Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukus Pozityvisčių Kampelis

..o man is praietos temos skaitiniu ant liezuvio galo kabo mintys:...

dazniausiai kai ateina ruduo, jaciames kazkokie pavarge, liudni, isseke. Atrodo viskas, ka darem beprasmiska...Nera arkliuko. Man asmensikai taip budavo metu metus ir butent lapkricio menesi. Sutikau puikia moteri su tam tikrom savybem ir ji man imete akmeneli: o kam liudeti? Ruduo ir yra nuveiktu darbu apmastymas, pasiruosimas tylai, derliaus nuemimas, metu pabaiga- susikaupimas. Ir gamta negali tryksti energija istisus metus. Tam ir yra ziema, pavasaris, vasara, ruduo. Zmogus arti gamtos. Todel tokios busenos yra naturalios. Analizuokim, svajokim, ruoskimes...ateinanciam pavasariui ir vel sparnu skleidimui.. Man padejo..Kaskart kai norisi paniurzget silpnumo momentais, pasiziuriu pro langa: "Aisku, ruduo atejo... biggrin.gif Viskas tvarkoje biggrin.gif "
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 10 27, 13:14)
labu labu smile.gif
na na,tai tik ne ant vaikų,apskritai išsirėkt ant žmonių negerai,šiaip aš pati jaučiuos daug prasčiau,jei kažkam sugadinu nuotaiką,neteikiu tik džiaugsmo.Turiu kelias "dovanėles" šeimoje,kurie mėgsta išsikraut parėkdami ant kitų,tame tarpe ir ant manęs g.gif nepasakyčiau,kad labai šaunus bruožas,o jau kaip mintyse juos išvadinu 4u.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif vakar profilaktiškai pažliumbiau,kartais mano pernelyg didelis jautrumas mane pakerta smile.gif

Nu va, o dėl jautrumo man irgi taip būna ax.gif bet tai juk žmogiška manau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnutė: 27 spalio 2008 - 15:18
QUOTE(TikGerai @ 2008 10 27, 15:24)
Lois Hay pataria iskumsciuoti pagalve kaip bokso kriause ir ant jos islieti visa pykti  4u.gif

Gal ne taip svarbu kokia forma išliejam savo emocijas, svarbu neskaudinti aplinkinių. Kaupti savyje tikrai nereikia. Savyje reikia kaupti tik gėrį ir nepamiršti dalintis juo su kitais! Juk gyvenimas toks nuostabus! user posted image
Papildyta:
QUOTE(vyssnia @ 2008 10 27, 09:02)
Labuka rytuka  4u.gif

Mane vis stebina nauju žmogiukų gausa šioj temelėj, nu  thumbup.gif tiesiog, kaip veikia ta gera energija sklindanti iš šio jaukaus kampelio.
Aš ir eisiu kopt namų, nes iš po savaitgalio tai bardakėlis kaip reikiant  blush2.gif

evax pastebėjau, kad musu vaikai gime tais pačiais metais ir tais pačiais menesiais ir dar porelės pas abi, geras sutapimas, kaip tavieji sutaria? ar užtenka kantrybės pozityviai auklėt savo mažius?  smile.gif

Taip, tikrai mūsų gretos gausėja, ach kaip smagu. O kiek apsilankymų mūsų temukėje, nesvarbu, kad ne visos parašo, jeigu žmogus čia randa tai - kas sušildo jo širdelę tai yra labai gerai. Visada mielai prašom! user posted image
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2008 10 27, 15:34)
nesvarbu kokia forma išliejam savo emocijas, Savyje reikia kaupti tik gėrį ir nepamiršti dalintis juo su kitais! Juk gyvenimas toks nuostabus!
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Graziai jus cia visos snekat man patinka. Jau seniai gyvenu taip nusiteikus ir tikrai, rodos kitaip niekada ir nebuvo thumbup.gif
Tiek bloga tiek gera para turi 24h. Viskas praeina ir laimes akimirkos ir skausmas ir ilgesys ir net meile, rytojus niekada negrizta ir nesikartoja. Taip smagu, kad esi butent siandien, butent cia ir dabar. As uz akimirkas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2008 10 27, 16:34)

