Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukus Pozityvisčių Kampelis

QUOTE(Sa r @ 2008 10 29, 22:32)
Zinau, bet jau mane uzvaldziusi baime, kad nesusitiksim. Kad vel nepavyks, nes kelis kartus planavom. Ir net nezinau ka jis galvoja.Vienu zodziu zinau, kad nieko nezinau is tiesu. Tokia beviltiska mano busena
Nepykit mergaites, kad si vakara atlindau cia su savo painiava, tiesiog esu labai pasimetusi

tu ne viena 4u.gif
as ir siandien esu tokioj situacijoj, kad zinau, jog nieko nezinau..
bent bandau butent sivakar viska issiaiskinti ir arba padeti taska, arba dar kurti toliau santykius su tuo zmogum..tik atrodo kad sprendimas teks priimti vienai nes pakolaks jis nesureagavo nei i laiskus, nei i skambucius sad.gif ir jei priiminesiu sprendima viena, tada aisku koks jis sad.gif bet bent ryt ryte galesiu save pasveikinti su naujo gyvenimo etapo pradzia..
laikykis ir sekmes atsakymu paieskose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(darbuta @ 2008 10 29, 22:39)
tu ne viena  4u.gif
as ir siandien esu tokioj situacijoj, kad zinau, jog nieko nezinau..
bent bandau butent sivakar viska issiaiskinti ir arba padeti taska, arba dar kurti toliau santykius su tuo zmogum..tik atrodo kad sprendimas teks priimti vienai nes pakolaks jis nesureagavo nei i laiskus, nei i skambucius sad.gif ir jei priiminesiu sprendima viena, tada aisku koks jis sad.gif bet bent ryt ryte galesiu save pasveikinti su naujo gyvenimo etapo pradzia..
laikykis ir sekmes atsakymu paieskose  mirksiukas.gif

tai vat, ir as daznai pasirasau sau tik, i sms nesureaguoja, gal kartais, o pradzioj jis lakste paskui. Kazkas atsitiko... Nors sako, kad kai tures atostogas tikrai nores, kad atskrisciau, bet tad kodel jo toks elgesys. Juk as jo neterorizuoju, neatakuoju varginanciai, kad jis del sventos ramybes taip kalbetu...tai vat, nesuprantu nieko. Kaip atrasti ramybe nebezinau

linkiu ir tau sekmes bei tvirtumo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sa r: 29 spalio 2008 - 20:50
QUOTE(Sa r @ 2008 10 29, 22:48)
tai vat, ir as daznai pasirasau sau tik, i sms nesureaguoja, gal kartais, o pradzioj jis lakste paskui. Kazkas atsitiko... Nors sako, kad kai tures atostogas tikrai nores, kad atskrisciau, bet tad kodel jo toks elgesys. Juk as jo neterorizuoju, neatakuoju varginanciai, kad jis del sventos ramybes taip kalbetu...tai vat, nesuprantu nieko. Kaip atrasti ramybe nebezinau
Papildyta:

linkiu ir tau sekmes bei tvirtumo 4u.gif

na pas mane truputi kitaip..mes ir susitike buvom, ir planavom ateiti, ir jis is tolimojo krasto po naujuju grizti turejo..bet pakako poros nesusipratimu ir jis uztilo...nezinau kas dedasi jo galvoje, sirdyje ir niekaip iki ten neprisibeldzu..ir taip jau trys savaites..per ta laika tik pora formaliu apsikeitimu kaip sekasi..
Zinau, is sono vaizdas-nebera cia ko plesytis, jau viskas. Bet noriu kad jis man ta pasakytu, isdristu pasakyti. Ir apsisprendziau siandien kad nebegaliu gyventi tokioje nezinioje. Jei jis man to nepasakys, pasakysiu sau pati...

o tu paklausk saves ko tu nori is santykiu su zmogumi? ka tau duoda dabar turimi santykiai? ar tau to uztenka? ka tu pati gali jiems duoti?
gal cia butu pradzia ramybes kelio paieskai..nes tik zinodama kokiu santykiu nori, tokiu galesi siekti wink.gif
Atsakyti
Kažkaip pozityvisčių kampelyje sklinda baimės ir nerimo bangos - juk visada kažkas kažką palieka, serga, bankrutuoja ir tt. Pozityvistės turėtų stengtis galvoti gerai, o jei žmogus neatsiliepia, palikti jį sau, kai norės tikrai atsilieps. Užimkite galvą maloniais dalykais, kuriuos galite sau leisti DABAR mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkele @ 2008 10 29, 23:04)
Kažkaip pozityvisčių kampelyje sklinda baimės ir nerimo bangos - juk visada kažkas kažką palieka, serga, bankrutuoja ir tt. Pozityvistės turėtų stengtis galvoti gerai, o jei žmogus neatsiliepia, palikti jį sau, kai norės tikrai atsilieps. Užimkite galvą maloniais dalykais, kuriuos galite sau leisti DABAR mirksiukas.gif

