Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukus Pozityvisčių Kampelis

QUOTE(winona @ 2008 10 26, 19:48)
o man nuotaikos irgi net labai geros....ta knyga tikrai liuks,kur kaira patarė,tik iš pradžių buvo sunkoka sugaudyt prasmes,bet dabar-tikras turtas wub.gif

Dziaugiuosi, kad patiko ax.gif O as dabar skaitau Brian Tracy "Maksimalus pasiekimas", irgi labai gera knyga. Kazkada cia kazkas ja rekomendavo, bet jau senokai, gal geguzes men., tai nusipirkau tada ir tik dabar pradejau skaityti smile.gif Labai protinga knyga, kol kas jauciu, kad mane tarsi uz rankos veda i kazkokia sistema, zinojima kaip ir ka daryti smile.gif "Isimylek save" orientuota i save pati, i savirealizacija, meile sau, i savo unikaluma, isskirtinuma, nepaprastuma, ja skaitant man atrodo, kad ta knyga man nuolat sypsosi, man gera su ja. "Maksimalus pasiekimas" kitokia, ji daugiau sako kaip ir ka daryti, kad pasiekti savo gyvenimo tikslus smile.gif
Atsakyti
[,jaučiu vėl verksiu pataluose unsure.gif bet..truputis liūdesiuko yra būtina kaip ir džiaugsmas,negi į visus patiekalus dedamas tik cukrus?
[/quote]

Aš irgi manau kad kartais paliūdėt visai sveika. Ypač paverkus, bent jau man kažkaip viskas kitom spalvom prašvinta, kartais atrodo su ašarom ir dalis problemų bei liūdesio pasišalina, pradedi daug pozytyviau ir racionaliau mąstyti

Nors kaži ar čia visom tinka, pažįstų tokių kuriom ašara ašarą veja ir atrodo turėti problemų jom tiesiog gyvybiškai svarbu
Atsakyti
Ieskoti naujo darbo ir vakarais nesedeti namie, o pvz. kokiam sporto klube ar bendraminciu kompanijoj.

Tame ir bėda, kad aš to darbo ieškau nuo liepos mėnesio ir kol kas radau tik šį nuobodų... o kai neturi darbo, tada ir su visokiais sporto klubais problematiška... blush2.gif

Nors ne. Ne bėda tai. Tik proga suprasti, kas mane įkvepia ir kokiame darbe atsiskleistų mano talentai ir sugebėjimai ax.gif Kuo toliau, tuo aiškiau man tai darosi, tik va belaukiant vis tiek tenka užsidirbti taip, kaip išeina dabar...

Labai tik džiugu, kad jus esat 4u.gif Paskaičiau senesnę temelę ir, rodos, pavyko šiek tiek pravaikyti tą liūdesį gun_rifle.gif

Ir dar kartoju sau:

Ar girdėjote gandus, kad gyvenimas gražus? clap.gif
Atsakyti
QUOTE(tylusis meškėnas @ 2008 10 27, 20:16)
mergaitės,

o ką daryt, kai visą dieną bandai keltis sau nuotaiką linksma muzika ir rodos, kad tai visai pavyksta, nepaisant viso to nuobodaus darbo, kurį šiuo metu dirbu ir dar viena namie... o vakarop vis tiek įsliūkina totalus pesimizmas ir nebetikėjimas niekuo?  sad.gif

ar čia mane vieną taip veikia nuobodi veikla?

Skauda širdį - užimk mintis, kankina mintys - užimk rankas Gal tikrai bandyk užsiimti kokia veikla , mažiau mintys kankins ir mąstyk apie gerus dalykus, gražias svajones, malonius prisiminimus. Pasirausk atminty tikrai jų turi. Kažkur skaičiau, kad mūsų pasąmonė, kaip tuščias laukas, kokią sėklą įberi - tokia ir sudygsta. Sėkmės!
Papildyta:
QUOTE(Kaira @ 2008 10 27, 23:33)
Dziaugiuosi, kad patiko  ax.gif O as dabar skaitau Brian Tracy "Maksimalus pasiekimas", irgi labai gera knyga. Kazkada cia kazkas ja rekomendavo, bet jau senokai, gal geguzes men., tai nusipirkau tada ir tik dabar pradejau skaityti smile.gif Labai protinga knyga, kol kas jauciu, kad mane tarsi uz rankos veda i kazkokia sistema, zinojima kaip ir ka daryti smile.gif "Isimylek save" orientuota i save pati, i savirealizacija, meile sau, i savo unikaluma, isskirtinuma, nepaprastuma, ja skaitant man atrodo, kad ta knyga man nuolat sypsosi, man gera su ja. "Maksimalus pasiekimas" kitokia, ji daugiau sako kaip ir ka daryti, kad pasiekti savo gyvenimo tikslus smile.gif

