Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukus Pozityvisčių Kampelis

QUOTE(Sufi @ 2008 10 31, 18:08)
Tiesa, o iš kur šitas lobis?

nezinau ax.gif drauge persiunte kaip interneto "folklora"
Atsakyti
QUOTE(Brainwave @ 2008 10 31, 18:03)
Nėščios moters įsčiose kalbasi du kūdikiai. Vienas jų tikintis, kitas – ne.

thumbup.gif wub.gif bigsmile.gif didis.gif cray.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=Jumag,2008 10 30, 09:45]
[quote=liūtuke,2008 10 29, 19:27]
Rekomendavo Kaira, kol kas dar neieškojau, bet labai sudomino thumbup.gif
Papildyta:

....o apie ka ji ax.gif 4u.gif ....kuo ji tave sudomino...jei gali truputi apibudink blush2.gif ....gal leksiu ieskot.... biggrin.gif
[/quote]
Man sunku apibūdinti neskaičius, bet kiek supratau iš aprašymo, tai tarsi gyvenimo vadovas. Dabar dažnai paskaitau Louise L.Hay ,, Mylėdamas save tu būsi laimingas". Taip , tikrai dažnai, nes tai man padeda atsakyti į daugybę iškylančių klausimų, be to tai tarsi geros energijos užtaisas. Norėčiau analogo tik kito autoriaus, todėl ir sudomino. Atsakiau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustikas @ 2008 10 31, 00:01)
...kaip tik mintyse ieskojau "padorios" knygos. Prisisaukiau!!! 4u.gif Romanu senai jau neskairau, vis kazka..pamastymui, keitimuisi. Butinai isigysiu. ACIU wub.gif

Ir dar: o pastebejote, kad kai pacios skaitote, analizuojate, lyginate, keiciates ir bandote savo naujus atradimus pasidalinti su "neskaitanciais zmonemis" kokia ju reakcija? Man daznai buna, kad pasisneku "su savimi", gaunu atsakyma "Gal. Nu nezinau..Nesamone..." ir... nutylu. Ka kalbeti, kai realumas skirtingas?

Kartais mes kai suzinome mums labai naudingus dalykus, labai norime su kitais pasidalinti ir kartais net primygtinai irodyti kitiems, kad tai yra teisingas kelias. Kartais net galvojame, kad tai musu pareiga. Bet is tikruju tai atsipalaiduok. Tu neatejai i sia zeme kazka pakeisti, kazka irodyti. Mes atejome cia zaisti ir augti ir daug dziaugsmo patirti. Visata pleciasi ir auga, ir mes irgi. Kai jausi, kad zmogus susidomejes, kai iseis naturaliai is kalbos - tada gali pasidalinti savo informacija, bet irgi labai lengvai- tik tiek, kiek zmogui norisi, ir kol Tu nejauti pasipriesinimo.
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 10 30, 03:00)
taip ir padaryciau,jei tureciau kaip bilieta nusipirkti, siuo metu esu bedarbe, bet manau reikes susiorganizuoti is kur nors. Manau taip ir padarysiu, nes kitaip isprotesiu kol jis gaus tas savo atostogas. Ir tada bus labai aisku is jo elgesio kaip viskas yra 4u.gif  Aciu tau, manau cia yra teisingiausias kelias
Zinau liutuke,taip noriu tos harmonijos, bet esu ne is kantriu zmoniu, manau to reikia man mokintis blush2.gif

Manau prabanga skirti tiek laiko ir energijos mistiniam herojui. Neįsižeisk, bet gal tikrai nutrauk tą bambagyslę, vardan savęs. Skausmas greit atlėgs ir pasijusi laisva, kaip paukštė. Ach koks fainas tas jausmas!!!!!!!!!!! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jumag @ 2008 10 30, 14:33)
....o ar kam po situ knygu..pasikeite kas gyvenime 4u.gif ?

Pakeitus mąstymą viskas ėmė keistis 100% , tiesa tai nutinka ne per 1d, reikia turėti kantrybės ir taip gyventi nuolat
Papildyta:
QUOTE(Takelis @ 2008 10 30, 22:11)
"Kai kas sako : nepatikėsiu, kol nepamatysiu. O aš sakau tau : kol nepatikėsi, nepamatysi." (Pokalbiai su Dievu)
Jaučiat, kokia pasirinkimo laisvė?  thumbup.gif

Labai taikliai pasakyta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evax @ 2008 10 31, 10:50)
aciu visoms labai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  nu nors pasiusk asaros bura is nieko  verysad.gif

Evax, su gimtadieniu ! user posted image
būk mylima, būk pati gražiausia,būk žiedu, kuris sielą atgaivina.Būk laiminga kasdien nepailstamai dalindama tai, ko kiekvienam labiausiai reikia-meilę, šilumą, supratimą, o tavo svajonių sodas te visad bus neaprėpiamas ir visada žydintis
Atsakyti
gera skaityti Jusu tema net kada paciai ne itin gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kita Mergaitė: 31 spalio 2008 - 18:57
QUOTE(Tikra @ 2008 10 31, 19:29)
Sveikos smile.gif

Pradėjau skaitinėt iškart tris knygas: "Įsimylėk save", "Vienuolis, kuris pardavė Ferari" ir "Jūsų pasąmonės galia". O dabar turiu klausimą: ar "Pozityvaus mąstymo galia" nėra tik kitoniškas atkartojimas to, ką rašo Murphy? Gal kas nors skaitėt jas abi ir galit pakomentuot? 4u.gif

Skaičiau abi. Tai iš tiesų vis tos pačios tiesos, bet vis vartomos kitais kampais. Jei smagu buvo skaityti vieną, su malonumu skaitysi ir kitą ax.gif .
Tuo tarpu "Vienuolis..." jau visai kitas modelis. Bet pozityvas tas pats thumbup.gif . Nors man priimtinesnis Murphy... ax.gif
Papildyta:
Evax, su Uogienės Diena bis.gif bis.gif bis.gif

Nebijok savo liūdesio. Gali būti, kad tavo dvasia išgyvena virsmą, todėl tau reikia ramybės ir susikaupimo, tylaus pabuvimo su savimi gimties dieną...
Gali būti, kad tą dieną tavyje atsispindi gimties traumos... Tai pašalinama rebefingo būdu (aktyvaus kvėpavimo užsiėmimai).
Bet kokiu atveju nesibaimink, žmogaus gimimo diena yra jam labai reikšminga dvasiškai. Ir su svaigiu siautuliu tai neturi nieko bendro. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustikas @ 2008 10 31, 11:01)
...kaip tik mintyse ieskojau "padorios" knygos. Prisisaukiau!!! 4u.gif Romanu senai jau neskairau, vis kazka..pamastymui, keitimuisi. Butinai isigysiu. ACIU wub.gif

Ir dar: o pastebejote, kad kai pacios skaitote, analizuojate, lyginate, keiciates ir bandote savo naujus atradimus pasidalinti su "neskaitanciais zmonemis" kokia ju reakcija? Man daznai buna, kad pasisneku "su savimi", gaunu atsakyma "Gal. Nu nezinau..Nesamone..." ir... nutylu. Ka kalbeti, kai realumas skirtingas?

Taip, būna, paprastai nesileidžiu į kalbas, jeigu žmogui tai dar neatrasta žemė nieko nepadarysi. Manau pozityvų mąstymą žmogus turi atrasti pats.
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2008 10 31, 21:58)
Manau pozityvų mąstymą žmogus turi atrasti pats.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustikas @ 2008 10 31, 11:01)

Dalintis norisi tik iš pradžių, vėliau supranti, kad kiekvienas eina savo keliu, o perskaitytus dalykus reikia įgyvendinti kad veiktų, o tai jau darbas apie kurį nesinori kasdien plepeti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 10 30, 14:44)
Sveikutes, jei kuri nors noretu knygos " Isimylek save ", galiu atsiusti per skype. Man taip atsiunte Kaira, noretusi pasidalinti toliau jos geru darbu. Nesivarzykit ir sakykit kurioms reikia 4u.gif

Labas vakaras 4u.gif vis paskaitinėju Jūsų skyrelį, bet parašyti per daug neturiu ką. Visas beveik čia minimas knygas esu perskaičiusi, "Vienuolis kuris pardavė Ferarį" - man per silpna, kitos neblogos, pvz. "tik mylėdamas save būsi laimingas" ar "atgaiva sielai"...
Nenoriu pasirodyti pesimistė, o gal jau pasiekiau tą žinojimo stadiją, kad kai būna blogai, tai jau blogai schmoll.gif nepadeda man nei knygos, nei auksinės mintys, nei nusiteikimo galia. Tiesiog aiškiai žinau ir jaučiu, kada esu laiminga, kada širdis dainuoja ir ko noriu iš gyvenimo, kad taip būtų. Dėja, ne viskas juk yra įgyvendinama, kaip bebūtų. Teoriškai gal taip ir negalima mąstyti, tačiau yra kaip yra.
Beje, Sa r, būčiau labai dėkinga už knygutę " Isimylek save " per Skype. Ten esu Persija.Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G.Persija: 31 spalio 2008 - 22:42