Taip, tikrai mūsų gretos gausėja, ach kaip smagu. O kiek apsilankymų mūsų temukėje, nesvarbu, kad ne visos parašo, jeigu žmogus čia randa tai - kas sušildo jo širdelę tai yra labai gerai. Visada mielai prašom! user posted image

tikrai yra daug skaitanciu, bet ne visada parasanciu blush2.gif labai gera ir reikalinga tema, saunus pamastymai 4u.gif
As susiduriau su pozityvia literatura tik per savo gyvenimo nelaimes, panasiai kaip filmo "the secret" heroje ir nors didysis sirdies skausmas dar neissisprende, siandien as esu visiskai kitas zmogus, visiskai kitomis akimis ziurinti i pasauli.
Gyvenime mes esame ir dalyviai ir kurejai ir tik nuo musu priklauso kaip tame gyvenime "dalyvausime", ka kursime ir kokius rezultatus turesime 4u.gif Visiems geros nuotaikos ir vidines ramybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeldze @ 2008 10 26, 19:06)
Sako buti laimingu uztenka tik proto mirksiukas.gif

O aš žinau kitą posakį apie tai, kad laimingiausi yra bepročiai g.gif smile.gif

QUOTE(*Rykliukė* @ 2008 10 27, 09:06)
neskleisiu cia savo blogu nuotaiku, nes tikrai atrode, kad rankos svyra ir nieko nesinori.

Dabar ir aš susimąsčiau: atėjau, suteršiau temoje tvyrojusią euforinę atmosferą, bet galiausiai gavau visų palaikymą ir krūvą patarimų bigsmile.gif Ačiū jums visoms 4u.gif Ir dar galvoju, kad ši tema nėra vien palaimingiems aikčiojimams apie gražų pasaulį. Ši tema yra kur kas daugiau, ir ji nebūtų tokia puiki, jei čia kalbančios moterys neišsakytų savo liūdesių, niūrumų ir čia pat negautų kitų palaikymo. Nežinau, aš čia tik žalia naujokė, tad gal ir klaidingai suvokiu šitos temos paskirtį blush2.gif Gal tikrai laikotės nuostatos nesidalint savo blogomis nuotaikomis? Jei taip, tai tikrai atsiprašau unsure.gif blush2.gif

QUOTE(Faustikas @ 2008 10 27, 14:40)
Ruduo ir yra nuveiktu darbu apmastymas, pasiruosimas tylai, derliaus nuemimas, metu pabaiga- susikaupimas. Ir gamta negali tryksti energija istisus metus. Tam ir yra ziema, pavasaris, vasara, ruduo. Zmogus arti gamtos. Todel tokios busenos yra naturalios.

Kokie teisingi pamąstymai bigsmile.gif O mes vis bandome prievartauti save, bandome nuolat būt pakylėti ir tiesiog trykštantys nežmoniška energija. Išties, neverta eiti prieš gamtą, kartais reikia pabūti ramiai, pasyviai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tikra: 27 spalio 2008 - 17:11
QUOTE(Faustikas @ 2008 10 27, 15:40)
..o man is praietos temos skaitiniu ant liezuvio galo kabo mintys:...

dazniausiai kai ateina ruduo, jaciames kazkokie pavarge, liudni, isseke. Atrodo viskas, ka darem beprasmiska...Nera arkliuko. Man asmensikai taip budavo metu metus ir butent lapkricio menesi. Sutikau puikia moteri su tam tikrom savybem ir ji man imete akmeneli: o kam liudeti? Ruduo ir yra nuveiktu darbu apmastymas, pasiruosimas tylai, derliaus nuemimas, metu pabaiga- susikaupimas. Ir gamta negali tryksti energija istisus metus. Tam ir yra ziema, pavasaris, vasara, ruduo. Zmogus arti gamtos. Todel tokios busenos yra naturalios. Analizuokim, svajokim, ruoskimes...ateinanciam pavasariui ir vel sparnu skleidimui.. Man padejo..Kaskart kai norisi paniurzget silpnumo momentais, pasiziuriu pro langa: "Aisku, ruduo atejo... biggrin.gif Viskas tvarkoje biggrin.gif "

thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Tikra @ 2008 10 27, 18:09)
Dabar ir aš susimąsčiau: atėjau, suteršiau temoje tvyrojusią euforinę atmosferą, bet galiausiai gavau visų palaikymą ir krūvą patarimų bigsmile.gif Ačiū jums visoms 4u.gif Ir dar galvoju, kad ši tema nėra vien palaimingiems aikčiojimams apie gražų pasaulį. Ši tema yra kur kas daugiau, ir ji nebūtų tokia puiki, jei čia kalbančios moterys neišsakytų savo liūdesių, niūrumų ir čia pat negautų kitų palaikymo. Nežinau, aš čia tik žalia naujokė, tad gal ir klaidingai suvokiu šitos temos paskirtį blush2.gif Gal tikrai laikotės nuostatos nesidalint savo blogomis nuotaikomis? Jei taip, tai tikrai atsiprašau unsure.gif  blush2.gif

