Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukus Pozityvisčių Kampelis

QUOTE(Sa r @ 2008 10 29, 15:33)
Tad neina nebijoti, juk nesi garantuotas del kito zmogaus poelgiu, niekada nesi tikras kaip jis pasielgs, kaip pakreips tu dvieju santykius.

Su tokiom mintim sunkiai prisikviesi patikimą žmogų į savo gyvenimą unsure.gif Mano nuomone santykiuose žmonės turėtų jaustis saugūs ir jaustis artimi su savo partneriu.
Atsakyti
QUOTE(Jumag @ 2008 10 28, 10:19)
....as ir ieskau kazko gero paskaityti....ir susidomejau jusu rekomnduota knyga...bet jos knygyne neradau g.gif

Rekomendavo Kaira, kol kas dar neieškojau, bet labai sudomino thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(darbuta @ 2008 10 28, 13:58)
Sveikos 4u.gif

dar esu tik stebetoja, skaitineju jusu pasisakymus, temas ir ieskau po truputi savo kelio pozityviam mastymui/poziuriui savyje ugdyti.
Kai jau buna juoda, mintyse pradedu dainuoju daina "I believe I can fly, I believe I can touch the sky" ir atrodo daugiau jegu sypsotis.

Ir vakar dar radau tokia minti:
"Jeigu sakai, kad kažko negali, sakinio gale pridėk žodelį „kol kas" ir pamatysi, kaip jis pasikeitė."
Gal kam pravers wink.gif

Sveika! 4u.gif pradžia nebūna labai lengva, bet vėliau taip pasikeičia gyvenimas į gerąją pusę thumbup.gif
Atsakyti
butent kad tos knygutes "isimylek save" nera knygynuose, sake uzsakys knygyno darbuotojos, bet paskambino snd, kad turbut ir negaus jau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidile @ 2008 10 29, 18:27)
butent kad tos knygutes "isimylek save" nera knygynuose, sake uzsakys knygyno darbuotojos, bet paskambino snd, kad  turbut  ir negaus jau  verysad.gif

Vilniuje tai tikrai yra, pries kelias dienas buvau knygyne, tai kaip niekad ju daug buvo prideta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sufi @ 2008 10 29, 18:14)
Su tokiom mintim sunkiai prisikviesi patikimą žmogų į savo gyvenimą unsure.gif Mano nuomone santykiuose žmonės turėtų jaustis saugūs ir jaustis artimi su savo partneriu.

Na... ne visada gali pasitiketi kita puse, jei nejauti pasitikejimo jo veiksmais. Norisi pasitiketi, bet jei turi karcios patirties, nori nenori, pasamoneje baime gludi ir islenda laikas nuo laiko. Reikia laiko ismokti pasitiketi ir nebijoti, o ypac, kai zmogus tampa brangus. Mano drauge jautesi saugiai ir pasitikejo savo vyru. O pasirode, kad jis jai uz nugaros meiles afercikes suko... Na ir kaip paskui nebijoti ir pasitiketi? Galima visiems skanduoti, kad pasitiki, meluoti visiems kad viskas gerai, bet klausimas kaip bus dusioj? Kiek pati save apgaudinesi... Sunku nugaleti tokia baime. Reikia, nesakau nieko, bet sunku mellow.gif
Atsakyti
QUOTE(Sufi @ 2008 10 29, 19:14)

Taip manai unsure.gif Gal but todel man sunkiai sekasi...Gal but todel as vis dar viena...Bet kaip atsikratyti tu baimiu? Kaip patiketi, kad manes niekas neiskaudins? Gal galetum patarti? O gal but as sutinku ne tuos zmones ir todel esu viena...Gal but as pati tai issaukiu...O Dieve, kiek tu gal
Atsakyti
"Galia yra visuomet dabarties akimirka. Jus niekuomet nesate istrige. Pokyciai vyksta cia ir dabar musu paciu prote ! Nesvarbu, kiek laiko laikemes neigiamo isitikinimo, kiek sirgome, kiek musu santykiai buvo nevyke, kiek truko pinigu ar nekenteme saves. Galime pradeti keistis siandien!
Nera butinybes, kad jusu problema ir toliau jums butu tiesa. Ji gali pavirsti i nieka, is kur ir atsirado. Jus galite tai padaryti.
Atsiminkite : jus esate vieninteliai, kurie galvoja jusu galva. Savo pasaulyje esate galia ir autoritetas!
Jusu praeities mintys ir isitikinimai sukure sia akimirka ir visas akimirkas ikii sios. Tai, kuo dabar renkates tiketi, ka galvoti ir ka sakyti, sukurs kita akimirka, kita diena, kita menesi ir kitus metus.
Savo pasaulyjej jus esate galia! Ka galvosite, ta ir gausite!
Sia akimirka prasideda naujas procesas. Si akimirka yra Galios buveine! Sia akimirka prasideda permainos!"

L. Hay "Pagydyk savo gyvenima"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TikGerai: 29 spalio 2008 - 18:11
QUOTE(TikGerai @ 2008 10 29, 19:09)
"Galia yra visuomet dabarties akimirka. Jus niekuomet nesate istrige. Pokyciai vyksta cia ir dabar musu paciu prote ! Nesvarbu, kiek laiko laikemes neigiamo isitikinimo, kiek sirgome, kiek musu santykiai buvo nevyke, kiek truko pinigu ar nekenteme saves. Galime pradeti keistis siandien!
Nera butinybes, kad jusu problema ir toliau jums butu tiesa. Ji gali pavirsti i nieka, is kur ir atsirado. Jus galite tai padaryti.
Atsiminkite : jus esate vieninteliai, kurie galvoja jusu galva. Savo pasaulyje esate galia ir autoritetas!
Jusu praeities mintys ir isitikinimai sukure sia akimirka ir visas akimirkas ikii sios. Tai, kuo dabar renkates tiketi, ka galvoti ir ka sakyti, sukurs kita akimirka, kita diena, kita menesi  ir kitus metus.
Savo pasaulyjej jus esate galia! Ka galvosite, ta ir gausite!
Sia akimirka prasideda naujas procesas. Si akimirka yra Galios buveine! Sia akimirka prasideda permainos!"

