Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukus Pozityvisčių Kampelis

Turiu toki prasymeli... blush2.gif Gal kas apsiimtu kokios temos pabaigoje, ar kitos (naujos) temos pradzioje visos pasiulytos elektronines literaturos (galima ir vaizdus) sarasiuka padaryt su nuorodom. Vienoje vietoje... ax.gif Kiek imanoma... nes labai jau tingisi po N temu landzioti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sufi @ 2008 11 01, 17:32)
Kadangi man ta knyga yra viena geriausių skaitytų ir aš šiandien neturėjau ką naudingo veikti, atskanavau biggrin.gif Tik nesupratau, kaip kiti padaro, kad failai būtų nedideli, man gavosi normali 24 mb knyga. Bus ten apibraukta mano, kas man svarbu, nekreipkit dėmesio.

Don Miguel Ruiz "Keturios toltekų išmintys. Kaip pasiekti asmeninę laisvę"

Jeigu kam reiks paskutinio skyriaus, sakykit.

O GERAS, biggrin.gif AČIŪ Sufi 4u.gif aš dar ir paskutinio skyriaus norėčiau ax.gif

O šiaip - čia dar vienas iš pavyzdžių, kad norai pildosi biggrin.gif, kad ir smulkūs...Kažada skaičiau atsiliepimus apie šią knygą, užsinorėjau pati perskaityti, užėjus į kelis knygynus ieškojau-neradau, pamaniau, kad vistiek kažkaip ją turėsiu. Ir žiūr - knyga jau kompiuteryje. bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos,
jau mazdaug zinau, kaip kovoti su negatyviom mintim, o gal kas galite patarti kaip kovoti su baime? Jei mintis gana lengva trasformuoti i pozityva, tai jausma isprasyti sunkiau. Gal kas ir asmenine patirtimi pasidalintu? 4u.gif
Atsakyti
sveikutes ax.gif
atsisiunciau tos knygos elektronine versija.labai aciu,s aunuooles 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rykliukė* @ 2008 11 03, 21:31)
Merginos,
jau mazdaug zinau, kaip kovoti su negatyviom mintim, o gal kas galite patarti kaip kovoti su baime? Jei mintis gana lengva trasformuoti i pozityva, tai jausma isprasyti sunkiau. Gal kas ir asmenine patirtimi pasidalintu? 4u.gif

Jeigu kankina baimė, tai negatyvių minčių dar yra sočiai. Kol kas harmonijos viduje nėra, kai ji atsiras pasijusite saugi ir baimės išnyks kaip dūmas smile.gif Gal ne viešai, bet pati sau atsakykite sąžiningai: Kur glūdi baimės priežastis? O tada negailestingai šalinkite ją. Linkiu kuo didžiausios sėkmės! Viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(l.jelena @ 2008 11 03, 18:56)
Gal kas apsiimtu kokios temos pabaigoje, ar kitos (naujos) temos pradzioje visos pasiulytos elektronines literaturos (galima ir vaizdus) sarasiuka padaryt su nuorodom.

Manau, naudinga būtų ne tik e-knygų nuorodas įmesti, bet apskritai padaryti sąrašėlį, ką skaito pozityvistės. Kas kartą, kai į temą užsuka nauji žmonės ir tuo susidomi, jie iškart klausia apie tai, ką verta skaityti ax.gif Būtų patogu toks sąrašas.

QUOTE(*Rykliukė* @ 2008 11 03, 20:31)
Merginos,
jau mazdaug zinau, kaip kovoti su negatyviom mintim, o gal kas galite patarti kaip kovoti su baime?

Baimės yra įvairaus pobūdžio - su kiekviena iš jų yra skirtingi kovos būdai. Yra tokia M.Clarksono knyga "Kaip įveikti baimes". Man asmeniškai labai padėjo smile.gif
http://www.almalitte...p/28;book;20142
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tikra: 03 lapkričio 2008 - 20:54
Merginos,

man tai irgi labai aktualu ir matau vienintele iseiti - sumazinti objekto reiksminguma, negalvoti apie jo pasiekimo budus ir susitaikyti su galimu pralaimejimu. Nes kai kazkam teikiam pernelyg didele reiksme, imam bijoti kas bus jei to nepasieksim arba jei turim, tai bijom prarasti
Atsakyti
Merginos,
o gal kas galite patarti kaip kovoti su baime? Jei mintis gana lengva trasformuoti i pozityva, tai jausma isprasyti sunkiau. Gal kas ir asmenine patirtimi pasidalintu? 4u.gif

Na, tokia cia ir patirtis... Dirbau kazka tai darbe. Tai virsininke buvo psiche-isterike, o paskui dar 2 jos paskirtos "vistos" pradejo tokia pat politika taikyti. Cia tokia politika buvo ne tik mano, o puses kolektyvo atzvilgiu taikoma. Na, vien zodziu... po kokiu 5 metu tisiog nereaguodavome. Ant taves rekauja, tau skaito morala (o patikekit, ta virsininke "apdirbti" ir "sudirbti" sugebedavo kiekviena nepaklusnu pavaldini individualia tvarka "ant kilimelio", bet ne kiekvienas moraliskai pasiduodavo lotuliukas.gif; taciau buvo ir kraupiu pavyzdziu, kaip zmogus pavercia kita psichologiniu vergu blink.gif ), bando sudirbti, gasdina (o gasdinti tai visada yra kuom ir gan lengva)... o tu nereaguoji. Ir jei pasiskusdavo tarp savu koks naujas bendradarbis, tai visi jam taip ir sake: "Nereaguok, neimk i sirdi".
Paskui dar keli asmeniniai stresai... Paskui vaiku gimimas... dare 2 cezarius. Tai pries pat antra cezari (iki gulimo i lygonine buvo daug veiklos, tai negalvojau ir stengiausi negalvot) net buvo mintis: padariau viska, tik va testamenta nespejau parasyt... doh.gif lotuliukas.gif
Ir idomiausia buvo tai, kad kai palikdavau kokia tai aplinka, tai kartais dar ir pareiskimu kokiu sulaukdavau, kad as va matai prazusiu be ju, blogiau gyvensiu ir t.t. ir pan. Kuri laika dar vis laukiau... ir kada gi as cia pradesiu blogai gyventi. Bet kaip neateidavo tas laikas, taip ir neateidavo... Nes gyvenimas klostesi i gera puse. Tai dabar ir nelaukiu... lotuliukas.gif
Taigi, po visu gyvenimo negandu ir kriziu, is kuriu teko kapstytis visom keturiom, tai net ir nezinau, kuom cia mane isgasdinti galima butu... Tai kazkaip ir ta baime praejo. Kartais net ir asara sunku isspausti i isore...
Is dalies gal padejo tai, kad vaikysteje megau skaityti detektyvus. Ir kiek issivyste loginis mastymas. Tai kai aprimsta jausmai, tada isijungia tas mano mastymas, suprantu, kad kazka galima padaryt ir isvengti (iseiti) is krizes. Neklausau kitu nuomones, jei nera geros argumentacijos, arba pakankamai informacijos, kad TAIP TIKRAI YRA.

Nagi, papasakokit, del ko jus jauciat baime? Del kokiu dalyku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l.jelena: 03 lapkričio 2008 - 21:08
Aš džiaugiuosi galėdama pasidalinti 4u.gif

QUOTE(Brainwave @ 2008 11 03, 20:18)
O GERAS,  biggrin.gif AČIŪ Sufi 4u.gif  aš dar ir paskutinio skyriaus norėčiau ax.gif

O šiaip - čia dar vienas iš pavyzdžių, kad norai pildosi biggrin.gif, kad ir smulkūs...Kažada skaičiau atsiliepimus apie šią knygą, užsinorėjau pati perskaityti, užėjus į kelis knygynus ieškojau-neradau, pamaniau, kad vistiek kažkaip ją turėsiu. Ir žiūr - knyga jau kompiuteryje. bigsmile.gif

Maldos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sufi: 03 lapkričio 2008 - 21:07
QUOTE(Sufi @ 2008 11 03, 22:06)
Maldos

didelis aciu ir uz maldas, man ta knyga tikrai suteike daug naudos ir pakeite daug ka gyvenime.
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2008 11 03, 21:48)
Jeigu kankina baimė, tai negatyvių minčių dar yra sočiai. 

QUOTE(Isabele @ 2008 11 03, 21:54)
man tai irgi labai aktualu ir matau vienintele iseiti - sumazinti objekto reiksminguma, negalvoti apie jo pasiekimo budus ir susitaikyti su galimu pralaimejimu. Nes kai kazkam teikiam pernelyg didele reiksme, imam bijoti kas bus jei to nepasieksim arba jei turim, tai bijom prarasti

Aciu 4u.gif

QUOTE(l.jelena @ 2008 11 03, 22:05)
Na, tokia cia ir patirtis... Dirbau kazka tai darbe. Tai virsininke buvo psiche-isterike, o paskui dar 2 jos paskirtos "vistos" pradejo tokia pat politika taikyti.  Nagi, papasakokit, del ko jus jauciat baime? Del kokiu dalyku?

Oi, pas mane tai visokiu ju yra, bet matyt visos kyla del nesagumo... Ir del ateities nerimauju, ir kosmarai sapnuojasi, kartais buna is vis nepagrista baime ziureti i veidrodi, lyg ten kazka pamatysiu doh.gif Reikia man susigalvoti saugumo teikiancia afirmacija, gal po truputi isvysiu tas baimes g.gif

QUOTE(Sufi @ 2008 11 03, 22:06)
Maldos

O kaip cia is sito saito parsisiusti? Kazkaip nesupratau... Cia kazkur apmoketi reikia? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rykliukė* @ 2008 11 04, 08:29)
O kaip cia is sito saito parsisiusti? Kazkaip nesupratau... Cia kazkur apmoketi reikia? ax.gif  blush2.gif

Kai atsidarai puslapį, spausk ant `Free User` mygtuko. Tada praeis kažkiek sekundžių ir pasirodys mygtukas `Download`.
Atsakyti