dar tik besimokau buti poztyviai mastancia, tai taip ir gavosi blush2.gif
pasitaisysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darbuta @ 2008 10 29, 22:55)
na pas mane truputi kitaip..mes ir susitike buvom, ir planavom ateiti, ir jis is tolimojo krasto po naujuju grizti turejo..bet pakako poros nesusipratimu ir jis uztilo...nezinau kas dedasi jo galvoje, sirdyje ir niekaip iki ten neprisibeldzu..ir taip jau trys savaites..per ta laika tik pora formaliu apsikeitimu kaip sekasi..
Zinau, is sono vaizdas-nebera cia ko plesytis, jau viskas. Bet noriu kad jis man ta pasakytu, isdristu pasakyti. Ir apsisprendziau siandien kad nebegaliu gyventi tokioje nezinioje. Jei jis man to nepasakys, pasakysiu sau pati...

o tu paklausk saves  ko tu nori is santykiu su zmogumi? ka tau duoda dabar turimi santykiai? ar tau to uztenka? ka tu pati gali jiems duoti?
gal cia butu pradzia ramybes kelio paieskai..nes tik zinodama kokiu santykiu nori, tokiu galesi siekti wink.gif

Man irgi neina dasibelst iki jo,jis nieko neaiskina. Tiesa yra kazka sakes, kad kalbesis su manim tik tada, kada gyvai pamatys. Bet siena jauciasi ir saltumas jauciasi, ir neatraso. O sako, kad nores mane matyti. Siais santykiais nesu patenkinta, bet kaip galiu, jei tai nera tikri santykiai. O susitikimas laukia arciausiai tik po nauju metu. Tad dar turi daug laiko praeiti. O mane tiesiog varo i nevilti si situacija. Nezinau, gal as per daug reikalauju is jo, kaip bendravime per kompiuteri. Net nezinau
Atsakyti
Net nezinau tiksliai kas jas issaukia, tiesiog bijau, kad tu santykiu niekada ir nebus,kad tai tik zaidimas. Kad su manimi zaidziama. Na tie santykiai nera tikri, jie vystosi tik per atstuma. Taciau labai norisi, kad is ju isaugtu kazkas daugiau, kad galeciau bent pamatyti ta zmogu, kad butu arba uzbaigta, arba tesiama, labai norisi aiskumo. Butu idomu suzinoti ka jus galvojate apie tokius santykius
O del saves vertinimo buna visokiu akimirku, kartais ziuriu i save ir esu sau labai grazi, idomi ir t.t..o kartais negaliu ziureti i save, ypac per PMS. Na negalvoju, kad as nesu grazi ir t.t.,bet ir nesu grazuole, yra tikrai grazesniu uz mane. Na jei apibendrinus, esu normali ir tiek
[/quote]

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif lygiai taip pat!!!man unsure.gif žinokit užėjau čia ir kiek panašumo radau,skaičiau išplėtus akis blink.gif viskas ką čia palikau-sutampa su mano mintim g.gif aš tiek visko prisigriebiau cituot,galėjau visą patalą čią savo žinutėn sukraut bigsmile.gif biggrin.gif
hju..ir ką čia besakyt,aš pasimetus kaip ir tu..tik kaip tikra lietuvė savo padėty vertinu blogiau,suvokiu,kad turbūt "įsikliopinau" žmogų su kuriuo gal net nesusitiksiu cray.gif ir negaliu jam parašyti(jis užsieny taip pat)kada noriu ir manau,kad net atrodytų kvailai jei taip iš niekur niekur jam parašyčiau...BET.manau,kad tai man į naudą,aš sutikau,manau,tikrai gerą žmogų,tokį,koks net svajonėse nepasivaidendavo,tokį,kuris pirma atkreipė į mane dėmesį ir to net nejutau,bet priėmė mane su visais mano pričiūdais rolleyes.gif jis suteikė man labai daug džiaugsmo,vilties,visada sakiau,kad geriau mylėti,kad ir skaudžiai,nei nejausti meilės.Net jei vakarais tai priveda iki ašarų...
bet Sar,gal verta kažką keisti,kad gautume daugiau?kažką daryti,stengtis,keistis,juk viskas būtų mūsų naudai..nežinau g.gif