Šimtaprocentinė tiesa! Belieka ja vadovautis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 10 29, 19:06)
Taip manai unsure.gif Gal but todel man sunkiai sekasi...Gal but todel as vis dar viena...Bet kaip atsikratyti tu baimiu? Kaip patiketi, kad manes niekas neiskaudins? Gal galetum patarti? O gal but as sutinku ne tuos zmones ir  todel esu viena...Gal but as pati tai issaukiu...O Dieve, kiek tu gal

Sar, tavo baimes buti paliktai ir pritraukia butent tokius zmones, juk kaip sakoma, ko labiausiai bijai, tas ir atsitinka, kas zmogaus dusioje, tas ir aplinkoje....
Bet svarbiausia issiaiskinti kodel tu bijai, kas konkreciai issaukia tas baimes? Man atrodo, kad tavosios baimes labai susijusios su pasitikejimu, saviverte, ar jautiesi grazi, patraukli, idomi, unikali, savarankiska? Gal cia slypi kabliukas...
Atsiprasau, jei nusisnekejau, nesekiau tavo visu pasisakymu blush2.gif
Atsakyti
"Ne visada lengva pagauti savo mintis, nes jos greitos. Vis delto galima jau dabar stebeti ir klausytis, ka sakome. Galime tiesiog negatyvioms mintims pasakyti "Salin !"
Isivaizduokite save eileje kavineje ar prie svedisko stalo prabangiame viesbutyje, kur vietoje leksciu su maistu yra lekstes su mintimis. Galite issirinkti kokiu tik norite minciu. Sios mintys sukurs jusu ateities isgyvenimus.
Taigi, gana kvaila rinktis mintis, kurios sukurs sunkumus ir skausma. Tas pats kaip rinktis maista, nuo kurio pykina.
Galime taip pasielgti viena, kita karta, bet paimoke, koks maistas netinka musu organizmui, prie jo nesiartinsime."

Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2008 10 29, 20:16)
Šimtaprocentinė tiesa! Belieka ja vadovautis thumbup.gif

O kas, jei tai apie ka galvoji ir ko nori nepriklauso tik nuo manes vienos, kas jei tuos norus griauna kitas asmuo? Tai iseina, kad negali kazka susikurti ir kad tai tikrai ivyks, mes negalime valdyti kitu zmoniu minciu ir tikrai nera viskas imanoma. As kalbu apie dvieju zmoniu santykius. Gerai butu, kad visos gautumem tuos vyrus, kuriu norime, bet deja daznai nutinka taip, kad to nebuna. Arba as kazko vis dar nesuprantu ir prisisaukiu blogus santykius...Gal galite patarti ar paaiskinti, nes kuo toliau brendu i miska, tuo daugiau nesuprantu nieko ir klystu
Papildyta:
QUOTE(Isabele @ 2008 10 29, 20:22)
Sar, tavo baimes buti paliktai ir pritraukia butent tokius zmones, juk kaip sakoma, ko labiausiai bijai, tas ir atsitinka, kas zmogaus dusioje, tas ir aplinkoje....
Bet svarbiausia issiaiskinti kodel tu bijai, kas konkreciai issaukia tas baimes? Man atrodo, kad tavosios baimes labai susijusios su pasitikejimu, saviverte, ar jautiesi grazi, patraukli, idomi, unikali, savarankiska? Gal cia slypi kabliukas...
Atsiprasau, jei nusisnekejau, nesekiau tavo visu pasisakymu  blush2.gif

Net nezinau tiksliai kas jas issaukia, tiesiog bijau, kad tu santykiu niekada ir nebus,kad tai tik zaidimas. Kad su manimi zaidziama. Na tie santykiai nera tikri, jie vystosi tik per atstuma. Taciau labai norisi, kad is ju isaugtu kazkas daugiau, kad galeciau bent pamatyti ta zmogu, kad butu arba uzbaigta, arba tesiama, labai norisi aiskumo. Butu idomu suzinoti ka jus galvojate apie tokius santykius
O del saves vertinimo buna visokiu akimirku, kartais ziuriu i save ir esu sau labai grazi, idomi ir t.t..o kartais negaliu ziureti i save, ypac per PMS. Na negalvoju, kad as nesu grazi ir t.t.,bet ir nesu grazuole, yra tikrai grazesniu uz mane. Na jei apibendrinus, esu normali ir tiek
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2008 10 29, 19:30)

Net nezinau tiksliai kas jas issaukia, tiesiog bijau, kad tu santykiu niekada ir nebus,kad tai tik zaidimas. Kad su manimi zaidziama. Na tie santykiai nera tikri, jie vystosi tik per atstuma. Taciau labai norisi, kad is ju isaugtu kazkas daugiau, kad galeciau bent pamatyti ta zmogu, kad butu arba uzbaigta, arba tesiama, labai norisi aiskumo. Butu idomu suzinoti ka jus galvojate apie tokius santykius

as nelabai supratau, ar tas zmogus, kuriam puoseleji jausmus zino apie tai, ar tai nebyli meile.
Jei zino, tai aiskuma suteiks tik abieju atviras pokalbis ko kas tikisi ir bendras sprendimas kaip toliau elgtis
Atsakyti