Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukus Pozityvisčių Kampelis

QUOTE(Crystalic @ 2008 10 29, 21:44)
Tu teisi, persikrikštyjau aš smile.gif O Tavo tas mergiote, sukėlė šypseną  smile.gif

biggrin.gif tai ir uždėk didžiulę šypseną mergiote laugh.gif
QUOTE(TikGerai @ 2008 10 29, 21:45)
Mergytes, niu baikit...paziurekit is sono. Jie bijo pirmi pasakyti, kad baigta, tempia guma. O jus verkslenate ... nesuprantu, kodel taip elgiasi. Jusu inkstinktas sako - kazkas ne taip. Taskas. Nukerpi bamabygsle ir eini i prieki. Skausmingai , bet greitai ir veiksmingai. Jus iduodate atsakomybe uz savo savijauta kazkam, kad kazkas nusprestu, jog viskas baigta.
O pamirsti galima. Galima kartoti fraze - pasamone padeda man pamirsti ta zmogu dabar.

Sorry, zinau, kad mano zodziai jus isiutins...buvau ir as panasioje situacijoje, kai nenorejau sveiko proto klausyti. Bet geriau, kai maziau laiko sugaista, kai kas nors per galva gerai uzvozia, arba isutis/savigarba isijungia.
box.gif
Sekmes

oi nee,tikrai nesiutina thumbup.gif gerai,kai kuriais atvejais reikia griežtai ir aiškiai biggrin.gif jis man nieko nežadėjo,susižavėjo jis,po to aš,nelabai ką tiesiai šviesiai sakėm,atėjo laikas jis išvažiavo ir gyvenam kiekvienas savo gyvenimą.Tai jausmai,kas per jausmas,jei galima protu jį formuot-niekalas tada,neįdomu mirksiukas.gif nuoširdžiai ačiū už patarimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TikGerai @ 2008 10 29, 23:45)
Mergytes, niu baikit...paziurekit is sono. Jie bijo pirmi pasakyti, kad baigta, tempia guma. O jus verkslenate ... nesuprantu, kodel taip elgiasi. Jusu inkstinktas sako - kazkas ne taip. Taskas. Nukerpi bamabygsle ir eini i prieki. Skausmingai , bet greitai ir veiksmingai. Jus iduodate atsakomybe uz savo savijauta kazkam, kad kazkas nusprestu, jog viskas baigta.
O pamirsti galima. Galima kartoti fraze - pasamone padeda man pamirsti ta zmogu dabar.

Sorry, zinau, kad mano zodziai jus isiutins...buvau ir as panasioje situacijoje, kai nenorejau sveiko proto klausyti. Bet geriau, kai maziau laiko sugaista, kai kas nors per galva gerai uzvozia, arba isutis/savigarba isijungia.
box.gif
Sekmes

tikrai nesiutina sitie tavo zodziai, nes jau pati ta esu suvokusi.. aciu, kartais reikia tokio "spyrio" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 10 29, 23:50)
biggrin.gif tai ir uždėk didžiulę šypseną mergiote  laugh.gif

oi nee,tikrai nesiutina thumbup.gif gerai,kai kuriais atvejais reikia griežtai ir aiškiai biggrin.gif jis man nieko nežadėjo,susižavėjo jis,po to aš,nelabai ką tiesiai šviesiai sakėm,atėjo laikas jis išvažiavo ir gyvenam kiekvienas savo gyvenimą.Tai jausmai,kas per jausmas,jei galima protu jį formuot-niekalas tada,neįdomu mirksiukas.gif nuoširdžiai ačiū už patarimą smile.gif

Aciu Winona, tu esi geras zmogus. Ir as pasimelsiu uz tavo laime, kad iseitu viskas tik i gera tau 4u.gif
Ir aciu visoms uz patarimus.Ju visokiu reikia, todel cia ir rasome 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 10 29, 22:35)
Tikrai noriu buti laiminga ir net labai. Taciau pries kazka nusprendziant savo gyvenime labai noriu ji pamatyti. Taciau sunku suprasti ar sie santykiai turi ateiti, ar neturi. Ar cia isvis jam tik zaidimas...

