Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukus Pozityvisčių Kampelis

QUOTE(Sa r @ 2008 10 29, 18:06)
Taip manai unsure.gif Gal but todel man sunkiai sekasi...Gal but todel as vis dar viena...Bet kaip atsikratyti tu baimiu? Kaip patiketi, kad manes niekas neiskaudins? Gal galetum patarti? O gal but as sutinku ne tuos zmones ir  todel esu viena...Gal but as pati tai issaukiu...O Dieve, kiek tu gal

Aš pati esu užaugusi šeimoje, kurioje buvo mylima ar nemylima už tam tikrus poelgius, vyravo daug neigiamos energijos ir taip jau atsitiko, kad savo tėvais aš nepasitikiu. Natūraliai, kadangi negaliu pasitikėti tais, kurie turėtų būti artimiausi, nepasitikiu ir žmonėmis, neprisileidžiu jų prie savęs arti. Bet visada sau sakiau, kad jei jau nuspręsiu su kuo nors pradėti rimtesnius santykius, tai bus žmogus, kuriuo bus galima pasitikėti ir jausiuosi saugi. Taip dabar ir yra, kad šiame pasaulyje pasitikiu visų pirma savimi, o antra savo vyru, niekas daugiau nėra išsikovojęs tokios vietos mano gyvenime. Mano nuostata buvo tokia, kad jei jau mane kažkas gaus, tai tik to vertas ir nusipelnęs asmuo.

Šioje srityje aš buvau pakankamai išranki ir griežta, nes į savo tėvus žiūrėdama supratau, kad nuo to, ką pasirinksiu savo partneriu, priklausys visi tolimesni metai, kuriuos būsim kartu. Taigi, tai labai svarbus žingsnis.

Savo kelyje sutikau netinkamų žmonių, bet tiesiog neprisileidau artyn ir `išbrokuodavau` iš karto. Buvau užsispyrus, kad mano partneris turi būti toks, kokio noriu ir viskas. Radau pakankamai greitai, kaip pavyko, neaišku g.gif Tikriausiai mano nusistatymai buvo teisingi ir noras stiprus. Aš norėjau žmogaus, kuris ištrauktų mane iš neigiamos aplinkos į graženę, norėjau susikurti gražesnį pasaulį aplink. Dabar turiu tai, ko norėjau. Rami, pagarbi, tolerantiška aplinka, palanki terpė man toliau vystyti pozityvumą ir išsigydyti visokias baimes.

Neįsivaizduoju, ar tau kuo nors padėjau, tiesiog papasakojau savo istoriją ir nusistatymus..

Tiesa, buvau įsitikinus, kad gausiu, ko noriu, kad tai įmanoma, lyg tai jau būtų buvę pažadėta žodžiu. Žinojau, kad tai tik laiko klausimas, kada visa tai bus mano.

Papildyta:
QUOTE(TikGerai @ 2008 10 29, 18:09)
"Galia yra visuomet dabarties akimirka. Jus niekuomet nesate istrige. Pokyciai vyksta cia ir dabar musu paciu prote ! Nesvarbu, kiek laiko laikemes neigiamo isitikinimo, kiek sirgome, kiek musu santykiai buvo nevyke, kiek truko pinigu ar nekenteme saves. Galime pradeti keistis siandien!

Taip, mūsų ateitis formuojasi DABAR, šią akimirką. Ką galvojam, ką jaučiam, ką darom.. Pagal tai formuojasi ateities įvykiai. Neseniai suvokiau galutinai, kad nėra likimo, kuris pilnai surašytas ir nepalenkiamas. Įvykiai formuojasi, keičiasi, priklausomai nuo mūsų. Mes esame savo likimo kalviai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sufi: 29 spalio 2008 - 18:59
QUOTE(Sufi @ 2008 10 29, 19:53)
Tikriausiai mano nusistatymai buvo teisingi ir noras stiprus.

As truputeli turiu minciu apie norus, tai tinka ir prie temos ir pati ties tuom esu uzstrigusi blush2.gif Manau svarbiausia yra ne noro stiprumas, bet emocijos, lydincios nora. Kai zmogus nori sunkiai - abejodamas, nerimaudamas, bijodamas ir pergyvendamas, nieko gero is tokio noro nebus, greiciau gausi visa, ko baiminiesi. Tik va kai keleta metu noras nesipildo, sunkiai sekasi noreti lengvai, taciau kaip Sufi ir kitos mergytes sake, viskas musu paciu rankose blush2.gif Turim kazkaip isversti tai i reikiama puse...
Atsakyti
QUOTE(Isabele @ 2008 10 29, 20:46)
as nelabai supratau, ar tas zmogus, kuriam puoseleji jausmus zino apie tai, ar tai nebyli meile.
Jei zino, tai aiskuma suteiks tik abieju atviras pokalbis ko kas tikisi ir bendras sprendimas kaip toliau elgtis

