Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukus Pozityvisčių Kampelis

QUOTE(Sa r @ 2008 10 30, 14:44)
Sveikutes, jei kuri nors noretu knygos " Isimylek save ", galiu atsiusti per skype. Man taip atsiunte Kaira, noretusi pasidalinti toliau jos geru darbu. Nesivarzykit ir sakykit kurioms reikia 4u.gif

mano nickas shirdele2008, bet online būsiu tik vakare... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumag @ 2008 10 30, 15:35)
...labai dziagiuosi.., kad knygos tau dave..tai, kad kaip suprantu eme viskas keistis geraja linkme mirksiukas.gif  4u.gif ....sekmes! 4u.gif

na tiesiog knygos man padejo pakeisti poziuri, o siam pasikeitus ir gyvenimas pasidare grazesnis. Ko gero butu per drasu teigti, kad poziuris pasikeite 100 proc., bet pasikeite labai labai stipriai. Kol kas mano svajone neissipilde ir problemos niekur nedingo, viskas yra po senovei, bet supratau, kad del sirdies troskimo, koks jis svarbus bebutu negalima viso gyvenimo statyti ant kortos ir be paliovos kartoti, kad busiu laiminga tik tada, kai issipildys svajone....
As del savo svajones buvau visiskai atsiribojusi nuo pasaulio, vengdavau situaciju, zmoniu, kurie mano svajone turi, verkdavau, kad esu nelaiminga, nepilnaverte... ir zinai ka? man gyvenimas labai aiskiai parode, kad kuo daugiau as begu nuo nenorimu situaciju, tuo daugiau ju randasi; kuo labiau isgyvenu, neturedama savo svajones, tuo ji labiau tolsta nuo manes... atsiradus tokiems pojuciams, kazkaip atsirado ir reikalingos knygos, zmones ir pamazele viskas keiciasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumag @ 2008 10 30, 14:33)
....o ar kam po situ knygu..pasikeite kas gyvenime 4u.gif ?

Kazkaip uzkliuvo uz akiu, kad ta pati forumiete ta pati klausima 10-ies dienu begyje uzduoda minimum antra karta. ax.gif Nors jau sioje temoje n kartu buvo prirasyta pavyzdziu is gyvenimo kaip merginoms pasikeite gyvenimas. Is kur toks nepasitikejimas, o tiksliau - netikejimas?? Kelinta karta rasai, kad va, gal reiks nusispirkti, gal reiks paskaityti kazkuria knyga?? Vat tikri jau stebuklai butu, jeigu perskaitei knyga, padejai i lentyna ir... oba - visi norai pildosi. Sitos knygos - ne romanai apie meile. Sitos knygos - ziniu saltinis, ir jeigu tik perskaitysi, bet nieko i savo smegeneles neperkelsi, netaikysi kasdienybeje igytu ziniu - taip ir liksi beklausinedama kitu ar kas pasikeite, o tos, kurios dirbo su savim, taike tas zinias, kurias perskaite, jau ir pamirse bus kaip galejo tuom netiketi, kokie pirmi zingsniai buvo netvirti, nes jau gyvens savo svajoniu gyvenima. Tiesiog - nustok abejoti, pradek padeti sau. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
skaitineju jusu tema taip pabirai, tai viena tai kita puslapi. Radau graziu zodziu... Oj negaliu... net verkiu berasydama. Nes as nezinau ar noriu atsiverti ar ne. Bet parasysiu ka nors. Turbut koks mano vidus dabar toks ir butas atrodo... Visur netvarka ir net nezinau nuo ko pradet tvarkytis. Turiu pilna baimiu.
Studijuoju antrame kurse, esu apleidusi mokslus visiskai. Neturiu nei vienos drauges. Bet ir kartais pagalvoju, kad man butu sunku draugauti, kad man gal nereikia jokios drauges... Bet kartais jausdavaus niekieno nesuprasta. Mamai paskambindavau i LT, ji dirba, sako neturi laiko kalbetis, be to man geda jai pasipasakoti visa teisybe kaip yra is tiesu. Kai sesei pasakodavau, ji sakydavo: nepradek ir vel. MB uzsienietis, kartais man sunku issikalbeti uzsienio kalba ir bijau, kad jis nesupras manes. As jau nuo mazens linkusi viska kaupti savyje. Dabar isvis turejau zmoniu baime. Beveik per du metus priaugau apie 13 kg, nes parasidejo emocinis valgymas...
Bijau ir gedinuosi pries savo MB. Kai atvaziavau i Vokietija, pirmieji menesiai buvo sunkus, bet as buvau pasitikinti savimi. Net nezinau kas privede mane prie tokios situacijos... Dabar su MB jau kokius puse metu sutariam puikiai, nzn, gal jis pasikeite ar net nzn. Bet pries tuos 6 men kiek buvo nesutarimu, gal as nuo to laiko dar nepasveikau... Jauciuosi, kad nebesu as. Gal per daug bandziau prie jo prisitaikyti. Nebepasitikiu savimi, nemyliu saves, nekenciu.. Praradau savo svajones, nebezinau kaip buti savimi.
Paziurejau ta filma "The Secret". Prisiminiau, kad is tikruju mintys pildosi. Anksciau visada taip buvo. Bet kaip dabar susiimti save i rankas ir siekti to ko as noriu, o ne kokia mane nori matyti MB. Zinau, kad butu viskas gerai, jeigu tik as gerai jausciausi. Pagydyciau savo siela. Nes siuo metu esu uzgniauzusi tiek daug savyje, kad nebegaliu. Nors kartais labai normaliai jauciuosi ir kiti nieko nepasakytu, kad man blogai.

Nu va parasiau ir nustojau verkti smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Britney @ 2008 10 30, 17:25)
Sveikutes,
Paziurejau ta filma "The Secret". Prisiminiau, kad is tikruju mintys pildosi. Anksciau visada taip buvo. Bet kaip dabar susiimti save i rankas ir siekti to ko as noriu, o ne kokia mane nori matyti MB. Zinau, kad butu viskas gerai, jeigu tik as gerai jausciausi. Pagydyciau savo siela. Nes siuo metu esu uzgniauzusi tiek daug savyje, kad nebegaliu. Nors kartais labai normaliai jauciuosi ir kiti nieko nepasakytu, kad man blogai.

Nu va parasiau ir nustojau verkti  smile.gif

Gal... tiesiog pasakyti viena ryta sau- galiu buti pati savimi ir prisitaikyti kiek tai man priimtina prie MB? g.gif Kada priestarauji savo prigimciai, naturaliai kyla nepasitenkinimas savimi ir tuo kas vyksta. Pasikeitimas turetu vykti ne vardan kito zmogaus, o vardan saves... Tai turi vykti naturaliai, o ne per prievarta, kad tik kazkam itiktum... Pabandyk nuo pozityviu minciu kartojimo: "As esu kas esu. As save myliu. Myliu vaika savyje. " Ar kazka panasaus. Pirmiausia dar reikia susitaikyti su savimi, nes pati pries save panaudojai vienaip ar kitaip prievarta... nezinau ant kiek as cia aiskiai parasiau... blush2.gif Viena mintis veja kita, tai gali buti mano postas truputi padrikas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 10 30, 13:44)
Sveikutes, jei kuri nors noretu knygos " Isimylek save ", galiu atsiusti per skype. Man taip atsiunte Kaira, noretusi pasidalinti toliau jos geru darbu. Nesivarzykit ir sakykit kurioms reikia 4u.gif

as ir noreciau cirvu_dama2
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 10 30, 14:44)

o čia kartais ne ta pati kaip ir "mylėdamas save būsi laimingas" ? Nes jau pasimečiau g.gif
Na gal tik panaši, dabar daug panašiai rašančių ax.gif

beje sveikutės 4u.gif kaip nuotaikos?

dar taip pat turiu klausimėlį.. gal kas žinot šios citatos autorių?
" Tikėk tuom ko dar nėra, tam kad, būtų. "
Atsakyti
QUOTE(Fraise @ 2008 10 30, 20:01)
o čia kartais ne ta pati kaip ir "mylėdamas save būsi laimingas"  ? Nes jau pasimečiau  g.gif
Na gal tik panaši, dabar daug panašiai rašančių  ax.gif

beje sveikutės  4u.gif kaip nuotaikos?

labai gera citata thumbup.gif O del to ar ta pati knygau net nezinau...gal kas nors zinos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fraise @ 2008 10 30, 18:01)
o čia kartais ne ta pati kaip ir "mylėdamas save būsi laimingas"  ? Nes jau pasimečiau  g.gif
Na gal tik panaši, dabar daug panašiai rašančių  ax.gif

beje sveikutės  4u.gif kaip nuotaikos?

Aš kai skaičiau apie tą vienuolį kuris pardavė ferarį(na kažkurią kitą dalį,gal "kas verks kai tu mirsi")tai išsirašiau nemažai tokių frazių:
Tikėk,kad turi,ir turėsi. D.Erasmus

Tikėjimas mus verčia tikėti tuo,ko dar nematome,o atlygis už tikėjimą yra tai,kad regime įtikėtinus dalykus.

Patikėkime tuo,ko nematome,tikėjimas mums atlygins-išvysime tai,kuo tikim.

man dar patiko tokie žodžiai:
Nematomas tavo sielos šaltinis turės išsiveržti ir šniokšdamas plūsti į jūrą,
Ir prieš tave atsivers beribių gelmių lobynas.
Bet neieškok svarstyklių savo slaptajam lobiui pasverti
Ir nematuok savo išmanymo gylio matuokle,
Nes tavo esatis yra jūra-beribė ir neišmatuojama.

Kahlil Gibran "pranašas"

vakar užėjau,nes norėjau pasigirti padarius gerą darbą biggrin.gif blush2.gif bet užėjau ir radau aktualią temą,tai net pamiršau ko atėjau biggrin.gif
kažkaip užkabino feng shui smile.gif bandžiau kažko nete ieškoti,truputį paskaityti SM,bet man iš knygos žinių semtis lengviausia(mačiau,kad sufi patyrus feng shui ax.gif ). Užteko fakto,kad dabar turiu kiek daugiau laiko ir,kad labai svarbu namuose yra tvarka-tai iškart nupėdinau tvarkyti virš drabužių spintos esančios spintelės...prikroviau du pilnus maišus išmetimui-noriu padaryti vietos gėriui ir naujovėms thumbup.gif toliau eis rašomojo stalo stalčiai cool.gif ech,kaip gera wub.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 10 30, 21:45)
Aš kai skaičiau apie tą vienuolį kuris pardavė ferarį(na kažkurią kitą dalį,gal "kas verks kai tu mirsi")tai išsirašiau nemažai tokių frazių:
Tikėk,kad turi,ir turėsi. D.Erasmus

Tikėjimas mus verčia tikėti tuo,ko dar nematome,o atlygis už tikėjimą yra tai,kad regime įtikėtinus dalykus.

Patikėkime tuo,ko nematome,tikėjimas mums atlygins-išvysime tai,kuo tikim.

man dar patiko tokie žodžiai:
Nematomas tavo sielos šaltinis turės išsiveržti ir šniokšdamas plūsti į jūrą,
Ir prieš tave atsivers beribių gelmių lobynas.
Bet neieškok svarstyklių savo slaptajam lobiui pasverti
Ir nematuok savo išmanymo gylio matuokle,
Nes tavo esatis yra jūra-beribė ir neišmatuojama.

Kahlil Gibran "pranašas"
vakar užėjau,nes norėjau pasigirti padarius gerą darbą biggrin.gif  blush2.gif bet užėjau ir radau aktualią temą,tai net pamiršau ko atėjau biggrin.gif
  kažkaip užkabino feng shui smile.gif bandžiau kažko nete ieškoti,truputį paskaityti SM,bet man iš knygos žinių semtis lengviausia(mačiau,kad sufi patyrus feng shui ax.gif ). Užteko fakto,kad dabar turiu kiek daugiau laiko ir,kad labai svarbu namuose yra tvarka-tai iškart nupėdinau tvarkyti virš drabužių spintos esančios spintelės...prikroviau du pilnus maišus išmetimui-noriu padaryti vietos gėriui ir naujovėms thumbup.gif toliau eis rašomojo stalo stalčiai cool.gif ech,kaip gera wub.gif

labai geros mintys, tikrai nuteikia pozityviai. thumbup.gif O del tvarkymo ir man reiktu, bet kazkaip vis atrodo visko reikia... blush2.gif
Atsakyti
"Kai kas sako : nepatikėsiu, kol nepamatysiu. O aš sakau tau : kol nepatikėsi, nepamatysi." (Pokalbiai su Dievu)
Jaučiat, kokia pasirinkimo laisvė? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2008 10 23, 00:25)
Kaip radeti pozityviai mastyti kai tave is vidaus pleso neigiami jausmai, taip, kad net bloga nuo ju?

Pradeti, matyt, geriausia nuo supratimo, kad jausmai nera blogi, visi jausmai yra labai geri, nes jie yra musu indikatorius, ar musu mintys sutampa su musu vidinio zmogaus(Dievo, visatos, angelo, ar kaip kitaip Tu nori tai vadinti)sioje situacijoje, ar ne. Ar to mintys kurs ateiti, kurios Tu nori, ar ne. Ir TU nesi bloga del to, kad tokias mintis galvoji. Tu tiesiog isisjungusi i kita banga. Persijungti is karto is beviltiskumo i dziaugsma nelengva ir nereikalinga. Tiesiog labai pamazu, ieskok minciu apie situacija, kurios susvelnintu Tavo priesinimasi geroms bangoms. Gali tai net rastu daryti, nes tada yra daug lengviau koncentruotis. Pav. sakykim, kazkas Tave izeide.
Sakykim, Tu pradedi su mintimi
Kodel man visada nesiseka? Kodel gyvenimas man toks bjaurus(beviltiskumas)
As nekenciu jo! Jis absoliutus idiotas!(pyktis - jau geriau nei beviltiskumas)
Galbut jo diena buvo ne kokia irgi. Bet tai ne mano kalte(irzlumas- dar siek tiek palengvejimo)
Ka kiti zmones galvoja ar sako apie mane yra apie juos, o ne mane.(vel siek tiek geriau)
Bet as zinau, kad kazkas mano bangose pritrauke si zmogu sioje situacijoje(nesijaucia geriau nei pries tai buvusi mintis)
As galiu leisti tam zmogui buti kur jis yra, ir koncentruotis i dalykus kurie yra geri mano gyvenime siandien(viltis - jau lengviau)

Cia tik pavyzdys, kievienam zmogui skirtingos mintys kelia palengvejima ar pasunkejima.

4u.gif
Atsakyti