Net nezinau tiksliai kas jas issaukia, tiesiog bijau, kad tu santykiu niekada ir nebus,kad tai tik zaidimas. Kad su manimi zaidziama. Na tie santykiai nera tikri, jie vystosi tik per atstuma. Taciau labai norisi, kad is ju isaugtu kazkas daugiau, kad galeciau bent pamatyti ta zmogu, kad butu arba uzbaigta, arba tesiama, labai norisi aiskumo. Butu idomu suzinoti ka jus galvojate apie tokius santykius
O del saves vertinimo buna visokiu akimirku, kartais ziuriu i save ir esu sau labai grazi, idomi ir t.t..o kartais negaliu ziureti i save, ypac per PMS. Na negalvoju, kad as nesu grazi ir t.t.,bet ir nesu grazuole, yra tikrai grazesniu uz mane. Na jei apibendrinus, esu normali ir tiek
[/quote]
lygiai taip pat!!!man
žinokit užėjau čia ir kiek panašumo radau,skaičiau išplėtus akis
viskas ką čia palikau-sutampa su mano mintim
aš tiek visko prisigriebiau cituot,galėjau visą patalą čią savo žinutėn sukraut
hju..ir ką čia besakyt,aš pasimetus kaip ir tu..tik kaip tikra lietuvė savo padėty vertinu blogiau,suvokiu,kad turbūt "įsikliopinau" žmogų su kuriuo gal net nesusitiksiu
ir negaliu jam parašyti(jis užsieny taip pat)kada noriu ir manau,kad net atrodytų kvailai jei taip iš niekur niekur jam parašyčiau...BET.manau,kad tai man į naudą,aš sutikau,manau,tikrai gerą žmogų,tokį,koks net svajonėse nepasivaidendavo,tokį,kuris pirma atkreipė į mane dėmesį ir to net nejutau,bet priėmė mane su visais mano pričiūdais
jis suteikė man labai daug džiaugsmo,vilties,visada sakiau,kad geriau mylėti,kad ir skaudžiai,nei nejausti meilės.Net jei vakarais tai priveda iki ašarų...
bet Sar,gal verta kažką keisti,kad gautume daugiau?kažką daryti,stengtis,keistis,juk viskas būtų mūsų naudai..nežinau
QUOTE(Sufi @ 2008 10 29, 18:53)
Aš pati esu užaugusi šeimoje, kurioje buvo mylima ar nemylima už tam tikrus poelgius, vyravo daug neigiamos energijos ir taip jau atsitiko, kad savo tėvais aš nepasitikiu. Natūraliai, kadangi negaliu pasitikėti tais, kurie turėtų būti artimiausi, nepasitikiu ir žmonėmis, neprisileidžiu jų prie savęs arti. Bet visada sau sakiau, kad jei jau nuspręsiu su kuo nors pradėti rimtesnius santykius, tai bus žmogus, kuriuo bus galima pasitikėti ir jausiuosi saugi. Taip dabar ir yra, kad šiame pasaulyje pasitikiu visų pirma savimi, o antra savo vyru, niekas daugiau nėra išsikovojęs tokios vietos mano gyvenime. Mano nuostata buvo tokia, kad jei jau mane kažkas gaus, tai tik to vertas ir nusipelnęs asmuo.
Šioje srityje aš buvau pakankamai išranki ir griežta, nes į savo tėvus žiūrėdama supratau, kad nuo to, ką pasirinksiu savo partneriu, priklausys visi tolimesni metai, kuriuos būsim kartu. Taigi, tai labai svarbus žingsnis.
Savo kelyje sutikau netinkamų žmonių, bet tiesiog neprisileidau artyn ir `išbrokuodavau` iš karto. Buvau užsispyrus, kad mano partneris turi būti toks, kokio noriu ir viskas. Radau pakankamai greitai, kaip pavyko, neaišku
Tikriausiai mano nusistatymai buvo teisingi ir noras stiprus. Aš norėjau žmogaus, kuris ištrauktų mane iš neigiamos aplinkos į graženę, norėjau susikurti gražesnį pasaulį aplink. Dabar turiu tai, ko norėjau. Rami, pagarbi, tolerantiška aplinka, palanki terpė man toliau vystyti pozityvumą ir išsigydyti visokias baimes.
Neįsivaizduoju, ar tau kuo nors padėjau, tiesiog papasakojau savo istoriją ir nusistatymus..
man laaabai padėjai
parodei labai gerą pavyzdį man.Aš kol kas nepasitikiu niekuo,nė vienu žmogum kaip ir.Bet tikiu,kad toks atsiras,ir kad jis bus mano vyras
Įprotis pirkti knygų daugiau, negu gebame perskaityti, yra sielos veržimasis į begalybę, ir ši aistra vienintelis dalykas, kuriuo esame pranašesni už gyvūnus.