių tai manau daugelis jų turim, bent jau aš tai daug jų turėjau, manau tai labai susiję su pozityviu mąstymu, nes mano nuomone pozityvus mąstymas -pagrindinis ginklas kovoje su baimėmis, kaip ir su viskuo, kas trukdo mums jausti vidinę ramybę ir harmoniją.

O kokias tu afirmacijas kartoji, kad baimes vyti salin? Tik saugumo ar dar kazkokias? ax.gif
Atsakyti
Manau pozityvus mastymas tikrai nemokina buti abejingiems kitu zmoniu problemoms...Ar as kazka praleidau unsure.gif

Daiwulencija, dekui tau uz filmuka, lauksiu jo cia kol ikelsi 4u.gif O filmas kiek zinau yra anglu kalba
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sa r: 04 lapkričio 2008 - 14:26