laba ryta visoms
QUOTE(Tikra @ 2008 10 28, 09:12)
O aš visąlaik maniau, kad gyvenimas yra veikiau įdomus, nei gražus
Nežinau, kokių savybių man trūksta, kad lengvai galėčiau patikėti pasaulio grožiu (gal vaikiško naivaus mokėjimo džiaugtis viskuo nepaisant nieko?)
Na negaliu, nors tu ką. Ir žinau dėl ko. Dėl karų, moterų ir vaikų prievartavimo, bado, melo, išdavysčių ir t.t. Visgi tai nėra grožis. Ir to "negrožio" aplink mus yra labai daug. Tai va tokie mano pamąstymai tema, ar pasaulis yra gražus
Labai įomu, ką mano kitos pozityvistės?
Linkius visoms gražios ir šviesios dienos
Aš manau, kad gyvenimas yra labai gražus tiem, kurie nori, kad jis toks būtų. man jis yra beprotiškai fantastiškai gražus, aišku ne visada toks buvo, kažkada matytavau daugiau juodo nei balto ir jaučiaus auka to sunkaus gyvenimo, kol nesupratau, kad tik nuo manes viskas priklauso. o dėl tų blogų dalykų kurie vyksta aplink mus, tai vėlgi yra pasėkmė žmonių pykčio, neapykantos, pagiežos ir t.t. žodžiu visko ką galime pavadinti neigiamomis emocijomis. na o ką galime padaryti dėl to mes?
1. mes galime baisėtis visu tuo ir pykti ant tų žmonių, kurie elgiasi blogai
rezultatas - mes aktyvuojame neigiamas emocijas ir taip sukuriame dar daugiau nemalonumų.
2. mes galime visuose gyvenimo situacijose įžvelgti teigiamą pusę, džiaugtis gyvenimu, kurti grožį ir gėrį jame
rezultatas - mes aktyvuojame teigiamas emocijas ir taip kuriame gražesnį pasaulį
kuo daugiau mūsų taip elgsis tuo daugiau gėrio gyvenime atsiras. kaip buvo pasakyta the secret: motina teresė niekada neitų į mitingą prieš karą, ji eitų į mitingą už taiką. nes mes dažnai galvodamio apie blogus dalykus, nors ir esame prieš juos, aktyviname tas blogas mintis ir pritraukiame dar daugiau to, taigi geriau jau pritraukt gerų dalykų argi ne taip?