Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukus Pozityvisčių Kampelis

QUOTE(Gotish @ 2008 10 28, 18:35)
Labas  bigsmile.gif.
winona, jau vien tavo naujas avataras vertas neįsivaizduojamo kiekio pozityvumo  thumbup.gif

aciuks.gif ačiūūū biggrin.gif čia su gilia mintim tas avataras cool.gif biggrin.gif biggrin.gif kaip tau sekasi?

Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 10 28, 20:31)
aciuks.gif ačiūūū biggrin.gif čia su gilia mintim tas avataras cool.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  kaip tau sekasi?

Oi žinau aš tą gilią mintį, žinau lotuliukas.gif. Kartais jau ir mane panaši aplanko smile.gif. Nutariau, kad metas pozityvintis, vadinasi, man sekasi puikiai ir liūdesius nuvysiu šalin biggrin.gif! Pasigendu tavęs vienišių temutėj.
Atsakyti
QUOTE(Gotish @ 2008 10 28, 20:49)
Oi žinau aš tą gilią mintį, žinau  lotuliukas.gif. Kartais jau ir mane panaši aplanko  smile.gif. Nutariau, kad metas pozityvintis, vadinasi, man sekasi puikiai ir liūdesius nuvysiu šalin biggrin.gif!  Pasigendu tavęs vienišių temutėj.

šaunuolė wub.gif džiaugiuos dėl tavo tokio sprendimo ax.gif aš manau jau kam kam,bet tau jau gana liūdėti,metas pasikviesti saulę į savo gyvenimą irnesakyk.gif ane biggrin.gif ir manau,kad iš tikro manęs ten nelabai trūksta 4u.gif

šiandien nusprendžiau prilėtint tempą su savęs analizavimu..tokie žmonės kaip aš vietoj naudos gali gaut žalos 4u.gif tiesiog rinksiuos visur meilę,gėrį,džiaugsmą ir stengsiuos savęs neribot,ypač savo jausmų išraiškos 4u.gif palinkėkit man sėkmės,man jos reiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 10 28, 21:59)
šiandien nusprendžiau prilėtint tempą su savęs analizavimu..tokie žmonės kaip aš vietoj naudos gali gaut žalos 4u.gif tiesiog rinksiuos visur meilę,gėrį,džiaugsmą ir stengsiuos savęs neribot,ypač savo jausmų išraiškos 4u.gif palinkėkit man sėkmės,man jos reiks biggrin.gif

o kaip tai darysi? smile.gif
Atsakyti
Sėkmės, winona, še tau balionų 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darbuta @ 2008 10 28, 13:58)
Sveikos 4u.gif

dar esu tik stebetoja, skaitineju jusu pasisakymus, temas ir ieskau po truputi savo kelio pozityviam mastymui/poziuriui savyje ugdyti.
Kai jau buna juoda, mintyse pradedu dainuoju daina "I believe I can fly, I believe I can touch the sky" ir atrodo daugiau jegu sypsotis.

Ir vakar dar radau tokia minti:
"Jeigu sakai, kad kažko negali, sakinio gale pridėk žodelį „kol kas" ir pamatysi, kaip jis pasikeitė."
Gal kam pravers wink.gif

rytoj turėsiu progą išbandyt smile.gif

Labės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(winona @ 2008 10 28, 21:59)
šaunuolė wub.gif džiaugiuos dėl tavo tokio sprendimo ax.gif aš manau jau kam kam,bet tau jau gana liūdėti,metas pasikviesti saulę į savo gyvenimą irnesakyk.gif ane biggrin.gif ir manau,kad iš tikro manęs ten nelabai trūksta 4u.gif

sėkmės 4u.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(darbuta @ 2008 10 28, 13:58)

Ir vakar dar radau tokia minti:
"Jeigu sakai, kad kažko negali, sakinio gale pridėk žodelį „kol kas" ir pamatysi, kaip jis pasikeitė."
Gal kam pravers wink.gif

MAN PRAVERS!!! SUPER!!!
Atsakyti
sveikos bigsmile.gif
ačiūs už balionus ir sėkmes 4u.gif

QUOTE(Kaira @ 2008 10 28, 22:23)
o kaip tai darysi?  smile.gif

na mano atveju,aš turiu gan nemažai visokių "taisyklių" ką aš darau,ko niekada nedarau(čia ypatingai bendravime),visur ribos ribelės,mintyse aš vis pagrindžiu kodėl viskas taip yra,bet..kokia iš to nauda?tarkim pasirinkdama meilę aš metu lauk baimę(čia ta knyga mane pamokė,kad rinktis galim meilę arba baimę).Aš neturėjau ilgai galvot,kad pamatyčiau kaip dažnai pasirenku baimę ir visgi kaip norėčiau daugiau meilės...nežinau ar supratot g.gif biggrin.gif

gero trečiadienio mergaitėsuser posted image
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 10 29, 15:26)
sveikos bigsmile.gif
na mano atveju,aš turiu gan nemažai visokių "taisyklių" ką aš darau,ko niekada nedarau(čia ypatingai bendravime),visur ribos ribelės,mintyse aš vis pagrindžiu kodėl viskas taip yra,bet..kokia iš to nauda?tarkim pasirinkdama meilę aš metu lauk baimę(čia ta knyga mane pamokė,kad rinktis galim meilę arba baimę).Aš neturėjau ilgai galvot,kad pamatyčiau kaip dažnai pasirenku baimę ir visgi kaip norėčiau daugiau meilės...nežinau ar supratot g.gif  biggrin.gif

gero trečiadienio mergaitėsuser posted image

Angeliukas koks fainutis smile.gif supratau ką norėjai pasakyt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalic: 29 spalio 2008 - 14:31
[quote=winona,2008 10 29, 16:26]
sveikos bigsmile.gif
na mano atveju,aš turiu gan nemažai visokių "taisyklių" ką aš darau,ko niekada nedarau(čia ypatingai bendravime),visur ribos ribelės,mintyse aš vis pagrindžiu kodėl viskas taip yra,bet..kokia iš to nauda?tarkim pasirinkdama meilę aš metu lauk baimę(čia ta knyga mane pamokė,kad rinktis galim meilę arba baimę).Aš neturėjau ilgai galvot,kad pamatyčiau kaip dažnai pasirenku baimę ir visgi kaip norėčiau daugiau meilės...nežinau ar supratot g.gif :
Sveikutes visos, labai dziaugsiuosi del taves Winona, jei tau pasiseks. Sekems tau didziules. cia reikia dideles valios 4u.gif .Man taip neiseina, mane nugali baimes, nes meile sudaro du zmones, ne as viena. Jei mes kalbame apie ta pacia meiles israiska 4u.gif Tad neina nebijoti, juk nesi garantuotas del kito zmogaus poelgiu, niekada nesi tikras kaip jis pasielgs, kaip pakreips tu dvieju santykius. Ai pas mane painiava, geriau nekreipk demesio. sekmes tau, tikiu, kad tu gali wub.gif
Atsakyti
sveikutes,gal priimsit ir mane i savo bureli,mokintis is jusu kaip dziaugtis gyvenimu?
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 10 29, 18:07)
sveikutes,gal priimsit ir mane i savo bureli,mokintis is jusu kaip dziaugtis gyvenimu?

Sveika prisijungusi! 4u.gif Labai smagu, kad mūsų ratas didėja thumbup.gif
Atsakyti