Taip, jis zino ir pats man sako, kad nera abejingas. Taciau nezinau kaip visa tai ivardinti, tai negali dar buti meile, nes mes bendraujame per atstuma. Tik zinau, kad be galo noriu ji pamatyti. Cia tikrai sudetinga sutuacija ir jo charakteris sudetingas, ir nezinau ar cia rimta ar ne. Mes jau metai taip bendraujam, bet kazkodel nepavyksta susitikti, matau, kad jau atsala viskas. Gal but as savo blogomis mintimis prisaukiu viska negera. O aiskintis santykius jau kazkaip ir issisemem, nes tai darem daug kartu. Jis jau bega tiesiog nuo tos temos, nebenori nieko aiskintis. Nezinau ar is tokiu santykiu imanoma kazkas realaus. Esu labai pasimetusi. Ir nezinau kaip pasielgti teisingai, kaip nusiteikti pozityviai, kada taip nesijauciu. Tiesiog drasko visa nezinomybe
Papildyta:
[quote=Sufi,2008 10 29, 20:53]
Aš pati esu užaugusi šeimoje, kurioje buvo mylima ar nemylima už tam tikrus poelgius, vyravo daug neigiamos energijos ir taip jau atsitiko, kad savo tėvais aš nepasitikiu. Natūraliai, kadangi negaliu pasitikėti tais, kurie turėtų būti artimiausi, nepasitikiu ir žmonėmis, neprisileidžiu jų prie savęs arti. Bet visada sau sakiau, kad jei jau nuspręsiu su kuo nors pradėti rimtesnius santykius, tai bus žmogus, kuriuo bus galima pasitikėti ir jausiuosi saugi. Taip dabar ir yra, kad šiame pasaulyje pasitikiu visų pirma savimi, o antra savo vyru, niekas daugiau nėra išsikovojęs tokios vietos mano gyvenime. Mano nuostata buvo tokia, kad jei jau mane kažkas gaus, tai tik to vertas ir nusipelnęs asmuo.

Šioje srityje aš buvau pakankamai išranki ir griežta, nes į savo tėvus žiūrėdama supratau, kad nuo to, ką pasirinksiu savo partneriu, priklausys visi tolimesni metai, kuriuos būsim kartu. Taigi, tai labai svarbus žingsnis.

Savo kelyje sutikau netinkamų žmonių, bet tiesiog neprisileidau artyn ir `išbrokuodavau` iš karto. Buvau užsispyrus, kad mano partneris turi būti toks, kokio noriu ir viskas. Radau pakankamai greitai, kaip pavyko, neaišku g.gif Tikriausiai mano nusistatymai buvo teisingi ir noras stiprus. Aš norėjau žmogaus, kuris ištrauktų mane iš neigiamos aplinkos į graženę, norėjau susikurti gražesnį pasaulį aplink. Dabar turiu tai, ko norėjau. Rami, pagarbi, tolerantiška aplinka, palanki terpė man toliau vystyti pozityvumą ir išsigydyti visokias baimes.

Neįsivaizduoju, ar tau kuo nors padėjau, tiesiog papasakojau savo istoriją ir nusistatymus..

Tiesa, buvau įsitikinus, kad gausiu, ko noriu, kad tai įmanoma, lyg tai jau būtų buvę pažadėta žodžiu. Žinojau, kad tai tik laiko klausimas, kada visa tai bus mano.

Oi kaip noreciau buti tokia tvirta stipri kaip ir tu 4u.gif
Atsakyti
Sa R,
po keletos nevykusiu santykiu, kai nusibos zaisti santykius su tau netinkanciais zmonemis - ir tu tapsi tokia. Bet tai prasideda nuo supratimo, kad esi verta geriausio ! Kad nori buti verta geriausio !
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 10 29, 20:10)
Taip, jis zino ir pats man sako, kad nera abejingas. Taciau nezinau kaip visa tai ivardinti, tai negali dar buti meile, nes mes bendraujame per atstuma. Tik zinau, kad be galo noriu ji pamatyti. Cia tikrai sudetinga sutuacija ir jo charakteris sudetingas, ir nezinau ar cia rimta ar ne. Mes jau metai taip bendraujam, bet kazkodel nepavyksta susitikti, matau, kad jau atsala viskas. Gal but as savo blogomis mintimis prisaukiu viska negera. O aiskintis santykius jau kazkaip ir issisemem, nes tai darem daug kartu. Jis jau bega tiesiog nuo tos temos, nebenori nieko aiskintis. Nezinau ar is tokiu santykiu imanoma kazkas realaus. Esu labai pasimetusi. Ir nezinau kaip pasielgti teisingai, kaip nusiteikti pozityviai, kada taip nesijauciu. Tiesiog drasko visa nezinomybe
Papildyta:

Sunku ka patarti, nezinant tos situacijos is arti, taciau mano manymu, jei abu zmones noretu buti kartu, tikrai rastu budu kaip tai padaryti, juk meile nunesa zmogu bet kur... O nenoras aiskintis labai panasus i nenora nieko keisti... Nezinau mergyt, man cia panasu i vienpuse meile, esu ja patyrusi ir nors turejau galimybe ja laikyti rankose, liesti, ji buvo toli toli...
Atsakyti
QUOTE(Sufi @ 2008 10 29, 20:53)
Savo kelyje sutikau netinkamų žmonių, bet tiesiog neprisileidau artyn ir `išbrokuodavau` iš karto. Buvau užsispyrus, kad mano partneris turi būti toks, kokio noriu ir viskas.

