labuka, na mes jau ketvirti metai kaip kartu gyvename ir tikrai sugyvenam as negaleciau be jo jis negaletu be manes
sveikos, as irgi prie jusu mano vyras vezys, as dvinys, nors gimusi esu pacioje pabaigoje, todel kaip jau minejo ansciau pasiskaitau abu horoskopus, nes abu tinka, su vyru jau 10 metu
QUOTE(xxkamane @ 2008 05 19, 16:09)
sveikos, as irgi prie jusu mano vyras vezys, as dvinys, nors gimusi esu pacioje pabaigoje, todel kaip jau minejo ansciau pasiskaitau abu horoskopus, nes abu tinka, su vyru jau 10 metu
Aš irgi i ženklo pabaigą esu gimusi, bet kažkodėl visada laikau save Dvyniu ir neskaitau Vėžio horoskopo, o ir mano vyras mane laiko tikru dvyniu , atseit mano nuotaikos keičiasi ne dienom, o valandom ...
As dvynys, jis - vezys, santuokoje 2 metai ir tikrai pas mus viskas gerai, neisivaizduoju savo santuokos be jo
QUOTE(stripulis @ 2007 05 02, 20:32)
bet kartais mane erzina, kad jis kažką galvoja sau, o man nieku gyvu to nepasako
na taip,is ju viska reikia istraukti,nes jie visada galvoja galvoja,tyli tyli o jau kai pratruksta tai pratruksta.. todel reikia is ju viska traukti ar kas blogai ar kas panasaus,nes patys jie nepasakys. cia maniskis vezys taip man pats pasake
Papildyta:
Seip as dvynuke ir su veziu esu tik pora menesiuku, o vat man jau atsiranda abejoniu,kad mums nieko nesigaus,na ta prasme,kad jis mane paliks,ta mintis man paranoja ivare.. gal panos kanors paparti norit,nes as irgi noriu kaip ir jus su juo gyventi iki 20 metu ir daugiau
jis sako,kad mane myli,tik kartais suabejoju ar tikrai,nes man pasakojo,kaip jo ex klausdavo ar ja jis myli,tai jis sakydavo,kad myli tik del to,kad neizeisti. tai vat man tas ramybes neduoda na bet as jo uz liezuvio netraukiu,tai gal is tikruju mane myli as tai labai myliu
As dvynys, mano vyras vezys, jau 8 metai kartu (7 vede). Nuotaikos zmogus, jai gera nuotaika, tai namuose neuzsisedes, bet jei neturi noro, tai ir men. prie teliko ar kompo prasedes.
Pritarimo eikia visur, net isejes desros nupirkti skambina derina kokios rusies, kokios firmos ir t.t. .,
Geras tevas,geras vyras, bet pavydus.
Retai sako komplimentus.
Labai kruopstus, bet koki darba dirbdamas, bet mazai turi kantrybes.
Visi turim visokiu savybiu, taip ir jis.
O siap tai saunus vyras
Pritarimo eikia visur, net isejes desros nupirkti skambina derina kokios rusies, kokios firmos ir t.t. .,
Geras tevas,geras vyras, bet pavydus.
Retai sako komplimentus.
Labai kruopstus, bet koki darba dirbdamas, bet mazai turi kantrybes.
Visi turim visokiu savybiu, taip ir jis.
O siap tai saunus vyras
QUOTE(Verdaina @ 2008 04 29, 16:20)
Vat ir mes (as vezys, MB dvynys) vede ir kartu gyvenam jau 2 metai. Nuo pirmos dienos sutariam puikiai, viska sprendziam ir darom kartu. Jis ir seimyniskas ir nekeicia savo nuomones. O nuotaiku kaitos tai tiek pas mane tiek pas ji buna - taigi puikiai viens kita suprantam.
Jungiuosi prie pavykusių santuokų tarp vėžės ir dvynio Kartu esam beveik devyneri metai, nuspėjam lengvai viens kito nuotaikas, leidžiamės į kompromisus ir visai kitaip bandom saugot tai ką turim. Kartais blogai elgiuosi aš, kartais jis....
Aš ir prie tu kur galim sugyventi mes jau kartu bus greit 10 m is jų 8 vede . aš vėžys vyras-dvynis .Visi žmones turim savus harakterius, jei galim tai ir taikomes vienas prie kito tik reikia mokintis ir suprasti vienas kita. Visiem nuotaikos sviruoja , ypač sako vėžiam nuo mėnulio, o dvynui jau ir pavadinimas pasako. Kad bendrauti teks vienu metu- sudviem.
aš vežys vyras dvinys, cituacija ne iš gerųjų, ns pas maniškį labai reiškiasi tai viena kai kita jo pusė man reikia namų, jam draugų, jam draugų man namų, aš noriu į klubą, jis gamton sidro gert, tada atvirkščiai, jis nori šokt aš tinget ir taip per amžius,
Sveikute, na ir as prisidesiu, as dvyniuke, jis veziukas, kartu keturi metai, pradzia buvo sunkoka kol apsitrynem, na bet dabar nieko, buna aisku visko ,bet kaip kazkuri sake juk nera namu be dumu Siaip geruoliai tie veziai, bet jau kai prasides nekalbadieniai, tai jau motereles laikykit briedi uz ragu bet siaip imanomas derinys
QUOTE(vaidoskaa @ 2005 06 27, 22:12)
kartu esam jau virs keturiu metuku(tiksliau buvom),2.5m vede gyvenom kartu,matyt nuomones nesutapo,ir tas noras abiems pirmauti,tiksliau jis mane paliko,su naujiena as taves nemyliu,kita diena sake kad vel myli,veliau nezinojo ko nori ir t.t.tas ir erzina kad jis ziauriai nepastovus,o as labai uzsispyrus.
mano brangus dvynukas lygiai tox pat,atrodo kad apie ta pati zmogu skaityciau...mylejo jis mane ir vel nemylejo n kartu,ko pasekoje susituokem,as pastojau,bet jis nusprende manes nebemylet likus menesiui iki dukrytes gimimo...
dukrau jau puse metu,jis dar manes nemyli
zinau kad dar kazkada myles,pazystu ji kaip nulupta,kartubuvom 5metus...
tik sikart as jo tikrai isnaujo jau nebepamilsiu,turiu maza zmogeli kuri labai myliu