QUOTE(liūtuke @ 2008 10 29, 20:16)
Šimtaprocentinė tiesa! Belieka ja vadovautis
O kas, jei tai apie ka galvoji ir ko nori nepriklauso tik nuo manes vienos, kas jei tuos norus griauna kitas asmuo? Tai iseina, kad negali kazka susikurti ir kad tai tikrai ivyks, mes negalime valdyti kitu zmoniu minciu ir tikrai nera viskas imanoma. As kalbu apie dvieju zmoniu santykius. Gerai butu, kad visos gautumem tuos vyrus, kuriu norime, bet deja daznai nutinka taip, kad to nebuna. Arba as kazko vis dar nesuprantu ir prisisaukiu blogus santykius...Gal galite patarti ar paaiskinti, nes kuo toliau brendu i miska, tuo daugiau nesuprantu nieko ir klystu
Papildyta:
QUOTE(Isabele @ 2008 10 29, 20:22)
Sar, tavo baimes buti paliktai ir pritraukia butent tokius zmones, juk kaip sakoma, ko labiausiai bijai, tas ir atsitinka, kas zmogaus dusioje, tas ir aplinkoje....
Bet svarbiausia issiaiskinti kodel tu bijai, kas konkreciai issaukia tas baimes? Man atrodo, kad tavosios baimes labai susijusios su pasitikejimu, saviverte, ar jautiesi grazi, patraukli, idomi, unikali, savarankiska? Gal cia slypi kabliukas...
Atsiprasau, jei nusisnekejau, nesekiau tavo visu pasisakymu
Net nezinau tiksliai kas jas issaukia, tiesiog bijau, kad tu santykiu niekada ir nebus,kad tai tik zaidimas. Kad su manimi zaidziama. Na tie santykiai nera tikri, jie vystosi tik per atstuma. Taciau labai norisi, kad is ju isaugtu kazkas daugiau, kad galeciau bent pamatyti ta zmogu, kad butu arba uzbaigta, arba tesiama, labai norisi aiskumo. Butu idomu suzinoti ka jus galvojate apie tokius santykius
O del saves vertinimo buna visokiu akimirku, kartais ziuriu i save ir esu sau labai grazi, idomi ir t.t..o kartais negaliu ziureti i save, ypac per PMS. Na negalvoju, kad as nesu grazi ir t.t.,bet ir nesu grazuole, yra tikrai grazesniu uz mane. Na jei apibendrinus, esu normali ir tiek
Wherever you go, take your whole heart along