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabele @ 2008 10 29, 21:21)
Sunku ka patarti, nezinant tos situacijos is arti, taciau mano manymu, jei abu zmones noretu buti kartu, tikrai rastu budu kaip tai padaryti, juk meile nunesa zmogu bet kur... O nenoras aiskintis labai panasus i nenora nieko keisti... Nezinau mergyt, man cia panasu i vienpuse meile, esu ja patyrusi ir nors turejau galimybe ja laikyti rankose, liesti, ji buvo toli toli...

taip, greiciausiai tu teisi...Na tas negalejimas susitikti buvo del abieju kaltes, viena karta jis pasieme atostogu, taciau as negalejau isvykti, tad jis jas namuose praleido. Kita karta jis jau nebegalejo gaut atostogu, tad nukele susitikima velesniam laikui. O del kitko jau as nebezinau, gal but esi teisi, gal but as viena cia pergyvenu
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 10 29, 18:30)
O kas, jei tai apie ka galvoji ir ko nori nepriklauso tik nuo manes vienos, kas jei tuos norus griauna kitas asmuo?

Aš stengčiausi atsiriboti nuo tokio asmens.
Atsakyti
QUOTE(Sufi @ 2008 10 29, 22:01)
Aš stengčiausi atsiriboti nuo tokio asmens.

Man neina, nesuprantu kodel, kazkokia jega traukia prie jo ir neina jo pamirsti, neina nutraukti bendravimo. Ko gero esu labai silpna, ne ko gero, o taip ir yra. Vis bandau sau iteigti, kad nutrauksiu ir pamirsiu. Bet neina
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 10 29, 19:10)
Jis jau bega tiesiog nuo tos temos, nebenori nieko aiskintis. Nezinau ar is tokiu santykiu imanoma kazkas realaus.

Čia yra tik viena išeitis - susitikti. Tada tikrai pasidarytų aiškiau.
Atsakyti
QUOTE(*Rykliukė* @ 2008 10 29, 20:05)
Na... ne visada gali pasitiketi kita puse, jei nejauti pasitikejimo jo veiksmais. Norisi pasitiketi, bet jei turi karcios patirties, nori nenori, pasamoneje baime gludi ir islenda laikas nuo laiko. Reikia laiko ismokti pasitiketi ir nebijoti, o ypac, kai zmogus tampa brangus. Mano drauge jautesi saugiai ir pasitikejo savo vyru. O pasirode, kad jis jai uz nugaros meiles afercikes suko... Na ir kaip paskui nebijoti ir pasitiketi? Galima visiems skanduoti, kad pasitiki, meluoti visiems kad viskas gerai, bet klausimas kaip bus dusioj? Kiek pati save apgaudinesi... Sunku nugaleti tokia baime. Reikia, nesakau nieko, bet sunku mellow.gif

as ir esu is tu, kuri yra pajutusi isdavyste ir dabar naujuose santykiuose tikrai pastebejau kad daug sunkiau pasitiketi zmogumi. Uztenka maziausio kabliuko ir nepasitikejimas suvesi verysad.gif
Yra sakoma, kad mes bijome buti isduotos, nes nepasitikime savimi. Pasitikejimas savimi, tai ne tik isvaizda, kad esu grazi, bet kad ir esu idomi tam zmogui, kuris su manimi. Tai pozityvus mastymas gal ir butu, kad as jam esu idomi, as esu jam grazi, as jam esu seksuali, as jam esu gera pasnekove ir t.t. Bet zinoma tuo tiketi daug lengviau, kai girdi tai is JO lupu.. smile.gif
Cia tik mano pamastymai, nes pati dar tik stengiuosi ta baime nugaleti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sufi @ 2008 10 29, 22:11)
Čia yra tik viena išeitis - susitikti. Tada tikrai pasidarytų aiškiau.

Zinau, bet jau mane uzvaldziusi baime, kad nesusitiksim. Kad vel nepavyks, nes kelis kartus planavom. Ir net nezinau ka jis galvoja.Vienu zodziu zinau, kad nieko nezinau is tiesu. Tokia beviltiska mano busena
Nepykit mergaites, kad si vakara atlindau cia su savo painiava, tiesiog esu labai pasimetusi
Atsakyti