QUOTE(Sufi @ 2008 10 29, 18:53)
Aš pati esu užaugusi šeimoje, kurioje buvo mylima ar nemylima už tam tikrus poelgius, vyravo daug neigiamos energijos ir taip jau atsitiko, kad savo tėvais aš nepasitikiu. Natūraliai, kadangi negaliu pasitikėti tais, kurie turėtų būti artimiausi, nepasitikiu ir žmonėmis, neprisileidžiu jų prie savęs arti. Bet visada sau sakiau, kad jei jau nuspręsiu su kuo nors pradėti rimtesnius santykius, tai bus žmogus, kuriuo bus galima pasitikėti ir jausiuosi saugi. Taip dabar ir yra, kad šiame pasaulyje pasitikiu visų pirma savimi, o antra savo vyru, niekas daugiau nėra išsikovojęs tokios vietos mano gyvenime. Mano nuostata buvo tokia, kad jei jau mane kažkas gaus, tai tik to vertas ir nusipelnęs asmuo.

Šioje srityje aš buvau pakankamai išranki ir griežta, nes į savo tėvus žiūrėdama supratau, kad nuo to, ką pasirinksiu savo partneriu, priklausys visi tolimesni metai, kuriuos būsim kartu. Taigi, tai labai svarbus žingsnis.

Savo kelyje sutikau netinkamų žmonių, bet tiesiog neprisileidau artyn ir `išbrokuodavau` iš karto. Buvau užsispyrus, kad mano partneris turi būti toks, kokio noriu ir viskas. Radau pakankamai greitai, kaip pavyko, neaišku g.gif Tikriausiai mano nusistatymai buvo teisingi ir noras stiprus. Aš norėjau žmogaus, kuris ištrauktų mane iš neigiamos aplinkos į graženę, norėjau susikurti gražesnį pasaulį aplink. Dabar turiu tai, ko norėjau. Rami, pagarbi, tolerantiška aplinka, palanki terpė man toliau vystyti pozityvumą ir išsigydyti visokias baimes.

Neįsivaizduoju, ar tau kuo nors padėjau, tiesiog papasakojau savo istoriją ir nusistatymus..

man laaabai padėjai wub.gif parodei labai gerą pavyzdį man.Aš kol kas nepasitikiu niekuo,nė vienu žmogum kaip ir.Bet tikiu,kad toks atsiras,ir kad jis bus mano vyras rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=winona,2008 10 29, 22:21]
Net nezinau tiksliai kas jas issaukia, tiesiog bijau, kad tu santykiu niekada ir nebus,kad tai tik zaidimas. Kad su manimi zaidziama. Na tie santykiai nera tikri, jie vystosi tik per atstuma. Taciau labai norisi, kad is ju isaugtu kazkas daugiau, kad galeciau bent pamatyti ta zmogu, kad butu arba uzbaigta, arba tesiama, labai norisi aiskumo. Butu idomu suzinoti ka jus galvojate apie tokius santykius
O del saves vertinimo buna visokiu akimirku, kartais ziuriu i save ir esu sau labai grazi, idomi ir t.t..o kartais negaliu ziureti i save, ypac per PMS. Na negalvoju, kad as nesu grazi ir t.t.,bet ir nesu grazuole, yra tikrai grazesniu uz mane. Na jei apibendrinus, esu normali ir tiek
[/quote]

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif lygiai taip pat!!!man unsure.gif žinokit užėjau čia ir kiek panašumo radau,skaičiau išplėtus akis blink.gif viskas ką čia palikau-sutampa su mano mintim g.gif aš tiek visko prisigriebiau cituot,galėjau visą patalą čią savo žinutėn sukraut bigsmile.gif biggrin.gif
hju..ir ką čia besakyt,aš pasimetus kaip ir tu..tik kaip tikra lietuvė savo padėty vertinu blogiau,suvokiu,kad turbūt "įsikliopinau" žmogų su kuriuo gal net nesusitiksiu cray.gif ir negaliu jam parašyti(jis užsieny taip pat)kada noriu ir manau,kad net atrodytų kvailai jei taip iš niekur niekur jam parašyčiau...BET.manau,kad tai man į naudą,aš sutikau,manau,tikrai gerą žmogų,tokį,koks net svajonėse nepasivaidendavo,tokį,kuris pirma atkreipė į mane dėmesį ir to net nejutau,bet priėmė mane su visais mano pričiūdais rolleyes.gif jis suteikė man labai daug džiaugsmo,vilties,visada sakiau,kad geriau mylėti,kad ir skaudžiai,nei nejausti meilės.Net jei vakarais tai priveda iki ašarų...
bet Sar,gal verta kažką keisti,kad gautume daugiau?kažką daryti,stengtis,keistis,juk viskas būtų mūsų naudai..nežinau g.gif
man laaabai padėjai wub.gif parodei labai gerą pavyzdį man.Aš kol kas nepasitikiu niekuo,nė vienu žmogum kaip ir.Bet tikiu,kad toks atsiras,ir kad jis bus mano vyras rolleyes.gif
[/quote]
Juk svarbiausia tikėti 4u.gif
Atsakyti
Zinau Winona, kad reiktu kazka keisti, bet nenusprendziu ka tiksliai keisti, nes nesuprantu siu santykiu. Tikrai noriu buti laiminga ir net labai. Taciau pries kazka nusprendziant savo gyvenime labai noriu ji pamatyti. Taciau sunku suprasti ar sie santykiai turi ateiti, ar neturi. Ar cia isvis jam tik zaidimas...Ir tam, kad paaisketu reikalingas laikas, kuris isves mane is proto. Nezinau kaip elgtis per si visa laika. Ar verta kazka vizualizuoti, ar verta afirmacijas kokias nors sakyti, nors jau bandziau ne karta ir viskas subyreja i sukes. Matyt jau man ir pasimaise truputi, kad visom savo tokia kvaila problema uzkroviau ir sudrumsciau temos pozityvuma blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Ir jei butu galima dar taves paklausti, kodel tu negali jam parasyti? Kodel jis nesuprastu, kad tu jam rasai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sa r: 29 spalio 2008 - 21:37
QUOTE(Crystalic @ 2008 10 29, 21:26)
Juk svarbiausia tikėti  4u.gif

taip,ak tu mergiote,pasikeitei vardą lotuliukas.gif tongue.gif ai ai ai,turėsim blink blink wub.gif

QUOTE(Sa r @ 2008 10 29, 21:35)
Zinau Winona, kad reiktu kazka keisti, bet nenusprendziu ka tiksliai keisti, nes nesuprantu siu santykiu. Tikrai noriu buti laiminga ir net labai. Taciau pries kazka nusprendziant savo gyvenime labai noriu ji pamatyti. Taciau sunku suprasti ar sie santykiai turi ateiti, ar neturi. Ar cia isvis jam tik zaidimas...Ir tam, kad paaisketu reikalingas laikas, kuris isves mane is proto. Nezinau kaip elgtis per si visa laika. Ar verta kazka vizualizuoti, ar verta afirmacijas kokias nors sakyti, nors jau bandziau ne karta ir viskas subyreja i sukes. Matyt jau man ir pasimaise truputi, kad visom savo tokia kvaila problema uzkroviau ir sudrumsciau temos pozityvuma blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

smile.gif aš suprantu tave,kartais pagalvoji,kad viskas gerai,kad laukia šviesi ateitis su juo ar ne?o po to maišatis galvoj...tai priveikia,nuolatinis nežinojimas ir neaiškumas,et unsure.gif
prieš užmiegant pasimelsiu už tave,kad tau pasisektų rasti savo laimę wub.gif aš žinau,mum turi pasisekti bigsmile.gif
ir anaiptol tu nedrumsti čia nieko,juk nutarta,kad čia ir džiaugiamės ir patariam viena kitai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 10 29, 22:39)
taip,ak tu mergiote,pasikeitei vardą lotuliukas.gif  tongue.gif ai ai ai,turėsim blink blink wub.gif

Tu teisi, persikrikštyjau aš smile.gif O Tavo tas mergiote, sukėlė šypseną smile.gif
Atsakyti
Mergytes, niu baikit...paziurekit is sono. Jie bijo pirmi pasakyti, kad baigta, tempia guma. O jus verkslenate ... nesuprantu, kodel taip elgiasi. Jusu inkstinktas sako - kazkas ne taip. Taskas. Nukerpi bamabygsle ir eini i prieki. Skausmingai , bet greitai ir veiksmingai. Jus iduodate atsakomybe uz savo savijauta kazkam, kad kazkas nusprestu, jog viskas baigta.
O pamirsti galima. Galima kartoti fraze - pasamone padeda man pamirsti ta zmogu dabar.

Sorry, zinau, kad mano zodziai jus isiutins...buvau ir as panasioje situacijoje, kai nenorejau sveiko proto klausyti. Bet geriau, kai maziau laiko sugaista, kai kas nors per galva gerai uzvozia, arba isutis/savigarba isijungia.
box.gif
Sekmes
Atsakyti