Reikės pasižiūrėti, pasiilgau geros knygos. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tylusis meškėnas @ 2008 10 27, 23:28)
Ar girdėjote gandus, kad gyvenimas gražus?  clap.gif

O aš visąlaik maniau, kad gyvenimas yra veikiau įdomus, nei gražus unsure.gif Nežinau, kokių savybių man trūksta, kad lengvai galėčiau patikėti pasaulio grožiu (gal vaikiško naivaus mokėjimo džiaugtis viskuo nepaisant nieko?) g.gif Na negaliu, nors tu ką. Ir žinau dėl ko. Dėl karų, moterų ir vaikų prievartavimo, bado, melo, išdavysčių ir t.t. Visgi tai nėra grožis. Ir to "negrožio" aplink mus yra labai daug. Tai va tokie mano pamąstymai tema, ar pasaulis yra gražus smile.gif Labai įomu, ką mano kitos pozityvistės?

Linkius visoms gražios ir šviesios dienos 4u.gif
Atsakyti
laba ryta visoms 4u.gif

QUOTE(Tikra @ 2008 10 28, 09:12)
O aš visąlaik maniau, kad gyvenimas yra veikiau įdomus, nei gražus unsure.gif Nežinau, kokių savybių man trūksta, kad lengvai galėčiau patikėti pasaulio grožiu (gal vaikiško naivaus mokėjimo džiaugtis viskuo nepaisant nieko?) g.gif Na negaliu, nors tu ką. Ir žinau dėl ko. Dėl karų, moterų ir vaikų prievartavimo, bado, melo, išdavysčių ir t.t. Visgi tai nėra grožis. Ir to "negrožio" aplink mus yra labai daug. Tai va tokie mano pamąstymai tema, ar pasaulis yra gražus smile.gif Labai įomu, ką mano kitos pozityvistės?

Aš manau, kad gyvenimas yra labai gražus tiem, kurie nori, kad jis toks būtų. man jis yra beprotiškai fantastiškai gražus, aišku ne visada toks buvo, kažkada matytavau daugiau juodo nei balto ir jaučiaus auka to sunkaus gyvenimo, kol nesupratau, kad tik nuo manes viskas priklauso. o dėl tų blogų dalykų kurie vyksta aplink mus, tai vėlgi yra pasėkmė žmonių pykčio, neapykantos, pagiežos ir t.t. žodžiu visko ką galime pavadinti neigiamomis emocijomis. na o ką galime padaryti dėl to mes?
1. mes galime baisėtis visu tuo ir pykti ant tų žmonių, kurie elgiasi blogai
rezultatas - mes aktyvuojame neigiamas emocijas ir taip sukuriame dar daugiau nemalonumų.
2. mes galime visuose gyvenimo situacijose įžvelgti teigiamą pusę, džiaugtis gyvenimu, kurti grožį ir gėrį jame
rezultatas - mes aktyvuojame teigiamas emocijas ir taip kuriame gražesnį pasaulį

kuo daugiau mūsų taip elgsis tuo daugiau gėrio gyvenime atsiras. kaip buvo pasakyta the secret: motina teresė niekada neitų į mitingą prieš karą, ji eitų į mitingą už taiką. nes mes dažnai galvodamio apie blogus dalykus, nors ir esame prieš juos, aktyviname tas blogas mintis ir pritraukiame dar daugiau to, taigi geriau jau pritraukt gerų dalykų argi ne taip?
Atsakyti
na, aš nesigilinu į pasaulinį blogį. tik bandau savo pačios aplinką keisti į gerąją pusę. kam sukti galvą dėl to, kas vyksta kažkur? man tai tas pats, kaip nervuotis, kad aAustralijoje yra nuodingų vorų ir dėl to neleisti vaiko į kiemą gimtajame Kaune.

