Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukus Pozityvisčių Kampelis

QUOTE(Sa r @ 2008 10 22, 20:12)
Ieškodami grožio, keliaujame po visą pasaulį,
tačiau turime turėti grožio savyje, antraip jo nerasime.

Mes retai galvojame apie tai, ką mes turime, bet
per dažnai galvojame apie tai, ką mes prarandame.

Pats populiariausias melas šioje planetoje :"Kai aš gausiu tai ko noriu, aš busiu laimingas".
Laimingi tie,kurie duoda,o ne ima.
Laimingiausios gyvenimo akimirkos bevertes, jeigu jomis nera dalijamasi.
Nuo šiol skustis draudžiama.
Ieškok galimybiu,o ne garantiju

labai gražūs žodžiai,man ypač pirmieji patiko wub.gif

žiūrėk,tarkim viršuj yra parašyta kertelė sielai ar ne?Supermamų klubas > Tarp mūsų, mergaičių... > Kertelė sielai- na va taip yra parašyta.paspaudi ant kertelės sielai ir išmeta daug temų,na kaip visad,o dešinėj pusėj yra parašyta 'nauja tema' ir dar kazkas.paspaudi ant to ir tau ismeta beveik toki pati langa kaip ir paprastas atsakymas buna,kaip rasai atsakydama cia.yra parašyta temos antraštė,temos kažkas tai blush2.gif biggrin.gif surašai viską,tada parašai pačią žinutę,va tuos žodžius ir apačioj kaip spausdavau skelbti žinutę taip yra skelbti temą.pabandyk nueiti į tą 'nauja tema',tau išmes tą langą,o kai norėsi sukurti kokią temukę žinosi jau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkele @ 2008 10 22, 21:19)
Sutinku su visais išsakytais žodžiais, bet džiaugsmai kuriais nėra su kuo dalintis taip pat geri, tiesiog pats sau tyliai džiaugiesi bigsmile.gif

Bet kai gali džiaugsmu su kitu pasidalinti ir tuo tarsi ''užkrėsti'', pasijunti dar geriau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 10 22, 21:22)
Bet kai gali džiaugsmu su kitu pasidalinti ir tuo tarsi ''užkrėsti'', pasijunti dar geriau  bigsmile.gif

Aš turėjau mintyse, kad jei nėra su kuo pasidalinti, nereikia liūdėti bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu Kaktuse, tikrai nereikejo, as tiesiog norejau pasidalinti graziais zodziais. Bet aciu Tau uz geruma 4u.gif wub.gif
Taip pat dziaugiuosi del taves Winona, smagu girdeti, kad viskas gerai. Ir uzjauciu del migrenos, pati ja turiu, tad zinau tas kancias. Saunuole, kad taip greitai pasveikai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkele @ 2008 10 22, 21:31)
Aš turėjau mintyse, kad jei nėra su kuo pasidalinti, nereikia liūdėti bigsmile.gif

Tai čia tai jau be abejo. smile.gif galima ir vienam džiaugtis.

QUOTE(Sa r @ 2008 10 22, 21:32)
Aciu Kaktuse, tikrai nereikejo, as tiesiog norejau pasidalinti graziais zodziais. Bet aciu Tau uz geruma 4u.gif  wub.gif

Na, tegul gražūs žodžiai būna visad matomi priekyje mirksiukas.gif
Atsakyti
Na mergaites viskas gerai.Yra nauja temele ir mes tuo labai dziaugiames bei dalinames savo dziaugsmu. Siandien as jauciu, kad pasaulis yra tiesiog nuostabus. O kaip Jus? wub.gif
Aciu Winona uz patarima. Man net keista, atrodo viska butent taip ir dariau, na nebent ka ne taip ten surasiau ar kaip, kas cia zino...Bet juk nesvarbu. Kaktuse saunuole, labai fainai atidare musu nauja temele, tad galime ir toliau snekuciuosi bei dalintis savo mintimis 4u.gif wub.gif
Man gal kita karta pasiseks blush2.gif 4u.gif
Atsakyti

Sar, Kitą kart būtinai pasiseks mirksiukas.gif
Koks skirtumas galų gale.. Juk tą temą dar ne vieną ir ne dvi prikalbėsim irnesakyk.gif Svarbu, kad būtų kam atidarinėt thumbup.gif

Šiandien iki dabar jaučiuosi labai blogai, tačiau atsigaunu. Vėl užplūdo gera energija, ir su ja keliausiu miegučio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 10 22, 22:39)
Šiandien iki dabar jaučiuosi labai blogai, tačiau atsigaunu. Vėl užplūdo gera energija, ir su ja keliausiu miegučio  wub.gif [/b][/i]

Tuomet linkiu kuo saldziausiu bei sviesiausiu sapnu. Ir tegul rytojus buna nuostabus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 10 22, 21:50)
Tuomet linkiu kuo saldziausiu bei sviesiausiu sapnu. Ir tegul rytojus buna nuostabus wub.gif

Ačiū, ir tau! wub.gif iki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 10 22, 22:56)
Ačiū, ir tau!  wub.gif  iki  mirksiukas.gif

Ir tau aciu, butinai ka nors malonaus pagalvosiu pries uzmiegant, tuomet tas geras jausmas lydi ir sekancia diena ax.gif
Atsakyti
Na, jus pozitivystes, ziuriu sparciai dirbat. thumbup.gif Ka tik atrodo antra tema buvo pradeta, o ziuriu jau trecia varot pavarot. Na, saunuoles... bigsmile.gif
Atsakyti

Gera širdis ir šaltą dieną skleidžiasi žiedais.

user posted image

Ši diena baigėsi.Rytdienai sinoptikai pranašauja vėsą, bet jie nežino apie mūsų širdyse įsižiebiančią optimizmo , meilės sau ir pasauliui ugnį.

Pesimistas verkia paskutinio nukritusio lapo , nes nežino kaip įkaitinti širdį ir užauginti gėles.

Geros rytdienos, o toms kurios skaitys ryte šiandienos. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti