Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukus Pozityvisčių Kampelis

[quote=liūtuke,2008 10 29, 19:27]
Rekomendavo Kaira, kol kas dar neieškojau, bet labai sudomino thumbup.gif
Papildyta:

....o apie ka ji ax.gif 4u.gif ....kuo ji tave sudomino...jei gali truputi apibudink blush2.gif ....gal leksiu ieskot.... biggrin.gif
Atsakyti
parekomenduokit gera knyga apie pozityvu mastyma, kaip ji reguliuoti ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(madam_qq @ 2008 10 30, 11:34)
parekomenduokit gera knyga apie pozityvu mastyma, kaip ji reguliuoti ir t.t.

Man labai patiko Zelando "Transerfingas". Yra sesi tomai berods. Fantastiskos knygos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabele @ 2008 10 30, 12:44)
Man labai patiko Zelando "Transerfingas". Yra sesi tomai berods. Fantastiskos knygos  rolleyes.gif

.....perskaiciau pristatyma rekomenduojamos knygos....tai labai ispudingai apibudinta.... 4u.gif reiktu nors viena pabandyt perskaityt.. ax.gif ...gal patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabele @ 2008 10 30, 11:44)
Man labai patiko Zelando "Transerfingas". Yra sesi tomai berods. Fantastiskos knygos  rolleyes.gif

o gal kas galetumete paskolinti? buciau labai dekinga... nes nelabai turiu galimybes po knigynus ieskoti ir greiciausiai nerasti ...
Atsakyti
QUOTE(madam_qq @ 2008 10 30, 12:06)
o gal kas galetumete paskolinti? buciau labai dekinga... nes nelabai turiu galimybes po knigynus ieskoti ir greiciausiai nerasti  ...

mielai paskolinciau, bet as pati is viesosios bibliotekos buvau pasiemusi. Noreciau isigyti jas visas, nes tai tokios knygos, kurias gali skaityti ir skaityti, kiekvienu kartu vis kazka naujo atrandi.
Dar gera knyga "jusu pasamones galia", bet transerfinge viskas graziai atsispindi, tai visvien prie ju apsistoju.
Atsakyti
QUOTE(Isabele @ 2008 10 30, 13:34)
mielai paskolinciau, bet as pati is viesosios bibliotekos buvau pasiemusi. Noreciau isigyti jas visas, nes tai tokios knygos, kurias gali skaityti ir skaityti, kiekvienu kartu vis kazka naujo atrandi.
Dar gera knyga "jusu pasamones galia", bet transerfinge viskas graziai atsispindi, tai visvien prie ju apsistoju.

....o ar kam po situ knygu..pasikeite kas gyvenime 4u.gif ?
Atsakyti
Sveikutes, jei kuri nors noretu knygos " Isimylek save ", galiu atsiusti per skype. Man taip atsiunte Kaira, noretusi pasidalinti toliau jos geru darbu. Nesivarzykit ir sakykit kurioms reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 10 30, 14:44)
Sveikutes, jei kuri nors noretu knygos " Isimylek save ", galiu atsiusti per skype. Man taip atsiunte Kaira, noretusi pasidalinti toliau jos geru darbu. Nesivarzykit ir sakykit kurioms reikia 4u.gif

as labai labai noreciau, nes be sansu musu mieste gauti, skype nika parasiua i az.is anksto aciu.
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 10 30, 14:44)

jei galima man 4u.gif jurgita_qq
busiu labai dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumag @ 2008 10 30, 14:33)
....o ar kam po situ knygu..pasikeite kas gyvenime 4u.gif ?

tai priklauso nuo to kiek knygoje isdestyta informacija isisamoninam ir taikom praktikoje smile.gif Neuztenka perskaityti ir zinoti, kad taip ar anaip yra - reikia taip gyventi, o tai nera lengva. Dar priklauso kokiais tikslais tokias knygas skaitome ir kiek mums tai svarbu: vieni nori tik sirdi pakutenti, o kiti gelbeja griuvanti gyvenima...
As po visu nelaimiu stovejau ties riba arba pasiduoti emocijoms ir varyti i durnyna, arba keisti poziuri i situacija, tai man tos knygos dave labai daug, labai... O informacijos realumu isitikinau pati, nes pakeitus mintis, veiksmus viskas aplinkui eme keistis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabele @ 2008 10 30, 16:13)
tai priklauso nuo to kiek knygoje isdestyta informacija isisamoninam ir taikom praktikoje  smile.gif Neuztenka perskaityti ir zinoti, kad taip ar anaip yra - reikia taip gyventi, o tai nera lengva. Dar priklauso kokiais tikslais tokias knygas skaitome ir kiek mums tai svarbu: vieni nori tik sirdi pakutenti, o kiti gelbeja griuvanti gyvenima...
As po visu nelaimiu stovejau ties riba arba pasiduoti emocijoms ir varyti i durnyna, arba keisti poziuri i situacija, tai man tos knygos dave labai daug, labai... O informacijos realumu isitikinau pati, nes pakeitus mintis, veiksmus viskas aplinkui eme keistis  smile.gif

...labai dziagiuosi.., kad knygos tau dave..tai, kad kaip suprantu eme viskas keistis geraja linkme mirksiukas.gif 4u.gif ....sekmes! 4u.gif
Atsakyti