Niekaip nesupratau - tai kas trukdo imti ir susitikti? blink.gif Jeigu tai ne Amerika - savaitgaliui perki bilieta ir skrendi. Ir nereikia ten visokiu menesi trunkanciu atostogu - o jeigu realybeje nepatiks - kaip reiks istverti toki ilga laika? Keliauji be jokio ten menesius trunkancio derinimo - tiesiog jam pasakai, kad vat, kita ar dar kita savaitgali busiu tavo mieste - susitinkam. Kiek bilietai kainuos -~1000Lt, bet tokiam reikalui tikrai galima tokia suma rasti. O jau paskui -pamatysi kas ir kaip - ar viskas i vienus vartus, ar abibusiai.. rolleyes.gif
O jeigu jo jausmais nusivilsi, tai bent aplinka pakeisi, nauja miesta aplankysi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brainwave @ 2008 10 30, 00:31)
Niekaip nesupratau - tai kas trukdo imti ir susitikti? blink.gif  Jeigu tai ne Amerika - savaitgaliui perki bilieta ir skrendi. Ir nereikia ten visokiu menesi trunkanciu atostogu - o jeigu realybeje nepatiks - kaip reiks istverti toki ilga laika? Keliauji be jokio ten menesius trunkancio derinimo - tiesiog jam pasakai, kad vat, kita ar dar kita savaitgali busiu tavo mieste - susitinkam. Kiek bilietai kainuos  -~1000Lt, bet tokiam reikalui tikrai galima tokia suma rasti. O jau paskui -pamatysi kas ir kaip - ar viskas i vienus vartus, ar abibusiai.. rolleyes.gif
O jeigu jo jausmais nusivilsi, tai bent aplinka pakeisi, nauja miesta aplankysi. smile.gif

taip,ir as jam sakiau, taciau jisai nesutinka, sako as noriu su tavimi praleisti daugiau laiko, kad tave pazinciau ir suprasciau, sako per viena diena ar dvi neimanoma to padaryti. Nezinau ar tuo tiketi
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 10 29, 23:34)
taip,ir as jam sakiau, taciau jisai nesutinka, sako as noriu su tavimi praleisti daugiau laiko, kad tave pazinciau ir suprasciau, sako per viena diena ar dvi neimanoma to padaryti. Nezinau ar tuo tiketi

ups... sorry, vat sitokios kalbos tai ta situacija, kuria aprase TikGerai.. 4u.gif
nors zinau ka daryciau tokioje situacijoje ax.gif - juk labai noriu ji pamatyti, tai susiorganizuociau sau trumpa kelione, bet taip, kad jeigu ka -tureciau ka nuveikti ir be jo, o jau po to -arba pazindinames toliau ir seka ilgesnes keliones, arba taskas - kelios asaros, pamastau kur cia as prisidealizavau, kodel negavau ko noriu, po to - nosis i virsu ir keliauju gyvenimo keliu toliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brainwave: 29 spalio 2008 - 23:00
QUOTE(Brainwave @ 2008 10 30, 00:53)
ups... sorry, vat sitokios kalbos tai ta situacija, kuria aprase TikGerai.. 4u.gif

Gal ir taip, reikes kazkaip save tvarkyti...
tiesa pasakius jauciuosi labai sudinai, atsiprasau uz toki issireiskima blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sa r: 29 spalio 2008 - 22:58
[quote=Sa r,2008 10 29, 19:30]
Sa r, kai sieloje darna ir harmonija tas pats atsiranda ir gyvenime. Tada pritraukiame tokius pačius draugiškus, mielus, harmoningus žmones. Tai ką mes susikuriame viduje, niekas negali sugriauti. Kitų žmonių minčių negalime valdyti ir nereikia- būtume monstrai. Gal tos tikrosios savosios puselės reikia mokėti išlaukti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 30 spalio 2008 - 01:16
QUOTE(Brainwave @ 2008 10 30, 00:53)
nors zinau ka daryciau tokioje situacijoje ax.gif  - juk labai noriu ji pamatyti, tai susiorganizuociau sau trumpa kelione, bet taip, kad jeigu ka -tureciau ka nuveikti ir be jo, o jau po to -arba pazindinames toliau ir seka ilgesnes keliones, arba taskas - kelios asaros, pamastau kur cia as prisidealizavau, kodel negavau ko noriu, po to - nosis i virsu ir keliauju gyvenimo keliu toliau.

taip ir padaryciau,jei tureciau kaip bilieta nusipirkti, siuo metu esu bedarbe, bet manau reikes susiorganizuoti is kur nors. Manau taip ir padarysiu, nes kitaip isprotesiu kol jis gaus tas savo atostogas. Ir tada bus labai aisku is jo elgesio kaip viskas yra 4u.gif Aciu tau, manau cia yra teisingiausias kelias
Zinau liutuke,taip noriu tos harmonijos, bet esu ne is kantriu zmoniu, manau to reikia man mokintis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sa r: 30 spalio 2008 - 02:05
Miela Sa r,

kaip aš tave dėl visko suprantu 4u.gif
Laikykis!

noriu padovanoti tau dainelę:

[url]
http://www.youtube.c...feature=related
[/url]

"Secret heart come out and share it
This loneliness, few can bear it
Could it have something to do with
Admitting that you just can't go through it alone?