šiandien ryte atsikėlus gaminau pietus vaikui ir skaičiau straipsniuką apie svajonių miestą, kuriame išpildomos svajonės smile.gif taip faina kartais vaiku pabūt smile.gif parašysiu vakare daugiau apie straipsniuką.
Atsakyti
QUOTE(Tikra @ 2008 10 28, 09:12)

Na... anot Lazerevo, kiekvienas ateiname zinodami savo misija ir likima, ir pasirenkame toki gyvenima, koks labiausiai atitinka tam, kad atidirbtume savo karma.Taigi, gimstame tokiame regione, koki pasirenkame. Matome toki pasauli, koki norime matyti. Na zinoma, pasaulyje yra ir labai negraziu dalyku, bet jei zmones vietoj dejavimo, koks negeras pasaulis ir kiek jame negrazaus, pasirinktu keisti save, tuo keisdamas pasauli, visiems butu daug geriau. Nesakau, kad vienas lauke karys, tam reikia daug zmoniu, kurie galetu pakeist pasauli... Kita vertus, mes juk taip pat esame gyvunai, ir pas mus taip pat veikia dziungliu istatymas... Kaip bites iszudo atskridusios sirses, taip ir tarp zmoniu visada atsiras tokiu, kurie ginklu siekia savo tisklu. Ju nepakeisime ir pasaulio taip greitai nepakeisime, bet galime pakeisti savo poziuri i tai, ir tarp viso purvo galime pastebeti aukso grynuoliu... Nezinau ar aiskiai as cia issireiskiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tylusis meškėnas @ 2008 10 28, 01:28)
Tame ir bėda, kad aš to darbo ieškau nuo liepos mėnesio ir kol kas radau tik šį nuobodų... o kai neturi darbo, tada ir su visokiais sporto klubais problematiška...  blush2.gif

Nors ne. Ne bėda tai. Tik proga suprasti, kas mane įkvepia ir kokiame darbe atsiskleistų mano talentai ir sugebėjimai  ax.gif Kuo toliau, tuo aiškiau man tai darosi, tik va belaukiant vis tiek tenka užsidirbti taip, kaip išeina dabar...

Labai tik džiugu, kad jus esat  4u.gif Paskaičiau senesnę temelę ir, rodos, pavyko šiek tiek pravaikyti tą liūdesį  gun_rifle.gif

Ir dar kartoju sau:

Ar girdėjote gandus, kad gyvenimas gražus?  clap.gif

Neliudek mirksiukas.gif Tikrai rasi patinkanti darba 4u.gif Ar esi tiksliai suformulavus, ka noretum veikti, kokia turetu but darbo aplinka ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2008 10 28, 01:40)
Skauda širdį - užimk mintis, kankina mintys - užimk rankas Gal tikrai bandyk užsiimti kokia veikla , mažiau mintys kankins ir mąstyk apie gerus dalykus, gražias svajones, malonius prisiminimus. Pasirausk atminty tikrai jų turi. Kažkur skaičiau, kad mūsų pasąmonė, kaip tuščias laukas, kokią sėklą įberi - tokia ir sudygsta. Sėkmės!
Papildyta:

Reikės pasižiūrėti, pasiilgau geros knygos. Ačiū 4u.gif

....as ir ieskau kazko gero paskaityti....ir susidomejau jusu rekomnduota knyga...bet jos knygyne neradau g.gif
Atsakyti
Kokios Jus visos SAUNUOLES smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif. Vis nedrįstu jums parašyti, tik paskaitinėju blush2.gif. Labai trūksta man pozityvumo, todėl lyg neturiu ką jums duoti blush2.gif, bet pažadu stengtis rolleyes.gif. Skaitinėjau ir senesnes tumutes. Kadangi skaitymo nemažai, gal kuri patartumėt trumpai kas jums labiausiai padeda pozityvintis ax.gif. Gal kokios meditacijos, ypač įsirėžusios į atmintį knygos, sentencijos, muzika ar pan. Ačiū 4u.gif.
Atsakyti