Na... tiesiog niekas nesureagavo i tai, kad tuo momentu man buvo sunku ir negera blush2.gif , tai tiesiog pagalvojau, kad nenori, kad blogumai temoje butu, tai ir nusprendziau nelyst i temuke kol nesusitvarkysiu su savo emocijomis ax.gif Siaip tai gerai, kai ne kokia nuotaika sulaukti palaikymo ir patarimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rykliukė* @ 2008 10 27, 19:10)
thumbup.gif  wub.gif
Na... tiesiog niekas nesureagavo i tai, kad tuo momentu man buvo sunku ir negera blush2.gif , tai tiesiog pagalvojau, kad nenori, kad blogumai temoje butu, tai ir nusprendziau nelyst i temuke kol nesusitvarkysiu su savo emocijomis ax.gif Siaip tai gerai, kai ne kokia nuotaika sulaukti palaikymo ir patarimu biggrin.gif

Nesureagavo? Sureagavo, tik neverkė kartu, o merginos stendėsi palaikyti ir patarti, padėti. Visoms būdingi visokie jausmai, nereikia gėdintis. Viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
mergaitės,

o ką daryt, kai visą dieną bandai keltis sau nuotaiką linksma muzika ir rodos, kad tai visai pavyksta, nepaisant viso to nuobodaus darbo, kurį šiuo metu dirbu ir dar viena namie... o vakarop vis tiek įsliūkina totalus pesimizmas ir nebetikėjimas niekuo? sad.gif

ar čia mane vieną taip veikia nuobodi veikla?
Atsakyti
QUOTE(tylusis meškėnas @ 2008 10 27, 19:16)
mergaitės,

o ką daryt, kai visą dieną bandai keltis sau nuotaiką linksma muzika ir rodos, kad tai visai pavyksta, nepaisant viso to nuobodaus darbo, kurį šiuo metu dirbu ir dar viena namie... o vakarop vis tiek įsliūkina totalus pesimizmas ir nebetikėjimas niekuo?  sad.gif

oi nee schmoll.gif nuobodumas gali tikrai pakiaulint mum bigsmile.gif stengiuos vengt nuobodumo,nes tada man "čiuožia"stogas ,nes prisigalvoju nesąmonių ir veltui paleidžiu pozityvą doh.gif jei kur kviečia ir nėr didelio noro-vis vien einu,kad kuo dažniau būti užimtai,o po to galėčiau ramiai ilsėtis(nenuobodžiauti).
Aš tai kelias riaubiškytės dainas klausau,jaučiu vėl verksiu pataluose unsure.gif bet..truputis liūdesiuko yra būtina kaip ir džiaugsmas,negi į visus patiekalus dedamas tik cukrus?
Atsakyti
mergaitės,

o ką daryt, kai visą dieną bandai keltis sau nuotaiką linksma muzika ir rodos, kad tai visai pavyksta, nepaisant viso to nuobodaus darbo, kurį šiuo metu dirbu ir dar viena namie... o vakarop vis tiek įsliūkina totalus pesimizmas ir nebetikėjimas niekuo?  sad.gif

Ieskoti naujo darbo ir vakarais nesedeti namie, o pvz. kokiam sporto klube ar bendraminciu kompanijoj.
Papildyta:
QUOTE(winona @ 2008 10 27, 19:23)
  Aš tai kelias riaubiškytės dainas klausau,jaučiu vėl verksiu pataluose unsure.gif bet..truputis liūdesiuko yra būtina kaip ir džiaugsmas,negi į visus patiekalus dedamas tik cukrus?

Mane nuo riaubiskytes tik supykina, bet asaros tai nesispaudzia.Ar jau muzikos geresnes neber blink.gif Pasijotubink, gal ka geresnio rasi biggrin.gif
Atsakyti
1. o ką daryt, kai visą dieną bandai keltis sau nuotaiką linksma muzika ir rodos, kad tai visai pavyksta, nepaisant viso to nuobodaus darbo, kurį šiuo metu dirbu ir dar viena namie... o vakarop vis tiek įsliūkina totalus pesimizmas ir nebetikėjimas niekuo?  sad.gif
2. ar čia mane vieną taip veikia nuobodi veikla?

1. Manyčiau, kad reiktų vėl kibti į darbą su savo mintimis iškart, kai tik pajunti, kad atslinko bjauri būsena.
2. Neužmigdyk savo budrumo, dirbdama nuobodžius darbus. Sąmoningai vėl sutelk mintis, susikaupk ir žiovulys turėtų pasitraukti.

QUOTE(winona @ 2008 10 27, 19:23)
Aš tai kelias riaubiškytės dainas klausau,jaučiu vėl verksiu pataluose unsure.gif

Na taip, kartais reikia paverkti, bet ne per dažnai smile.gif
Atsakyti