Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukus Pozityvisčių Kampelis

Nuobodulys??...viena diena, kita- gal dar nieko. Gal tai tik atoslugis po aukstybiu.. Savaite- antra? Verta susimastyti..Jei jau taip nuobodu iki spengimo ausyse- reikia imtis veiksmu!!! Tarp kitko, as stoviu ant pirmojo sios busenos laiptelio mirksiukas.gif Bet mintyse deliojuosi veiksmu plana, ko imsiuos, kad nuo laiptu nulipciau, o ne jais kilciau...

Liudesys? Pozityvistems, sakysit, keista busena... tongue.gif Po nakties prabunda ausra. Po liudesio ateina juoko pliupsnis. Kada nors. Reikia tik sulaukti. Bet ir liudesys yra grazus...Toks rudeniskai melancholiskas. Irgi gali buti pozytivus. Kaip paziuresi... mirksiukas.gif

Gyvenimas- grazus! Aisku, yra baisybiu, net uz pacios duru. Bet juk gyvenimas vienaiskaita, o ne daugiskaita! Gyvenimas! O ne gyvenimai. Vadinasi, tai Tavo. O ne Petro. Petras atsakingas uz savo gyvenimo grozi ar ne grozi. Kurkime grozi savo gyvenime. Kai cia bus grazu, bus grazu salia auganciam vaikui, salia mieganciam vyrui, bus grazu ir telefonu pasiekiamai mamai, grazu bus ir atujusiai issiverkti draugei, kuri ir nustos verkti nuo Tavo grazaus gyvenimo, o sakys: "Hm...kazkaip lengviau...mastyt pradedu..." Va, koks ratas prasiplete.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Faustikas: 28 spalio 2008 - 11:18
QUOTE(vyssnia @ 2008 10 28, 08:35)
2. mes galime visuose gyvenimo situacijose įžvelgti teigiamą pusę, džiaugtis gyvenimu, kurti grožį ir gėrį jame
    rezultatas - mes aktyvuojame teigiamas emocijas ir taip kuriame gražesnį pasaulį

Man dar iki to augti ir augti blush2.gif Na negaliu aš įžvelgti teigiamos pusės ten, kur matau kančią. Ir nesvarbu, kad ta kančia kažkur toli, kitam pasaulio krašte. Tai vistiek mane jaudina ir liūdina unsure.gif

QUOTE(Gotish @ 2008 10 28, 11:11)
gal kuri patartumėt trumpai kas jums labiausiai padeda pozityvintis  ax.gif. Gal kokios meditacijos, ypač įsirėžusios į atmintį knygos, sentencijos, muzika ar pan. Ačiū  4u.gif.

Viskas kartu smile.gif Kaip tik neseniai kalbėjom apie teigiamą gražios aplinkos įtaką. Dar labai norėčiau pridurti, kad užsiėmimas kūryba daro stebuklus. Tiesiog pasiimi į rankas tai, kas tau labiausiai prie širdies, ar tai būtų teptukas, ar literatūra, ar natos, ar mezgimas, ir pan. - visa tai padeda nusiraminti, atrasti savyje pilnatvę...
Atsakyti
QUOTE(dzeldze @ 2008 10 27, 21:06)
Mane nuo riaubiskytes tik supykina, bet asaros tai nesispaudzia.Ar jau muzikos geresnes neber  blink.gif Pasijotubink, gal ka geresnio rasi biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif violeta nera mano megstamiausia atlikeja,apskritai lietuvisku kaip ir neklausau,tik yra jo kelios kelios dainos,kur zodziai kuo puikiausiai atitinka mano situacija,va tada ir pasiklausai.o be to riaubiskyte man viena geresniu atlikeju lietuvoj,ka ir lygint tongue.gif

geros dienos mergaites thumbup.gif
matau jau ir gotish cia atkako thumbup.gif wub.gif sveika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikra @ 2008 10 28, 12:20)
Man dar iki to augti ir augti blush2.gif Na negaliu aš įžvelgti teigiamos pusės ten, kur matau kančią. Ir nesvarbu, kad ta kančia kažkur toli, kitam pasaulio krašte. Tai vistiek mane jaudina ir liūdina unsure.gif

suprantu, kad sunku nekreipt dėmesio į kai kuriuos dalykus, bet deja būna tokių situacijų, kai mes nieko nepakeisim, kad ir kiek dėl to pergyvensim. o svarbiausias momentas čia yra nepradėt pykt ant kažko kas tą blogį kelia, va čia manau yra labai sudėtinga ypač jei dažnai apie tai galvojam, o kai jau kaupiasi neapykanta viduje tada nieko gero nelauk, anksčiau ar vėliau gausim kažkokią pamoką g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikra @ 2008 10 28, 11:20)
Ir nesvarbu, kad ta kančia kažkur toli, kitam pasaulio krašte. Tai vistiek mane jaudina ir liūdina unsure.gif

Ir be reikalo švaistai save ir savo energiją smile.gif

Jeigu per daug susikoncentruosi ties nelaimėmis, kurios tavęs net neliečia, netrukus prisikviesi problemų ir į savo kiemą, nes tavyje bus neigiami jausmai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sufi: 28 spalio 2008 - 12:13
Sveikos 4u.gif

dar esu tik stebetoja, skaitineju jusu pasisakymus, temas ir ieskau po truputi savo kelio pozityviam mastymui/poziuriui savyje ugdyti.
Kai jau buna juoda, mintyse pradedu dainuoju daina "I believe I can fly, I believe I can touch the sky" ir atrodo daugiau jegu sypsotis.

Ir vakar dar radau tokia minti:
"Jeigu sakai, kad kažko negali, sakinio gale pridėk žodelį „kol kas" ir pamatysi, kaip jis pasikeitė."
Gal kam pravers wink.gif
Atsakyti
galima prisijungti?
as busiu tik praddancioji pozitivyste 4u.gif
seniau mano galvoje ir viduje budavo tiek sumaisties, tiek galvos skausmo, bereikalingu minciu, speliojimu : "o, kas, jei viskas bus taip....blogai", "ne, man nepavyks..." arba "amzinai nesiseka", bet karta isauso tokia diena, kaip iprasta, atsirado probelma, kada nemaza ir savo nuostabai,as labai ramiai ja priemiau (net pati stebejausi, sokas lengvas buvo, bet dziagsmingas), ramiai galvojau - :"taip turejo buti, jei jau atsitiko, tai ir isspresti bus galima. o jei ne, tai irgi gerai. viskas yra pamoka" ir nuo tos dienos as pradejau i viska reaguoti filosofiskai ramiai ir tai man labai patinka.
tik reikia touuulinti viska bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tylusis meškėnas @ 2008 10 27, 23:28)
Tame ir bėda, kad aš to darbo ieškau nuo liepos mėnesio ir kol kas radau tik šį nuobodų... o kai neturi darbo, tada ir su visokiais sporto klubais problematiška...  blush2.gif
Uzsidedi sporbacius ir surui i koki parka, ar ryte ar vakare. Sportuojant notri nenori gaminasi serotoninas, otai yra laimes hormonas...cia kaip sokolada valgant lotuliukas.gif
QUOTE(Tikra @ 2008 10 28, 08:12)
kokių savybių man trūksta, kad lengvai galėčiau patikėti pasaulio grožiu

Dėl karų, moterų ir vaikų prievartavimo, bado, melo, išdavysčių ir t.t. Visgi tai nėra grožis.

Tau truksta sveiko egoizmo

Taip tai ne grozis, tai gyvenimas ir ka tu gali, tai viltis, kad tau taip nenutiks. Taip buvo pries mus, taip bus ir po musu. koncentruok mintis i realesnius dalykus. Maziau skaityk kriminaliniu istoriju, laikrasciu ir siaip visokios kitokios geltonos spaudos kas ka nusove ar iszagino. Domekis tik tuo, kas tau labiausiai patinka, uzsidek rozinius akinius tongue.gif
Atsakyti
Labai dekui uz sia nuostabia tema, isties labai miela paskaityti thumbup.gif nesvarbu , kad vis daugiau tamsos aplinkui, svarbiausia, kad musu sirdyse gera ir jauku...

Siunciu Jums miela dainele, bukime laimingos ir nebijokime svajoti wub.gif
John Lennon Imagine
dainele
Atsakyti
QUOTE(Sufi @ 2008 10 28, 12:07)
Jeigu per daug susikoncentruosi ties nelaimėmis, kurios tavęs net neliečia, netrukus prisikviesi problemų ir į savo kiemą, nes tavyje bus neigiami jausmai...

Niekada apie tai negalvojau unsure.gif Aciu uz tema pamastymams smile.gif

Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 10 28, 11:25)
matau jau ir gotish cia atkako thumbup.gif  wub.gif sveika smile.gif

Labas bigsmile.gif.
winona, jau vien tavo naujas avataras vertas neįsivaizduojamo kiekio pozityvumo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(darbuta @ 2008 10 28, 13:58)
Sveikos 4u.gif
Ir vakar dar radau tokia minti:
"Jeigu sakai, kad kažko negali, sakinio gale pridėk žodelį „kol kas" ir pamatysi, kaip jis pasikeitė."
Gal kam pravers wink.gif

g.gif Isbandysim bigsmile.gif
Atsakyti