QUOTE(Crystalic @ 2008 10 29, 21:44)
Tu teisi, persikrikštyjau aš O Tavo tas mergiote, sukėlė šypseną
tai ir uždėk didžiulę šypseną mergiote
QUOTE(TikGerai @ 2008 10 29, 21:45)
Mergytes, niu baikit...paziurekit is sono. Jie bijo pirmi pasakyti, kad baigta, tempia guma. O jus verkslenate ... nesuprantu, kodel taip elgiasi. Jusu inkstinktas sako - kazkas ne taip. Taskas. Nukerpi bamabygsle ir eini i prieki. Skausmingai , bet greitai ir veiksmingai. Jus iduodate atsakomybe uz savo savijauta kazkam, kad kazkas nusprestu, jog viskas baigta.
O pamirsti galima. Galima kartoti fraze - pasamone padeda man pamirsti ta zmogu dabar.
Sorry, zinau, kad mano zodziai jus isiutins...buvau ir as panasioje situacijoje, kai nenorejau sveiko proto klausyti. Bet geriau, kai maziau laiko sugaista, kai kas nors per galva gerai uzvozia, arba isutis/savigarba isijungia.
Sekmes
O pamirsti galima. Galima kartoti fraze - pasamone padeda man pamirsti ta zmogu dabar.
Sorry, zinau, kad mano zodziai jus isiutins...buvau ir as panasioje situacijoje, kai nenorejau sveiko proto klausyti. Bet geriau, kai maziau laiko sugaista, kai kas nors per galva gerai uzvozia, arba isutis/savigarba isijungia.
Sekmes
oi nee,tikrai nesiutina gerai,kai kuriais atvejais reikia griežtai ir aiškiai jis man nieko nežadėjo,susižavėjo jis,po to aš,nelabai ką tiesiai šviesiai sakėm,atėjo laikas jis išvažiavo ir gyvenam kiekvienas savo gyvenimą.Tai jausmai,kas per jausmas,jei galima protu jį formuot-niekalas tada,neįdomu nuoširdžiai ačiū už patarimą