Let em' in on your secret heart"
Atsakyti
QUOTE(tylusis meškėnas @ 2008 10 30, 04:14)
Miela Sa r,

kaip aš tave dėl visko suprantu  4u.gif
Laikykis!

noriu padovanoti tau dainelę:

[url]
http://www.youtube.c...feature=related
[/url]
"Secret heart come out and share it
This loneliness, few can bear it
Could it have something to do with
Admitting that you just can't go through it alone?

Let em' in on your secret heart"

Aciu tau labai 4u.gif Nejaugi ir tu esi panasioje situacijoje? Jei taip, uzjauciu tave labai 4u.gif Ir noriu padekoti tau uz dainele. Faina labai, ypac patiko keli zodziai...maybe u are just not man enough...ir pridesiu...thats why u r hiding...
Nusprendziau, sekanti karta kada kalbesiu su juo, issiaiskinsiu viska visiems laikams. Pasakysiu, kad jei nori tikrai susitikti, tuomet kuo greiciau nors vienai dienai, jei ne tai ne ir taskas. As tiesiog nebegaliu saves kankinti..
Sekmes tau ir laikykis taip pat wub.gif
Ir kiek suprantu, cia musu ir daugiau yra panasiose situacijose. Ot laikai atejo, niekada negalvojau, kad man taip nutiks, jog per kazkokia kvaila ekrano deze susigadinsiu sau tiek nervu. Ir matau ne man vienai taip yra...Galvojau, kad cia tik man vienai taip protas pasimaise lotuliukas.gif Tai buvo pirma ir paskutine tokiu budu uzmegzta pazintis schmoll.gif Sekmes visoms isnarplioti sias narpalynes wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sa r: 30 spalio 2008 - 03:03
Sveikos,

Na ir greit jūs čia plepat nebespėju skaityt blink.gif ,

sufi istorija labai priminė manąją, aš ir šeimoje turėjau ne kokį santykių pavyzdį ir tikrai nenorėjau to savąjame. turėjau aiškią viziją kokio žmogaus noriu šalia savęs, buvo daug visokių simpatijų, kurios netrukdavo ilgiau nei dvi savaitės, nes labai greit pajusdavau, kad negaliu bendraut normaliai, negerai jausdavaus ir tiek. draugės sakydavo kad senmerge paliksiu jei tokia išranki būsiu, bet man jau geriau nieko nei su bet kuo. bet vieną dieną visai netikėtai sutikau savo vyrą, tada buvo viskas absoliučiai kitaip, man buvo gera su juo net pati negalėjau patikėt. o dabar kai pergalvoju tai būtent tas savybes aš visada vertinau ir norėjau iš savo antros pusės.
baimės visokios ir nerimas santykiuose yra didelė problema, kaip ir nepsitikėjimas, bet tai manau kaip ir viskas mūsų gyvenime yra mūsų pačių pritraukta, esu tai patyrusi, bet kai pradėjau domėtis pozityviu mąstymu išsiaiškinau priežastis ir bandžiau susitvarkyt su savo kartais nevaldomomis mintimis, kurios virsdavo realybe. sunkiai, bet su laiku man pavyko, dabar esu visiškai rami jačiuos saugi ir iš viso viskas thumbup.gif , ko prieš porą metų tikrai nebuvo.

o jum mergytės linkiu taip pat išsiaiškinti kokios neigiamos emocijos jus kamuoja ir dėl kokių minčių jos kyla, o tada filtruot savo minčių maišyklę ir mest tas, kurios trukdo lauk arba keist jas teigiamom, va tada po truputį reikalai pradės taisytis,
ir dar čia buvo pasakyta, kad daug kas priklauso nuo pasitikėjimo savimi, tai faktas, nes niekas nemylės jūsų labiau nei pačios, tai pradžiai dar labai gerai būtų padirbėt ties tuo, t.y. įsimylėt save tiek vidų tiek išorę, tas L.Hay pratimas su veidrodžiu labai gerai veikia ir žinoma negailėkit gerų žodžių sau, matinkit pastoviai savo mintis komplimentais sau patikėkit tai tikrai veikia mirksiukas.gif

kai kuriom iš jūsų tikrai manau nereikia tokių patarimų, nes pačios puikiai viską žinot, bet gal kam pravers blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti