QUOTE(Sa r @ 2008 10 29, 18:06)
Taip manai Gal but todel man sunkiai sekasi...Gal but todel as vis dar viena...Bet kaip atsikratyti tu baimiu? Kaip patiketi, kad manes niekas neiskaudins? Gal galetum patarti? O gal but as sutinku ne tuos zmones ir todel esu viena...Gal but as pati tai issaukiu...O Dieve, kiek tu gal
Aš pati esu užaugusi šeimoje, kurioje buvo mylima ar nemylima už tam tikrus poelgius, vyravo daug neigiamos energijos ir taip jau atsitiko, kad savo tėvais aš nepasitikiu. Natūraliai, kadangi negaliu pasitikėti tais, kurie turėtų būti artimiausi, nepasitikiu ir žmonėmis, neprisileidžiu jų prie savęs arti. Bet visada sau sakiau, kad jei jau nuspręsiu su kuo nors pradėti rimtesnius santykius, tai bus žmogus, kuriuo bus galima pasitikėti ir jausiuosi saugi. Taip dabar ir yra, kad šiame pasaulyje pasitikiu visų pirma savimi, o antra savo vyru, niekas daugiau nėra išsikovojęs tokios vietos mano gyvenime. Mano nuostata buvo tokia, kad jei jau mane kažkas gaus, tai tik to vertas ir nusipelnęs asmuo.
Šioje srityje aš buvau pakankamai išranki ir griežta, nes į savo tėvus žiūrėdama supratau, kad nuo to, ką pasirinksiu savo partneriu, priklausys visi tolimesni metai, kuriuos būsim kartu. Taigi, tai labai svarbus žingsnis.
Savo kelyje sutikau netinkamų žmonių, bet tiesiog neprisileidau artyn ir `išbrokuodavau` iš karto. Buvau užsispyrus, kad mano partneris turi būti toks, kokio noriu ir viskas. Radau pakankamai greitai, kaip pavyko, neaišku Tikriausiai mano nusistatymai buvo teisingi ir noras stiprus. Aš norėjau žmogaus, kuris ištrauktų mane iš neigiamos aplinkos į graženę, norėjau susikurti gražesnį pasaulį aplink. Dabar turiu tai, ko norėjau. Rami, pagarbi, tolerantiška aplinka, palanki terpė man toliau vystyti pozityvumą ir išsigydyti visokias baimes.
Neįsivaizduoju, ar tau kuo nors padėjau, tiesiog papasakojau savo istoriją ir nusistatymus..
Tiesa, buvau įsitikinus, kad gausiu, ko noriu, kad tai įmanoma, lyg tai jau būtų buvę pažadėta žodžiu. Žinojau, kad tai tik laiko klausimas, kada visa tai bus mano.
Papildyta:
QUOTE(TikGerai @ 2008 10 29, 18:09)
"Galia yra visuomet dabarties akimirka. Jus niekuomet nesate istrige. Pokyciai vyksta cia ir dabar musu paciu prote ! Nesvarbu, kiek laiko laikemes neigiamo isitikinimo, kiek sirgome, kiek musu santykiai buvo nevyke, kiek truko pinigu ar nekenteme saves. Galime pradeti keistis siandien!
Taip, mūsų ateitis formuojasi DABAR, šią akimirką. Ką galvojam, ką jaučiam, ką darom.. Pagal tai formuojasi ateities įvykiai. Neseniai suvokiau galutinai, kad nėra likimo, kuris pilnai surašytas ir nepalenkiamas. Įvykiai formuojasi, keičiasi, priklausomai nuo mūsų. Mes esame savo likimo kalviai.